Tündériek az újszülött képek! Még még még!
MOzza, mikor látott a dokid? Már akkor is volt ez az átálátszó folyás? szerintem mivel következetesen reggel tapasztalod, nincs aggodalomra okod...
Susycat, nekem is nagyon feszít, már tegnap délután óta.. olyan ézés volt pár óráig, mintha ki akarnék durranni.. és ma folytatódott úgy, hogy ülés közben többször olyan kemény lett, és görnyedésre kényszerített szinte, hogy megijedtem.. elszaladtam az SZTK-ba, ahol jól rámijesztettek, hogy menjek be a kórházba, ott majd kapok magnézium infúziót.. igaz, a méhszáj zárt, 3000-es:) és a szívhang is ok, de akkor is. Felhívtam a saját dokim aki szererncsémre épp ügyeletes volt, és megnézett. mondta, hogy lehet, hogy azt érzem, hogy keresztbe van a baba.. merthogy úgy van... tuti azt érzem, mert teljesen másképp feszít... 3 hete hosszában volt, feje fenn, lába lenn..
remélem hamar visszafordul,,m ert így kényelmetlen.. és remélem, hogy úgy fordul el majd, hogy a feje legyen lefelé... most nem is jógázhatom, így nem tudom megkérdezni a jógaoktatót, hogy hogy kell.. ágynyugalmat írtak elő, nehogy esetleg valami rossz kezdete legyen ez, és túlerőltessem magam.. nem bánom mondjuk, mert jól esik a fekvés. 2 hét múlva kell visszamennem a dokimhoz...
nektek nem volt a keresztbefekvéssel ilyesmi?
Farkas, micsoda "kalandok"... tényleg nagyon kell vigyázni...
Tinu, egy növényről tudom, hogy durván mérgező, a tiszafa.. nálunk van a kertben több is, szerintem kivágjuk őket... úgyis sok helyet foglalnak el. sokkal szivesebben néznék egy egy kisebb keménylevelű mediterrántípusú bokrot...
Anita, nagyon jó a vérkeringésed akkor, ha a nózid piros.. ne bánkódj emiatt, azerintem a nagy hideg is közre játszik.. nekem már a 19 fokos helységben is piros, és a melegben elmúlik..
Kitty, én is nagyon szeretem a kályhákat... rátapadni, amikor már csak kicsit meleg, vagy a közelében ülni, amikor forró... isteni!
Egyébként nem tudom elképzelni, hogy odáig eljussunk, hogy ne legyen gáz a lakosságnak... én ezt teljesen kizárom. lehet, hogy védekezési mechanizmus. A nagyok megoldják, már csak azért is, mert gondolom szeretnék megnyerni a következő választást is....
Tinu, én is még mindíg többet sírok... megnyugtató, hogy a hormonok is bejátszanak.. még megilyednék, hogy milyen labilis lettem...