Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A dokin túl vagyok, minden ok, méhszáj zárt, Bencus szépen fejlődik, hát ahogy tapogatta a doki a hasam mondta, hogy szép nagy baba lesz! :) És szerencsére maradt fejvégű fekvésű, remélem most már tuti így is marad. Az enyhe mensis görcsökre pedig azt mondta, hogy ezek már jóslók! A magnéziumot pedig apránként abbahagyhatom!
NST-t nem csinált, délután a szülésznő fogja megcsinálni, 4-re megyünk hozzá!
Jövőhét szerdán újra doki! Ja, és elküldött laborba egy teljes vérképre! :(

Nita: Akkor maradjuk a jövőhét csütörtökbe! :) Pólyahuzat köszi nem kell!
zsu83

zsu oké.akkor jövöhét csütörtökön talizunk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na megvolt az NST is, hát már mutatott jóslófájásokat :shock: , amit én egyáltalán nem is éreztem! :roll: De amúgy minden tökéletes! Szülésznő szerint lehet hogy januárba meg fog születni Bencus, tegnap szült egy olyan nővel akinek 3 héttel előbb jött!
Abba maradtunk hogy vasárnapig magnézium, hétfőtől pedig elkezdem inni a málnalevélteát, plusz a homeós szereket, amit összeírtunk! Ma elmondta, hogy mit tanácsos bepakolni a kórházi csomagba, hogy külön csomagoljuk teljesen a szülőszobára!
Jövőhéten magáról a szülés folyamatáról fogunk beszélgetni! Mondta a férjemnek hogy nehéz lesz Neki is lelkiekbe, arra készüljön, hogy nem lesz könnyű engem látnia szenvedni, de mindig arra kell gondolnunk, hogy minden egyes fájdalom közelebb fog minket vinni Benushoz!
Megvettük ma a szülésznőnél a kispapa ruhát, meg a gátmasszázsolajat, és a szülésznő elmagyarázta a kispapának, hogy is kell ezt csinálni! :)

Nita: Akkor csütörtök, remélem addig még egybe leszek! :roll:
zsu83

zsu tuti egybe leszel még...nyugi.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Na de jó híreket hoztál. Szép nagy baba lesz akkor a fiad. Mekorrára saccolta a doki?, Illetve a gép??

Kép
csucsu05

sziasztok.

bocsi az eltűnésért de Izával nincs minden rendben És a sokadik khba járva kiderült mi a baja.

de előbb egy szomorú hír:
csepelen itt nem messze tőlünk lövöldözés volt egy suliban. meghalt 2 ember és egy megsebesült

ugye dec 20-ka óta tegnapig 5x görcsölt be. pontosan merevgörcse lett. És nem epilepszia mert azt több neurológus kivizsgálta. de az utsó aki az epilepsziacentrumba van egy naggyon rendi főorvosasszony ő világított rá hogy a görcsei mindig kajához köthetőek és mivel nagyon bukik így felküldött a gasztróshoz aki egy nagy tapló mert az uhun kívűl nem cisnált egyebet csak ránézett a papírra és mondták hogy kérjek időpontot. amit jó sokára kaptam de az uhun kiderült hogy súlyos refluxos és ez okozza a tüneteket. a neurológus mondta hogy akkor ha tudok menjek másik gasztróshoz. Én tudtam hiszen a peti fiamat műteni is kellett emiatt így visszamentem a bókayba és ott a kismamás veres dokival taliztam és megbeszéltük hogy vállal és sajnos 2 gyógyszert kell szednie és jövőhéten megyünk nyeletés rötgenre aminél kiderül hogy Izát is kell e műteni.
Hát röviden ennyi de ha hosszabb verziót akarjátok kukk a blogomba http://jacsobaba.freeblog.hu/

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Hú ez sem valami jó hír. De a Peti fiad is megnőtt tehát ezt gyógyszerral vagy netán műtéttel de lehet orvosolni. Csak szegényke olyan kicsi még, hogy gyógyszereket szedjen de a cél érdekében mindent. Túl lesztek rajta tudom kevés vigasz.

A csepeli cirkusz pedig félelmetes.

Kép
csucsu05

vera sok psuszika a kis csöppségnek...... :wink:
a csepli cirkuszra annyit meghülyülnek az emberek.....nem tudnak mit tenni unalmukba.../zoli ebbe a suliba járt/......láttam is hogy elszomorodott......... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Éjjel 2-től szinte alig aludtam, csak a szülésen járt az eszem, hogy nemsokára szülni fogunk! Azt hiszem bepánikoltam, tiszta bolond vagyok, úgy várom már ezt a kis fickót, erre elkezdek félni a szüléstől! :( Férjem persze tök ari, nem győz nyugtatgatni, bár tegnap őt is megijesztette szerintem a szülésznő, hogy nem leszek szép látvány vajúdás, szülés közbe!

Csucsu: Most nem mért súlyt, csak a szívhangját ellenőrizte uh-val, csak hastapis vizsgálatkor mondta, hogy szép nagy baba lesz! 38. héten lesz uh, ha addig kihúzzuk! :roll:

Vera: Nagyon sajnálom Izát, de legalább már megvan tutira, hogy mi okozza a görcsöket! Kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a kislányod, küldjük Nektek a sok-sok pozitív energiát!

És a csepeli lövöldözés, na én ezen teljesen kiakadtam, sírtam a tv előtt, hol tart a világ! Eddig Amerikába hallottunk ilyen eseteket, de most nagyon megijedtem, talán azért is mert pont a mi kerületünk, és eszembe jutott hogy Bencusra is milyen veszélyek leselkedhetnek ezután! :cry: Sok idióta ember, remélem elkapják őket!
zsu83

Szóval a doki írt fel 2 gyógyszert. Losec-et és Motilium-ot. Jövőhéten csütörtökön megyünk vissza nyeletés rötgenre amiből kiderül hogy műteni kell e. Ha igen azt a fajta műtétem elviekben ismerem hiszen a Petimnek is csináltak. De ő akkor 10 hónapos volt nem 6 hetes mint Iza.

Szegénykém amikor büfizik biza vannak fájdalmai és nagyon jön ki neki a hami. De remélem görcsel már nem fogok találkozni mert iszonyat rossz azt látni. Ahogy szenved szegénykém. És a röhej hogy ha nem erőszakoskodom ott a dokinál akkor csak február elejére vagy márciusra kaptam volna időpontot. Ezt meg is említette Veres doki. Ezért hogy fogadott így ezer hála de sajna ebből meg az a helyzet hogy szomorú hogy ha valami baj van és a szülő nem jár több helyre hanem csak az időpontra megy akkor pl Iza gyomra szétmaródott volna addigra lehet. Vagy olyan súlyos következményei lehettnek a görcseiben ha addig elhúzódott volna hogy belegondolni se merek. Bár a neurológus megnyugtatott hogy az agyacskájával nem csinál gondot a görcs. ezt igazolja az eeg. De akkor is látni hogy fáj neki. És hála ennek nemsoká vége. (remélem)

harivera
Budapest XXI. kerület

zsu.ne félj a szüléstől......anno ugyan én is paráztam...de amikor ott vagy már nincs időd gondolkodni és félni....szóval.nyugii......

vera kisasszonnyal minden rendben lesz meglásd!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Én is féltem a szüléstől és valóban mikro eljön az idő csak sodrodól majd az árral. Hidd el utólag fogsz gondolkodni mi , hoyg volt.

Kép
csucsu05

és csak egy kelemes emlék marad a fejedbe...és alig várod hogy ujra átéld...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma volt nálunk a védőnő! Beszélgettünk egy kicsit a szülésről, szoptatásról, és megismerkedett Apával is! :)
És ma megjött Bencus pihenőszéke is! :lol:

Vera: Ne idegeskedj, most már tuti, hogy minden rendben lesz Izával! Jó kezekbe került! :)

Köszi lányok a bíztatást, én is úgy vagyok vele, ha már ott leszek akkor biztos nem parázok, mert történnek majd az események, és nemsokára megpillanthatom Bencust! :lol:
zsu83

Zsu: Utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok:)Örülök,hogy bejelöltél iwiw-en:)

Csajok képzeljétek el,hogy ma hajnalban megjött a mensim :evil: :? nem hiszem el,pedig még szoptatok! :shock: Hát várhatott volna még egy kicsit :x
Mi jól vagyunk voltam dokimnál is sebemmel is minden rendben és azt mondta,hogy tornászhatok is!Szopnja még mindig csak anyatejet eszik és IMÁDOM!Hanna egy okos tündérkirálykisasszony :D :D sokat segít,csak ne lenne ennyire hideg!Már úgy mennék sétálni :D

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Olyan jót aludtam éjszaka(1pisijárat, utána rögtön vissza is aludtam), erre reggel fél 9-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan begörcsölt a vádlim! :?
Ma gyrost csináltam, hú de belaktam belőle! :P
4-kor le kéne másznom a körzeti orvoshoz, hogy írjon egy beutalót a laborba, mert a nőgyógyászom ide Csepelre nem tudott írni beutalót! Holnap meg el is kéne intézni reggel a vérvételt! :?
Hétvégém szuper volt, mindenki jött köszönteni, de szerencsére nem várták el, hogy nagy lakomával várjam őket! :D

Melcsi: Köszönöm szépen! :)
Én pedig Hannának kívánok így utólag is Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot! :lol:
Megnéztem a képeket az iwiw-en, nagyon szép családod van! :lol:
Hát a mensi még tényleg várhatott volna! :?
zsu83

zsu én is [b]nagyon boldog születésnapot kívánok[/b],így utólag is!!!!!!!!!!!!!!
Ma voltunk oviba.máté első napja volt......nagyon megdicsérték..azt mondták nagyon jó fiu!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lementem a dokihoz a rendelő tömve volt :x , pedig ott voltam a rendelés előtt háromnegyed órával! Munka után mindenki megrohamozta a dokit! Inkább eljöttem, majd holnap délelőtt rendelés végére odamegyek, akkor úgy sincs senki, a labort meg szerdán elintézem nőgyógyász előtt!

Nita: Köszönöm szépen! :)
Örülök, hogy így megdícsérték Mátét! És Máténak hogy tetszett a közösség? :)
zsu83

szerintem tetszett neki.mert van pár ismerős gyerkőc eljátszot velük....
csüt akkor oké? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen Nita, gyertek! Hány körül jöttök?
zsu83

szerintem ugy mint a multkor......11-fele.ha jó az neked....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Kicsit megkésve de nagyon sok BOldog szülinapot kívánok:)

Kép
csucsu05

Nita: Ok! :D

Csucsu: Köszönöm szépen! :)
zsu83

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi volt a tanfolyamon hétvégén?
zsu83

megcsináltam 10 körmöt .....tipp+porcelán...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ügyi vagy!!!! :lol:
zsu83

köszíííííííííí :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megyek tusolni, aztán pihenni!
Bencus is kezdi megelégelni, hogy a gép előtt ülök, nagyon tapossa az oldalamat! :)

Jó éjt lányok!
zsu83

jó éjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

látom tali lesz megint érezzétek jól magatok :D

Sajna beigazolódni látszik az ami a Petimnél is volt hogy az első másfél hónapban szépen hízott de utána egyre kevesebbet míg stagnált és a végén fogyni kezdett. Iza is egy hét alatt csak 90-et hízott és próbaképp hogy mennyit eszik csináltunk egy mérős szopit a védőnőnél. Nos elég érdekesre sikeredett mert evett rendesen utána bukott azaz hányt "rendesen" és nemhogy mennyiséget mért a mérleg hanem minuszba ment át.

csütörtökön nyeletés rötgen.

És a gyógyszerek okoznak nála fájdalmat mert mióta szedi azóta van nyűglődése egész nap. Ma pl próbaképpen nem adtam neki és visszakaptam azt a nyugodt babát aki előtte volt. De a gyógyszert szedi kell ezzel nincs mese de rákérdezek csütörtökön.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, sajnálom, hogy Iza nincs jól. Remélem, hogy a doki majd tud valami bíztatót mondani csütörtökön. Addig is kitartás Nektek!

Nita, gratulálok a tanfolyam sikeres befejezéséhez! Remélem hamarosan valaki máshoz gratulálhatok.

Zsu, nálatok nem lehet a dokihoz időpontot kérni? Nálunk, ilyen esetekeben még azt is felajánlja,hogy ha csak vmi papír kell, akkor odaadja a férjemnak.

Melcsi, örülök, hogy jól vagytok! A mensi tényleg várhatott volna még, én minden szülés után nagyon élveztem azt a 14-15 hónapot, amíg nem jött meg.

Akiket nem említettem név szerint, azoknak is puszi.

Kép Kép Kép
datolya

datolya még nincs vége a tanfolyamnak....még csak most jön a java..... :?
vera nemsokára vége ennek a szörnyűségnek.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megszereztem a laborbeutalómat! Holnap reggel el kéne intéznünk, 10-re nőgyógyászhoz kell mennem, 17 órára meg szülésznőhöz, erre most olvasom a neten, hogy holnap piros riasztás lesz az ónos eső miatt! :?
Délután fodrásznál is voltam, kapott Bencus a fodrásztól ajándékot, egy kombidresszt, és egy kis sapkát! :lol:

Vera: Nagyon sajnálom Izácskát! Továbbra is mennek Nektek a drukkok!
A legközelebbi talin jó lenne Veletek is összefutni! :D
Szorítunk Nektek nagyon csütörtökön!

Datolya: Hogy vagytok?
Nálunk nem lehet időpontot kérni, viszont azt mondta az aszisztensnő (mivel az eredményhez hozzájuk fog menni csütörtökön) ugorjon be érte a férjem munkából hazafele, kopogjon be, hogy nekem ne kelljen a rendelőbe a sok beteg ember közé lemennem!
zsu83

zsu ha holnap mész vagy mentek nagyon óvatosan....jó? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, vigyázunk nagyon! Csak az a baj, hogy ha a férjem óvatosan is megy, figyel, akkor is annyi hülye van az utakon! :x
zsu83

hát sajna igen....de minden rendben lesz..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: remélem, kiváncsi vagyok a holnapi ctg-re is, mit fog produkálni Bencus! :)

Vera: Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :lol: :lol: :lol:
zsu83

biztos izeg mozog már amennyi helye van még neki........ :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vérvétel elintézve, hurrá! 10-re megyünk orvoshoz! Egyenlőre még nincs ónos eső felénk, de most néztem az időképen, eléggé közeledik Pest felé is! :x

Nem is meséltem, tegnap mit írt a sógornőm! Egyik ismerőse febr. 14.-ére volt kiírva, és tegnap reggel megszült! :shock: Szerencsére teljesen egészséges a baba, 3600g, és 53 cm! Szerintem valamit elszámolhattak! :roll:
zsu83

Zsu: Hú igy is szép nagy baba lett mi lett volna ha még vár a kiirt időpontig.

Kép
csucsu05

Megjöttünk az orvostól!
Méhszáj zárt, méhnyak már megrövidült, Bence feje eléggé lent van! A ctg 40-es fájásokig ment fel! Doktornő már nem mert semmit mondani, hogy meddig leszünk még egybe! :roll: De mesélte, hogy hétvégén és a hét elején óriási tumultus volt a szülészeten, mindenki szült! Drukkoljatok csajok a 27.-ére, lécci, lécci, én 27-én akarok szülni,mert ezzel a dátummal álmodtam!
Jövőhéten még lesz uh is! :lol:
zsu83

zsu hajrá 27.-e!!!!!!!!!!!!!
vess be házi praktikákat ha akkor akarsz szűlni.....
a 40-es fájások már elég "komolyak" :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megjöttünk a szülésznőtől, hát ő is azt mondta, hogy Bencus nagyon készülődik már kifele! Eléggé lent van a feje, meg a 40-es fájások! Azért jó lenne még kihúzni a jövőheti uh-ig, szerdáig :roll: , vagy a 27.-éig! :wink:

Nita: Esetleg van valami trükköd? :wink:
Egyébként már kidühöngtem magam, nem éri meg az idegeskedés, holnap jönnek a szerelők, rendbe hozzák, csak ne kelljen szétbontani mindent! :x
zsu83

a lépcsőzést nem merem mondani mert abol baj is lehet...ami jó néha beválik az a apival való összebujás....sok séta..mozgás... :roll:
majd a talit megbeszéljük akkor.remélem még egybe leszel.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na dolgoznak az emberek, valami cső hibás volt, pedig új volt, valszínű rossz széria, szétbombázást megússzuk, hurrá!
zsu83

Az előbb néztem ki az ablakon, tiszta jégpáncél minden! :shock: :x
zsu83

Zsu: itt is nálunk. Ne nagyon közéekedj. mert én ha elesek max lesz egy kék foltom de te a Bencussal nem lenne jó ha elesnél.

Kép
csucsu05

Jaj csajok, most jött haza a férjem a belgyógyászatról! Napok óta nagyon fel van fújódva a hasa, rosszul érezte magát, körzeti beutalta a gasztroenterológiára, hát jövőhét csütörtökön meg akarják tükrözni! Egyszer már volt neki ilyen problémája, kb. 2 éve meg is tükrözték már! Hát most teljesen kivagyok! Mondta, a férjem, hogy nemsokára születik a babánk, nem tudnák-e holnap megtükrözni, de már nem volt időpont! Na így készüljön az ember a szülésre lelkiekben, amikor itthon is gondok vannak! :cry: :cry:
Bocs a panaszkodásért, de ki kellett írnom magamból! :cry:

legalább a fürdőszoba rendbe van már! de most annak se tudok örülni! :roll:
zsu83

zsu ha bármibe tudok segíteni szoljatok......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?