Új privát üzeneted érkezett!

Hazaértem, van valaki?
Vendég

Betti, tegnap volt este vészhelyzet vagy grace klinika?
Vendég

Hello!

Itthon vagyok, de mindjárt megyek a Barciért. Azt majdnem el is felejtettem megirni, hogy a védőnéni, el akarta vinni a b. jegy., zárót, stb. hogy lemásolja és majd felhiv és felhozza. De én mondtam neki, jaj nem fáradjon, két perc alatt lefénymásoltam neki mindent. És már nem is kell ezért visszajönnie. :x

Kép

Kép
melcsike70

Este leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Halihó, valaki van?
Vendég

Vagyok. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Ügyeletes Csajok! :lol:

Boboka, drága vagy, de bármilyen munkát (pl. takarítás) is elvállalnék, ha rendes egyműszakos, és legalább nettó 70-et fizetnek.
Ha nem lesz egy hónapon belül munkám, akkor nem tudom, hogy visszük Bencust bölcsibe... Mert ugye tőlünk a bölcsis város kb. 27 km...

Melcsike,
mi volt a melóhelyen, mesélj!

Kép

Kép

Kép
lyly

Ó gyerekek még minden tiszta káosz. Még nem indult be teljesen a gyár ahova megyek. Rengeteg a buta ember, lesz kit helyre tenni. :twisted: Ugye ez egy olyan gyár, ahonnan van mit haza vinni. És hát mikor mielőtt átlépnek a portán, hát bizony szét kell nyitni a táskájukat és megmutatni. Hát nem egy hálás feladat, de meg kell csinálni. Igazából nem tudom miből állna ha együtt müködnének, mert nincs átturva a táskájuk csak egy pill. és ennyi. De hát mindig akad néhány nagy pofáju. De nekem van egy jól bevált módszerem és ma mondtam aki szoliban volt,kollégám hogy alkalmazza ő is. Siet a buszra? Nagy a szája? Bunkón beszél! Fáradjon be és pakolja ki teljesen a táskáját! A busz megvár mindenkit, mert a cég fizeti, de nem lesz ülőhelye. :twisted: Hamar megtanulják ám az ilyenek hogy akik ott dolgoznak azok is emberek, és még ezek mellett is tudnak, barátságosak maradni, nem bunkó szólnak vissza. De idő kérdése és összecsiszolodnak az emberek. Tapasztalat, kénytelenek beletörődni.

Utólag vettem észre kihagytam szavakat. azért a sok javitás. :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.01.08 17:15-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Ezek szerint ahogy olvasom még nem sikerült semmit találnod. Hát remélem azért összejön. Nekem még a férjem nem akarta hogy menjek, mondtam neki alkalom jött, nem engedem el. Ráadásul olyan amit szivesen csinálok és csupa-csupa ismerős. És még az öcsém is velem dolgozik. Anno én szereztem be a bandába :lol: és köztük maradt.

Kép

Kép
melcsike70

hello, csajok, megjöttem,olvasok.
tünci28

Szia Tünci!

Küldök privit.

Kép

Kép
melcsike70

Én is vagyok, csak férjem nemrég jött haza, kicsit megszeretgetem, aztán jövök :lol:
Vendég

na, mit is akartam.A tegnapi beszélgetésre visszatérve, mégis vannak jelei nálam pirinek..ma minden kollegám szóvá tette ,ohgy tiszta idegbeteg vagyok.mondjuk volt miért, mert ma megint olyan nap volt, hogy ötször mondtam, ohgy felmondok..
KÉpzeljétek nem kaptam jutalékot és azzal indokolták, ohgy én még novemberben voltam öt nap szabin!Nem ám csökkentették arányosan, hanem egy az egyben megvonták!!!Aki látott már dolgozni ,az tudhatja, ohgy azért reklamálok, mert megérdemlem.Úgyhogy szóltam az ig.helyettesnek ,ohgy ezt a magyarázatot nem tudom elfogadni, aztán ha holnap nem reagál, akkor megyek az igazgatóhoz.

Melcsike!

Nálunk is nézik a táskát, sőt detektoron nézés is van, annyira letojja mindenki..még sosem vitáztunk ezért egy őrrel sem, mindenkinek természetes, ott állunk szépen széttárt karokkal és fordulunk, ohgy a hátunknál is megnézze... :lol: (hátha a hajamba rejtettem valamit)

Bende volt ma nálam kicsit vígasztalni..
tünci28

ÓÓÓÓÓÓ és Bettiura, Boldog NÉvnapot Neked!!!!!!!

A gázról....ja, nincs gond, nincs pánik..a páromék a legnagyobb gázfogyasztók egyike a Dunántúlon, a hírekben olvasható, hogy korlátozták a gázszolgáltatásukat, lehet leállnak...ja, nincs gond...
Nálunk is turbó gázkazán van, más nincs...

Boboka!????????????????????????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.07 21:17-kor.
tünci28

Tünci

Ennyire sz.r napod volt ma? Úgy sajnálom :(
Ez olyan szemétség, van még amivel tudnak rajtad ütni, nem elég ami veletek történt. :cry:

Azért itt nem olyan komoly mert csak édességről van szó, de mégis próbálnak harcolni, de hát ugyis az a vége, hogy meg kell hogy értsék.

Boboka

Az fontos úgy hogy gyorsan tedd meg.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka egy kicsit most szeretgeti az urát! 8)

Lehet le kell állniuk a munkával a párodéknak. Hát az már tényleg nagyon nagy baj.

Hát én is attól félek, a gáz vonza maga után a villamosáram szolgáltatást, és főleg a lakótelepek gázra és villamosáramra vannak épitve, nem főzünk, nem fürdünk, nem melegszünk. Ennek valahogy meg kell oldodnia. :?

Kép

Kép
melcsike70

ohgy=hogy...már nem is javítgatom... :(

átnézek apához, aztán még jövök.
tünci28

Tök jó volt a mozi!

Betti
Kép
betti0412

Boboka, nem volt kórházi sorozat, vége az idénynek, valamikor tavasszal szokták kezdeni újra.

Tünci, azt, hogy miért nem kapod meg a pénzed, sajnos mindig van rá magyarázat......

Megyek aludni, csak benéztem, mert reggel hajat kell mosnom, már tiszta zsír, és hát munkába csak nem lehet úgy menni, de már nincs kedvem.

Ja és a Spílert néztük, aki látta a Blöfföt vagy a Ravasz, Agy.....-t az tudja milyen stílus.

Betti
Kép
betti0412

visszajöttem, apát nem érdeklem, meccs van...
tünci28

Boboka

Nem tudom még mikor megyek dokihoz, majd felhívom és egyeztetünk időpontot, szerintem jövő héten egy nap itt kell Szegeden dolgoznom majd, talán akkor.

Betti
Kép
betti0412

Ja kérem, a meccs az meccs!
Nálunk kézilabda van! Most lesz edző a szívem.
Plusz utaznak januárban valami világbajnokságra is, hogy élőben nézzék a meccseket.
Fun.

Betti
Kép
betti0412

Betti, akkor az dúúúúrva lehetett... :lol:

olyan, mint ez.:
http://vivatv.hu/galeriak/1172-szexi-va ... xi-casting
tünci28

Mit néztetek? A spílert?

Tünci, én is olyan szívesen odamennék néha vigasztalni, olyan rossz, hogy messze vagytok :cry:

Lányok, most beparáztam: kb. 3 napja fáj a hasam, és olvasgattam, ha esetleg méhen kívüli "valami" lenne, az nagyon szúrósan és erősen fájna, ugye?

Meg ma délutántól már a melleim is elkezdtek fájdogálni...

Szerintem velem is viccel a természet...

Lyly, nagyon szorítok, hogy jó állást találj minél előbb :wink:
Vendég

Nem szólok apára ezért semmi rosszat, én a múltkor darts világbajnokságot néztem... :D

De szar napom van, mit finomítsak..jó lenne egy pár nyugodt nap, de azt elfelejthetem..megyek böngészek én is valami munkát, mint Lyly.
tünci28

Jó reggelt :)! Nem bírok a gyerekkel, szedi szét a porszívót, a hütőt és folyton a WCbe akar tútni.. nem bírok egy percet leülni a géphez...

jajjjjjj,mire megírtam a mondatom, megitt a fél bögre kávémat :shock:

Kép
leda2002

Boboka, az állítólag annyira fáj, mint a vakbél..az volt nekem ,az olyan, hogy nem tudsz kiegyenesedni..és nem múli.de szerintem fájdalmas tünetet akkor mutat, amikor már akkora a petevezetékben megnőtt embrió, hogy nyomja, vagy átszakítja azt..szóval nyugodtan várd meg a tesztelési időt és utána megnézik, hogy jó helyen van e.
tünci28

Boboka, ne idegeskedj már feleslegesen.
Meg ne olvass, még véletlen se.

Én már kidobtam minden szakértő könyvet, úgy sem írnak benne semmi okosat, csak hogy minden tökéletes és maga a túláradó boldogság.

A moziban összefutottunk a pappal, akinél gyóntam...hiába, halad a világ.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Okos volt a csajszi komolyan. Nem irigylem a szüleit. :?

Kép

Kép
melcsike70

Ne haragudjatok, megyek aludni, még kicsit olvasgatok, után tényleg alvás, mert az ünnepekben megszoktam a 8-10 órát, most meg a maximum a 6. :(

Betti
Kép
betti0412

Szia Ledaaa,de ritkán vagyunk együtt, most keltetek?????

Baraknak ízlett a kávé??? :lol:

Barátnőm kisfia múltkor lehajtotta a maradék pezsgőt, aztán megszólal:SZörp!!!!!!! :lol:
tünci28

jó éjt Betti!
tünci28

Boboka

Ilyenekre ne is gondoljál jól.

Kép

Kép
melcsike70

Na eltorlasztottam az útat a WC felé..

Boboka a méhenkvül majd 4-5 hetes korban kezd el fájn esetleg, de még az sem biztos, hogy fáj, erős vérzéssel jár.. Majd ha elmarad a menszesz és pozitívat tesztelsz érdemes rögtön elmenni az orvoshoz pont ezért, hogy megállapítság a beágyazodás helyét..

Nem is értem miért van az a tévhit a papokról, hogy ők csak a templomban szeretnek, vagy szabad nekik ülni.. :)

Kép
leda2002

Szia Leda!

Barak már nagy kópé! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi, folyton elírgatok, mert közben futok utána :)

Szia Tünci, már 3 órája keltünk, oda készítettem az ebédet, biliztünk :), fürödtünk, takarítottam és most éppen leülnék a gép elé, de totál turbos a gyerek.. Igen szereti a kávét, ha iszom mindig csattínt a szájával, hogy kér ő is :)

Melcsike örülök a munkádnak, nagyon jó, hogy elmégy..

Kép
leda2002

De nem igazi magyaros fekete kávét ugye? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci ne hagyd magad a jutalom miatt!!! Egyébként azt hiszem a munkatörvénye előírja az éves fizetésemelést a minimum infláció mértékével.. Nem vagyok biztos, de érdemes lenne utána nézni és ezzel is érvelni, ahogy olvastam nem kaptál évek óta fizetésemelést. A munkatörvény nagyon védi a munkavállalókat, sokan nem tudják és nem mernek lépni.. Velem egyszer az egyik maszekes kb. 12 éve nagyon ki akart babrálni, felhívtam a munkavállallók érdekeit képviselő jogászt, aki telefonált a kft. tulajdonosának és rögtön tette a dolgát, mert nagyon rá ijesztettek.. Azóta nem hagyom magam :)

Kép
leda2002

Jóóóó, abbahagytam :oops: :oops:
Mostantól nem agyalok ilyen dolgokon, lesz ahogy lesz, tényleg tök felesleges paráztatnom magamat.

Betti, Guy R. filmjeit én is szeretem, a spíler is a megnézendő listán van :wink:

Leda, kis Barak most még jobban pörögni fog a sok kv-tól 8)

Tüncike már látta ezt a mostani House-os részt?
Vendég

De igazi erős nesskcoffet :) nem elég turbos már enélkül is :)

Kép
leda2002

Tünci, szorítok neked is, hogy megkapd a pénzt :wink:

Leda, tök jó lenne, ha már itthon lennétek, jó lenne Barakkal együtt kávézgatni :wink:
Vendég

Szerintetek a vonatok már rendesen járnak? Nincs már sztrájk, ugye? A szokásos kis késések vannak csak?

Holnap végül is egyedül megyek haza, uracskám majd csak este jön le.
Vendég

Én sajnos nem tudok segiteni vonatügyben.

Kép

Kép
melcsike70

Leda én úgy tudom, hogy nem írja elő..javasolt, meg adható..ennyi..ez vonatkozik az étkezési hozzájárulásra és az utazási hozzájárulásra is..értem én ,hogy milyen szar helyzetben van az ország, meg örüljek ,hogy munkám van, dehát milyen eljárás ez???MÉg sosem volt, hogy szabi miatt ne kapjunk jutalékot!!!És azt ugye nem kell mondanom, hogy karácsonykor 100* több a munka és épp ezért húzzuk az igát, hogy megérje végül....ezért mondtam ,hogy szóljon az igazgatónak,mert különben személyesen kérdek rá...na majd egy-két nap és ez is kiderül.

Már komolyan arra gondolok, hogy elmegyek gyárba szalag mellé dolgozni ,ennél már talán az is jobb lenne..8 éve nem dolgoztam napi 8 órás munkakörben...egész nap, megállás nélkül ,mint az állatok..na jó, azt hiszem elmegyek lefeküdni ,emrt még rátok ragasztom a szuper hangulatom...

megmondom őszintén, ohgy most már el is sírtam magam, mert ez micsoda egy szemétség....

na jó, pussz mindenkinek.

KépKépKép
tünci28

Tüncike, nagyon sajnálom, hogy ilyen szemetek voltak :cry: :cry:

Én is megyek aludni. Lányok, szebb napot holnapra mindenkinek :!:

Pusz nektek
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

És derűsebb napot!

Betti
Kép
betti0412

Annyira fájnak a melleim megint, szinte még a melltartó is elviselhetetlen.
Most van a 21. nap, hétvégére biztos megjön, de jó lenne már túlleni rajta, mindig úgy megvisel. Utálom.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt mindenkinek!

Betti

Neked is derüsebb napot. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Lányok!

A gyertyáson a másik Bogikának az anyukáját is meginvitáltam magunk közé.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike
Jól tetted!

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?