Sziasztok!
Hu, mennyit írtatok! Látom, beindult az élet mindenhol...
Én is melózom ezerrel. Tegnap egy zalai kört futottam. (Még mindig a karácsonyi repiket hordtam szét. Idén fellázadtam, és nem mentem egyetlen helye sem Kari előtti 4 napban.) Tényleg elfáradtam! Mégis van benne v.mi, hogy a másállapot az másállapot...
Minden névnaposnak és szülinaposnak a legjobbakat kívánom!
Pumukli! Hogyan lehet véletlenül ugyanabból a ciciből egymás után 2x szoptatni? Ezen gondolkoztam, de nem értem. Nálam mind3nál szopi után úgy nézett ki a cicim, mint egy lyukas tejeszacsi...
A köv. szopizásnál meg egyértelműen éreztem, melyik feszít. Na mindegy. Mások vagyunk. -és ez így jó!
Emese! Na ne! Akkor éjjel 10 és hajnal 1h között lesz a legaktívabb a babóca?!? Azt hiszem, gyorsan le fogom szoktatni erről!...
Tina! Én totál le vagyok döbbenve magamtól! A első 3 terhességemnél semilyen "nagykönyvben megírt" terhességi tünetet nem produkáltam. Most meg: szinte mindent! Kedves férjem szerint ha nem az lebegne a szeme előtt, hogy gyermeket várok, már kikészült volna tőlem.
Borzasztó érzékeny vagyok én is! Semmiségeken képes vagyok egy órán át bőgni. Pl.: Totál kiakadok a hülye autóstársakon. (Nagyon sokat vezetek, úgyhogy megszokhattam volna már...) Minden marhaságból lelki problémát csinálok. Karácsonykor, pont Szenteste, kiborultam, és bevágtam az ajtót, a család meg csak szájtátva állt a Karácsonyfa előtt... Na nem is folytatom. Maradjunk annyiban: Minden terhesség más. (Na de ennyire?!?...)
Ami viszont jót tesz mindenképp: Menj társaságba! Akár gyerekestül is. Tudom, nem egyszerű, de hidd el, sokkal jobb lesz, ha nem otthon szenvedsz bezárva a lakásban... Perszem ez is jó. Én mondom. Egy mérnök a gyerekpszichológusnak...
Annus! Szupi vagy! Én is berohanok néha egy-egy turiba, de valahogy nem "érzek rá" a jó dolgokra. Biztosan nem műxik eléggé a vadászösztönöm...
Az "itt fáj-ott fáj" témához kapcsolódóan: Nekem az előző 3 gyerkőcnél semmi gond nem volt, szinte meg sem éreztem, hogy másállapotban vagyok. Heti 2x jártam tornára, és ehhez ragszkodtam nagyon. Biztosan ez is számított. Most viszont, itt falun nincs semmi. Ill. heti 1x, egy háznál lenne, de folyton elmarad. Tegnap is ráhangolódtam -4 hete nem voltam-, erre mikor ott vagyok, akkor derül ki, hogy nem lesz. Irtó dühös lettem!
Keresgélek v.mi mást, de nem igazán találok. Otthon, egyedül, meg képtelen vagyok bármit is tornázni. Biztos, hogy a házimunkával foglalkozom inkább, vagy bármi mással, és csak húzom az időt. Viszont érzem magamon, hogy nagyon kellene!
Ha esetleg a budai oldalon (I.,II., III., XII.ker.) vagy Bp. mellett tudnátok kismamatornát, légyszí', jelezzétek!
A havas képeket látva én is irigykedem piszkosul!!! Nálunk is van egy kis hó, foltokban, de sajna, semmire nem jó -max.elesni, mert azt hiszed, hogy nincs is mi csússzon...
Na, a barátnőm tegnap jól megijesztett! Mesélte, hogy a Hugánál a 21. héten derült ki, hogy ikrei lesznek, mert előtte mindig az egyik teljesen elakarta a másikat. Valahogy nem szeretnék most meglepetést. 4.nek elég lesz egy baba is...
Csorna! Üdv.a fórumon! Végre, még v.ki, aki a 4.babáját várja!
Na, ismét szómenésem volt...
További szép napot Nektek! Pusz!