Új privát üzeneted érkezett!

Állami támogatásos kérdésekkel hova fordulhatok? Tudtok esetleg tel.számot vagy bmi!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: internet

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Manna: kipróbálom ma a kendőt, elolvasom mit írnak, ha tényleg kinőttük, szólok.

Aida: ha a tünetek alapján a dokik sürgősnek ítélte volna meg a helyzetet, akkor azt mondta volna. Val.szeg úgy ítélte meg, h nincs miért aggódni, ma megnézi. Majd mesélj.
Ja, mivel a védőnő de. látta, én nem gondolnám,hogy sos eset lenne.
Remélem megnyugtat a doki.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 

 
 

Andy.A canestent akkor kellett a popójára kennem még anno Jázminnak,mikor szájpenésze volt,ami átment a belein és popója is kiütéses,jó piros lett.

Írisz ma reggel megint sugárhányással kezdte a napot,beteritette a kiságy előtti padlószőnyeget.... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


[quote]p írta:opója is kiütéses,jó piros lett.


-jah meg a nuncogója is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Mi már ilyen nagyok vagyunk, hogy töprengünk a világ dolgain :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


[quote="bb"]a írta:bbida: internet


Eddig is mindig a netet bújtam, de eddig én úgy tudtam hogy gyed-et én nem kaphatok mert fősulis vagyok, de most meg azt olvastam valahol hogy az is számít. Kicsit összekavarodtam jó lenne vki hozzáértő aki biztosra megmondja mi van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nagyobb lányos anyukák volna egy kérdésem :oops: hogy szabad mosni a punciját a kisasszonynak? Ugyértve meddig lehet benyulni, mert észrevettem Anettnek egy kis fehér túrót a csikló körül. nekem 2 fiam van, a lányokkal nem tudom hogy kell bánni még... :oops: Szoval a korházba azt mondták ne nyulkáljak a puncijába de fürdéssel nem jön ki... pedig minden nap locsizunk.Sarmi mi a véleményed?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Juheeeeeejjjj! Megjött az imtételt anyagcsereszűrés eredménye NORMÁLIS!!!
Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


imételt=ismételt

Kép
Kép
szeles4
 
 


Szeles: nagyon-nagy gratula!!! Hipp-hipp hurrá!! :lol:

Aranyosak a babafotók!!!

Nálunk minden ok. Marci éjjel 4 óránként evett, tehát egy kicsit tudtam aludni!!! Most még a kiságyában van és beszélget az állatkáival. Vagyis most már sír! Megyek!
Vendég
 


Lécci, ne hülyézzetek le, de most van bennem némi bizonytalanság. 6 hetesen hányszor "illik" egy nap enni? :roll: Mi most 6-7-szer hamizunk, de úgy, hogy az elmúlt néhány napban 1/2 1-től 1/2 7 - 1/2 8-ig alvás volt. ez persze jó dolog (bár én sűrűn megébredek hallgatózni), csak neki nem gáz? Tudom, hogy az a lényeg, mikor igényli meg mennyit hízik egy héten, csak ugye a múlt hét nem sikerült túl fényesre, pedig napközben annyiszor adtam neki, ahányszor tudtam (2, estefelé 3 óra alatt nem mindig jön össze a ciciben túl sok). Ráadásul mivel az utolsó cseppig odaadok neki mindent, elhúzódik a szopi + lefejt tejcsi adása, így gyakorlatilag egyfolytában tudna enni... Ráadásul nehezen alszik el (ha alszik), és ha rajta múlna néha csak 5 óránként enne :?

Azért lettem most megint ilyen bizonytalan, mert a védőnő beszélt a "csendes éhező" babákról és azóta folyton ez jár az agyamban :roll: :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabilány! Mi is csak 6-szor eszünk 1 nap. Hunor este 9-től szokott 3-ig aludni, napközben meg 3,5-4 óránként eszik. A lényeg az, hogy a napi adagja meglegyen,e z általában a súly*150 gr. Hogy ezt 8 étkezéssel vagy 6-tal viszitek be, annak nincs jelentősége.

Kép
Kép
szeles4
 
 


Szeles: Juhééééééééééé! Örülök!

Kép
mannababoca
 
 


Ez most furcsa kérdés lesz, de van még rajtam kívül valaki akit elkapott a szexuális vágy? :? Azt olvastam, hogy szülés után csökken a vágy a nőknél, erre nekem valamiért ma soha nem tapasztalt erővel tört rám. Pedig még van idő a gyermekágyból.. meg nem is ezzel kéne foglalkoznom. Magam is meg vagyok teljesen lepődve. :shock:

Szeles, az jó hír! :)

Gabi, Noel is kb. 7-szer eszik egy nap. A gyerekorvos erre azt mondta, hogy teljesen jó. Meg persze az számít mennyit visz be ezzel a baba.

Márti, édes a kis töprengő! :D

Sarmon, szegény kicsi Írisz. Mitől van/volt ilyen sugárhányása?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ma egész jó a napunk eddig! :) Délelőtt volt sírás, de most sikerült elringatni és hát alukál már 3 órája. :D És még csak nem is bukott! Illetve előtte amikor fent volt igen, de mióta durmol azóta nem. :D Bárcsak máskor is sikerülne elringatni. Sokkal jobb érzés így, mint amikor már akárhogy teszem, hozom, dajkálom még mindig sír. Orvos is jön hamarosan már várom nagyon!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Belém meg nem tudom mi ütött... Fél 1kor evett éjszaka Noel aztán csodák csodájára visszaaludt. Én meg a következő etetésig, ami 3-kor volt nem bírtam aludni egy percet sem! :shock: Forgolódtam, kínlódtam. Éreztem hogy fáradt vagyok és mégsem. Nem értem én ezt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Laura nagyon jó hír!!!!

Sarmon remélem Írisz már jobban van.

Aida ma mi vagyunk úgy ahogy ti tegnap, reggel 8 óta nyűglődik, de nem tudom miért. Evett többször is, csak cicin colt hajlandó megnyugodni, büfizett, telerakta a pelust, kicseréltem, és megint sír..., felváltva van a kezemben, és a kanapén..., még csak dél van... :shock: :shock:
Vágy: ne fogd magad vissza.... :wink: :wink:

Ma vagyunk 1 hónaposak!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Cili, sajnálom, remélem hamarosan megnyugszik a picur! Nekünk az ilyen nyügis napok után általában éjjel picit többet alszik, vígasztaljon ez. Ilyenkor kifáradnak a picik.
Azért inkább visszafogom magam a gyermekágy végéig. :D Csak ott egy szép nagy seb.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szeles: szuperjó hir! HURRÁÁÁÁÁ !

F.Marti: olyan cuki kép!

Gabi: mi 6-7 -szer eszünk egy nap.. változó. Most viszont éjjel is hamarabb kel...lehet h mégiscsak kell majd a tápi pótlásnak..

Aida: örülök hogy hogy jobban telik a napotok!
én már alig várom h elteljen az a 2 hét.. :roll: :oops: aztán jöhet APA :D

éjjel ( este ) én is igy voltam..sehogy nem tudtam aludni. Apa tanult én meg gondoltam pihenek.. hát egy óra forgolódás után feladtam..
kezdünk ráállni az éjszakai üzemmódra :lol:
eszterke24
 
 


Cili: remélem azóta már mélyen alszik! én egyszer egy ilyen nyűglődéskor kipróbáltam hasra fektetni a babakocsiba... azonnal elaludt.. ez azóta is működik! most is alszik! :D

Mi egy napon szültünk! és még Dánielek is :D

Szerintetek lehet enni erdei gombát? :roll:
eszterke24
 
 


Bekajált...., remélem most kidől és tudok enni... :lol: :lol:
Eszter ez tök jó.... 8) 8) , én nem ehetek gombát, mert felfúj, pedig nagyon szeretem :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81
 
 


A zöld kaki mire utal?
Nagyon megkínlódtam a K-vitaminnal mire belenyomtam... :evil:

Kép

Kép
dcili81
 
 


BB!
Köszönöm a MÁK-os infókat!

Szeles és más tapasztalt anyukák!
A születéskori babahaj úgy hullik ki, hogy lesz egy átmeneti kopasz időszak? Zsófinak nagy lobonca van, már úgy megszoktam, reméltem, hogy ezt egyből leváltja a rendes haja.

Szeles!
De jóóóóó!!! Örülök, hogy negatív az eredmény!!!

Sarmi!
Jobbulást Írisznek! Szegény!!! Gyors gyógyulást!!!

Márti!
Bár Sarmit kérdezted, de talán én is tudok tanácsot adni puncimosás ügyben. Nekem a doki javasolta, hogy minden fürdetés után törölgessem ki azt a fehér trutyit kamillás vattával. Én ezt teszem.

Vera!
Szegény lánykád! Min kell keresztülmennie ilyen pici baba létére! Drukkolok nektek!

Aida!
Nekem a dokink a szimpla kiütésekre (amiről kb. 99%-ra tudtuk, hogy tejkiütések), azt mondta, hogy nem tudja telefonon keresztül eldönteni, hogy mitől vannak, kell, hogy lássa. Remélem Noelt is minél előbb meg tudja vizsgálni egy doki!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Cili: hogy adtad be neki a K-vitamint?
nekem azt mondták ha néha néha visszajön a zöld kaki nem gond.. lehet attól is h te ettél valami olyat... lehet a szoptatós teától is..
remélem már alszik.. Jó étvágyat!

nekem muszáj enni belőle.. jobban kívángatok mint a terhesség alatt.. :roll:
eszterke24
 
 


Sarmon: jobbulást Írisznek! remélhetőleg a mai délutánod már jobb lesz mint tegnap..

Az "eltűnt" anyukákról nem tud senki semmit?
Bébic, Mush, Bkati. ??? Bocsi aki kimaradt..
eszterke24
 
 


Esetleg Mágnesről hír? ő kinek ír sms-t?

Aida: mikor megy a gyerekorvos? majd írj h mi volt..
eszterke24
 
 


Nem volt vészesen sok zöld kaki..., szoptatós teát nem iszom, és semmi zöldet nem ettem, de mondom nem volt sok, épphogy látszott a pelusban...

Az első adag K-vitamint 2 hetesen én naiv kiskanállal adtam neki oda pár csepp tejjel..., az egész az arcomban landolt..., most fejtem egy kis tejet, beleraktam, és cumisüvegből kapta...lement az utcsó cseppig..., és kidőlt, megyek is enni, mert ma még nem sikerült tápértéket magamhoz venni... :cry:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Márti,nekem is ugyanezt mondták hogy ne nyújak hozzá,kb két hete kezdtem el itthon peluscseréknél mindig egy kicsit-kicsit kitörölgetni popsitörlővel,nem nagy sikerrel mert rúg-kapál nagyon...de mindig egy kicsit sikerül majd csak egyszer tiszta lesz.főleg fürdés után jól kijön mikor felázik.nem csak váladék van ott hanem marha sok popsikrém is összegyűlik benne.
A hüvelynyilásba semmi képp ne nyúlj,csak ott a résnél törölgesd át.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Lányok a köldököt meddig kell kezelni?

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a doktornénitől, az 1 hónapos kontolrról. Hunor szépen bemutatkozott. Nem sírt, de 2 perc leforgása alatt lepisilte a vizsgálóasztalt, lebüfizte a doktornénit, majd a tiszta pelenkába jó hangosan beletrotykolt. Doktornéni megdícsérte, hogy mindent megmutatott, amit tud, eközben ő figyelmesen és elégedetten bámult rá. A 3350 grammos születési súlyhoz képest 4200 grammot mértek, ez teljesen jó, de ezen kívül is mindent rendben talált.

K-vitamin és D-vitamin: mi mindkettőt kiskanállal, kis tej hozzáadásával este adjuk be. Ilyenkor előfordul, hogy jól szembelövöm apát a tejcsivel. Erre azt mondta, ezt még majd visszakapom! :lol: :lol: :lol:

Haj: jön az új haja, de nnyilván, az nem olyan hosszú még, mint a régi volt. Nem hosszú az az idő, míg lecserélődik.

Zöld kaki: előfordul nálunk is. Oka lehet, hogy a baba többet eszik, mint amire szüksége van.

Üdvözletem: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Aida nálam is megvan a vágy csak a cicimhez ne érjen senki!!! :shock: Annyira érzékenyek hogy csak na.

Írisz akkor hány ha alvás közben nagyon felgyűlik neki az orrváladék én meg ugyebár a konyhában teszek veszek és nem hallom hogy szörcsög,köhögni kezd és már okádik is.Szóval még mindig a takonytól. :(

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Cili amig váladékozik.
Én még fürcsik elött alkoholos vattával le szoktam törölni,hintőport már nem használok.mert a popóját krémezem és ha odaszórodik a hintőpor becsomósodik és kidörzsöli a bőrét.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Akkor nálunk is abba lehet hagyni, mert már teljesen száraz... :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Laura nagyon ügyes fiad van!!!! 8) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Köldök:
amíg vérzik, addig kell kezelni. Nekünk még a kórházban leesett, de itthon jó két hétig is vérezgetett. Már rendben.

Kaja:
Fogalmam sincs hányszor eszik Ádám egy nap, szerintem jóval többször, mint kéne. Én nem vagyok egy következetes anyuka, nem tudok elveket vallani és betartani. Ha sír és más nem vigasztalja meg, akkor cicizik. Eszik amíg eszik, ha sokat, akkor nyűglődünk. Néha olyan mint micimackó nyuszinál. Jól bezabál, aztán "nem fér ki a kijáraton".

Szex:
Mi is az?

Ibernuska:
átalussza az éjszakát?! Tudtam, h ilyenek a ZSófik, azért akartam én is "olyat"!!! :wink:

Éjjel nem tudnak aludni anyukák:
Ilyen problémám csak terhesség alatt volt, mostanában állandóan tudnék aludni, de már két éve nem volt rá példa.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


A tökéletes anya
Amikor még nem volt gyerekem, úgy képzeltem, tökéletes anya leszek.Problémamentes terhesség után, a kiírt
napon szülök, már-már fájdalommentesen. A kisbabám a szülőszobában szopni kezd, a kórházból úgy jövünk ki,
hogy teljes köztünk az összhang. Háromóránként kétszázötven mililiter tejet termelek, a mellemet mindíg sterilizálom.
A gyermekem majd egy hónapos korától átalussza az éjszakát. A szexet jobban kívánom, mint valaha, nem csoda, hogy a férjem minden második nap megpróbál kibújni a házastársi kötelezettség alól. Reggelente kimegyek a biopiacra, itt van a szomszédban, és persze naponta főzök. Az étkezésre egyébként nagy hangsúlyt fektetek: a gyerek babaásványvizet ihat; a cukor, csokoládé, chips, gyorsétterem szavakat nem ismeri.
Kismamaként mobil és rugalmas maradok. Felpattanok a buszra a babakocsival, a bevásárlásokat a kicsi is élvezi. Élénk társasági életet élek, sorra látogatom babázó barátnőimet; kávézunk, míg a gyerekek játszanak.
Álmaimban úgy képzelem, hogy hétköznapjainkban megfigyelhető lesz egyfajta rendszeresség, de azért törekszem majd a változatosságra. Reggeli után összedobom a fehérjében és vitaminokban gazdag ebédet, közben a kicsim előveszi valamelyik fejlesztő játékát, és elfoglalja magát. Kilenc óra, irány a játszótér. Míg lököm a hintát, túrom a nedves homokot, a többi kismamával beszélgetek, zenebölcsi-címlistát cserélünk. Dél felé hazamotorozunk, az ebéd pont langyos, a kisasztalon hétfő lévén a hétfő feliratú előke. GYermekem jóétvággyal eszik, utána megköszöni az ételt és aludni tér. Munkatársaimmal ezekben az órákban tartom a kapcsolatot, mivel már terhesen kiépítettem az otthonról való bedolgozás feltételeit.
Délután közös játék, ami a gyereknek is, nekem is nagy élmény. Amikor hazajön a férjem, ő is csatlakozik. Társasozás, kirakózás, közös vacsora, fürdés, fogmosás, esti mese. Gyermekem magától bebújik az ágyba és elalszik. Leülök az ágya mellé és megsimogatom.
Aztán megszülettek a lányaim. Két hét túlhordás után burokrepesztés, majd császár. A másodiknál másfél évvel később ugyanez.
A mellem élte a maga életét: vagy sok tejem volt és feszített, vagy kevés, a gyerek meg hiába tátogott. Nem sterilizáltam, örültem, ha éjszaka a gyereket tettem magam mellé. A nagyobbik lányom éjszaka egy óra felé érkezik az ágyunkba, a kicsi háromkor, egy kis tápszerezés után. A férjem a földön alszik, kapott egy vadiúj matracot. Ha a férjem nem emlékeztetne rá időnként, már el is felejteném, milyen az, amikor kívánom a szexet. Főzés közben remekül tudok várat építeni, mesélni, vérző lábra sebtapaszt ragasztani. A biopiac egy motorozó és egy járni nem tudó gyerekkel beláthatatlan messzeségben van. Már tudom: a csapvíz nem halálos. Hálát rebegek, ha rosszétvágyú gyermekem hajlandó elrágcsálni egy kis sültkrumplit a gyorsétteremben. Egyszer felszáltam a buszra két gyerekkel, és nem estünk nagyot. A múlt héten itt volt a barátnőm az ikerfiaival - estére sírógörcsöt kaptam. A férjem füldugóval vacsorázik, és képes egy órát is eltölteni a bezárt fürdőben az újságjával. Napjainkat leginkább a káosz szóval tudnám jellemezni. Pizsamában reggelizünk, közben átnézem az ételhordó cég ajánlatát. Amint valahogy elkeveredünk a játszótérre, lerogyok a padra a többi kismama mellé. A hazaindulás külön tortúra két harciasan ellenkező gyerekkel. Az étel vagy forró, vagy hideg. Evés közben szabad szaladgálni; aki felveszi az előkéjét matricát kap. Már nem dühöngök azon, hogy ebéd után nem alszanak, úgyse volnék képes dolgozni. A nap többi résza a játék, veszekedés, játék, verekedés, sírás, veszekedés egyhangúságában telik.A férjemmel együtt fürdetünk, mert csak így tudjuk visszamerni a kilocsolt vizet. Este órákig tart a csitítgatás, mire elalszanak. Leülök az ágyuk mellé és megsimogatom őket.
És végre... tökéletes anya lehetek. Mert egyetlen dologban túlszárnyaltam a tökéletes anyaságról alkotott elképzelésemet: olyan határtalanul szeretem őket, hogy azt korábban elképzelni se tudtam volna.

/ Vályi-Nagy Erika, Kismama magazin /

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Remélem mindenkit meggyőzött a fenti cikk. Bocsánat ha kicsit hosszú, de szerintem érdemes elolvasni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


bb: nagyon jó! tetszik a cikk! :D
eszterke24
 
 


Miért imádom az Anyákat..

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : Későre jár fáradt vagyok
megyek, lefekszem. Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra,
elöblítette a pop cornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi
ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót,
tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap
reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe,
kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett
játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a
telefonkönyvet pedig a fiókba.
Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a
törülközőt száradni. Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba.
Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a
túrára, előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és
felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát
a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az
arcát 3:1 lemosóval, majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát,
lereszelte a körmeit. Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek-
feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőződött
róla, hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t ,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyes-tartóba,
majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a
háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi
ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb
megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.
Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihirdette, hogy nincs semmi
különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül.
Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább...?
MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok,
amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


bb, ez az írás (a tökéletes anyáról) NAGYON NAGYON TETSZIK nekem!!! Annyira élethű és valóságos, hogy szinte kézzel meg tudom fogni...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ez a másik cikk is haláli, ezen még mosolyogtam is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: tudtam, hogy sokaknak tetszeni fog, egyszer itt a chat-en küldte be egy anyuka, Kismama újságból másolta. Szerintem annyira igaz, és itt a magyarázat, a barátnőm viccéből idézve: "Nem kell beszarrrrrni!!!" Szóval mindenki tervez, aztán az élet rendez. Ettől még jók vagyunk, mi anyák! :D

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Helyzet:

Járt nálunk a gyerekorvos. Mindent megnézett kicsi Noelen. Némely izma renyhébb, mint kéne.. :? ezért napi 1-1 órára hasra kell fektetni. A bukás természetes, de az hogy nem hízott csak 40 grammot aggasztó. Csütörtökön mérnem kell és hívnom az orvost. Ha nem hízik addig min. 100 grammot akkor kapunk beutalót a gyermekklinikára. :( Ha hízik akkor egyelőre nem foglalkozunk vele, figyeljük a további hízást. Ha nincs szervi ok a sok sírás mögött, kapunk majd nyugtató, görcsoldó kúpot (gondolom amit tegnap javasolt itt vki). Ennyi. Csütörtökig meglátjuk. Ja és szerinte kérjek min. 1 hetes segítséget. Na igen, de kitől?? Ha ez így menne. :(

Épp büszke voltam magamra, hogy elringattam Noelt, de hallom már sír is szegénykém. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:
tudom, hogy anyósoddal rossz a kapcsolat, de anyukád nem tud eljönni hozzátok 1 hétre? Vagy testvér, vagy sógornő, vagy barátnő néhány napig akár csak néhány órára is?
Annak idején mikor sokat sírt Dani fiam, nekem is azt mondta a védőnő, azért sír, mert anyuka fáradt és ideges. Akkor én ezt nem éreztem, de lehetett benne valami. Éjjel is kétóránként etettem, aztán mire elaltattam, lefejtem, sokszor csak 20 perc alvás volt és kezdődött minden előröl.
Mint már mondtam, engem is az nyugtat meg, ha van valaki akinek büszkén mutogathatom a gyerkőcöt, akkor mindig úgy érzem, hogy minden ok., olyan jó nekünk. Ez feltölt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Ebből is látszik, hogy ember tervez isten végez...

Nagyon nagyon jót nevettem, Dani fel is kelt... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Aida:
Az anyasági ill. GYed igénylő lapon valóban van egy kérdés tanulói jogviszonyra vonatkozólag. Ha nem tudsz kérdezni senkitől, add be az igénylést, ott határozatban eldöntik, hogy kapsz-e vagy sem. Ezzel te nem hibázol, nem hazudsz, csak azt írod le és igazolod, ami rád vonatkozik. Én ezt tenném.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Aida: hát tényleg nem lehet könnyű.. a párod is dolgozik már? ha nincs a közelben rokon - barátnő akkor lehet h fogadni kellene valakit, aki minden mást elintéz, h neked csak Noellel kelljen törődnöd.

reméljük hízik addig sokat és minden rendben lesz. Próbálj megnyugodni kicsit, és pihenni. Minden más megvár..
eszterke24
 
 


Aida:
A 40 grammot mennyi idő alatt hízta? És ha jól értem, még csütörtökig 60-at kell hízzon, hogy meglegyen a 100? Egyébként az első héten veszítenek a babák a súlyukból, és a második héten lassan indul a növekedés. De gondolom a dokibá ezt jobban tudja. Ha kell, akkor vizsgálják ki. Milyen vizsgálatra küldött egyébként?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


[quote="eszterke24"]A írta:eszterke24ida: hát tényleg nem lehet könnyű.. a párod is dolgozik már? ha nincs a közelben rokon - barátnő akkor lehet h fogadni kellene valakit, aki minden mást elintéz, h neked csak Noellel kelljen törődnöd.


Na igen.. Páromnak megemlítettem, de mivel ő pénzmániás hallani sem akar a fogadott segítségről hisz az pénz... Na kösz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?