Sziasztok!
Na elmesélem mi volt csüt-ön a nődokinál!
Most voltam nála először,igazából meg is leődtem nagyon,mert nagyon-nagyon fiatal,de annál lelkiismeretesebb és ez miatt bízok is benne most nagyon!Elmondtam neki,hogy mi a helyzet velünk,hogy nagyon várjuk a gólyát de nem akar még csak tájékunkra se jönni...
Mondtam neki,hogy derítsük ki mi a gond.Igazából nem kerteltem,megmondtam,hogy csináljuk átjárhatóságit meg adjon beutalótandrólógiára...és adott!!
MOndta,hogy csinál egy Clamidia tesztet is még az átjárhatósági előtt,nehogy baci legyen és felvigyük a méhbe.Voltam már párszor nőgyógyásznál,de még egy sem ajánlotta fel,hogy ezt megcsinálja nekem!Úgyhogy a doktorúr szerzett magának nálam egy hatalmas pirospontot!!!!Csinált rákszűrést meg egy terhességi tesztet,amit egyébként tudtam hogy negatív lesz,de nem baj.Ultrahangozott,van egy nagy tüszőm,amit igazából nem értek,hogy miért van ott,amikor most kell hogy megjöjjön.Ti mit gondoltok erről???Jobban benne vagytok a témában,remélem ez azért normális dolog.Vagy nem??????
Na az a lényeg,hogy amint megjön (és ennyire még sosem vártam!!!) irány vértvételre és andrológiára!!!Juhééééééééééjjjjj!!!!!Igen,igen,igen!!!!!!!!!!!!!!
És ma már hívott is a doki (tökre megijedtem,hogy baj van),hogy megírta nekünk a beutalót,hívjam fel ha megjött és oda adja nekem!!!!Komolyan meg vagyok lepődve,hogy ilyen a hozzáállása!!!!Nektek is vannak hasonló tapasztalatotok???
Amina puszi!:wink:
Bringunsz
Akkor mostmár nagyon izgi a helyzet,drukkolok neked nagyon!!!
Pozi,kisbuta
Rosszulétekkel hogy álltok??Vannak már???Bár az a legkevesebb,ha van is!Olyan jó nektek lányok,remélem mi is itt mindannyian a rosszulléttel küzdünk majd!
Csak pocakosodjatok!
Monic
Nemsokára jön a kislakó!Nagy már az izgalom?