Új privát üzeneted érkezett!

Apa csak akkor horkol ha picit iszik. :lol:
20150601134430

MMMMÁÁÁÁRRRRRTTTTTIIII!
Remélem nem azon a szép, csendes helyen vagy! :shock: :lol:

Na megyek, beáztatom a Római tálat. Abban lesz ma csirke, zöldséggel. Rémes a kilóim száma, próbálok ilyen kajákban utazni...

Kép
andkata

Katus!
Tök jól aludt Adél manó!

Csak össedobálod a zöldséget a pipivel és be a sütőbe?
20150601134430

Zsuzska nem tudom, nem volt írva.

Kép
dittke

Szép reggelt!

Kata!
Örülök, hogy Adél jó aludt. Majd mesélj mit szólt a husihoz. Lassan mi is megpróbáljuk. Bár most visszaálltunk a csak tejre a foga miatt.

Titi!
ESZTER, JANKA, PANNI, NOÉMI

(Nekünk Janka lesz a következő, ha lány, most úgy tűnik.---biztos azért, mert a férjem Jancsi :lol: )

Viki!
Milyen az a kúszás lájt?

Horkolás: meg kell nézetni, mert sajna azon felül, h zavaró, komolyabb dolog is lehet, de ezt a Katák nálam jobban tudják.
Apa akkor horkol, ha ivott, mint VikiApa, de mi nem alszunk egy szobában.
Én Emmával akarok aludni, az a szoba meg olyan kicsi, hogy csak egy ágy fért be.
Így, mióta 4 hónapja itt lakunk, külön alszunk :shock:
(nekem még néha kényelmes is ez így :oops: )
Majd ha nem tejezik éjjel, visszamegyek.

Most még itt molyol Dörmikém az ágyban!!!

Apa meg egy HŐS!!!
Elment tanítani, a pénz miatt, én próbáltam lebeszélni, mert éjjel lázas volt. Ha hazajön, alszik majd.
(Ez egy magántanítvány és neki matekot és közgázt is tanít és elég jól fizetnek)

Na, jó főzést mindenkinek!
Vendég

Igen, Viki. esetleg egy nagyon kevés ( oliva) olaj az aljára. Kicsik a combok és ha felvágom a zöldséget, saccra egyidőben készül el. Gyorsan, kb fél óra. Egyszerű ( nekemvaló :) ) és nagyon szeretjük.

Kép
andkata

Horkolás. Apát addig piszkálom (csipkedem, bökdösöm, rugdalom) amíg meg nem mozdul. Ha az oldalára fekszik, akkor nem horkol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katus!
Én is kipróbálom majd.

Orsi!
Ti külöm alusztok? :shock: Mi nem bírnánk ezt tuti.

Apa tényleg egy hős, megveretgetheted helyettem is a vállát.

Kuszás light: popsi fel, és kicsit mászik hátra :D
20150601134430

Viki!

Külön. És bírjuk :(
Valószínűleg én nem vagyok az a bújós típus, csak, ha rámjön :oops:

Meg Apa olyan hangosan csinál mindent, Emma nem tudna vele egy szobában aludni.

Ti mindhárman együtt?
Vagy van, akinek a babája külön?

Én is hagyhatnám Emmát egyedül szerintetek?
Vendég

Mi hárman együtt, mert csak 2 szobánk van, és a másik a nappali.

Sztem közel félévesen már simán lehetne külön hagyni egy bébiőrrel.
20150601134430

Adél az elős naptól kezdve külön szobában alszik, légzésfigyelővel, nyitott ajtó mellett és úgy hogy az ágya kb 3 méterre van az enyémtől. Szerintem nem volt gond ez így, igaz ő elég jól alszik, bírtam én is. Így nekünk a nappalink= hálószoba is.

Ludmilla most ment át először a küszöbön :shock: jaj nekem...

Kép
andkata

Mikor a Vercsi megszületett,mi is külön voltunk,mert bár Apának olyan alvókája van hogy ha ágyút sütnének el a füle mellett,akkor sem ébredne fel,de Vercsi minden kis zajra felriadt...Én is simán bírtam külön.
De most együtt vagyunk hárman...majd ha nagyobb lesz Domi,akkor megy a gyerekekhez ő is...addig velünk marad..Bár jobban örülnék neki ha lenne külön szobája,de nincs-lehet hogy akkor nyugodtabban is aludna :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mi 3-an alszunk egy szobában, mert csak 2 szobánk van, és a másikban Ágika alszik.... így nekünk esélyünk sincs a külön költözésre.
Kellene egy nagyobb lakás, legalább egy fél szobával nagyobb, de erre kicsi az esélyünk... így is sok a hitel , és csak 2017-ben jár le! :(

Kép
zsuzska72

Jó reggelt!

Nekünk most tűrhető éjszakánk volt, szerencsére mindig elég hamar visszaaludt Levi.

Köszi a neveket! Alíz volt a Tamás apai nagyija, így az kilőve, nem hiszem, hogy bejönne a családnak. Zsófiból már van 2 a családban. A Laura nekem is tetszik és az Esztert is régóta izlelgetem. Tamáséknál ha lett volna lány akkor az Eszter lett volna.
Valami lágy nevet szeretnék, min a fiúké.
Tamásnak a Kinga név tetszik, de nekem nem annyira.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Nálunk is horkol apa, rettentően! Néha kiborulok, mert ugye Zsolti gyakran ébreszt éjjel, és ha nagy nehezen visszaalszik, akkor én meg nem tudok a horkolás miatt visszaaludni! De csak azóta horkol, amióta a terhesség alatt felszedett 15 kilót! :D
Lehet beküldöm hozzátok a fogyis topikba :lol: hátha segít.

Kata, megkérdezted a tesódat, vagy apukádat?
Zsolti az utolsó két hónapban csak fél kilót hízott összesen.
Pedig van tejem bőven. :?

Kép
Kép
patr

Adél nagyon ügyi!

Csajok, köszi az infót!

át nálunk sincs szobabőség, most költöztünk másfél szobásba, mert az előző csak egy szoba volt.
Így nekünk is a háló egyenlő a nappalival :lol:
De lehet, hogy meggondolom...

Végül is nálunk olyan közel van a két szoba, szinte összenyílnak az ajtók, hogy még bébiőr sem kellene.

Mert eddig azt hittem azért ilyen kiegyensúlyozott, mert tudja, hogy mindig a közelében vagyok. Na de hát Lackó és Adél is irtó nyugodt babák!

Lehet, hogy megpróbálom.

Köszi.
Vendég

Titi!

Lenke?
(ma hülyén hat, öregmamis egyesek szerint, de szerintem nagyon szép és biztosan nem lesz 3 másik asz osztályban és még l is van benne)
Vendég

hali anyukák és babócák!

nem reagálok, bocsika.
csak jöttem elujságolni, hgoy megkaptuk az uccsó prevenart is.
a törpe egy pillanatra sirta el magát amikor szurás után a trutyi ment a combiba. a szurást nem érezte.
aztán utána felvettem és már abba is hagyta és tele pofával vigyorgott arra aki őt megbökte :twisted: hát én az ő helyében jól orrba nyomtam volna nem pedig vigyorogtam volna rá 8) :shock: én meg a tű.... most is apa fogta le a törpét :? :lol:
nem volt mérés, csak a torkát nézte meg hogy nem piros-e.

mérni vszínű hogy holnap viszem el a védőnői tanácsadóba.

drnő azt mondta hogy atya ég! szemlátomást óriásit nőtt. sulyban és hosszban is 8) nem csoda. aki ennyit eszik... és megbeszélte vele mármint a drnő a törpével hogy azért még pár hétig egye már meg a tápszert is és ne csak a főzit meg a gyümölcsöt 8) remélem hallgat rá :D
jó hajnalban megeszi, de hát akkor bármit megenne félálomban.

nah most meg itt pukkantózgat mellettem a kanapén 8) hát meg kell zabálni :)
akkorákat durrogtat. szerintem a tegnap délutáni szilva :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

jah és kérdezte hogy fordul és tartja hason magát?
mondom már hintázik négykézláb és kúszik is...

:shock: :shock: ilyen volt a szeme a drnőnek :D

Kép

Kép
timi1982

Levi ma olyan nyűgös 7,30 körül kelt és már alszik is.
Olyan hideg állandóan a keze, pedig elég rendesen fel van öltöztetve és néztem láza sincs. A nyála viszont iszonúan ömlik, eddig is ömlött, de most még intenzívebb.
Én meg kicsit szédülök, úgyhogy szerintem le is fekszem egy kicsit.

Bocsi, de mot nem tudok reagálni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita!
az nem gáz szerintem ha hideg. bence keze is állandóan jégcsap. kivéve ha alszik. és nálunk tuti nem fázik a 27-28 fokban.

Kép

Kép
timi1982

Orsi: nem rosz a Lenke, de a sógorom barátnője volt Lenke és a Tamás idétlenkének hívta. Szerinted??? Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

:? Hát én nem tudom mitől ilyen Domi pofija,de a másik oldalon is egyre rondább,és az állán is kezd kijönni,és a szemhéjánál meg száraz,és hámlik a bőre :roll:
Mi a fenétől lehet?? :( Gondolom hogy viszkethet is neki,mert nagyon száraz...

Kép
Kép
Kép
kike

Apa ma délután megy időpontot kérni a bőrgyógyászatra :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk is ez van, száraz levegő + a víz miatt is.

Popsikrémmel nem lehet kenegetni? Az elé zsíros, nem?
20150601134430

Sziasztok!

Áron nagyon cuki!

Wera! Mekkora már Nóri, hatalmas. Viki olyan kicsinek tűnik mellette! Nagyon aranyosak!

Titi! Gratula Levinek a mászáshoz!

Timi! Megvárom az adataidat! Rolkó tényleg egy kis elevenség, de imádnivaló!

Andi! Viki nagyon ügyes!

Kike! Az én férjem csak télen netezik "sokat" .(én többet mint ő) Jobb időben egész nap kint molyol.

Nálunk apa csak akkor horkol, ha nagyon fáradt. De ilyenkor elég, ha sóhajtozok, vagy kicsit fészkelődök és máris fordul, mert éberen alszik.
Azért néha lökdösni is kell.

Orsi! Mi hárman Jázminnal együtt, Roli külön van. Nálunk is előfordul olyan, hogy én éjszaka lapítok, mert épp akkor aludt vissza a kicsi, apa meg hirtelen elkezd fészkelődni és felriad Jázmin. De hamar visszaalszik. Majd ha már fixen átaludja az éjszakát, átrakjuk Rolihoz.

Kike! szerintem mutasd meg legalább a házidokinak. Nagyon jó kenőcsöket tudnak írni, ami nem is drága, ilyen gyógyszertári kevert és hamar rendbeteszi.

Az éjszakánk egészen jó volt. Csak reggel 5-kor kelt enni. Vannak a hátán és a lábán ilyen körömnyi foltok, amik pirosas sárgák és érdesek! A héten úgyis megyünk a 3. prevenarra és megmutatom a dokinak. Remélem nem atópiás vagy micsoda. Rolinak is ilyesmi volt!

Kép
szly27

Viki:azzal kenem,de semmi-és ez mindig visszajön neki,már hónapok óta-hol előjön,hol elmúlik,de egyre rondább mindig mikor előjön.

Kép
Kép
Kép
kike

Mi is egy szobában alszunk mert csak egy szobánk van!

Hozok képeket de előre is bocsi mert sok lesz ugyanis anno ígértem képeket az új lakásról! Most pótolom a hiányt!

Tegnapi kép! Szabi segít íratot rendezni Apának! :D
Kép

Lakás!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak mostanában ritkábban...
Sok a dolgom sajna...

Emma még mindig szörcsög...
Reggel, amikor ébredt, azt gondoltam, talán jobb, de nem, újra elkezdte.
Bocs, de amit kiszívok a nózijából, az valami hiper sűrű trutyi.
Szerencsére nem zöld, vagy sárga, fehér, de akkor is... :?

Elnézést a részletességért..

Most újra alszik a csöppöm.

Tegnap este beszélgettük apával, hogy mivel csak egyszer fordult hasra karácsonykor, és akkor is, mint utóbb kiderült a Lilla segített neki...már komolyan aggódom.

Katák!
Mennyire normális ez, hogy esze ágában sincs forgolódni? ennyire lusti volna?
Az új szokása pedig, amitől a falnak megyek, hogy nem eszik a karomban. Csak ha lefektetem az ágyra, melléfekszem, és adok neki egy pelust, amivel közben kapálózik.
Ma reggel próbáltam ismét a karomban etetni, gondoltam nyugi van, mert tegnap még itthon volt apa, de nem volt hajlandó így enni.

Titi!
Nekem a lánynevek közül az Eszter,a Sára és az Alíz a befutó.
Amikor Emmát vártam, az én fiúnevem a Kristóf volt, csak apa nem egyezett bele. Nekem teszik nagyon.

Csajok!
Hat hónapos korban van szuri?
Emma már kapott pluszban kettő Meningitecet, plusz kettő Prevenart is.
Ezekből van még több?
Fogalmam sincs... :oops:

Emmával mi is egy szobában alszunk.
Horkolásra szerintem nincs megoldás, csak a különköltözés, ha zavar.
Mi apánk is horkol, szerencsére ő is csak akkor, ha kicsit iszik...szerencsére ez ritkán fordul elő. Olyankor löködöm, vagy egyszerűen külön alszik. Ő is tudja, hogy olyankor elviselhetetlen.

Nekünk jelenleg 3 szobánk van, + 2 nappali.
az emeleti nappaliból készül Emma szobája, remélem, már februárban. Azonban nem szeretném még külön rakni. Nem is tudom, miért. Szeretem, hogy velünk van, ez az időszak pótolhatatlan. Úgyis eljön hamar az idő, amikor ciki lesz még az is, ha puszit adok. :?

hirtelen ennyi...

Ja, és ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Vendég

Mi Rolinak szteroidos krémet kaptunk rá. Hamar rendbehozta.

Kép
szly27

Szly:sajna én már mutattam,nem is egyszer,de nem igazán foglalkozik vele.csak azt mondta hogy popsikenőcssel kenjem.

most hívott Apa hogy a bőrgyógyászatra csak jövőhét péntekre kaptunk időpontot :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sajnálom, Kike!

Nekünk is a doktornénink adott jó kis kencét Emma száraz foltjaira...
egy nap alatt rendbehozta!
Vendég

Kike! Sajnálom, hogy csak ilyen sokára van időpont!

Marcsi! Sajnálom, hogy Emma nem javul!
Vendég

Az ejjszakank: a valtozatossag kedveert most Anna miatt nem igen aludtam 2ig orankent ebredt, akkor nem tudtam megvigasztalni igy adtam neki enni, es igy aludt reggel 9ig :oops: en meg immel ammal mert Aleko kohogott rendesen.
Most ment tudo rontgenre.
Kiharcolt maganak antibiotikumot, de amugy semmit nem mondott a doki mi baja, csak hogy ne menjen dolgozni, meg ezt a rongent, bar nem tudo gyulladas, de a biztonsag kedveert.
Meg hogy csut hivja fel, hogy hogy van es akkor megmondja menjen e dolgozni :shock: szerintetek? milyen orvos az ilyen. A hazi orvosunk beteg igy helyettesites volt, az egesz rendeloben o egyedul delelott mashol rendelt es 2tol 8ig lett volna a rendeles, kb 9ig maradt a doktor....bar ha mindnekit igy latott el....
Na mindegy, mar javul rendesen, bar ez a koptetonek koszonheto.
Viszont most mar nekem is faj a torkom, csak en nem hagyom el e miatt, csinalom a dolgom ugyan ugy, kicist tobb teaval, meg negroval:)

Ha vegzett a rontgennel megyunk ikeaba ha minden igaz, szeretnenk a konyhaba uj polcokat, de ismerve a formank, semmi olcso es jot nem fogunk talalni.

Horkolas: en bele orulnek ha horkolna, az tuti. Apa horkol, de nagyon es ha a mellttuk levo szobaban alszom, nem tudok aludni.

Kata: ilyen romai talas dolgot en is szoktam csinalni, foleg miota volt a ratatui mese fiolm, azota a gyerekek is megeszik:)
Vendég

Babu!
Szépen megcsináltátok! Nekem a kómodotok tetszik, de nagyon.

A szla rendezéses képe Szabinak apával a csúcs!
20150601134430

Jó reggelt!

Nah, mégse tudok annyit itt lenni veletek amennyit terveztem, főleg amennyit szeretnék... :twisted:

Sajnos tegnap reggel meghalt egy jó barátnőm apukája. Olyan fiatal volt még... de beteg (rákos) :cry: 2 hónapos az unokája. Sejtettük h már csak azért tart ki h őt láthassa...

Szegény anyukámra ráragasztottuk a randa vírust és most iszonyú csúnyán köhög + hörög. Elment dr-hoz, most elküldte tüdőröntgenre. Drukkoljatok h ne találjanak semmit!!!

Zsuzska
Horkolás nálunk is nagyon gáz, egyelőre orrtapaszt próbáltuk csak, de szintén semmit sem használt. Jó h mondtad a spray-t, akkor azzal nem is kísérletezünk. Én egy ismerős gégészhez akarom küldeni apát, mert már engem is nagyon kikészít. Egyik isminknek ő csinálta meg az orrsövény-ferdülését és sokkal jobb lett. Persze nem mindenkinél az a gáz, de bizakodom! :roll:

Andi
Oké, küldd a számlaszámod! :lol: :wink:

Oké, látom minden baba állni akar, nem csak az enyém gyerek, ez megnyugtató! :lol:

Titi
Bakker, az nagyon korán van! Ha nem szoptatnék (ráadásul 2 óránként :twisted: ) akkor nem lenne gáz, de így nem hiszem h menni fog :cry: Pedig nagyon szerettem volna meglesni a manódat!!! Majd azért még agyalok rajta h hátha találok megoldást.
Nevek: nekem a Zoé, Petra, Balázs és Ákos a kedvenceim.

Kike
Ha hámlik és viszket lehet h ekcéma és arra speckó kenőcs kell úh ezt már tényleg meg kell mutatni dr-nak. Viszont ha ennyire jönnek elő az újabb pöttyök, lehet hogy nem kelle időpontot kérni hanem egyből elvinni Domit. Sürgős eseteket soron kívül is kell fogadniuk. Szerintem kérdezz rá telefonon h mit mondanak!
Vendég

Kike!

Igaza van Werának, ráadásul kizártnak tartom, hogy egy 6 hónapos csecsemővel kelljen várni több, mint egy hetet!
Nálunk ekkora babával bármikor lehet menni.
Vendég

t.maria: nem gáz szerintem ha nem fordul! Ági lányom soha sem fordult semerre! Ha hasra tette hason volt, ha hanyatt, akkor úgy... igaz hason jobban szeretettt lenni. és csak mászott.
Most egy tök egésséges 16 és fél éves nagylány! :)

Ja, és a Tomcsi se fordul, de stabilan ül! :)

Kép
zsuzska72

Viki! Ez egy tálaló volt de Anyósoméknál nem fért el ezért ez lett Szabi pelenkázója! :D

Wera! Öszinte részvétem a barátnődnek! Jobbulást Anyukádnak és Drukk!
Vendég

Zsuzska72! Te akkor is ismerős vagy nekem valahonnan!!! :oops: :oops:

Wera! Őszinte részvétem!!

sz.andi

Babu
Szuper az új kéró! :D
Nem gondoltatok még rá h felemelitek a tűzhelyet? Elég tűzveszélyes így hogy alacsonyabban van mint a pult! A munkalap gyúlékony plusz tönkre fog menni hamar a hőtől ha nincs a két szélén fém végzáró. Bocsi, foglalkozási ártalom (konyhákat terveztem néhány hónapig egy bútorüzletben). Nehari h belepofáztam!!! 8) :)
Vendég

kike!

Sanatopic testápoló!nekünk száraz bőrre ezt ajánlotta a drnő. elmentem hogy kiváltom, de a gyógyszertáros mondta hogy ezt sulyos száraz bőr esetén szokták inkább vinni, és van akinek ezt ajánlják ekcéma esetén is. persze ha nem igényel speckó kezelést mert annyira súlyos

szerintem próbáljátok ki!

Kép

Kép
timi1982

Felhívtam a Védőnőt,azt mondta hogy holnap vigyem be tanácsadásra egy óra után,és mutassam meg a dokinak!Kenőcs nélkül el nem megyek,az tuti :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Segítsetek lécciii!
Milyen babakocsit vegyek?? Ami van, az nagyon nehéz, rossz vele közlekedni. De olyan kéne, mit le lehet fektetni, könnyű és mittudom én. De nem akarok megint belenyúlni...

sz.andi

Timi:köszi-felírom a nevét,és ha holnap nem ad semmit,veszek ilyet :)

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Semmi gond! Igazad van mert már sikerült megégetnem a szekrény szélét! Amúgy ez a tűzhely itt lett hagyva és majd ki lesz cserélve a minénkre az meg magasabb!
Vendég

kike!

de olyan 1000-1500 ft körül van! igaz elég nagy doboz. olyan mint a folyékonyszappan, mármint olyan dobozban van. ilyen pumpás a teteje, és fehér színű a trutyi

Kép

Kép
timi1982

sz.andi: lehet, hogy ismerős vagyok.... de nem tom honnan :oops:
babakocsi: nekünk bby babakocsink van, én nagyon meg vagyok vele elégedve! nézd meg a neten, keresőbe így rátalálsz.
szerintem nem olyan drága, lehet mózes nélkül is venni, és úgy huszonezer ft.
esernyőre csukható, és ami a lényeg 5 kg!
Engem gerincsérvre műtöttek és ez volt az elsődleges szempont, hogy könnyű legyen!

Kép
zsuzska72

Marcsi! Szerintem még nem gáz, hogy nem fordul Emma. Még nincs 6 hónapos sem. Jázmin is 6 hónapos kora előtt pár nappal kezdte. Roliról meg ne is beszéljünk, mert ő hasra csak kb 7 hónaposan fordult, mert utált hason lenni. Hasról hátra fordult, de hasra nem.

Kép
szly27

Babuli:nagyon tetszik a lakásotok-látom rend,és tisztaság uralkodik ott-nem úgy itt :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?