Új privát üzeneted érkezett!

Huuu úgy emlékszem a Barcit minden hónapban vittem tancsáadásra 1 éves koráig, de akkor is minden hónapban ideállitott, és csak azt vettem észre hogy kopog az ajtón, ilyen meglepetésszerűen támad. Most hogy küldtem volna el, amikor kinyitom az ajtót és ott áll. Aztán örültem hogy már elmúlt 1 éves a Barci nem jön ........... végre. Aztán a szembe szomszédom megszült és amikor jött hozzá, akkor gondolta ha már itt van megnéz minket is. :evil: De örültem neki. :?

Kép

Kép
melcsike70

HUUUUUU de sűrűn vagyok laptetős. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Ezt nem lehetne valahol bepanaszolni, hogy nem is a védőnői munkáját végzi, hanem kis kiegészítést csinál magának?
Ilyenekkel nem szabadna, hogy zaklasson :!: :twisted:
Vendég

Én is néztem, már megint nagyon ÜGYI voltál :lol:

Melcsike, elmegyek zuhizni, sietek vissza, megvársz?

Ma kb. 23-ig szeretnék fent lenni :wink:
Vendég

Jaj finoman csak megkérdezni nem- e érdekelne. Nem tolakodóan arra odafigyel. És ha mondod hogy nem köszönöm már le is állitja magát, tovább nem próbálkozik. MÉg szerencse.

Kép

Kép
melcsike70

persze menj csak még nem vagyok fáradt. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Akkor jó, már majdnem odamentem rendet tenni 8) :lol:
Még jó, hogy azért észreveszi magát
Vendég

De 50 akárhány éves és nincs gyereke, de tanácsot tud adni. Még ő volt az én védőnőm is amikor születtem.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg tud azért segíteni, vagy úgy mondod, hogy okoskodni azt bezzeg tud, holott semmi tapasztalata nincsen?
Vendég

HÁt inkább okoskodik.

Kép

Kép
melcsike70

Volt olyan hogy megakart tanitani hogy szokassam a járásra a BArcit 1 éves körül volt. 11 hónaposan már futott. Tejtermékeket mondta ne adjak neki 1,5 éves koráig nagyon, anyám meg a nővérem már 10 hónaposan rászokatták. Ki próbáltuk nem volt semmi baja, és kaphatott, persze mértékkel.

Kép

Kép
melcsike70

Hát akkor nagyon szorítok, hogy minél gyorsabban kitessékeld az ajtón holnap :roll:
Vendég

Holnap a párom is itthon lesz ugyhogy remélem nem akar sokáig maradni. Bár a párom az olyan, hogy mindenkit meghallgat, ha nem érdekli amit mondd, úgy tesz mintha érdekelné. Nehogy megbántsa az illetőt.

Kép

Kép
melcsike70

Én meg szoritok közben neked és ne idegeskedj. És végül is most elkisér a párod?

Kép

Kép
melcsike70

Leda is eltünt nagyon. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom, mert ma van a haverozós-pókerezős estéje, majd holnap megbeszéljük reggel.
Szerintem tuti, hogy el fog kísérni, csak inkább az bosszantott, hogy szinte egész héten meg tudta volna csinálni a dolgait, miért pont azt az egy napot kellett ügyintézésre kiválasztani? :roll: Férfiak... :x No de mit vártam, ha már tüsszentenek egyet, ott kell legyünk a forró teával meg az inhalálóval, de ha pl. minket műtenek, mi az egy asszonynak :?: :twisted: :roll:
Amúgy, ha beteg vagyok, ő is ápol ám, csak néha a szervezőkészség messze elmarad a pasiknál :oops: De így imádom ahogy van :wink:
Vendég

Ledat biztos lefoglalja a kis kedvenc Barakom:):):)

Kisanya, Sütike, Krisztinaa, Lyly és még sorolhatnám :cry: , nagyon eltűnt mindenki :cry: :cry:
Vendég

HÁt én nem is tudom, hogy Sütike hova tűnt ennyire, szerinted olvas legalább minket?

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem biztos bekukkant néha. Annyit gondoltam rá is mostanában, remélem állás ügyben rendben van minden.

Kisanya, ti hogy vagytok? Léccccci, legalább két sort írj, ha van egy kis időd:)

Melcsike, még pár perc és kidőlök szerintem :oops:
Vendég

Menjél alukálni én is lassan bedobom magam az ágyikóba, tévézgetek még kicsit. Egyedül alszom, párom nincs ma. :(

Kép

Kép
melcsike70

És ne idegeskedj holnap. Jó? Bár tudom hogy nem jó hely a fogdoki, de csak nem kell komolyan beavatkoznia.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Csak csütörtökön megyek (megyünk? :roll: ) a dokihoz, holnap még megpróbálok nem idegeskedni, végül is előbb utóbb túl kell esni rajta, akkor legyünk túl minél előbb :lol:

Puszi Melcsike, megyek, mert ebből elalvás lesz holnap. Pusz a 7 évesnek is :wink:

Jóccakát mindenkinek
Vendég

Én is szorítok a holnapi védőnőhöz nektek :wink:
Vendég

Boboka igaza van, semmi sem fog számítani csakhogy egészséges legyen és bent maradjon.. Akármi is lesz úgyanúgy fogjátok szeretni, a terhesség is más lesz, minden más lesz, csak a szeretet lesz egyforma amit a baba iránt érezni fogtok.

Melcsike én szeretnék még egy fiút és utána egy kislányt. Férjem már nagyon akar egy kislányt, de én amolyan fiús anya vagyok, habár még egy ilyen Barak és kinyúlok az biztos :)

A védőnőt rövidre kell fogni.. HA láttátok volna a férjem amikor megtudta, hogy egy védőnő fog hozzánk járni :shock: .. és mit mondott, azaz mit kellett nekem lefordítani.. pedig a mienk kedves is volt.. de soha teefonálás nékül nem jött és azt is csak 3 havonta :)

Kép
leda2002

hello!

Boboka,Melcsike!

Szerintem a tesztelős dolgot úgy kell számolni,hogy ha pl. középidőben van a peteérés, egy 30 napos ciklus esetén a 15. napon, akkor utána egy nap a megtermékenyülés, 1-2 nap vándorlás, 1-2 nap beágyazódás, közben termelődik a hcg..tehát az elmaradt menzesz ideéig kb 14-15 nap telik el, tehát az embrió két hetes..nem 4 hetes.Szerintem.Ráérsz akkor tesztelni, mert előtte még lehet hogy olyan alcsony a hcg ,hogy nem mutatja ki, aztán csak elkenődsz pedig lehet hogy ott a babuci.

Én 6 hetesen voltam először dokinál, még arra is azt mondta, hogy ez alig kimutatható, nagyon-nagyon korai terhesség, pedig akkor már a második elmaradt menzesz esedékes.

Na, amúgy nagyon rossz éjszakám volt.Egy órán át néztem a plafont a sötétben, mire elaludtam.Aztán azt álmodtam ,hogy meghalt a kislányom..ordítva sírtam,amikor a párom ébresztett..ahogy magamhoz tértem, rájöttem, nem álom volt..és nem tudtam abbahagyni a sírást..megint van legalább egy hete ,hogy ennyire sírtam..úgy látszik kell a tisztító sírás, mert különben így jön ki...
Hiába is erőltetem nappal, hogy milyen kemény vagyok..

Meg akartam írni nektek, hogy igazából irigykedem, hogy Ti ilyen bátrak vagytok.Ne haragudjatok rám ezért, majd igyekszem legyűrni..A barátnőm kérdezte, hogy nem próbáljuk meg?Nem akarom?
És mondtam, hogy nem..Tényleg nem akarom.

KépKépKép
tünci28

Tüncike
Úgy látszik ez az álmok éjjele volt.
Én a szülőszobán voltam az orvosommal, szültem, de nem jött ki rendesen és egyszer csak hirtelen felvágta a hasam, bal oldalt, és kikapta a Babát, tiszta kék volt, kellett kicsit rázogatni, mire felsírt. Kislány volt. Én meg bőgtem, hogy újra egy kislány és mondtam, hogy Franciska, de az már nem lehet, legyen Izabella. És hallottam, ahogy a nővérek mondják, hogy ilyen szép kislányt még nem is láttak, ilyen fejltettet.
Utána a doki összevarta a sebem, és tök rendes is volt.

Na ennyi volt az enyém.

Hát Boboka, a férfiak már csak ilyenek. Mondjuk én inkább egyedül szeretek menni fogászhoz.
Én a terhességem alatt is egyedül kolbászoltam mindenhová, kivéve, mikor már baj volt. De nem is nagyon engednek itt be mást az UH-ra, dokihoz méhszáj ellenőrzésre meg valahogy nem volt annyira gusztusom cipelni...

Betti
Kép
betti0412

Szép napot mindenkinek!

Tüncike,
kellenek ezek az álmok, és nem vagyunk mi sem olyan erősek, de muszáj tartani magunkat, amint te is azt teszed. Igaz, lányok?
Az álmatlan éjszakák nekem már "jó" barátaim, a fekvés, sötétbe pislogás, könnycsorgás szintén.
Az álmok segítenek feldolgozni az eseményeket, mi ezt tanultuk pszichóból, bármilyen szörnyűek is, arra hivatottak, hogy ne őrüljünk meg egy-egy ilyen borzasztó megrázó esemény után.
Nem baj, ha még nem vagy készen egy próbálkozásra. Érezni fogja szerintem a tested-lelked. Én sem vagyok elkeseredve, hogy most nem jött össze, mert tudom, időre van szükség hozzá és érzem is, hogy valahogy nem vagyok oké.

Betti,
úgy legyen, ahogy álmodtad!!! Mármint egy szép, egészséges baba!

Tüncinek van igaza, a terhesség valójában csak 38 hét (a negtermékenyüléstől számítva), de hogy könnyebb legyen számolni, az elmaradt menzi első napjától veszik, és így ugye 40 hét kb. (ha félidőbe vesszük a tüszőrepit). Tehát egy orvosilag megállapított 6 hét az még valójában csak 4 hetes terhesség. És milyen ügyik, nagyon a babók már ilyenkor is!
:D

Na, ma átmegyek álláskeresőbe...

Kép

Kép

Kép
lyly

Ma van az Uram neve napja, és nem Ramóna....

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tüncike, látod nálam is nemrég kezdődött csak a "nagyon nagyon szeretnék ismét babát" dolog, és én kb. egy hónappal előtted járok a "gyógyulásban", feldolgozásban (vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg, érted, ugyi?), szóval szerintem kb. egy-két hónap és nálad, nálatok is beindul a kistesó iránti vágy.

Jajj lányok, tegnap olvasgattam délután itt topikokat, mennyi de mennyi olyan lány, asszony van, aki négy vagy még annál is több babácskát veszített el kora terhességben pl. Gondoljatok bele, nekik milyen nehéz lehet.

Lyly, ezek szerint megjött piri? :cry:
Vendég

Betti, nagyon boldog névnapot kívánunk az uradnak :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Egy gyors bejelentkezés, mert mindjárt 9-et üt az óra.

Betti

Én is boldog névnapot kivánok a férjednek, az én kereszt fiam is Attila.

Én meg azt álmodtam, hogy egy ismerős család költözködött. Lehet elő is fordul náluk, mert már vagy 3 éve albérletből albérletbe vándorolnak. Volt lakásuk, csak amikor a csaj gyesen volt a hapsi, felmondott a munkahelyén és munkanélkülin volt. Igy elvesztették a lakásukat. Tele voltak addóssággal, eladták a lakást hogy befizetnek egy új épitésüre, de nem kaptak kölcsönt, mert a 50 éves a hapsi. És csak rövid lejáratut kaptak volna, annak meg örült nagy magas a törlesztése. Na most jól bemutattam őket.

Na szóval róluk álmodtam.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Az álmok teljesülhetnek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike :lol:
Vendég

Na még mindig nem ért ide ez a nőszemély. Még jó hogy ilyen pontos. Majd én is megmondom neki, hogy egész nap én sem érek rá várni. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Ja, oszd ki Melcsike :twisted:
Vendég

Most ment el a védőnő. Ki töltött egy papirt amit már ezerszer, mert már kérdezett ilyeneket, nem e dohányzom, nem e iszok......stb. szóval nem sok értelme volt. Na mindegy eljöhetett, és most már nem is fog zavarni, valószinű már csak úgy találkozunk, ha esetleg még egy baba lenne. De ha még eszébe jut valami akkor felhivna. És utána érdeklődött a kórházban a szülés körülményeinek, és bizony amikor itt volt utoljára, ő is próbálta védeni a mundér becsületét, de nagyon meg volt rökönyödve, amikor kiderült hogy milyen körülmények között született Bogika. Mert azt gondolta, hogy kamuzok? Ilyen mesét nincs az a hülye aki kitalál. :evil: Úgyhogy ajánlott másik nőgyógyászt, de ő nem mondd semmit, csak nem itt nálunk, hanem egy másik városban. :shock: Ja ismeri az ittenieket.

Kép

Kép
melcsike70

Most ebédelek gyors, mert mennem kell a leendő munkahelyemre körülnézni. És a feladatokkal megismerkedni. Nem mintha nem tudnám miről van szó, de nem baj. De új gyár, új igazgatók, új kivánságok. Meg lehet a fiúkat is gatyába kell ráznom. Biztos várják már. :lol: Nem túl lazán veszik a munkát.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,
már vannak jelek...

Melcsike,
ügyes légy!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, Betti, piri csak akkor biztos, ha már megvan, kicsi jelekre nem adunk, ok? :wink:
Vendég

Melcsike, örülök, hogy sikeresen túl vagy rajta.
Remélem jó fejek lesznek az új melóhelyeden, szorítok :wink:
Vendég

sehol senki............

Betti
Kép
betti0412

Én vagyogatok :lol:
Vendég

Boboka,
nagy jelek vannak, és 26. napra... :? Már nem tudom, mi ez...

Megyek, böngészek valami állást.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly :cry:

Én is félek, hogy január végén nagy pofára esés lesz nálam. :cry:

Szerintetek az normális, hogy három napja fájdogál a hasam? Nem elviselhetetlenül, de azért érzem.

Lyly, a te szaktudásoddal, ami elég sok területre jellemző, szerintem nagyon hamar fogsz állást találni :wink:
Neked is nagyon szorítok :!:
Vendég

Betti, neked használt tegnap a cickafarkfű tea? Vagy végül is nem ittál otthon? Elmúlt a hasgörcs?
Vendég

Nem ittam, mert nem volt otthon és nem volt alkalmam beszerezni, de már hallottam róla, hogy jó, főleg női dolgokra. Úgyhogy majd nézek valahol.
Beültem egy kád vízbe, gondoltam kihasználom, míg van gáz.....
Utána már csak olyan helyre kell költözni, ahol nem kell fűtés.

Betti
Kép
betti0412

Fel kellene hívnom a héten a doktornénimet is, szeretnék hozzá menni a jövő héten.
Szorgalmasan gyakorlom ezt a relaxációt, de általában az ágyban este és be is alszok rajta. Szükséges még, hogy valaki mondja mellettem, mit csinálok.

Betti
Kép
betti0412

Hát az nagyon durva, hogy tegnapra teljesen elzárták a csapot :roll:
Reggel azt hallottam, hogy állítólag 3 hétre van elég gáz. A korm. szóvivő meg pár hónapról beszélt...
Az igazat majd akkor tudjuk meg, ha megfagytunk...

Ti távfűtésesben laktok, vagy egyedi fűtésetek van?

Nálunk távfűtés... :twisted:
Vendég

Egyedi fűtés, gázkazán, arról jön a meleg víz is. Anyu otthon előrelátó volt, mikor újította fel a házat beszereltetett egy fatüzelésű kazánt is. Azt használja egész télen, teljesen más meleget ad.
Tavaszig majdcsak kihúzzuk valahogy....

Betti
Kép
betti0412

Hát igen, otthon anyuéknál van egy kandalló is, ahol mi szoktunk aludni, tök jó meleget ad, és a hangulatosabb is.

A mostani távfűtés számlánk 30 ezer körül van, kicsit több, szerintem a jövő havi lesz vagy 45 ezer....

Mikor szeretnél menni a doki nénihez?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?