Most megfogtál, mert nem emlékszem már fejből, hogy mit kértem, de mindjárt kinoymozom Kicsit szét vfagyok esve, ellopták pénteken a bakocsinakt, és még nem tértem magamhoz. Nézzétek ezt el nekem
Lányok!
Nem barlak benneteket követni! Remélem mostmár én is eljutok a boltba, hogy feltankoljak egy nagy adag szalvétát
Nekem van DEKA repesztőm, szerintem összekevertél Veronix-szal... de nem gond, ebben a nagy forgalomban Szóval nem csinálok semmi extrát a repesztőlakkal. Az eltelt időtől függ, hogy hogyan repeszt.
Azt tudom, mert kérdeztem tőled, de a képtárában Veronixnak is négyzetrácsosan repedeztek a képei, míg az enyémek egyáltalán nem repednek.(Vszinűleg rossz a lakkom.) Ezért csámcsogok ennyit ezen a témán... Az mit jelent, hogy az eltelt időtől függ - mikor lesz kockás? Anikó
Sziasztok! Nem fogjátok elhinni! Úton vannak a szalvétáitok!(Jucus, Drezsi, Szandra, Zsu) Az az igazság, hogy Hajni 2 hete föladott nekem egy csomagot, és nem kaptam meg, eltűnt! Ez nagyon kedvemet szegte! Senkitől nem kaptam még, pedig olvastam, hogy föladtátok! Azért köszi mindenkinek, várom, várjátok Ti is!
Hajni! Küldtem mélt is, nem tudom a címedet, pedig még zebrám is van!
Koda! Mailt megkaptam, de lenne nekem is egy kérdésem.
EZT a vizivilágost amit a csempére ragasztottál, azt itt vetted Miskolcon, vagy kaptad? Dancsi odáig van érte és nagyon szeretné ha nekünk is lenne a fürdőben. Olyan szépen kérte, hogy muszáj szereznem belőle vagy 2 db-ot.
Én is kérhetnék a macis csíkból? Persze csak ha van még. Ja és igen veszünk új babakocsit De én pont olyant szeretnék mint a másik volt. Azt nagyon szerettem.
Kata Jaj-jaj! Segítenék, de sajna ezt nem én követtem el, hanem Zsuzsimano. Én is kértem 1 db -ot a szalvétából, remélem még kapok belőle. De látom Szandra talán tud segíteni. A leveledet megkaptam, és nagyon köszönöm. Mással nem tudnám viszonozni????
Musi
Mennyi kellene? A csík 26,5 cm széles. Nekem van a hosszából van még 1,80 cm. Lehet, hogy az előző kérő nem is kerül elő!??
Hát nem így írják, hogy 1 m és 80 cm = 1,80 cm? Vagy így?: 1,80 m. Akkor szerinted hogy kell?? Most már én se tudom. A lényeg: van belőle 1 méter és 80 cm még.
még van kb 7 éved amig a mértékátváltás bejön a tananyagba, addig nézd át. Pedig ez csak hosszmérték, mi lesz az űrmértékkel, meg a literekkel hihi majd emilben tartjuk a kapcsit, és segítek a gyerek házijában