Új privát üzeneted érkezett!

Babu! Jó ma lakásotok! Jó hosszúnak tűnik a szobátok!

Kép
szly27

Szuper! Laptető!

Na megyek is főzök valamit, mert Jázmin elaludt!

Kép
szly27

Timi:köszi,nem baj ha olyan drága,valamit muszáj kezdeni vele,mert biztosan szenved tőle.
De ha a doki félválról veszi,akkor veszek olyat,és ha az sem használ,még akkor is ott az időpont jövőhét péntekre.

Jövőhét szerdára meg majd beír a Védőnő prevenárra.Már ideje hogy megkapja a második adagot is.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera: sajnalom! Remlem anyukadnal minden ok, es hamar ki tudja kuralni magat!

Asszem nagyon atmegy mostansag a bennem levo negativsag, es ezert nem ir nekem senki, igy hat asszem probalok csak olvasni amig ujra a "regi" nem leszek.
Probalom majd osszekapni magam, addig meg olvaslak titeket( azt ugysem birom ki, hogy nem)
Vendég

Kike! Köszi de azért nem kell azt hinni, hogy mindig ilyen rend van!
Nálatok is biztos rend van de azért 3 gyerek mellett mindig van mit pakolni!

Szly! Igen jó hosszú 21 négyzetméter!3*7
Vendég

Anyjuk:mi a baj??Nehogy már eltünjél!!

Hiszti Fiam hisztizik-megnézem mi a gondja,baja! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Werus!
Anyukádnak jobbulást! Csak nehogy visszafertőződjetek.

Zsuzskának akartam még írni, h mi 2 év múlva szeretnénk innen továbbállni nagyobb lakásba. Visszük át a maradék hitelt (akkor még lesz hátra 4 év).
20150601134430

Babu!

Szép, rendezett lakás!

Tami!

maradj már! Én írtam neked tegnap is!
Sajnálom, hogy rossz passzban vagy, majd Aleko meggyógyul és oké lesz minden.
Amúgy meg te vagy az egyik a topikban, aki lelket önt mindenkibe, csak most épp te szorulsz rá.
Van ilyen, de elmúlik!
Feal a fejjel.
Anna nyűgös még?

Ha van kedvetek és nem lesz mínusz negyven fok, csütörtökön átjöhetnétek!

Én meg most szedem le a fát, hát alig maradt rajta tű!
Mind a szőnyegen :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Tami!
Ne izéljél már mert megizéllek!

Most minden összejött neked. Anna nyügi, ALeko betegsége is triplázza ezt.

Gyere és legalább itt ad ki magad!
20150601134430

Kike: kedves vagy. NEm tunok el, csak nem irok majd magunkrol( tul sok jo ugysincs amit irhatnek)teli depi, nem gaz, majd elmulik:)
Vendég

Anyjuk! Írd csak ki magadból a gondokat! Ezért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymást! El ne tünj!
Vendég

kosz BAbu.
most megyek, mert ikeazunk(hatha az jobb kedvre derit:) )
Vendég

Anyjuk:fel a fejjel,tudod ok rossz után csak jó jöhet,vagy még roszabb,de utána úgyis jó jön!!! :wink:

Én sem tudok általában jót írni,csak panaszkodok,nyavalygok... :lol:
De van ez így-nálam gyakran,nálad csak ritkán! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Valami j is van a holnapi dokiban-úgyis holnap lesz fél éves Domi,és így legalább egyszer időben megtudom a súlyát :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Mi lett a biciglivel? Mivel jár apa dolgozni?
20150601134430

Tegnap mondtam Apának hogy holnapután fél éves lesz-erre mondja -hogy röpül a Domi,az idő meg szalad. :lol: :lol: dilinyós! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:nincs hír róla-persze gondoltuk,vagy busszal jár,vagy gyalog-de vett bérletet,így busszal,csak majd mikor délutános lesz hétvégén,nem lesz már hazafele busza,így késő este gyalogolhat haza. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Hova tűntetek?Mindenkinél szarakszik a babaoldal? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Én félig vagyok, lassan aludni fog Öcsi.
20150601134430

Én itt vagyok újra! A leves még fő, de a smóring már kész. Jázmin is felébredt, de még nem hoztam ki, jól eldumálgat magában.

Kike! Szegény apa! Anyósnak nincs biciklije? Legalább hétvégére kölcsönadhatná, vagy valaki más.

Viki! Nektek kevés hitel van akkor, az tök jó! Nekünk kb 2030-ig kéne fizetni. De remélem ki tudjuk fizetni hamarabb!

Kép
szly27

Valamit Jázminnak is rittyenteni kéne! Most nincs itthon bolti bébikaja. Csak egy áfonya alma desszert. Ilyet meg még nem is evett. Valaki adott már a babának levesből kiszedett krumplit, meg répát, vagy ilyesmit? A barátnőm már simán így adja az ugyanennyi idős babájának. Hát nem tudom, én még nem mertem.

Kép
szly27

Szly:Anyósnak nincs,majd csak megoldjuk valahogy.
Mérges vagyok,ma sem jött pénz-pedig már 6.-a van.És volt már postás is.
Talán majd holnap. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:szerintem olyat még nem kéne,mert az fűszeres azért.
Inkább valami mást,vagy külön főzz neki krumplit,vagy ha van otthon dara,akkor csinálj neki tejbedarát,vagy anyatejjel,vagy tápszerrel.Abba belekeverhetsz neki egy kis olyan deszertet ami van otthon.

Felébredt Domi is-megyek,mert sír.

Kép
Kép
Kép
kike

Szép napot :P

Látom, erősen gyúrtok az 1000. oldalra... :shock: :lol:
Nálunk egész jó éjszaka volt. Csabi a suttogós Sün Balázsra megint elaludt 5 perc alatt :D Viszont éjjel 5X ébredt :shock: De nem sírt, csak nyüszögött négykézláb, én meg rögtön megszoptattam, így visszaaludt hamar. Én viszont a nyári talin agyaltam :lol: :lol: :lol: De azért 3-4 órát aludtam 8)
Ebéd kész! Ma lecsós szelet van rizzsel.

Tamara!
Látod,veled kezdem, drága!
A Ji-king könyvemet (Müller Péter-félét) használom az abban leírt módszerrel. Elég bonyolult leírni, de 1X majd need is megmutatom, amikor Bondinak :wink: Addig is mindenkinek mindenkor szívesen segítek!
Benned meg áramoljon a csí++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kike!
A Ji-king üzenete számodra:
"Kérdésedre a válasz: nézd meg jól! Mintha nem is rólad lenne szó. Mintha mással történne az egész. Ennyi a feladatod. Utána léphetsz."
Hogy ez mit jelent a te életedben, neked kell megfejtened :wink:

Vikim!
Lilunak egész jól telt az 1. napja. Kapott 2 nyomdát is! Az amerikai palim nem izgatta, szerinte elrontottam, mert nem lehet összehajtani :lol: :lol: :lol: De az önetetet, meg a gulyást kanalazta! Persze nem egyszerre!

Zsu!
Nincs speckó receptem, csak olyan, amit én kreáltam magamtól. Tehát sűrű palacsintatésztát készítek fél cs.sütőporral, 1 v.cukorral, 2 tojással, liszttel, tejjel, cukorral, pici ásv.vízzel. És a szendvicssütőnkben sütöm ki háromszög alakúra :wink:
Vendég

Bondi!
Jobbulást Otinak! Elgondolkodtató, amit a diagnózis felállításáról írsz :roll:
Zöldséges kaják: brokkolikrémleves v. brokkolifőzelék sajtfánkkal, zöldségleves, zöldséges ragu rizzsel, rántott sárgarépa, karfiol, finomfőzelék, spenót reszelt sajttal, burgonyafőzelék, zöldséges pizza, burgonypürébe kevert főtt vegyeszöldség, hamis gulyás, csirkeraguleves, rakott vegyeszöldség csirkehússal, rántott sajt rizibizivel... Most ezek jutottak eszembe!

Titi!
Én már 2X is írtam, de lehet nem olvastad: Olívia. Benne van az L, az O, a V, mint a fiúk nevében is, és lágy, sztem legalábbis :roll: És a vezetéknevetekhez is illik, lehet becézni Livinek, Líviának is. De tegnap hallottam a tévében az Emma Rózát, és a Lottit :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:21-kor.
Vendég

Szly
Én adtam már Nórinak levesből répát + krumplit. Összetörtem és anyatejjel hígítottam rajta egy kicsit. Megette, nem mondta h nem ízlik neki :lol:
Mondjuk azt hozzáteszem h én nem főzök túl fűszeresen, szeretem ha a levesnek zöldség íze van és nem só-bors.

Tami
Ne depizz! Sajnálom a gondokat! Biztos nem direkt nem írt neked senki, csak véletlenül épp kimaradtál a szórásból! Én is úgy szégyenlem h nem tudok mindenkinek válaszolni, de a szita agyam képtelen mindent megjegyezni. Azért csak írd le mindig mi van veletek, ha olyan ami megoldható, valaki úgyis ír rá! :wink:
Vendég

Babu!
De jó, hogy vagy! Már hiányoltalak! Szép a lakásotok, és Szabi is édes! A tejcsigondokat sajnálom, de jó, hogy ilyen sokáig volt, és azért még van is valamennyi!

Orsi!
Én is külön alszom a gyerekekkel egy szobában. Lilu az egyik oldalon, Csabi átlósan a másik oldalon, én meg Csabi mellett a fotelágyon. Ha már végigalussza az éjszakát, v. ha már csak 1X kel, akkor költözök vissza Apushoz, aki egyébként nagyon hiányzik! (Imádok úgy elaludni, hogy a szőrös mellkasába fúrom az arcom :oops: )

Ami!
Puszi Áronci gyönyörű arcára!
Már ég a pofám, hogy Apus még mindig nem válaszolt nektek a 2. kérdésre, de tegnap is 8-kor ért haza... Ma nem dolgozik, cssak lót-fut, de ha hazajött, megkérem, hogy ne felejtsen el írni!

Horkolás: most nagyon rám ijesztettetek. Lilu horkol ugyanis. Igaz, csak nálunk, a nagyinál sosem :roll: De nem náthás, nem köhög, semmi, akkor miért? Mi baja lehet ettől? Lehet a Bioptron erre is használna? Kipróbálom!

MÁRTI???????????????????????????????????????

És: Mav, Kimma, Teó, Sziszka, Kubu, Linda, és még sorolhatnám! soan vagytok ma távol!!!
Vendég

Ami
Tökjók a tegnapi képek! Azt vártam következőnek h Áron bontogatja a szemétből kivett pelust! :lol:
Én is gondolkodom rajta h hová fogom dugni a kukát, mert tuti kipakolják előbb-utóbb!
A pancsizós képét is imádtuk Nórival! Én is pont tegnap készítettem egyet! :D Íme:
Kép
Vendég

Alvás: nálunk is külön szobában van születése óta,légzésfigyelővel amihez bébiőr is van!
Ajtó nyitva,de a mi szobánkból nyílik.
Amikor nagyon gáz volt néha velünk aludt,vagy az ágyunk mellé bevittem a járókát,de szerencsére visszaszokott a kiságyba!
Kata! Apa kérdésben én is így gondolom.

Áron este elaludt 21-kor,még egyszer ébredt,2 percre aztán 6:30-ig aludt.
Aztán még egy órát és a köv. alvásra csak 20 percet! :shock:
Én nemtudom mi van vele,ennyire megbolondította a Maltofer!
Eddig annyit aludt,most meg alig valamit!
Nem is tudok semmit csinálni csak ha jön velem a kompal,de sokáig nem akarom benne hagyni!

Baba! Bakker! nem semmi ez a szoba!
Kijönne belőle pár kicsi! :wink:

Wera! Anyud szerintem is tőletek kapta el!

Én is egyre jobban taknyosodom,tökre fáj a torkom és mostmár köhögök is!
Remélem Áron nem kapja el,mert jövő héten szeretném vinni a prevenálra amíg Apa még itthon van!

Kép

Kép
ibm

Véda, Vkata! Köszi a lakás dícséretet!

Véda! Sajnos egyre kevesebb a tejcsi dehát nem tudok mit tenni! Amúgy örültem, hogy legalább eddig volt!

Wera! Milyen édes Nóri! Jó Nektek, hogy tudtok az ágyon fürdetni! Szabi annyira pocsol a kádba, hogy már ki kellett vele költözni a fürdőbe mert félünk, hogy a parketta felhólyagosodik! Az ágyon fürdéstől már úszna az ágyunk!
Vendég

végül kivettem a fagyasztóból egy alma krumplit, amit én főztem és kimaradt és olvaszottam még hozzá egy fél őszibarackot, összeturmixoltam és azt ette meg. Semmi gyári nem volt benne és mégis megette! Hurrá!

Kike! Én is így gondolom, most sem adtam neki. Talán a húsleves más, mert az nem paprikás. Azt majd lehet kipróbálom.

Vidokata! Igen, Rolinak is Bepantennel kellett kevernem az Elocomot és úgy kenegetni az arcát. De csak nagyon rövid ideig egyszer egyszer. Köszi! Jázmin jól van! Ő gyógyult meg leghamarabb, lehet igazán beteg sem volt, az orrát sem kellett szívni, akkor csurrant meg, ha sírt. Úgy tűnik fogilag is nyugalom következik, mert a tegnap éjszaka már hasonlított a régiekhez. Most kicsit száraz a bőre, de kenegetem neki, meg majd megmutatom a dokinak.

Wera! Nóri már úgy is megeszi a dolgokat, ha csak összetöröd? Nekem még muszáj turmixolni, mert Jázmin még a legkisebb darabtól is öklendezik. Roli nem volt ilyen!

Kép
szly27

[quote]B írta:aba! Bakker! nem semmi ez a szoba!
Kijönne belőle pár kicsi! Wink

Szóval Babu!!! Hiába csak a babákon jár az eszem! :wink: :wink:

Wera! Nagyon jó a fotó!
Apa is szétröhögte magát az "egyfogú rémen"! Ez nekem annyira tetszik!

Mielőtt valaki félreérti a nappali alvásra írtam,hogy keveset alszik,csak hülyén fogalmaztam,! :oops:

Véda! Semmi gond,úgysem holnap akarjuk csinálni! :lol:

És nekem is szite az agyam és mindent elfelejtek!
Tami mami gyere!

Kép

Kép
ibm

Wera! Nagyon cuki Nóri4 Gondolom csak anyukádéknál fürdetitek az ágyon.

Kép
szly27

Tami Ikeázik!

Kép
szly27

Ami! Semmi baj. Gondoltam, hogy Nekem írtad! :D
Vendég

Apát elküldtem a haverjához a duci tréningért és még mindig nem ért haza! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2 órája!
fél órás út összesen!
persze gondolom azért nem siet mert mondtam neki,hogy végre tudok gépezni,meg csinálni Áron naplójába a fotókat mert alszik!
DE NEM ALSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elővettem egy régi billentyűzetet nemsokára lemosom aztán megkapja,mert állan dógc an vgb gépek !!
Látjátok???,,,,,, nbvc ű -.7m

Kép

Kép
ibm

Szly
Először kicsit fanyalgott az összetört kajára, de megette. Mondjuk nagyon alaposan csináltam, szóval nem maradt benne igazán darab, csak egész pindurkák. Amúgy nincs turmixom 8) :lol:
Igen, paprikás levesből azért én sem adnék. Általában zöldség- vagy husilevest szoktam csinálni.

Babu
Tegnap fürdettük utoljára az ágyon, az általad említett okokból :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, nem akarom elszólni magam, de Nóri újabban mindent szó nélkül megeszik amit adok neki. Eddig fél üveg babakaja volt az adagja ebédre, de tegnap már egész üveggel evett és utána folyadék gyanánt még szopizott is egy kicsit :twisted: A többi kaja még mindig szopi, annyira örülök hogy még mindig elég a tejcsi! :D

Ja és az előbb lemázsáltam a művésznőt. 9 kg! :wink:
Vendég

Véda:köszi! :D Hát halvány fogalmam sincs mit jelent,ha csak nem azt hogy elcsesztem az életem... :?

Nagyon édes Bugri Nóri! :D
Jobbulást Anyukádnak!

Ibm:jobbulást neked!
És mindenkinek,aki betegeskedik!!

Kép
Kép
Kép
kike

[quote]A írta:pát elküldtem a haverjához a duci tréningért
Bocs, de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nórinak is van már saját telefonja, billentyűzete és erősen gondolkodom h kap egy saját 41-es mamuszt is mert töretlen a lelkesedése az enyém iránt!!! :twisted: :lol:
Vendég

Kész a mai napra a kenyér-úgy imádom a friss kenyér illatát!! :D

Csak nagyon fogy,így minden nap csinálnom kell,vagy max.kétnaponta. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Olyan jó itt veletek, nincs kedvem felállni. Pedig vizes a hajam és Nóri mindjárt ébred.

Egyébként úgy tervezem ha hazamegyünk Nóri is beköltözik a saját szobájába éjszakára. Kivi vagyok hogy fog működni a dolog.

Jaj, valaki mondja meg honnan kellene pénzt szeretni! Rohadtul elszámoltuk magunkat és kiürült a kincstár, apa meg csak februártól dolgozik... :roll: ezen agyalok már napok óta.
Vendég

Kike
Én is imádom a friss kenyér illatát! Azt meg h ennyire fogy, tekintsd elismerésnek! :wink:
Ja! Kenyérsütőt kaptam karira apától (én kértem) és már alig várom h kipróbáljam! Tettél már ilyen jellegű receptet a recis topikunkba?
Vendég

Wera:kenyér recit?azt hiszem nem,de ha kell,küldöm priviben,bár ehez kell kovászt is csinálni,az meg több nap,de elküldhetem azt is hogyan kell,aztán nekiállhatsz!
Küldjem? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

már elküldtem :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Te mindig magad csinálod a kenyereteket? Nem is veszel? De ügyi vagy, 3 gyerek mellett. Nem akarsz hozzánk költözni?

Kép
szly27

Szly: adjál nyugodtan a levesből zöldséget, nem lesz tőle semmi baja, főleg, ha anyatejjel vagy táppal hígítod!!!

Tamikám: el ne tünj nekem, kíváncsiak vagyunk mi van veletek!!!!
Ha van kedved gyertek át holnap, Levinek már nagyon hiányzik Anna. Majd főzők valami finomat!
V.Kata: ti is átjöhettek, ha van kedvetek!!!
És persze mindenki más is aki ráér holnap!!!

Csütörtökön megyek AFP-re. Beszéltem a dokival délelött.

Wera: örülök, hogy tudsz egy kicsit jönni és sajnálom ami a barátnőd apukájával történt! Kitartást kívánok az egész családnak!!!
Anyukáddal minden rendben lesz!!!

Véda: sajna az Olívia nem tetszik annyira.

Ma én is elég sz@r hangulatban vagyok. Legszívesebben egyedül lennék, de ez megoldhatatlan....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dórikám!
Mit agyaltál a nyári talin?

Ami!
Lehet h apa kipróbálja a Duci tréninget gyorsan.

Wera!
Sajna nem tudok pénz ötletet. :cry:
20150601134430

Szly:köszi :D Nem olyan bonyolult ám,csak be kell pakolni a gépbe,és azért figyelni amíg dagasztja az állagát,mert mindig kell még bele liszt.
Igen,mindig én csinálom-szoktam zsemlét is,bár az kicsit időigényesebb.
De messze nem vagyok olyan ügyes,mint a tesóm-ő megint nyert egy receptjével egy egy versenyt. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike
Köszönöm szépen!
Annyira amatőr vagyok még a témában hogy valami egyszerűbben fogom kezdeni, de utána kipróbálom ezt is, mert biztos isteni! :D

Titi
Szívesen átmennénk mi is de most még a szokásosnál is messzebb vagyunk! :roll: :lol:

TAmi
Remélem jobb kedved lett az Ikeázástól! :wink:

Na búcsúzom mára! Puszkó mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?