Új privát üzeneted érkezett!

Lyly,
ez ügyelet volt Veszprémben. Most megyek mindjárt ide a kórházba, ahol rendesen megnézik. Remélem.
Amúgy bízom benne, hogy semmi gond nincs, akkor csak lenne valami tünetem, nem?

Meg a barátnőm beszélt egy védőnő ismerősével, és mondott egy logikus dolgot. Ok, ott a mióma, meg kis Pötty. Ok, nyomják egy kicsit egymást. De higgyem el, el fognak férni. Hely van. Ha nem így lenne, hogy születnének egészséges ikrek, háromasikrek... Na ők is nyomják egymást rendesen, és nem 2 centisek egy idő után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Igy van. Én is miómával szültem. majd szülés után a mióma felszivodott:)
Nyugi.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán megyek feküdni az utróval.
Szóval megnézték Pöttyöt, teljesen jól van, nőtt is egy kicsit, már 1,8 cm, szépen dobog a szivecskéje, ééééééés az égadta világon semmi sincs a közelében. Se mióma, se hematóma, szép kerek a petezsák. Mondta a szonográfus, hogy ha akarom, bármikor csinál nekem olyan képet, amin úgy látszik, hogy nem kerek, az csak azon múlik, hogy hogy tartja a fejet. Mivel Veszprémben hasin néztek, ott ugye csak egy szögből tudták megnézni, úgy pont nem volt kerek. A vérzés, vagyis az a pár csepp barna meg csak valószínű azért volt, mert az utró megsérthette a méhszájsebem. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, örülök, hogy minden rendben van! :lol:

Kép
Vendég

Lina: :) Na ez nagyon jó hír. Az ügyeleten meg hülyék vannak!! ijesztegetik a kismamát. aztán ha elvetél a rossz hír miatt??
Na de a fő, hogy minden oké kispötty jól van és ver a szive:)

Kép
csucsu05

Linácska, :lol: :lol: :lol: ! Ügyesek vagytok, nagyon örülök, hogy minden rendben!!!

Kép
Kép
ggica

lina örülök hogy minden rendben van kispöttyel!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina,
jól megkapaszkodott Pötty, ügyik vagytok!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok lányok!

Boldog, babaáldásban gazdag új évet kívánok mindannyiunknak!

Lina,

örülök, hogy ilyen jó hírre térek vissza. Csak így tovább! :D
nocciola
Budapest II. kerület

Csak gyorsan, mert apának kell szervezeti ábrákat keresnem:
Szóval az orvosom sem talált kivetnivalót az UH-n. Mondta, hogy milyen "egzotikus" dolgokat tudtak Veszprémben leírni...
Pötty tegnap óta nőtt 3 mm-t, már 2,1 cm, és jár keze-lába, mindene. Nagyon édi volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

milyen nagy már kicsi pötty!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: Jajj annyira örülök. :) Elmondani nem tudom.

Kép
csucsu05

Csucsu,
hát még én!!! :lol: Lélekben viszont készülök az inzulinra, nagyon romlanak a cukorértékeim. Egy töltöttkápi és fél zsemle után 6,8 volt.
És a tegnapi sztárfotó:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: szupi a sztárfotód. remélem hamarosan nekem is lesz ilyen. Igaz egszerre már a másodikat nem szüljük.

Kép
csucsu05

lina nagyon helyes a baby!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina,
helyre kis kölök! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

sziasztok.

bocsi az eltűnésért de Izával nincs minden rendben És a sokadik khba járva kiderült mi a baja.

de előbb egy szomorú hír:
csepelen itt nem messze tőlünk lövöldözés volt egy suliban. meghalt 2 ember és egy megsebesült

ugye dec 20-ka óta tegnapig 5x görcsölt be. pontosan merevgörcse lett. És nem epilepszia mert azt több neurológus kivizsgálta. de az utsó aki az epilepsziacentrumba van egy naggyon rendi főorvosasszony ő világított rá hogy a görcsei mindig kajához köthetőek és mivel nagyon bukik így felküldött a gasztróshoz aki egy nagy tapló mert az uhun kívűl nem cisnált egyebet csak ránézett a papírra és mondták hogy kérjek időpontot. amit jó sokára kaptam de az uhun kiderült hogy súlyos refluxos és ez okozza a tüneteket. a neurológus mondta hogy akkor ha tudok menjek másik gasztróshoz. Én tudtam hiszen a peti fiamat műteni is kellett emiatt így visszamentem a bókayba és ott a kismamás veres dokival taliztam és megbeszéltük hogy vállal és sajnos 2 gyógyszert kell szednie és jövőhéten megyünk nyeletés rötgenre aminél kiderül hogy Izát is kell e műteni.
Hát röviden ennyi de ha hosszabb verziót akarjátok kukk a blogomba http://jacsobaba.freeblog.hu/

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera:Jó hír hogy nem a sötétben tapogatóztok,remélem mielőbb helyrejön kics Izus!Szorítok nektek!!!!!!!!!!!

Linácska:Nagyon szép kis pöttyöd van!Már most kíváncsi vagyok fiú e vagy lány :lol:

KépKép
lyndee

Vera,
mi anno Lilivel voltunk a Heim Pálban SIDS szűrésen, ez egy egy éjszakás vizsgálat, nézi a levegővételeket, a refluxot, ennek összefüggését, és végül is a korai bölcsőhalálra való hajlamosító tényezőket összességében. Ide a szülő maga is kérhet időpontot, és nem olyan sokára adnak. Csak egy ötlet.

Lyndee,
én is kíváncsi vagyok, bár eddig minden lehetséges tudományos és ezoterikus eszköz lányt mutat, na meg Lili is azt mondja. Jónás, kínai fogamzásnaptár, inga, apu feleségének a kütyüje, na és ugye inszemkor még nem volt megrepedve a tüsző, lehet, hogy csak másnap repedt, ez is a lányra utal. Bár Pötty kicsit nagyobb, mint Lili volt ilyenkor, de tulajdonképpen mindegy is. Örülünk, hogy van, és kész :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina a heimbe ha az lenne csak gyerek kh se mennék. Voltam ott olyanon a csabi fiammal. Iszonyat az a hely. egyedül hagytak egész éjjel. nekem kellett a gépeket nézzem jegyezzem stb. A madarászba én aludtam a nővérke figyelt. ez volt a dolga. Nekem csak etetnem kellett.

de mindegy

Szóval a doki írt fel 2 gyógyszert. Losec-et és Motilium-ot. Jövőhéten csütörtökön megyünk vissza nyeletés rötgenre amiből kiderül hogy műteni kell e. Ha igen azt a fajta műtétem elviekben ismerem hiszen a Petimnek is csináltak. De ő akkor 10 hónapos volt nem 6 hetes mint Iza.

Szegénykém amikor büfizik biza vannak fájdalmai és nagyon jön ki neki a hami. De remélem görcsel már nem fogok találkozni mert iszonyat rossz azt látni. Ahogy szenved szegénykém. És a röhej hogy ha nem erőszakoskodom ott a dokinál akkor csak február elejére vagy márciusra kaptam volna időpontot. Ezt meg is említette Veres doki. Ezért hogy fogadott így ezer hála de sajna ebből meg az a helyzet hogy szomorú hogy ha valami baj van és a szülő nem jár több helyre hanem csak az időpontra megy akkor pl Iza gyomra szétmaródott volna addigra lehet. Vagy olyan súlyos következményei lehettnek a görcseiben ha addig elhúzódott volna hogy belegondolni se merek. Bár a neurológus megnyugtatott hogy az agyacskájával nem csinál gondot a görcs. ezt igazolja az eeg. De akkor is látni hogy fáj neki. És hála ennek nemsoká vége. (remélem)

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
hát nem tudom, én a Heim Pállal nagyon meg vagyok elégedve, először a SIDS szűrésen voltunk ott, külön szobánk volt Lilivel, csak ő és én.
Aztán a nephrológián is feküdtünk, ott meg kétágyas volt, két ágy anyukáknak, két ágy a babának, és rendes felnőtt ágy, és még kaját is kaptunk mi is. Szóval nekem nincs rossz tapasztalatom.
De a lényeg az, hogy minden rendben legyen Izával, az már mindegy, hogy hol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok.vera minden renben lesz kis izával......
lyndee ti hogy vagytok?hogy teltek első napjaitok? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Mi jól vagyunk.Arnika már betöltötte a 3.hetet és szépen hízik.Sorban növi ki a 62-es rucikat.Kicsit megfázott és szívni kell az orrát,ami nem kellemes de meg kell csinálni.
Lassan én is belejövök a mindennapokba.Éjszaka 1szer 2szer ébred,ezt még nehéz megszokni mert nagyon jókat tudtam régebben aludni,így van hogy napközben is alszom egy kicsit ha tehetem. :wink:
Máté szereti az ovit?

KépKép
lyndee

lyndee én dettó ilyen voltam mint te...../tényleg rokonok vagyunk/ :)
majd megszokod.....nappal is aludj akkor mikor a kicsi alszik.a háztartás most nem fontos.........
máténak nagyon tetszett az ovi.ma volt az első napja....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NIta: Egész nap voltatok?, vagy délig??

Kép
csucsu05

még csak délig lehettünk.....márciusig meg csak addig leszünk mivel én még ithon leszek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Igen amig a 3. évét nem tölti be Máté addig nem is lehet egész nap. Tudod mi is azért nem voltunk egész nap decemberben még.

Kép
csucsu05

igen.tudom.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziaszotok lányok!

Ne haragudjatok hogy ilyen ritkán jövök de tul sok minden volt az év végén és helyre kellet rázodnunk mint lelkileg mint minden szempontbol.De most már ugy érzem minden a helyén van.
Remélem mindenkinek kellemesen teltek a ünnepek és utolagis kivánok mindenkinek sikerekben boldogságban és egészségben gazdag boldog uj évet. :D

Kép
v.e.judit

Judit: szia. Üdv újra köztünk. Köszönjük a új évi jókivánságokat! Viszont kivánom én is neked.

Kép
csucsu05

Vera,
sok boldog névnapot kívánok neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

vera: sok boldog névnapot

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:énis nagyon sok boldog névnapot kivánok neked. :D

Kép
v.e.judit

Lányok tanácsot szeretnék kérni töletek remélem nem haragszotok érte.

tudjátok mi mindenen mentem keresztül és ti mindig itt voltatok nekem támasznak.
Most olyan problémám van hogy dec.13-án volt utoljára pirim de jan. 5-én volt egy kis rozsaszin folyásom és utána még két külömbözö naponis. Most 11-én kellet volna megjönie de nem jött még meg szerintetek várjakmég vagy félig örülhetek tanácstalan vagyok kérlek segitsetek nekem mit tegyek.
Elöreis köszönöm :?

Kép
v.e.judit

Vera:Sok Boldog Névnapot kívánok én is neked!

ve judit:szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni :wink:

KépKép
lyndee

juditt egy tesztet löjj el.....hátha ot lapul a babó a pociban...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera majd ha van kedved tegyél fel képet izárol..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vera, boldog névnapot kívánok Neked, sok szeretettel!
Judit, én is a tesztre szavazok. :wink: Amint van eredmény, írd meg!!!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Ma reggel csináltam tesztet és :lol: pozitiv lett nagyon örülök de félekis egyben remélem most nem lesz gond vele.
Kivánom minenkinek hogy igy induljon az uj éve. Köszönöm nektek nélkületek nem áltam volna fel .
Délután felrakom képbenis
Puszi mindenkinek

Kép
v.e.judit

Judit: jajj ez nagyon jó hír:) Végre van egy újabb kismamink:) Nagyon örülök. Mikor mész dokihoz??

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!
Még igazság szerint várnék vele legalább két hetet de már most mennék de még tul pici és nincs értelme szerintem.
:D

Kép
v.e.judit

Judit,
de jó!!! Orvoshoz olyan betöltött 5 hét után mehetsz, akkor már a petezsák látszik, még ha baba nem is. Amúgy én négy hét 2 naposan mentem, akkor még semmi nem volt, csak a megvastagodott nyálkahártya, de azért azt is biztató volt látni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

judit gratula.....minden rendben lesz meglásd...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap délután ujra voltak folyásain rozsaszines barnás és orvosi javaslatra nyomon az ágyat igy keveset leszek fent.
Ma még beszélek a dokival és estefele irok nektek hogy remélem nem lesz rossz vége.
Puszi nektek

Kép
v.e.judit

Judit,
pihenj sokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

judit nem lesz semmi baj...egészséges baba fog születni..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

háát eredmény az részben jó mert negatív lett de akkor az uhun mit láttak és mért bukik nagyon a gyerek és mitől vannak a görcsök? Most február 17-én megyünk vissza kontrol alvás vizsgálatra és utána lesz rögvest egy ph mérés remélem ebből kikövetkeztetünk valamit mert kezd elegem lenni.

Kép
Kép
5 éves gyermekem így csinált szendvicset a Peti bátyjának :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

olyan gyönyörű a ksi keresztlánykám!!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:nagyon édes Iza,haláli hogy még kis copfja is van :D
tényleg idegölő lehet ez a bizonytalanság,de bízzunk benne hogy a köv.vizsgálaton kiderül valami.++++++++++++++++++++

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?