Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

[color=green]Mi is áldott, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Adri :) Anita :) Megkésve, de sok szeretettel gratulálok Sárához és Petrikhez!

Sosi :) Gratulálok a kistesóhoz! Bevallom, a történetedre már nem emlékeztem, csak a neved volt ismerős :oops: :oops: :oops:

Syry :) Ma vagy holnap esedékes a teszt?

Norwell :) Édesek a tesók együtt!! :lol: :lol:

Nálunk sok új nincs, illetve tegnap derült ki, hogy mostmár tuti, hogy kislányt várunk :D
Viszont Mikulás óta felváltva voltunk betegek Kristóffal, szerencsére karácsonyra meggyógyultunk :)[/color]

Kép

KépKép

KépKép
timika

Végre mi is meggyógyultunk karácsonyra

Kellemes ünnepeket nektek!

Minden szívből szóló karácsonyi énekben,
A kandalló ropogásában és melegében,
Az ünnepi ebéd közben,
A beszélgetésben és nevetésben,
Minden képeslapban amit egy barát, vagy a család küldött,
Minden, amit ebből meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket,
az maga a szeretet.

Noreen Braman

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
de ari ez a kép rólatok!!!! :lol: örülök, hogy meggyógyultatok! :D

Timika
sajnos, úgy tűnik, hogy ez a hónap sem sikerült. :cry: pedig most bíztam benne, mert úgy éreztem, hogy jó időben voltunk együtt. ha márciusig nem jön a tesó, kezdődik a kivizsgálás. :) Gratulálok a hugihoz! Kristóf várja már a tesót?

Teszek fel mai képet. (sokat csináltunk-illetve csináltam, de valahogy kevés lett jó. :? ) Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Mátét nagyon elbűvölte a fa, a kari ajándékok kevésbé vonzották. kivéve a mágneses rajztáblát (tudjátok, ahol el lehet tüntetni a rajzolmányt.) nyomdázó rész is van hozzá. ez nagyon tetszett neki. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

BÉKÉS ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Bellanita!
Gratulálok! :D

Sosi!
Neked boldog babavárást! :D

Gyönyörűek a gyerkőcök... :D

Puszó mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Hozok én is tegnapi képeket. Timi alvás után kirontott a szobából, pedig még semmit sem tudott, aztán meglátva a nagyikat gyorsan visszaspurizott, alig tudtam kicsalni, nagyon bújt először, kellett kis idő, amíg feloldódott.
Kapott játékkonyhát + sokféle fatáblás játékot (kirakó, memória, macis öltöztető) + favonatot + faépítőkockát + gyöngyfűzőt (nagy, 3-4 cm gyümölcs gyöngyökkel), nálunk most ez utóbbi a sláger + a konyhát is használja, a mosogatóban mosogat szépen, hordja nekünk az enni-inni valót.

Kép

Kép

kacsa14

Syry!

Látom, Mátét tényleg nagyon elvarázsolta a fa.

Timi 1x próbált vele közelebbi kapocsolatba kerülni, de a fa durván elutasította a közeledését (megszúrta), úgyhogy azóta nem barátkoznak.

kacsa14

Kacsa
csodahelyes a lányod a képen. (nagyon tuti a ruhája, színe, fazonja nagyon tetszik.) szerintem Máté is tartózkodna a fától, de Apa olyan fát vett ami nem szúrós. :shock: nem is tudtam, hogy van ilyen. fa kirakókat Máté is kapott. most ez a sláger nála. fűzős játékot is: fa táblára figurákat kell ráfűzni, rögzíteni, de ez eddig még nem érdekelte. Macis öltöztetős játékot majd a szülinapjára szeretnék neki. :D Gyöngyöket fel tudja már fűzni Timi?

Nálam 1.cn nap. (3 nega teszt után már nem volt meglepetés, sajnos. :evil: :evil: :cry: ) viszont pontos volt, 33 napra jelentkezett, mint az utolsó 4 hónapban. :)

Kép

Kép
syrynx

Boldog,békés ünnepeket Lányok!

Syry!

Sajnálom! Most már valahogy rá kéne venni a kistesót,hogy ne kéresse már magát!

Fleur,Kacsa!

Csoda édesek a lánykák! :lol: Majd én is rakok képet,ha letöltjük a sz.gépre.

Puszi mindenkinek,futok vasalni,mert az élet nem állt meg és,ha nem vasalok,nem tudok teregetni,mert nincs hely,ergo,lassan már be sem lehet menni a mosókonyhába! Hiába,6 tagú családnál már 1 nap alatt képes megtelni a szennyestartó,de a mosógépünk köszöni szépen,jól bírja,az erős igénybevételt!
Csabim 23-án a doktor néninél kezdett,az eredmény:40.2 fokos láz,mandulagyulladás. Nagyon kivolt szegénykém,persze én sem haladtam a dolgaimmal,állandóan lázat mértünk,Algopyryn+hűtőfürdő sem tudta 38 fok alá vinni a lázát,de szerencsére már jobban van,ma már láztalan.

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat!

Képzeljétek nálunk itt a Délalföldön FEHÉR a karávsony. 25-én reggelre minden tiszta hó lett és meg is maradt eddig. Olyan régen volt ilyen. Annyira el vagyok varázsolva tőle. A lányom 4 és fél éves , és még csak 2x tudtam elvonno életében szánkózni. Hiába ez a globális felmelegedés. :shock:

A karácsonyi képek tündériek. Majd én is rakok fel, csak még a gépen van. Nálunk a lányom 1 hónapja könyörög a Póni vidámparkkért, amit meg is hozott a Jézuska. Azóta elválaszthatatlanok. Kapott még egy Jancsi és Juliska társast is. Ha rossz sütit veszele le a háztól, kinyílik az ablak és kijön rajta a boszi :D

Syrinx!

Látom , Ti is küzdtök keményen a kistesóért. Az első baba könnyen összejött? Nagyon veled érzek. Nekünk 2 és fél év kellett. Nem tudom Apa mit csinált másképp, mikor összejött, de már a teszt előtt megmondta, mikor a következő peteérés időpontját egyeztettük, hogy nehogy dolgozzon akkor, hogy szerinte az a pete már nem fog megérni.
Sőt már egy éve nem engedtem szaunába, mondván árt a spermáknak. Az akció előtt két héttel volt úszni, és utólag bevallotta, hogy 1 órát szaunázott :roll: :D

Amikor itt lesz az ideje, akkor össze fog jönni. Hidd el! :D

Timika!
Nekem is csak a neved ismerős. Én abban az érában irogattam, amikor pl. MÁTRA is, aztán ő botrányosan kilépett a topikból. Tényleg tudtok róla valamit. Tényleg az egész kamu volt , amiket írt? :(

Kép
Kép
sosi

Syry!

Sajnálom a nega tesztet!!! :(

Úgy fűz Timi, hogy bal kézbe fogja a gyöngyöt és olyan madzag van hozzá, aminek a végén fabedugó van (mint egy óriási tű) és azt a jobb kezével bedugja, de arra még nem jött rá, hogy ezek után a jobb kezébe fogja a gyöngyöt és a bal kezével pedig ki is húzza a bökőt. De szépen beletalál a lyukba és ha segítünk áthúzni, akkor már fogja a következő gyöngyöt is.

Sosi!

Én akkoriban kezdtem írogatni, mikor a nevezett hegység még írt és sorozatban voltak a vetélései, majd kisütötte, hogy 2 baba termékenyült meg 2 hét eltéréssel és az 1. elment, de a 2. megmaradt + írt a kórházból a doki gépéről + írta, hogy na végre megmaradt a baba, de 2 héttel a kórház után már szexelt a párjával ... Én akkkor még új volt, nem akartam beleszólni, de nekem már ezek furcsa dolgok voltak ... főleg a szexelés. Ha én ilyen vetélés sorozat után lennék, kórházakkal megspékelve, tuti a megtermékenyítés után, a szülésig még csak a közelébe sem mennék a Zuramnak ...

kacsa14

Sosi!

mire vagy konkrétan kíváncsi? koós rita, már nem találod a wiwen. az oktat60-ban dolgozik/ott. nekem két éve nincs hírem róla, mondjuk úgy nem érdeklődünk egymás iránt.

tjuca

Sosi
nem, az első se jött könnyen. 9 hónapot vártunk rá, mire megfogant. de tudom, van aki ennél is többet vár rá. most meg már a 11. nél tartunk. node nem adjuk fel. nálatok volt kivizsgálás? vagy csak vártátok, hogy jöjjön a 2. baba?
Lányodnak mondtad már, hogy lesz kistesó? várja már?

Mátra története anno engem is megdöbbentett. :roll: nem hittem volna, hogy ilyen van. :evil: bár az internet álcája mögé bújva, biztosan vannak ennél durvább esetek is. :x

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Csodálom a türelmedet!
Mit is írtál,mikor vizsgál ki a doki, ha addig nem lesz baba? Márciusban?

Mondjuk nálam más volt a helyzet, mert 2-3 havonta jött meg, a hőgörbe is egyértelműen mutatta, hogy nincs rendes peteérés. De mi gyakorlatilag 1 hónapot sem próbálkoztunk, rögtön mentem a dokihoz és meg is kezdte a kezelést. Én tuti a fejére borítottam volna az asztalt, ha azt mondja, hgoy próbálkozzunk előbb, hátha ...
Azért 11 hónap van már mögöttetek, az nem kevés ...

Na, de reméljük, hogy így vagy úgy, de legkésőbb jövő karácsonyra már a Te kezedben is ott lehet a Kistesó!

kacsa14

Sziasztok!

A Jézuska hozott egy számítógépet, úgyhogy intézem otthonra a netet és végre visszatérhetek.
Levi 2 hete volt 8620 gr és 72 cm. Jön az első kettő fogacskája is. :)
Vendég

Sziasztok!

Syrynx!

A lányommal mi 10 hónapot próbálkoztunk, ami még több, mint a ti 9-tek. Biztos voltam benne, hogy a második majd pikk pakk összejön, hiszen nem görcsölök már azon, hogy esetleg nem lehet gyerekem. Aztán nem jött. Én egyrészt azzal magyarázom, hogy nagyon rátudok psychésen szűkülni a témára és az állítólag nem használ, másrészt nem vagyok már fiatal. 36 éves vagyok.

Kivizsgálás annyi volt, hogy mivel a húgom szülésznőnek tanul, amikor gyakorlaton volt elintézett nekem egy hormontükröt, ami tökéletes volt. Kb 1 évig mértem a hőmet, a hőgörbe jelezte is a peteérést. Én úgy gondoltam ezek után nincs itt nagy baj. A férjem is mindig azzal jött, hogy egyszer már összejött, össze fog megint. Ö ugyan el nem megy sehová. És igaza lett!! Egyébként, most hogy belegondolok, nem is jöhetett volna jobbkor a baba. Felépült a házunk, levizsgáztam, amiből kellett, a lányom már elég önálló és értelmes. Szóval nyugis az életünk. És gondolj bele én két és fél évet vártam. Persze nem tudom hány éves vagy, ha fennáll a veszélye, hogy "kifutsz"az időből, akkor szerintem is kérj inkább segítséget.

Más!

Hát igen ez a Mátra anno jól megtévesztett mindannyiónkat. Pedig sokszor annyira hitelesnek tünt, aztán tényleg jöttek ezek a hihetetlen James Bond sztorik, ami már nekem is gyanus volt.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Ha vki még emlékszik Wish-re, az nézzen be a "mégsem"-be. 89. oldal 2008. december 27. 20:57-es hozzászólás!!
gtünde

Sziasztok!
Rakok fel ide is képet Petrik Babáról aki áldott jó baba!Anya és Apa szeme fénye: Kép
utólag kellemes karácsonyt előre Boldog Új évet Kívánunk.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
Mi nem voltunk itthon karácsonykor, 24-én délután elutaztunk a szüleimhez, aztán a férjem szüleihez.
Sziszkónak is a fa tetszett a legjobban. Most már játszik a játékival is. Szerencsére nem kapott olyan sokat, hogy összezavarja.

Syry! Sosi!
Azt hiszem, itt én vezetek korban. 38 leszek nyáron, és hát nekünk sem akaródzik a tesó. Én még nem vagyok ideges, és lehet, hogy vissza fogok menni dolgozni, ha nem jön össze áprilisig. Valahogy most nem érzek motivációt kivizsgálásra, úgy vagyok vele, hogy ha 2 év mulva jön össze, akkor is örülni fogok neki. De ez csak a pillanatnyi állapotom. Lehet, hogy egy év múlva nem beszélek majd ilyen könnyedén. Ebben a hónapban pl nem is tudunk próbálkozni, mert antibiotikumot szedek. Remélem, azért 40 előtt megszülöm a tesót. Mégsem akarok a gyerekem nagyanyja lenni :)

Remélem mindenkinek szép karácsonya volt, és kivánok

BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek!!
Vendég

Angie
én is 38 leszek a nyáron, mi egyidősek vagyunk. :wink: :lol: tulajdonképpen a korom miatt akarok menni kivizsgálásra, márciusba. ha 28-30 lennék akkor várnék vele én is. úgy vagyok vele, mint Te, hogy 40-ig azért jó lenne megszülni a kistesót. Majd tegyél képet Sziszkóról. Erdélyben volt hó? Már nem is emlékszem honnan való is vagy? Marosvásárhely? rég volt, mikor erről írtál. drukkolok neked is a tesó miatt!
A játékokat nálunk is Máté most kezdte birtokba venni. a fát már kevésbé "nyaggatja". igaz már az összes dísz a fa tetéjbe van rakva, az alja kopasz, mert biztonságba kellett helyezni Máté elől.

Sosi
az az igazság, hogy ha van peteérés, még akkor is egy csomó dolog miatt lehet, hogy nem jön össze a tesó. annyi feltételnek kell együtt teljesülni. meghát nehéz is kifogni pont azt a 12-24 órát, amikor a petesejt "fogadóképes". de ahogy olvasom, nálatok tényleg jókor jön a baba. egy csomó fontos eseményen túl vagy. egyébként 2006-ban nekünk is akkor jött Máté, amikor abszolút nem foglalkoztam a gyerek témával. éppen el volt törve a lábam és otthon feküdtem. álmomban nem gondoltam volna, hogy pont az a hónap lesz a sikeres.

Anita
köszi a képet Petrikről. :lol: nagyon helyes, ahogy alszik. :wink:

Maci
üdv újra itt!
:lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
A fiamról mostanában nem lehet képet csinálni. Vagy el kezd fintorogni, vagy elbujik, elszalad, bohóckodik. Párat felrakok, de ezek sem az igaziak. Karácsonyi képet nem is tudtunk csinálni a családról.
Én Erdélyben születtem, de már lassan 20 éve itt élek az egész családdal, anyuék, öcsém. Évente egyszer szoktunk kiutazni, de idén és tavaly sem sikerült. Mivel nyáron nem lesz baba, nincs kizárva, hogy késő tavasszal meglátogatjuk a rokonokat. Azt hiszem, ott sem volt hó, de a hétre már kemény hidegeket (-20 fokokat) igértek.
Biztos, én is rászánom magam a kivizsgálásra, csak most ilyen passzban vagyok. Valahogy azt érzem, hogy jönni fog magától, csak türelmesnek kell lennem. Szilárd éppen a féltékeny korszakát éli, még az apja sem nyúlhat hozzám előtte. Elég ha csak a kezemet fogja meg, már löki el tőlem. Biztos, szenvednénk emiatt, ha tesó lenne. Különben áldott jó gyerek. Ő pl nem pakolja a karácsonyfát. Mondtam neki, hogy csak nézni szabad, és ő nem is nyúl hozzá. Persze, ha ott vagyok, néha megfogjuk együtt a gömböket. A cukrokat pedig nem szereti. Nem nagyon édesszájú, inkább a savanyút és sósat szereti (de ez jellemző a családra). Szuper alvókája van, ma is leraktuk 9-kor és reggel fél 9-kor szólitott. Nappal is egyedül elaszik az utóbbi pár hétben. Tehát nincs okom panaszkodni. Biztos, ebbe a jóba burkolózva is vagyok nyugodt tesó téren. Szilárd is a legjobb időben jött, szépen felépült a ház, és pont be tudtunk költözni és berendezkedni a házba, mire megszületett. Én bizom Istenben, hogy most is tudja majd az időzitést.
Ja, és abban is igazad van, hogy nem elég egy jó peteérés. Nálunk Szilárdnál volt olyan is, hogy a doki uh alapján megmondta, hogy akkora a tüsző, hogy aznap este repedni fog. Mi este együtt voltunk, és semmi sem történt. LH teszteztem is, és az is segitett a megfelelő időt megtalálni. Mi tudjuk, hogy apa spermái a közepest sem érik el, és a doki is mondta, hogy ez alapján nálunk az 1-2 várakozási év teljesen normális. Szedi a cinket, ginzenget. Én is szedem a cink/e-vitamint. Valami csak lesz előbb utóbb. Ja, és a korunk is neheziti a dolgunkat. Kitartás, lesz tesó (mert akarjuk)!!!

Anita!
Nagyon helyes a kis Petrik. Most még sokat alszik, ez a dolga. Biztos lesz még elevenebb korszaka is, de akkor azért imádni valók.

Timi!
Gratula a hugicához. Gondolom, ezt is szerettetek volna a fiatok mellé.

Virág!
Örülök, hogy meggyógyultatok. Nálunk nagyon elhúzódik ez a köhögés.

Maci!
Végre itt!! Akkor várjuk a beszámolót az "eltűnős" időszakról, és sok-sok képet!

Márta!
El tudom, képzelni, hogy négy gyereknél minden nagyüzemben megy. Van segitséged, vagy mindent egyedül csinálsz?

Brill!
Puszó!!
Vendég

És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

[quote="gtünde"]S írta:gtündeziasztok!

Ha vki még emlékszik Wish-re, az nézzen be a "mégsem"-be. 89. oldal 2008. december 27. 20:57-es hozzászólás!!

hihi nekem írt bibí.

tjuca

Angie
tök jók a képek! ahhoz képest, hogy nem lehet jó képet csinálni Sziszkóról, ezek tök jól sikerültek. látom ő is szereti a kirakókat. Máté már nagyon belejött. és mondja is: "kijakó". és legnagyobb meglepetésemre tegnap a füzős játék is érdekelte. pedig 3 napig rá se nézett. olyan édi, ahogy koncetrál, miközben a cipőfűző vastagságú zsinórt dugdosta az pici lyukba.
szerencsére alvás terén Máté is hasonló mint Sziszkó. :wink: én épp ezért is akartam vállalkozni hamar a tesóra, mert Mátéval könnyű dolgunk volt/van. aztán a sors/Isten mégis azt akarja, hogy nagyobb korkülönbség legyen köztük. annak is megvan az előnye. :D én is vártam volna a kivizsgálással, de már eltelt egy év! :shock: (egy féléve, még én is azt mondtam, majd jön a tesó, ha akar.)

Juca
én is tudtam már a hírt, priviben elárulta valaki. 8)
Lányok, hogy vannak? és Te? Kinga mikor megy oviba? májusban ha betölti a 3-at, vagy majd csak szeptemberben? megvan már a kiszemelt intézmény? :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

BUÉK mindenkinek!

(április 7-étől visszavesznek 7 órában. jelenleg ez a helyzet, de ki tudja... :wink: )

Kép

Kép
syrynx

Mindenkinek kívánok sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet!

Kép Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!Bea&Ádi

Kép
bea27

Sikerekben, egészségben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek

Heni és Tünde
szalai heni

Sziasztok,

Mindenkinek kívánok nagyon boldog, sikerekben gazdag, békés új esztendőt 2009-re!

Tudom, hogy rég nem jelentkeztem. Csak egy mentségem van: két lurkó. :-) És a munka. :-) Gyerkőcök jól vannak, kicsit túl jól is.... Nagyon pörögnek, Dávid éjjel még mindig 2-3x ébred és szopizik, amitől kezdek zombivá válni... :( Most jön a 6. foga... És 86-os ruhákba jár, 7,5 hónaposan. 9 kg fölött járunk... No comment...
Laura szépen nő, nagy ovis lány, nagyon önálló, imádja az ovit, a tesóját. Nagyon fegyelmezett kiscsaj, szófogadó(ra neveltük). nagyon okos, figyelmes. Nem jelent már számára gondot az ovis foglalkozásokon való aktív részvétel.

Még mindig dolgozom, elég nehéz, de nem szeretném abbahagyni, és ez nem anyagi kérdés. Egyszerűen az agyamnak kell. 2010-ben 4 órásba szeretnék dolgozni. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Puszilunk mindenkit,

Képek:

Kép

Kép

KépKép
unique

Unique!
Gyönyörűek a gyermekeid!

Maci!
Jó, hogy újra itt! :)

Syry!
Én azt kívánom, hogy ne! ;)

Mindenkinek boldog, békés új évet kívánunk!!!

Kép
Kép
norwell

BÚÉK!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

BUÉK!

kacsa14

Boldog uj evet kivanunk mindenkinek!

Davide es Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Boldog Újévet Mindenkinek! :D

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Sosi!

Szia, én is emlékszem rád :) És gartula a babához :) Tök érdekes, én is tiltottam apjukot a szaunától, de a nyertes ciklusban ő is mégis szaunázott egy kicsit... :)

Jucmuc!

Nagyon ügyes kispasi Davide :)

Timika!

Itt is gratula a kislányhoz, és gyógyuljatok meg hamar!

Syry!

Olyan nagyfiú már Máté :) Sajnálom, hogy ez a hónap sem lett nyerő :cry:
Írhatok neked sms-t, ha szülünk? Elküldöd a számod? ELőre is köszi :)

Kacsa!

Timi egyszerűen gyönyörű a karácsonyi rucijában :)

Márti!

Jobbulást Csabikának!

Anita!

Szépséges a kisfiad!

Angie!

Sziszkó is csuda helyes, és drukkolok a tesóért nektek is!

Unique!

Szépek vagytok :)

Rólunk:

Sikeresen beköltöztünk az új házba, már lassan kezd hasonlítani egy olyan helyre, amiben emberek laknak... Még nincs inden a helyén, de szépen alakul :)
Hétfőn voltunk a dokinéninél, babákok 2400 és 2600 grammosak, egyikük medencevégű, másik még mindig haránt fekszik, viszont lefelé áll a feje, úgyhogy elvi esélye még van a természetes szülésnek, de csak kicsi. Drukkoljatok lécci, hogy ügyes legyen, és tudjon még megfordulni a kis harántosom! A méhszáj viszont elkezdett nyílni, 2 centire már nyitva (sejtem én, hogy a költözés kicsit sok volt már neki...), de hát a 35. hétben vagyok, talán már nem baj. Kedden uh és ctg, akkor megint méhszáj vizsgálat is lesz, és ha tovább nyílik, akkor kórház :( Addig pihenés, magnézium marokszámra, és sűrű ima, hogy ne nyíljon tovább...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

És egy bónusz pocifotó:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hűűűűűűűűűűűűűű, Évi!!! :D :D :D
Hattttttalmas poci! Gyönyörű! :) Nagyon drukkolok, hogy tudj úgy szülni, ahogy szeretnél!

Kép
Kép
norwell

Évi
telszámot küldtem. pocifotó: aztaaaaaaaaaaaa :lol:
drukkolok nagyon, hogy még 1 hetet, 10 napot legalább kibírjatok!! :lol:

Norwell
még megvan az sms-ed, amit tavaly :!: :shock: küldtél Saci születéséről. maholnap egy éves lesz a csajszi! :wink: :D

mennem kell...

Kép

Kép
syrynx

BUÉK

http://www.123greetings.com/events/new_ ... ear18.html

Évi hatalmas pocak :) örülök, hogy sikerült beköltözni.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Évi!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAATALMAS a pocid! Csoda, hgoy nem esel orra!!! :lol:

Nagyon szép a becsült súlyuk is. Bár tudjuk, hgoy ez sokszor eltér, de azért kb. 5 kg gyerek van odabent + még a járulékos egyebek ... hát nem lehet semmi!

Drukk, hogy minél tovább maradjanak + beforduljon még a harántos is!

kacsa14

Syry!
Anyááááááááááám... :shock: :roll: 8) :D :lol:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Évi77!

Úristen, ez a pocak olyan valószerűtlenül nagy! :D Hát nem lehetett könnyű így költözni. :shock: Úgy látszik a mi apáink spermái fagyosak, nem árt nekik egy kis felmelegítés. :D
És spontán jött össze a dupla babaáldás?

Kép
Kép
sosi

Évi!

Ejha!

Jú ken dúit!!!! időben és szépen fogsz szülni. :wink:

tjuca

Evi,

Köszönöm! :wink: Nagyon örülök, hogy vegre beköltöztetek a hazba szep lassan minden a helyere kerül, vigyazz nagyon magadra ne eröltess semmit! Drukkolok, hogy beforduljon a masik baba is minden rendben lesz ez biztos! Ja, hat a pocakod az fergeteges! :D Nagyon szep! :P

Kép
Kép
jucmuc

Évi!!!MEKKORA POCI!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Már nem sokáig vagy igy!!!!! :wink: Nemsokára kinnt lesznek a lurkók!! :wink: Szoritok neked!!(Nektek,Nekik!) :wink:
Jucmuc!!Davide mindjárt 1 éves lesz!! :) Láthatunk képet róla??
Lányok!Idén mi is "nekifutunk" a tesóbabának!! :wink:
Angie!!Olyan nagy már Sziszkó!! :) Nálatok is indulhat idén
a tesótéma??
Timika!!Hol vagy?Nálatok minden rendben??

Kép
bea27

Szisztok!

Jöttem én is boldog új évet kívánni,na meg megmutatni az én kis büszkeségeimet! :lol: Mi sajnos nagyon betegek voltunk az elmúlt 2 hétben,rajtam kívűl az egész család kidőlt,jól elfáradtam az újévre,na persze és a vsalnivaló is heggyé dagadt a nagy betegápolásban! De azért jól vagyunk! :lol:

Kép Szentestére készülve...

Kép Birtokba vettem az ajándékomat!

Kép Tesók...

Kép A legnagyobb és a legkisebb

Kép Kamilla csajosan....

Kép Csupaszem

Kép A kis névnapos,1. virágcsokrával...

Márti
borossné becz márta

Márti
de szépek a gyerekeid!!!! :lol: a három fiú az egyforma mellényben nagyon helyes!

Kép

Kép
syrynx

Most írt Évi77:

6 centi a méhszáj, marad bent a kórházban.

drukkkkkkkkkkkkkkk :D

Kép

Kép
syrynx

Na, akkor már valsózínűleg 5ösben Éviszülinapozik az Évicsalád! :)
Drukk nekik és várjuk a híreket!!!

Márti!

Aranyosak a gyerekeid!

Kamillának utólag is boldog névnapot!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?