Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!:):):)
Panndi, sajnálom, hogy megint hánytál
remélem csak átmeneti visszaesés volt!!!! Enni azért tudsz??
Ági, gratulálok a kisfiadhoz!!!:)
Csorna, üdv itt!
Örülök, hogy még egy nagycsaládos anyuci van köztünk!
(Én az 5. babámat várom!:)) Sajnálom a kisbabákat, de remélem már minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!! Én is nehezebben viselem most, a dokim azt mondta, hogy minden terhességnél erősödnek a tünetek!
Annus, nagyon édesek a ruhák, tényleg ügyi vagy!
És milyen okosan vásároltál, hogy előre gondolkodtál!!!!
Már kérdeztem, de biztos elsiklottál felette, hogy babzsákfotel szabásmintát nem láttál valahol? Én most játékbaba ágynemüt varrok a kicsilányomnak!
Mozza, nekem is nagyon száraz a kezem, a Garnier "erősen igénybevett kézre" való krémét használom, ez jó, csak egy nap többször kellene kenegetni, én pedig rendszeresen elfelejtem.
Pingi, én is alig vártam a középső harmadot, hogy minden könnyebb legyen, de valahogy ez a megkönnyebülés kimaradt. Szinte a kezdeti émelygős/szédülős időszakból csöppentem a gyomorégős, nehézlégzős, nagypocakos időszakba.
Bár lassan már a 3. trimeszter jön!
Majd meglátod, ha megszületik a pici minden visszatér a régi kerékvágásba, abban pedig biztos vagyok, hogy a párodnak most vagy a legszebb!
Tinu, ne s mond, én meg továbbra is nagyon türelmetlen vagyok, de tegnap pl. azon fakadtam sírva, mert a férjem arról beszélt, hogy majd, ha a mi gyerekeinknek lesznek gyerekei....
Apa jól van? Te hogy birod nélküle? Könnyebb már kicsit?
Tényleg nagyon-nagyon édesek ezek az újszülött babócák, köszönjük a fotókat!!!!:):)
Hajfestés, mivel az első 4 babócánál sem lett (szerencsére) semmi baj, így most már nyugodtan festem, részemről teszteltem a hajfestést az előzőekben!
Van ez a Casting nevü hajfesték, ami nem tartalmaz ammóniát.
Kompressziós harisnya, arra figyeljetek, hogy kifejezetten kismamáknak valót vegyetek, hogy nem nyomja a pocakot!
További szép napot!
Puszi: évi