Köszönöm!
De inkább majd csak egy hét múlva gratulálj, mert 19-én megyek 12 hetes uh-ra, addig még tiszta ideg vagyok..
Tehát mi 2007. decembere óta próbálkoztunk, szeptemberben hagytam abba a gyógyszer szedést, de még hagytunk pár hónapot, hogy kitisztuljon a szervezetem. Elevitet én már azóta szedek, semmi bajom nem volt tőle, most sincs szerencsére. Azt hittük, hogy majd rögtön állapotos leszek, de persze semmi nem történt hónapokon át, közben dokit is váltottam, ami életem egyik legjobb döntése volt. A menstruációm teles káosz volt, 35 naptól egészen 73-ig minden előfordult. Kiderült, hogy valami nem oké odabent, és ezért rendszertelen a dolog. Dokimmal megbeszéltük, hogy az egy évet kivárjuk, és, ha addig sem történik semmi, akkor kivizsgálások következnek, illetve gyógyszerek. Közben én persze nem tétlenkedtem, jártam természetgyógyásznál, szedtem sok-sok vitamint.
DE, ami a lényeg ittam
palástfű teát, cickafark teát + szedtem: barátcserje + méhpempő bogyót.
Ezek segítenek, hogy beálljon a menstruáció, erősítik a méhet, plusz elősegítik a peteérést.
Amúgy vicces volt, mert ősszel bejelentkeztem decemberre a dokihoz, hogy elküldjön kivizsgálásra, de mire eljött a december addigra Pinduri már a pocaklakó volt.
Huu de hosszúra sikerült..