Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor a nyári tali úgy tűnik a többségnek tetszik.
Helyszínre nem érkezett semmi más, csak a Balaton, vagy nálunk.
Időpont Július 18. vagy 25.
Kérek szépen priviben mindenkitől aki most úgy tervezi, hogy szeretne jönni, egy üzit, hogy a két nap közül melyik a jobb, és melyik helyszín. Nem kéne most megszervezni az egészet, csak a nyaralások miatt kiválasztani az időpontot!

Kép
Kép
patr

Ronix! Nagyon sajnálom a rossz éjszakát! Milánói, Rakott krumpli, Rántott husi!

Nanyuci! Üdv Nálunk! Írj Magatokról!

Wera! Örülök, hogy vagy! Sanálom, hogy Nóri rosszul aludt!
Vendég

Jó reggelt!

A két szépszeműnek, Adélkának és Zsoltikának nagyon boldog félévet kívánunk!

Köszönjük a fogas gratokat!

Márti, örülök, hogy előkerültél és "olvashatóan" jobb a kedved!

Tamara, jobban vagy már?

Viki, az a kávé övön aluli volt.... Még szerencse, hogy már túl voltam a magam instant lötyijén....

Dodó, meddig vagytok még itthon? Úgy emlékszem, lassan indultok visszafelé. Remélem, sima utatok lesz, ugye már nem sztrájkolnak Ferihegyen?

Ma délelőtt kimenőt kaptam, anyósom vigyáz a gyermekre (ja nekem van a világon a legjobb anyósom 8) ). Beszaladok Győrbe az Árkádba, kéne vennem vmi jó meleg télikabátot (lefagy a hátsóm a mínuszokban séta közben), meg vannak jó kis leértékelések gyerekruha téren, Brúnóm is kap vmit... :) Akit mellesleg meg kell zabálni, elaludt mellettem a hitvesi ágyon (by Viki) és nevet álmában!!!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Sziasztok,jó reggelt!
Zsoltinak,és Adélnak nagyon boldog félévet!!

Ma reggel is szegényemnek 37.9 volt popóban a hője-még mindig az oltás vajon?És nagyon nyűgös ma...:?

Nyanyuci:üdv itt!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Adélnak nagyon boldog felediket!!!

Kép
Kép
patr

Boldog fél évet kívánok én is! :) gyorsan telik az idő:) igaz nálunk Manó sosem akart 3 hós lenni... most meg... :D
Köszönöm a szíves fogadtatást:) látom van más is zegi :) ;-)
Kike, gyógyulást a babócádnak! :( :)

Kép
nyanyuci

Kike! Gyógypuszi Dominak!
Vendég

Brúnóanya! Jó vásárlást!
Vendég

Pati
Egy kis mirelit borsót megpárosz kis edényben. Kockákra vágott pulykamellet megsütsz pici olajon egy serpenyőben, kiszeded, félreteszed. Ugyanebben megdinszteled a hagymát, rá 1 kiskanál paprika, mitha pörit csinálnál, rá a kockára vágott máj (én kb ugyanannyi mint a husi vagy picit kevesebb) rá egy doboz konzerv szeletelt gomba (leve nélkül). Ha a máj megpuhult mehet rá vissza a husi és rá borsó is. Még picit hagyod összesülni az egészet és kész.
Vendég

Nyanyuci!
Üdv itt!

Patti!
Én 25re voksolok!

Zsuzsa!
Anyós téren versenybe száll az enyém is ;)
20150601134430

Szia Nyanyuci! :lol: Nektek tegnapra boldog hófordulót!

Kike!! Végre találkozhatsz valakivel! :lol:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Adélnak és Zsoltinak boldog felediket!

Olyan hülyeséget álmodtam! Azt hogy apa megcsalt.. :( A vége az lett hogy kinyírtam a csajt, apával nem tudom mi lett. :shock: 8)

Tegnap egész jól evős napunk volt, remélem ma is az lesz. 4x240ml-t evett tápot, meg kóstolás szinten répafőzeléket, hát az nem jött át.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jjjajjj de szép babó :) és ezek szép nagy barna szemek :) :D

Kép
nyanyuci

[quote] írta:A vége az lett hogy kinyírtam a csajt, apával nem tudom mi lett.
:lol:
Kriszta, kriszta... de rossz vagy! 8) :lol: De apa nem csalna meg, úgyhogy ne álmodozz ilyenekről!!! :P :wink:

Szia Nyanyuci! Üdv ebben a rohanó topikban! :wink:

Adélt és Zsoltit Isten éltesse ezen a szép napon!

Pati
Imádom Zsoltika csodálkozó pofiját!! :D
Vendég

patr , köszönjük :)

Kép
nyanyuci

Szly:tábliba-azért elküldöm priviben is majd.
9kg. 71cm. 6 hó
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kár h Zsolesz képe csak Adélnak szólt, mert gyönyörű rajta!

Zsuzsa!
A nevetés cuki lehetett! Nálunk is játszik, amikor már tök fáradt és elkezd heherészni, én meg alig bírom magamban tartani, mert legszívesebben én is felröhögnék.
20150601134430

Hú,Nyanyuci-te is zegi vagy-jajj,de jóóóóó :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv Nyanyuci!

mutatsz képet magatokról? És mesélj!

Brúnó anyukája!
De jó neked.... egyszer össze kéne futnunk! :wink: Az Árkád nekünk is gyakran útba esik... :roll:

Adélnak és Zsoltinak Boldog feledik születésnapot!!!!

most robogok tovább, majd ha tudok, még jövök!

Ja, és Wera!
Köszönöm a linket, licitáltam... :lol: 8)
Vendég

Kriszti!
Lehet h addigra már kinyírtad apát is, csak már nem emlékeztél rá! Látom jobb lesz veled vigyázni! :lol:
20150601134430

kike, igen :)zegi vagyok:)

Kép
nyanyuci

Wera, köszi a receptet!

Viki, a kép mindenkinek szólt, a köszöntés Adélnak! :)

Eddig 3 szavazat érkezett 25-re!

Kép
Kép
patr

Nyanyuci:mesélj magatokról,és kérünk képet is ám! :wink:

Zsoltika nagyon gyönyörűséges :D

Kép
Kép
Kép
kike

Még valami!

eladnám a megmaradt Yadine bogyóimat, összesen két havi adagot. Tudjátok, mi miatt nincs rá szükségem.
Megnéztem, a három havi adag 7660 ft, én a kettőért postával együtt 4000 ft-ot kérek. Ha valakit érdekel, küldjön privit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.08 08:44-kor.
Vendég

Kike!
Jó kis játék arzenál van Domi mögött! Tegyél még fel egy mosolygós Domi képet is!
20150601134430

Patr:nekem teljesen mindegy mikor lesz,mert úgysem biztos hogy tudunk menni,nagyon sok mindentől függ a dolog-csak azért írom hogy tudjátok... :)

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:ugye?feltűnő hogy nem mosolyog,látszik hogy betegecske,meg fáradt volt,az előbb csináltam róla,most alszik,ha felkel megpróbálok egy mosolygósat is csinálni,lehet hogy olyan kéne a tábliba-mert ő mindig vigyorog!
Csak most sehogyan sem akart,pedig sokat csináltam róla... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Egy 2008as karácsonyi nosztalgiázás.... Zsófi baba :)

Kép Zsófi baba

Kép
nyanyuci

De szép kis Zsófi babád van :D -a Nővérem is Zsófia :D

Kép
Kép
Kép
kike

Zsófi nagyon szép kis csaj!
20150601134430

Nagyon cuki Zsófi karácsonyi képe! :D

Marcsi! Szivesen! Remélem megnyered! Olyan cuki szerintem :D

Pati
Szivi a receptet! Közben rájöttem h akár a receptesbe is írhattam vna, de hát nekem korán van még gondolkodni... 8) :lol:
Vendég

Hú csajok, jön a konkurencia!! Zsófi nagyon szép!

Kép
Kép
patr

Wera én mostanában később sem tudok gondolkodni!

Kép
Kép
patr

köszönöm :) bocsánat, hogy ilyen nagy lett, legközelebb jobban lekicsinyítem :(

felébredt Manuka....

Kép
nyanyuci

Zsolesz, Domi és Zsófi is nagyon cukorfalatok!

Szia Nyanyuci! Üdv köztünk!
Éva! Téged sem köszöntöttelek még! Remélem gyakran jöttök!

Wera, Viki! :lol: :lol: :lol: Volt, hogy már ilyet álmodtam, de nem mindig vagyok ilyen agresszív, volt hogy csak szimplán megvertem az illetőt.

Jövő héten megyek nőgyógyihoz. Rákszűrés+ valami gyogyeszt íratok fel. Gondolom nem azt fogja felírni, amit Levi előtt szedtem, úgyhogy még egy havi Milligest ott lapul a fiókban.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Adálnak és Zsoltinak nagyon bolgog hófordulót kínánok!

ÉS Dominak Lizynek ,Dórikának és Zsófinak is nagyon boldog hófordulót kívánok utólag!

Tegnap és ma is nagyon édes babaképeket láttam.

Nyanyuci üdv itt.Nagyon édes a kislányod,remálem nembaj ,hogy a blogodban meglestem.

Éva azthiszem még téged sem üdvözöltelek köztünk.Isti nagyon édes.

Ronix sajnálom ,hogy Lénának mandulagyuszija van.Biztos azért nem akar enni.Egyszer nekem is volt és rettenetesen fájt a torkom miatta.

Timi a védőnőd egy h... nő.

Márti kérlek ne depizz a szoptatáson.Nekem sem volt szinte semmi tejem,már első perctől pótolni kellett.pedig Máténak nagyon kellett volna,mert koraszülött volt.Mondjuk a többi gyerkőccel is nagyon kevés volt.

Kike Domi biztos csak a tegnapi oltás miatt nyűgösebb.

Kép
csugi

Zsófi nagyon szép csajszi! :D
Vendég

[quote="terek.krisztina"] írta:terek.krisztina

Wera, Viki! :lol: :lol: :lol: Volt, hogy már ilyet álmodtam, de nem mindig vagyok ilyen agresszív, volt hogy csak szimplán megvertem az illetőt.

Mondtam én! :lol:
20150601134430

Babuci!
Hogy vagytok? Hogy van a snoker társunk?

Félelmetes h Lacim délelőtti alvása 30 perc. Se több, se kevesebb. Már fent is van. Sztem beépített órája van.
20150601134430

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vagyok még...

Most ébredezik a lánykám... már hallom, hogy molyol.

Kata!
Most jutott eszembe, hogy tegnap kérdezted a pelust, hogy milyet használunk!
Mi a lila Liberot, fogalmam sincs, mi a neve. a simát, abból is a 4-eset.
Semmi sem folyik ki belőle, pedig mostanában megint hasmenése van Emmának, szerintem valamelyik foga készülődik ismét.

Nicike!
Ezer éve Te is kérdezted s motort, nekünk egy yamaha xj 600-asunk volt. Apának fájt a szíve, amikor eladta, de nekünk még szükségünk van rá... Három gyerekkel nem motorozgathat csak úgy.. Sajnos nagyon rossz tapasztalataink voltak az autósokkal kapcsolatban. Én azt gondolom, ez az ország még nincs felkészülve a motoros forgalomra, mert az autósok, nem hogy segítenék a másikat, inkább hátráltatják. És úgy gondolom, ebből van nagyon sok motoros baleset, ahol pedig, tudjuk, ki húzza a rövidebbet. Persze mi is vezetünk mindketten autót, de ez a vélemény általánosságban igaz. Mi ketten, és néhányan még, akik motor mellett szintén autóznak, kevesen vagyunk.

Egyik kedves ismerős balesete volt az utolsó csepp a pohárban. Kocsisort előzött, mikor az autók közül az egyik úgy gondolta, ő is előzi a sort. Rosszkor.
A fiú azóta is tolószékben van, ott is marad. Csakhogy neki is van két gyereke, vállalkozása, amit soha többé nem tud már úgy működtetni.
szóval ezért.
Vendég

Jó reggelt Csajok!!!

Adél nagyon-nagyon köszöni! Jó ilyenre ébredni!

Legkedvesebb Zsoltikánknak is kívánunk gyógyulást, szép napokat és több alvást ( ezt anyukájának is!) !

Valami Amerika 2. jó volt, remekül szórakoztunk! Adél nem ébredt fel, nem úgy mint 4-6-ig, amikor is fent volt hajnalban. Nem bírt visszaaludni. Mindegy az este így is tuti volt.

Orsi, pont a postaköltség miatt mondtam hogy fogjuk össze. Félreértettem viszont, neked is sajna csak a szilva ( 6 db) meg 2 db négyes fruttapura lesz. remélem így is segítség azért...

Roni, adjál Lénának fájdalomcsillapítót! Legjobb lenne a Cataflam. A tűszős mandulagyulladás nagyon tud fájni, azért nem eszik!

Zsófi babának és anyukájának üdv itt!

Nekünk is jó a 25-e. Mikor lesz az még...De már várom! :) Na most robogok tovább.Ennyire emlékszem, bocs!

Kép
andkata

Sziasztok!

Éva,Nyanyuci Sziasztok!Nagyon szépek a babáitok :wink:

Viki,vagyok! De olyan jól esett h eszedbe jutottam :oops:

Engem is utolért a depi,nem akartam itt negatívkodni (jól leírtam).
Így maradtam a zugolvasásnál.

nicike

Nici Szívem!
Tudod h mi jó kedvre derítünk! Mi a gubanc?
20150601134430

Szia Nicike!

VÉGRE! Mi a baj?
Vendég

Marcsi!

Igen tudom sajnos.Dettó ezen a véleményen vagyunk mint Ti!

És azok a legundorítobbak, amikor a fél kocsisor lehúzódik h eltudj menni, egy majom meg ránk huzza a kormányt,mert nem szerti a motorosokat :evil:
Nem értem őket.

nicike

Sziasztok, jó reggelt!

Márti!
Örülök, hogy jobban vagytok. És le a kalappal a reagálásaid miatt.
Bár én tudnék ilyen figyelmes lenni :oops:

Mancsi üzeni, hogy csak hétvégén tud jönni, de mindenkit puszil!

ADÉLnak és ZSOLTInak boldog féléves szülinapot!!!

Bondi!
Örülök, hogy jobb a helyzet és jobb a kedved. A gáz miatt nem kell megijedni, az tuti.
Bár a mi laksáunk max. 20 fokra fűthető, mert 50nm-t 2 kis konvi fűt be.

Tamara!
Hogy vagy?

AKata!
Frizurád milyen lett?

Kriszti!
Tök fura, én is ilyesmit álmodtam, csak mi autóban ültünk, egy bögyös maca meg apához dörgölőzött és én kilöktem a kocsiból menet közben!!! :D
Mondtam is neki reggel (ment Szegedre), hogy semmi csajozás! :D

Viki!
Az a habos kávé valódi??? Azaz Te csináltad?

Brúnoanyukája!
Kitartást a vizsgákhoz.

Tényleg, meg is nézem, mit válaszolt a tanár, drukkoljatok!!!

A mi éjjelünk jó volt, 1-kor és 5-kor kelt és 8-ig nyomta, ez viszonylag ritka.

Wera!
Láttad mi volt Csepelen?! jaj, olyan rémisztő az ilyesmi.

Na, megyek megnézem a mailt.
Vendég

Hát...úgy nem is tudom....Szóval depi.

Apa itthon van, hiányzik h Lilivel kicsit kettesbe legyek.

Mondtam h nem akarok menni Floridába, Erre Ő mondta h jó akkor maradjunk itthon,de neki Magyarország megeszi az életét.Utálja.

Ráadásul hiába van összefogva a hajam, mindenhol az van.És tegnap Lili kakijában is volt egy jó husszú hajszál.
Apa meg tök megvetően nézet rám.De nem tudok mit csinálni vele,max annyit h leborotválom....

Szóval úgy semmi komoly gond nincs,talán csak érzékenyebb vagyok :cry:

nicike

No,beraktam egy mosást,meg csináltám drágámnak szilva,és barack egyveleget :D

Persze még rendet is kell raknom... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi!
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat, de nem én csináltam a kávét.

Nici!
Menjetek el Lilivel sétálni. Apa monnyon le!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?