Sziasztok Csajszik!!
Pandus!
Nagyon köszi a hiányolást, aranyos vagy!
Dórin nem győzök ámulni, milyen ügyes, nagyon szépen fejlődik, és nagyon szép kislány, de ezt úgyis tudod!
Fendike!:D
Mi is mostnában gondoltuk, hogy venni kellene gyerekülést, mi is még a maxi-cosi hordit használjuk. Én is römerre gondoltam. Zsombi elég nehezen van már el a hordiban hosszú úton, feszeng, ki akar jönni.
Kisfóka!
Én hajhullásra 'szépség kapszula'-t szedtem, rózsaszín doboza van, és szoptatás mellett is lehet szedni, nekem teljesen elmúlt a hajhullásom, sőt sokkal gyorsabban nőtt a hajam.
Véda!
Nagyon szépek a gyerkőcök a képeken, Csabika zabálnivaló!
Fanni!:D
A fiúk nagyon aranyosak. Megértelek, hogy nem mersz bevállalni még 1 gyerkőcöt, de ez majd lehet, hogy változni fog.
rólunk:
Zsombi 2 hete felállt, azóta mindenhol próbálgatja, szépen mászik, bejárja az egész lakást, és pakol mindenhol. A napom nagy része azzal megy el, hogy utána, és apukája után pakolok!
4 foga van, most jön kettő felül, a napokban szakítja át az ínyét, így aztán ő is nyügi picit. Az éjszakák elég változóak, de többnyire átalussza.
Fogak ápolása hogy történik ilyen idősen?
Még továbbra is leginkább zöldség és gyümiféléket eszik. Persze adok neki hetente kb. 3x húst is, illetve májat, azt nagyon szereti. Úgy adnék már neki vmi fincsibb kaját. Túrót a védőnő szerint még ne adjak. Igazából a vacsival vagyok bajban, mindig főzelék az is.
Lányok!
Tesóval kapcsolatban ki hogy 'áll'? Nagyon szeretném, ha spontán összejönne, de ugye ebben nem bízhatok.
Hú jó hosszú lettem. Igyekszem visszaolvasni, és utólag mindenkinek kívánok KELLEMES ÜNNEPEKET!!!!!!!!!!!