Új privát üzeneted érkezett!

marcsi a spirált nem akarod??

látom sokaknak van kenyérsütö
én is azt kaptam karira
kike nekem is elküldte a kenyér recit de az nekem bonyolult

több embertöl kaptam receptet és én alkottam kettöböl egyet

az nekünk bevált
ime:
alulra 3,5 dl langyos viz
rá 50dkg liszt
15dkg rétesliszt

közepébe kicsi mélyedés bele egy csomi száritott élesztö
a kényérsütönek 4 sarka van
egyik sarok 1 nagy mérö so
2 sarok 1,5 nagy mérö cukor
3 sarok 1 nagy mérö 10%ecet
4 sarok 4 nagy mérö étolaj
a tetejére szoktam tenni sikért 1 kávés kanálal

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki a multkori vérvétel tök jo lett szuperek az erdemények
jo a vas is semmi fertözésre utalo jel nem volt fizikálisan is rendben találták

most is jo kedvü
nem bukik
nem hányos
nincs hasmenés

eszem sincs hozzá mitöl lehet höemelkedése
igen rendeben van a bálint keze hál istennek

Képimg][/url]
Kép
ronix

föznöm kéne ma de eszem sincs hozzá hogy mit

na megyek össze szedem magam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Hogy hívják a gyerekeidet? Ez megint kimaradt!
20150601134430

Ronix!

Sajna nekem a spirál nem jött be, le kellett venni, olyan csúnya gyulladást csinált, hogy kórházba kerültem miatta.

Úgyhogy ez kilőve.

Most olvasgatok a hormonmentes fogamzásgátlásról... hááát... :?
Vendég

Viki! Hozzánk holnap jönnek mert Mi is szolgáltatót váltunk! Szint úgy mondjon le a UPC. Nekünk DIGInk lesz! Nektek?

Ronix! Remélem minden rendben lesz a méretvételen! A kórház nem egy jó hely de ha muszály akkor sajnos nincs mit tenni! Jó lenne ha kiderülne, hogy mi a baj!
Vendég

Sziasztok! Mindenkinek szép jó reggelt kívánok!

Na, ez az éjszaka is eltelt. Zoli már megint iszonyúan horkolt, de most mégsem volt olyan vészes mint tegnap. Tomcsi fél 4 kor kelt, szopizott, azóta is alszik.
Én még mindig nagyon sz@rul vagyok, mondhatni egyre sz@r@bban! Már alig van hangom, meg kezdek ugatni, mint a kutyusok. A torkom már nem fáj, de lehet, jobb lenne ha csak az fájna. :(

Nem is meséltem, hogy tegnap mi történt a leánykámmal. Telefonált, hogy nagyon beütötte a suliban a csuklóját, bedagadt, meg nem tudja mozgatni. Mondtam neki, hogy menjen be a traumára, mutassa meg dokinak. A kolléganőm segített bevitte a papírját, hogy szerencsétlen ne üljön ott estig, de azért sikerült 2 órát várni! :(
Hála Istennek nincs eltörve, csak Contusio capiti(zúzódás). Megsérült a csonthártya + az izület. PIhentetni kell, meg jegelni.
Hazajött, de már úgy hogy az apja lent várta a kocsiban. A szokásos "anya, elmehetek apához", című szöveg. Hát nem örülök az ilyen hirtelen jött dolgoknak, de természetesen ment.
Hát este fél 11-kor hívott fel, hogy most értek haza apával a kórházból, gipszsínt tettek fel neki, mert annyira fáj, hogy fájdalomcsillapítókkal sem tud aludni.
Kiderült, hogy már délután fel akarták neki tenni, de ő azt mondta, hogy nem kell, így is tudja pihentetni. :twisted: :twisted: :twisted:

Dórinak Lizinek, Zsombinak és Dominak BOLDOG HÓFORDULÓT! :)

Kép
zsuzska72

Zsuzska! Látom akkor Nálatok is zajlik az élet!
Szedsz valami gyógyszert?
Vendég

Dominak is Boldog Hófordulót!
Vendég

Marcsi: Nekem annak idején a NuvaRing fogamzásgátló gyűrű vált be legjobban.
De szerintem ki kellene vizsgálni, hogy mitől vagy ilyen rosszul.
Nekem sajnos nem lehet semmilyen hormonális fogamzásgátlást alkalmazni, mert mikor Tomit terveztük, egy csomó kivizsgálásom volt, és akkor derült ki, hogy véralvadási zavarom van. A terhesség alatt is 300 szurit kaptam a hasamba. De a lényeg az, hogy Tomcsi EGÉSZSÉGES!!!! :) :) :) :) Ezért megérte.
De hogy mi lesz tovább még enkem is rejtély.

Kép
zsuzska72

Homogene9-et, meg Tantum Verdét, meg Bioptron lámpát használom, de semmi javulás. Na de van, mert a torkom már nem fáj!

Kép
zsuzska72

Zsuzska! Remélem most már hamarosan rendbe jössz!
Nem semmi 300 injekció! Viszont az biztos, hogy egy ilyen szép fiúért megérte!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:59-kor.
Vendég

Hát megérte az biztos!!!!
Azért kellett, mert Ági után volt 2 vetélésem. egyik 95-ben, a másik már mostani párommal 2006. dec-ben (a 15.héten).
A mi osztályunkon van haematológia és a főorvosnő ragaszkodott hozzá, hogy csináljunk speckó vizsgálatokat, hogy mi lehet a vetélések oka. Na ott derült ki. Pontosan: VIII. faktor és Fibrinogen emelkedés. Azt mondta a doki, hogy ez feltétlenül okozhat vetélést, de ha kapom a szurikat, nem lesz semmi baj. Hát mit mondjak, azért paráztam rendesen, de hála az égnek összejött! :) :) :)

Azt mondta, hogy a szoptatás végéig jó lenne, de én szeptemberben besokalltam, azt mondtam, hogy ennyi elég. A másik doki szerint is!
Úgyhogy így lett csak 300, különben kaphatnám még most is.

Na felébredt a fiacskám! Majd még jövök.

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:59-kor.
Vendég

Babus!
Nekünk is digink lesz! ;)

Kata!
Én külön gratu neked és Kikének a tejcsiért! Ügyi mami macik vagytok!

Zsuzska!
Lánykádnak jobbulást!

Gyorsan kigányoltam 2 beépített alját, mert ott futnak a vezetékek.
20150601134430

Köszönjük a köszöntéseket! :D
Annyira repül az idő,hogy nem is igaz :?

Én meg már azt hittem ilyenkorra Domi már csücsülni fog,de csak félig megy neki...

Zsuzska:jobbulást neked is,meg a Lánykádnak is!

Kata:nincs Dórinak szorulása az almától?

Én már félek neki bármit is adni szopin kívül,mert nem bírja a pocija,és kakigondok jelentkeznek.. :?

Pedig most már elkellene kezdeni..lehet hogy nagyon apránként kéne-de ha a kiütések meg valami kajától vannak??Á,nem tudom...

Kép
Kép
Kép
kike

Dóri bébi nagyon szép!
20150601134430

Viki:köszi :D
Ha az nézem hogy Vercsi 15 hónaposan is még szeretett szopizni-remélem most is eljutunk odáig :D

Nekünk is már Didink van-jó-én szeretem :D

Kata:olyan szép Dórika!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

VIKI a nagy lány anita a fiu bálint a kicsi anetta
a még kisebb léna

viszont az elöbb ébredt fel léna és be van dagadva az egyik szeme

DE NEM, váladékos EZ MITÖL LEHET?????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki! Éljen a Digi! :wink:
Vendég

DOMINAK BOLDOG FÉLÉVET

KATA GYÖNYÖRÜ EZ A FOTO

Képimg][/url]
Kép
ronix

DORINAK IS BOLDOG FÉLÉVET
ÉS LIZYNEK IS

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Lehet étel allergia, vagy ha van a szemhéján valami akkor lehet árpa is! Jobb ha elviszed orvoshoz!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:00-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:01-kor.
Vendég

Kata! Nálunk is jól jön a UPC de a Digi kevesebbe kerül 3500 forinttal és több a csatorna van az internet pedig gyorsabb! :wink:
Vendég

Kata:ok,de mennyit adjak neki,mert nagyon szereti,amikor adtam még neki,akkor napi kettőt is bevágott.. :oops: Nála nem lehetne úgy csinálni hogy napi egy-két kiskanálnyi :roll:
Meg nem tudom tényleg ezek a foltok nem-e azért vannak,...

Délután majd kiderül.

Kép
Kép
Kép
kike

Na, megérkezett az autósülés!!!!

jobb, mint vártam, ennek örülök!

Csajok Ti ma viszitek sétálni a babákat?
Mert babakocsival akartam menni az okmányirodába, de most voltam kinn, és annyira hideg van?! :evil:
Vendég

Sztem Zsöminek 17én van a hófordulója.

Kata!
Nekünk is bevált. Netből magasabb csomagunk van és mégis korlátozni akarják a fel és letöltést. :twisted: A tv árát meg most felnyomták.

Persze aki újonnan belép, annak tök olcsó. :roll: Ezért is váltottunk.
20150601134430

Kata!
Dórika gyönyörű szép kislány! Igazán büszke lehetsz rá! :)

A UPC nálunk is "veszélyben" már keresem a megoldást, de nálunk még nincs DIGI kábel.
15000 ft-ot fizetek a TV-re + a netre! Ja, és a TV csak alap csomag!
Ez szerintem nagyon húzós!

Kép
zsuzska72

A digi az nem műholdas?

Én a netre fizettem eddig a t-online-nál 3990-et, és korlátlan

most újítottam, a telefon és a net lesz együtt náluk 5490, dupla sávszélességgel. A telefonálás díját kell pluszban fizetnem, de az is kedvező. mindjárt belinkelem a csomagot.
Vendég

Hú,hát az :shock:
Mi 2700-et a digire,és zelkanet van az meg 5000,de idén jár le a szerdődés,és keresünk olcsóbb net-et.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi:de,műholdas a Digi-de annak ellenére jó... :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ez:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet ... solo_happy

tv nekünk kábel van, de csak havi 1490-et fizetek, és nem az alap csomag...+ van egy dekóderünk a digi-hez...ezen minden jön..az összes HBO is
Vendég

Mennem kell, csajszi felébredt... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekünk már vezetékes digi lesz.

Apuéknál csak akkor van bibi a digivel, ha nagy a szél.
20150601134430

Kike! A Diginél olcsó a net!

Nekünk is vezetékes Digink lesz!
Vendég

Azt mondják, a digi kábel nagyon jó... meg az ára is nagyon jó :)
De Egerben nincs még sajnos :( Remélem nemsokára lesz, mert én is arra várok, és szempillantás alatt váltok az tuti!

Kép
zsuzska72

Azt tudom hogy ott olcsó a net,csak Apa úgy hallotta hogy a vezetékes Digihez van net,a műholdashoz nincs,de majd megérdeklődjük.

Kép
Kép
Kép
kike

AKata!
Köszi a dicséretet!
Tényleg pajkos egy gyerkőc:)

Viki!
Köszi:) nem CundA-s, hanem turis :oops:

Roni!
Kitartás!

Bondi!
Örülök, hogy Oti jobban van. A vesevizsgálat idejére nem tudod rábízni a gyerekeket valakire?

Zsuzska!
Jobbulást a nyaglánynak!

Marcsi!
Sajnálom. Én egy hétig szedtem antibogyót még 22 évesen, aztán kettőslátás, CT, na, nekem ez elég is volt, nem is kísérleteztem többet, őúgy megijedtem.

maradtak a természetes módszerek :oops:
én eléggé bogyóellenes vagyok ezért. sok barátnőm nincs is tisztában azzal, hogy ezek erős gyógyszerek.

Jobbulást!

Na, megyek, mert altatás van, Apa jobban van, bocs, ha valakit kihagytam.

Ja!
VKata!
A 6 hónap az nagyon jó eredmény, Dóri gyönyörű baba.
Nekünk is sikerülni fog, bár én a hülye kíváncsiságom miatt már lassan 3 hete egyszer sdok neki mást is.

Dominak, Lizinek és Dórikának boldog hófordulót.
(Zsiminek nem most van, én is úgy emlékszem)
Vendég

Ezt az oldalt nem olvastam, jó reggelt!

Zsiminek, Dominak, Lizynek, Dórinak boldog hófordulót!!!!

MArcsi, Neked akarom, hogy én is yadine-t szedtem és borzasztó migrain rohamaim voltak...Mióta Adél megszületett csak egyszer volt és akkor se volt hányás. Lehet hogy a tabletta nem ok Neked.

Kérdezni akartam, főleg az éjszaka hosszan alvósakat, milyen pelust használtok? Mert Adél ma 6-kor ( !) kelt először enni, aminek nagyon örülök, de mosta a Libero 4 Up and Go-ból is kipisilt. Már nem tudom mit adjak rá, éjjel nem akarom pelenkázni. A Libero 3-as egész sokáig szivárgásmentes volt.

Na, szép napot még jövök, csak elaltatom!

Kép
andkata

Sziasztok!

Isten éltesse a hófordulós kis manókat: Dórit, Lizit, Domit!
És utólag Vikikét is, úgy emlékszem, neki nem kívántam...

Vkata, Dórika gyönyörű! Te meg ügyes vagy a tejjel :)
Ne bánkódj amiatt, hogy a lányod még nem fut maratont, egy ismerősöm kisfia hét hónapos koráig SEMMIT nem csinált, aztán utána egy-két hét alatt mindent bepótolt :)
És a súlya miatt se aggódj, Nati is kb. ennyi lesz félévesen. Ilyen az alkata.

Zsuzska, jobbulást a lányodnak!

Marcsi, neked is jobbulást! Mit olvasol a hormonmentes fogigátlásról?

Ronix, remélem, tudnak már vmi okosat mondani nektek!

Kike: örülök, hogy nem fagytatok szét...

Muffin, további jó pihenést nektek! Fotómasinát sajnálom!

Nekünk t-comos most mindenünk, elég jó áron, bár jobb is lehetne - váltáson nem gondolkodunk, nem is tudnánk, mert más nincs kiépítve.

Viki, olyan kedves vagy, majdnem elbőgtem magam (a többiek jókívánságai is jólestek nagyon) - valószínűleg kicsit túlérzékeny vagyok mostanában... :roll:
Nemtom, miért... aggaszt ez a hülye gázhelyzet (tisztára bolond a világ - vagy csak nem kellene tévéznem), nem akarok az élet-halál kérdésen elmélkedni (Apával az új Brad Pitt-filmet, a Benjamin Buttont néztük), nem akarom a szüleimet öregedni látni, meg ilyenek... na, nem borongok tovább.
Inkább mosásba, játékba meg etetésbe feledkezem.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Orsi: Oti Apával fog menni - én nem is mehetnék még, Nati nem bírna ki annyit. Rettenetes sokat kell várni, és ha épp akkor kezdene el üvölteni, amikor Otinak mozdulatlanul kell feküdnie, míg a számítógép a pocakját fotózza...

Kép
Kép
bondi

Patti: örülök, hogy Zsolti vigyori lett!!!

Viki: képek még a fényképezőben, de hamarosan mutatok sztárfotókat :)

Kép
Kép
bondi

Jo reggelt!

Boldog felediket minden unnepeltnek!

En asszem aludtam az ejjel , de ez leginkabb annak koszonheto hogy igen ramatyul vagyok. Hangom egy szal se:(

A tudo gyulladas fertoz?Vagy ez Alekotol fuggetlen betegseg amim van?
Szegeny Annam hogy vedjem ot ilyen betegsegben meg?

Mindjart mennunk kell taancsadasra bar en mondtam ,hogy inkabb majd jovo heten megyek, de ferjuram mondta menjek most es intezzem el az orvos valtast is :twisted: Na azt mar tuti nem fogom meg szerintem gaz ilyen betegen odamenni. Na de a parancs az parancs...

Bondi: meg ne parazz!" Nezzetek az eg madarait....!"" Ne aggodlamaskodjal!"

Jajj kinek mit akartam meg?
Vendég

Bondi!
Izotópőos vizsgálat után úgy tudom valamennyi ideig nem lehet kisbaba mellett lenni... ha jól emlékszem, de azért kérdezzétek meg. Mert az sugárzó anyag!

Kép
zsuzska72

Tami!
Cebion cseppekkel? Az vitamin, ugye Katáim?
20150601134430

Tami, köszi. Igen, én is tudom, Tomi is szokta mondani, de most nemtommi van velem. Vagy meg fog jönni (Otinál is ennyi idősen kezdődött), vagy.... na, arra inkább nem gondolok :oops:

Jobbulást neked! Ha nem muszáj, ne mászkálj, talán jobb most otthon...

mennem kell, ébren van a kisebbik is :)

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:14-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?