Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünci, igazán semmiség, nagyon szívesen máskor is, bár remélem nem lesz rá szükség, soha többet.

Betti. Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad. Szerintem hamar haza kellene menned, és pl. a citromfű tea az nagyon kellemesen lazít, mellékhatása meg semmi. Ha főzöl belőle egy jó teát, a fürdővizedbe is beleöntheted. A kellemesen meleg víz a görcsöket is enyhíti, csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen túl forró...
Jobbulást!
milike78

Bocs lányok, elkaptam a laptetőt, pedig nekem ez most nem aktuális egyáltalán. Vegyük úgy, hogy ez még az előző lap alja volt, OK? :oops:
milike78

Milike!

Okké,csak aztán nehogy meglepd magatokat egy babóval! :wink: :lol:
tünci28

Milike, tiéd a laptető és kész :lol: Azt nem adjuk csak úgy át :lol: Holnap Tünci lesz a laptetős, aztán Betti, azután Lyly, azután Melcsike, utána én, és így tovább mindenki szép sorban :lol:

Betti, láttad mit küldtem neked az előző lap alján?
Vendég

Na még ezt leírom, aztán abba hagyom itt a beleélést a dolgokba :oops: mert a végén rendesen "arcra" esek...
Lackókám ugye augusztus 27-re volt kiírva az eredeti időpontra.

Most kiszámoltam, ha esetleg az utolsó mensim a 2008. decemberi lenne, akkor 2009. szeptember 28-ra lenne a kistesó kiírva, ami férjem szülinapja.
Lackó a férjem névnapján, László napján született, június 27-én.

Na dolgozok inkább a fejtegetések helyett, az legalább meglátszik...
Vendég

Bobokának, megint új vonalzója van. :D

Megyek Kicsikémhez, később jövök.
tünci28

Ja, nem nagyon van kedvem dolgozni, pedig nagyon kéne, cseréltem a vonalzón egyet:)
Vendég

Puszi drága Violádnak Tünci :wink:
Vendég

Boboka
A melldöngetős csacsihoz nem is tudok mit hozzászólni. :D

Rózsa Sanyi van a tv-ben, Istenem, könyvben kiolvastam vagy 4.-szer, nagyon szeretem.

Hazaértem, olyan jó kicsit leülni, szerintem azért voltam ilyen nyomi, mert fizikailag sem éreztem magam valami nagyszerűen és az lenyomot rendesen.

Látta valaki a Spílert a moziban?

Betti
Kép
betti0412

Én nem láttam, de állítólag nagyon jó film.
Vendég

Sziasztok!

Betti

Tényleg menj el orvoshoz, hogyha annyira fáj. És persze most ha kibirod hagyni ne futkossál. :wink:

Tünci

Örülök, hogy a Papád dolga megoldodik, persze hogy nem tehetnek azt amit akarnak. És ugyen nem is volt vészes a fogdoki. 8)

Boboka

Nagyon tündéri kis virágaid vannak. :lol: És még egy kicsit kitartás. :wink:

És nekem a Bence volt a választott fiú nevem. És mindenkitől ezt olvasom :shock: , lányok csaknem Bencés topik lesz a
végén. :wink:
Lánynév nekem egyértelműen Barbara és Boglárka esetleg Bianka.

BBB :lol: De én mindig is kislányt szerettem volna, mindig azt mondtam én egy kislányt szeretnék, de most már nagyon jó lett
volna a két kislányommal együtt élni. De Ők igy is ketten vannak.

Kép

Kép
melcsike70

Én sem láttam, csak a bemutatóját. De most mennem kell mert a 7 éves ide akar ülni. Este jövök.

Kép

Kép
melcsike70

én se láttam, nem tudom mi az.

ÁÁÁ, csajok december 4. óta most lett volna két egymás utáni szabadnapom ,erre szombaton be kell mennem, mert a kollegánk lebetegedett...jaj, elkenődtem..úgy utálom már ezt.most normális dolog, hogy az ember nem lehet otthon két napot???
tünci28

Szevasztok Csajooooook!

Mi ez a búskomor hangulat?????
Na, csak egy nevet aggyatok a gyerkőcöknek, gondojjatok csak arra, hogy ha eleven lesz, a suliban mongyuk 100-szor le kell firkantania a nevét... Hogy mondaná akkor a felmenőit, akik két nevet adtak neki!!!!
:lol:

Tünci,
pap-papa ügy örvendetes, hála akkor a klubtagnak, Milikének!
Kicsidnek puszi, dehát úgyis tudja Ő és minden kis Angyalka, hogy minden nap velünk vannak.

Betti,
a citromfű tényleg nagyon jó. Mikor tesztelsz?

Melcsike,
csillog-villog a lakás? Gratula a melóhoz (és nem kevésbé a bejelentett álláshoz)! Hójelentés?

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci, ha kollégának még most elküldjük Lyly gyógyító manóit, akkor lehet, hogy még szombatig meggyógyul, és otthon maradhatsz:)
Vendég

Lyly

Olvad a hó 8) A lakás az csillog-villog, meg itt mellettem a 7 éves szeme is villog, mert még válaszoltam az e-mailre és gondoltam még fölnézek gyors. De már el vagyok zavarva. Este lányok !!!

Kép

Kép
melcsike70

Hát ez nem olyan hamr gyógyulós dolog lesz..a térdével van valami, utolsó nap8amikor Lyly nálunk járt) akkor már hazaent délután mert alig tudott felállni..
Hát ez van, nálunk ilyenkor muszáj helyettesíteni ,emrt ez egy ilyen szar rendszer.

Az a bajom leginkább, hogy a főnököm(aki egyébként ugyanabban a beosztásban jár dolgozni, mint mi) mártírkódik, ohgy egy hónapja nem volt két szabadnapja miattunk(hogy nekünk legyen!!) és nem tűnik fel neki, ohgy nekem lassan másfél hónapja nem volt...

Holnap lehet elmagyarázom neki, mi a szitu,csak, hogy érezze a törődést! :twisted:
tünci28

Tünci, és a nátháddal mi újság?
Vendég

Nézzétek a tényeket, egy család feljelentette a kórházat, mert a babájuk angyalka lett a szülés során :cry:
Vendég

Boboka
Én néztem, ez mindig szomorú.

Lyly, nem tesztelek, mert legkésőbb szombaton meg kell jönnie, így már kibírom ezt a pár napot.
Lassan már én tartom el a tesztgyárakat.......

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Nem írja elő valalmi, hogy legalább havonta egyszer kötelesek lennének kiadni a hétvégét? Mintha én ezt hallottam volna...

Betti
Kép
betti0412

Sehol senki sem, én most megyek, mert az Uram igényli a gépet.
Jók legyetek, írjatok sokat, hogy reggel a tea közben legyen mit olvagatnom.....munka helyett :D

Betti
Kép
betti0412

Nekünk is első babánk kisfiú volt és hát kisfiú lett a második is. Meglátjátok amint megtudjátok a nemét bármi is legyen nagyon fogtok örülni. És Betti , Tünci, Melcsike még egy kislány és lehet Bobokának még egy kisfiú..semmi ellenérzés nem lesz bennetek!

A Spíler jó film!

Kép
leda2002

Boboka!

Náthám már Mekkában jár, vagy messzebb, a gőzölés bevállt, megöltem a bacikat!

Betti,de előírja, csak senki nem foglalkozik vele...majd kiadják csúszóban..csak nem tudom mikor...elcsúsztatják a csúszóimat júniusra.. :twisted:
tünci28

Szia Leda!

Látod ez is kell nekünk, amikor ilyen negatívok vagyunk hogy gyere és tegyél rendbe minket! :D
tünci28

Sziasztok csajok!

Leda

Milyen korai vagy te is ma. És te mit szeretnél kisfiút vagy kislányt?

Tünci

Csak nehogy meg is feledkezzenek a csúszókról. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Én vagyok ám, van valaki?

Leda, igazad van, kicsit megint elvesztünk a részletekben :oops:
Bármilyen nemű is legyen majd a gyermek, a lényeg, hogy mindene meglegyen, egészséges legyen, és megfelelő időt töltsön a pociban, hogy szép egészséges legyen idekint :wink:

Jól beszélek lányok? :wink:
Vendég

Melcsike, majdnem egyszerre írtunk :lol:
Vendég

jól ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
tünci28

Én megyek fürdeni, aztán lefekszem, holnap melo.

Történt előrelépés a munkahelyi netet illetően a rendszergazda már odatette a gépet, idővel tán hálózatba is helyezi...
akkor néha napközben is benézek majd.

Jóccakát!
tünci28

Lányok, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ha egy terhességi teszt 10 napos terhességet kimutat, akkor azt a beágyazódástól kell számolni, ugye? Vagy az együttléttől?
pl. 10-én összebújás
16-17-e kb. beágyazódás
26-27-e tesztelés.

Jól gondolom?

Mert akárhogy is számolom, az esedékes menstruáció előtt pár nappal (kb. 5-6 nappal) elméletileg már lehetne tesztelni (ha az első igazi próbálkozást nézem), és sok helyen olvastam, hogy csak az elmaradt menstruáció után pár nappal érdemes.
Vendég

Tünci, ez nagyon jó hír, hogy napközben is tudsz jönni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na elvoltam gyertyákat gyújtani addigra Tünci el is köszöntél, de sajnálom. Pihenjél jól.

Boboka

Igen az a beágyazódástól kell számitani, mert ugye a 10. nap még az ovuláció ideje.

Kép

Kép
melcsike70

Ha már elmaradt menstruáció utáni időszakban nézed, akkor az már 1 hónapos körüli embrió.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

A másik Bogikának is úgy néz ki orvosi mulasztás miatt kellett elmennie. A keresztanyukája irta.

Kép

Kép
melcsike70

:cry:
Vendég

Megkeresett az iwiwen a keresztanyukája és az irta, egyre jobban úgy néz ki a dolog, hogy ott is orvosi mulasztás.

Kép

Kép
melcsike70

Komolyan mondom én már nem is tudom hogy mi lesz a mai világban, az emberek hogy döntsék el, hogy melyik orvosban bizhatnak. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, és nem akarják a kórházat beperelni?
Vendég

Hát ennyire nagy vonalakban nem irt róla, de tudod mi van egy koraszülött babánál. Ráfognak mindent a koraszülöttségre, az immunredszerük gyenge vagy még ki sem alakult és hát ezzel mindent el tudnak takarni.

Kép

Kép
melcsike70

Na holnap 9-kor kiderül mit akar a védőnő, de holnap megmondom neki, hogy ennyi tovább nem akarok már a rendelkezésére állni. Azért már lassan 5 hónapja lesz hogy elment Bogikám és még mindig nem szakad le rólam.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, annyi szomorúságot lehet hallani, annyi mulasztást és szenvedést:(:(

Még egy gyors körkérdés:
Ha a férjetek tudja, hogy lehet, hogy kiműtik a fogatokat pl. hétfőn, és nagyjából ő maga osztja be a munkaidejét, tehát elmehetne veletek, de arra a napra már két dolgot is betervezett elfelejtve azt, hogy nektek szükségetek lenne rá, mit csinálnátok?
Vendég

Melcsike, szerintem a kórházi zárójelentésből + a b---i jegyzőkönyvből akar adatokat kiírni majd. De azért ez felháborító, hogy ennyi idővel a tragédia után akar ilyen adatokat.
Vendég

Hát én szivesebben megyek ilyen helyre egyedül, de őszintén bevallom, hogy a én párom, az ideges lenne annyira, hogy engem is felidegesitene. De ő elkisérne ha rajta múlna.

Kép

Kép
melcsike70

Ja amikor felhivott majdnem lecseszett hogy miért nem hivtam fel, amikor megkaptam a b. jegyzőkönyvet. Aztán mondtam neki, először is majd két hónap kellett, az mellett meg volt millió egy hivatalos elintézni való, meg az mellett a lelkemmel is kellett kicsit foglalkoznom. Aztán visszavett és mondta megérti, de tényleg. De még sem hagy békén. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Vidékre kell majd mennem, mert rokonom műti ki...
Vendég

Ja az megint más, akkor biztos nem engedne a párom egyedül, mert elvinne.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, fogd fel úgy, hogy ezen is túl lesztek :cry: legalább.

Ha rágondolok "az én védőnőmre" nekem is felfordul a gyomrom, hogy el akarta vinni az egyik példányt a zárójelentésből, holott szinte az volt majdnem az egyetlen dolog, ami a gyermekemből nálam maradt, milyen jogon kérik ezeket :?:

De próbáld magad nem felbosszantani, gyorsan túl lesztek rajta remélem.
Vendég

Akkor csak kihiztizem magamnak, hogy aznap velem foglalkozzon :lol: :lol:
Az a baj, hogy a röntgentől függ minden, az is lehet, hogy lemegyünk, aztán csak a röntgen lesz aznap, szóval nem tudom, megéri e a hiszti, de ha meg mégis kiműtik, akkor tök jól esne a pátyolgatás :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gondoltam ezt még hagyom hadd rendezze le legalább megnyugszik és elmarad. Csak gondolom madj megint rám akar majd tukmálni mindenféle csodaszert, mert árul ilyen gyógynövényes dolgokat. Az idegeimre is tudott volna. De aztán leállitottam, mert mondtam nekem nincsenek bajok az idegeimmel, csak gyászolom a gyerekem.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?