Új privát üzeneted érkezett!

Igen, pont azon gondolkoztam ma, hogy ahhoz képest, hogy hogy indult a topik, elmondhatjuk, hogy nagy utat jártunk be, és tök jó, hogy eljutottunk idáig is.

Betti, légyszi ne add, ne adjátok fel :!:

Én is megyek aludni, jó éjt mindenkinek
Vendég

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐ[i] :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)
Vendég

Nem adjuk fel, csak egy hónapot pihenünk, már sok.

Betti
Kép
betti0412

Na te kis laptetőőőőőőőőőőőőőőőős még megvártam hogy visszagyere. Most már én is megyek. LÁtod? Nem csak nekem jött be ma neked is. :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Már nem olyan jó "friss" házasnak lenni? mint két hete :oops: 8)
Vendég

Betti

Annyira sajnálom, mert tényleg amilyen erős voltál mindig, most annyira rossz látni hogy el vagy kenődve. Össze fog jönni. Mert mindannyian drukkolunk, és az Angyaláink is. Tudom hogy ez olyan hülye dumának hangzik, de ahol már egyszer megfogant Franciska ott meg fog a kis tesó is higyjél benne.

Kép

Kép
melcsike70

Most már tényleg mentem aludni. Jócccccakát nektek, a holnap reggeli viszont látásra / olvasásra :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.05 22:11-kor.
Vendég

Jól beszél Melcsike :wink:
Vendég

Én is megyek. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Leszedtem a fát, kipakoltam a házból és egy órát porszvóztam, mert valaki folyton a lábam alatt volt :).. hű milyen szemét van egy száraz fa után..

Boboka én nem neheztelek az orvosokra, mert tényleg nincs miért.. A szívnhangot órákig keresték mind2 alkalommal, de nem találták, nem tehettek többet mint várni, hogy mi lesz.. aztán ez lett :D azaz Barak

Lyly neked is mennek a képek.. Te rajta vagy az iwiven? Priviben megküldheted..

Gyertek ide találkozóra :).. remélem a 4-5 talira én is ott leszek :)..

Ne legyetek türelmetlenek lányok, csak adjatok mindent bele :) aztán sikerülni fog biztos.. Pár hónappal ezelőtt még csak a fizikai és lelki fájdalmakról volt itt szó most már minden féle csíkos tesztekről :).. minden jóra fordul..

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Ma én vagyok a legfrissebb! :)

Boboka,
asszem Labor-meg a neve, elég ócska, kb. 520 Ft volt 1 db. A Pregi-Med-et használtam a második babánál, és az már az 5 hetest simán muntatta. Arra csak pisilni kellett, ezt meg mártogatni. :wink:

Betti,
semmi elkeseredés! Egyébként nekem is meg fog jönni, már vannak előjelek. Most már csak abban bízom, hogy nem ma, mert akkor megint 25 napos lesz a ciklusom.

Tünci,
tiszta aranyos vagy! Jelentem 175 cm magas vagyok! :lol: Bencus később emlegetett, amikor elmentünk, hogy ő adna puszit!

:lol: Az biztos is, hogy szaladgálna utánad pár év múlva.

Melcsike,
MI AZ, HOGY MAGASSARKÚ? :lol: Hát én olyat már évek óta nem ismerek... Tüncinek lesz igaza a nyalizással kapcsolatban: szerintem sem az, csak egy kedves gesztus, de a többiek valszeg annak tartja majd. Tehetnek neked egy szívességet!
Egyébként ez egy olxan kedves dolog, amikor tanítottam, néha én is kaptam ilyen apróságokat, meg is vannak még mindig. Alkalmanként kaptam év végén nagyobb fűszertartó polcot szép kis üvegekkel, ilyesmiket, na, az zavarba hozott. Csak nem gondolják, hogy ilyeneket várok el?

Leda,
ment pü. Várom ám a képeket!

Tali: Pesten hol taliztatok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Na, most látom, mennyit elírtam. :( Lehet, még ágyban a helyem.
Labor-Med a teszt neve helyesen.

Kép

Kép

Kép
lyly

húúúú,de jó lenne egyszer magamtól ébredni....
tünci28

jaj, annyira be vagyok tojva a fogorvoslástól,jaj, de félek...

mindjárt készülődöm,puszi nektek..
tünci28

Jó reggel szép napot mindenkinek, én is beértem dolgozni!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, nagy kalappal a fogdokihoz :!:

Betti, Lyly, nálatok a "mindjárt le akar szakadni a hasam" érzésen kívül más előjelei is vannak a menstruációnak?
Nálam nagyjából csak az szokott lenni.
Vendég

Betti, az utak még mindig nagyon gázosak felétek? Csúszik nagyon?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Szép fehér nálunk minden. De hálistennek elállt az éjjel. Nincs nagy hó.

Én takaritgatok egyedül vagyok itthon.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, Melcsike, én is hallottam reggel a rádióban, hogy szépen esett a hó nálatok :wink:

Azért pihengess is ma :wink:
Vendég

Betti olvastam a prividet és el is küldtem.. megkaptad?? nálam jó éjszakát :)

Kép
leda2002

Boboka
Ma nem volt vészes az út, csak rengeteg az őzike, és mind elém rohangál ki, úgyhogy elég gázos néha, hogy vagy megállok vagy nem.
Nekem most nagyon fáj lent a hasam, bal oldalt, olyan éles lüktető fájdalom, ritmusosan, egész nap, néha annyira, hogy elakad a levegőm is.
Múlt hónapban csinálta ezt és utána pár napra megjött, meg még a melleim is fájnak, ez is volt, úgy számolom hétvége körül, ott lesz a 23. napom. Előtte szoktam úgy érezni, hogy csúnya vagyok, kövér és iszonyat fáradt, meg minden bajom van, de az csak egy nap összesen.

Leda
Biztos átjött a kép, de azt az emilem még nem néztem meg, de ma sort kerítek rá.

Betti
Kép
betti0412

Betti,
ingerlékeny vagyok, de nagyon. Minden apróságon felhúzom magam. Ez szinte mindig így van 1-2 napig, aztán mint akit elvágtak, semmi, de olyankor már piri... Az az érdekes, hogy a szülés óta nekem a tiédhez hasonló tüneteim vannak: éles, nyilalló fájdalom a bal oldalon, de néha az egész méhemben. Miután én egy tükrözésen is túl vagyok és semmi különöset nem találtak odabent, a petefészkek is okék, így nem ijedek meg. Viszont fogalmam sincs, mitől van.
Asszem beszélek majd a dokimmal még egyszer.

Melcsike,
küldj ide is egy kis havat. Jó lenne már látni egy kis fehérséget, nemcsak szürkeséget.

Tünci,
szorítok, ügyes légy, átestünk mi már ennél nagyobb dolgon is...sajnos...

Leda,
valami gyönyörű helyen laktok, és a kicsi is egy tündér! Nagyon jók a képek, a medvések is igen teccenek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Ilyen ingerlékenység, ami egy-két nappal előtte szokott jelentkezni, nálam is szokott lenni.

Régebben egy-két pattanás is jelezte a közeledtét, de ma már nem nagyon van szerencsére. (Legalábbis ha van is, nincs összefüggésben a "piri-vel" :wink: )
Vendég

Nagyon eltűnt mindenki :cry:
Vendég

Nekem úgy fáj a hasam, olyan kellemetlen, vagyis már több is, nem tudom mi a fene lehet már.

Betti
Kép
betti0412

Szia!

Egy kicsit benéztem, de majd délután jobban tudok jönni, mert intéznem kell az ügyeimet.

Ma felhivtak akarok e menni dolgozni. :lol: És én mondtam: hogy IGEN :lol: Vasárnap kezdek. Kérdezték, hogy nem e baj ha bejelentenek, mert ugye a vagyonőri cégeknél az a bevált szokás hogy kék könyv, de ez most valószinű meg fog szünni, hát nekem sokkal jobb ha be leszek rendesen jelentve. Majd még jövök.

Puszi és ne legyél elkeseredve. És már olvad a havunk is.

Kép

Kép
melcsike70

Sosem volt ilyen, de most úgy érzem mintha ki akarna szakadni, nagyon sz@r.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Megint együtt irtunk! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

nahát, Betti mi a baj???Nem lehet hogy felfáztál?
Szerintem nézesd meg ,ha ennyire fáj.. :(

Mostanra múlik a zsibbadásom, hogy úúúútálom ezt...pikk-pakk végeztünk, nem volt csak 40 perc, szép lett, megmutatta tükörrel a dokibácsi..
lyly én is arra gondoltam közben, ohgy azok után ami mögöttem van, nem fogok hiszitkézni a fogam miatt..a szuri volt rossz csak.pénteken még megyek egy fluor kezelésre, aztán egy darabig megint nem kell menni, azt mondta minden rendben.

elrendeződött a pap ügye,elálltunk a szerződéstől, "igazi Tanúkkal" !!!Mégegyszer köszi Milike!

Melcsike, ez szuper hír!!!!!

nekem a szülés óta nagyon könnyen zajlik a menzesz8leszámítva az elsőt), nem fáj, semmi extra jele..
De nekem most lesz csak az 5.(elvileg 8-án a ciklus 28.napja, a világon semmi előjele, se hasfájás, se cicifeszülés)Ha nem beszélünk róla ki is ment volna a fejemből, innen kerestem vissza(a hsz-ekből), hogy mikor volt meg... :roll:
Egyáltalán hányadika van ma???, :lol:
tünci28

Tünci, nagyon jó, hogy nem volt semmi gáz a fogorvosnál :wink:

Betti, van bent a melóhelyen valami gyógyteád? Nem tudsz előbb hazamenni egy kicsit, ha ilyen nagyon fáj?

Melcsike, gratula a melóhoz :wink: Látod, csak hívtak ma :lol: Nagyon örülök neki. Így meg bejelentve duplán királyság :lol:

Betettem egy tesztelős vonalzót, nem gáz? Így legalább látom, mikor kell kb. tesztelni, vagy mikor fog kb. megjönni.
Vendég

Tünci, 6-a van ma :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.06 13:48-kor.
Vendég

Tünci
Irigy.

Munkusz undurusz van.

Betti
Kép
betti0412

most nézem milyen hülyeséget írtam..nem PAP,PAPA!!!!!!!!!!!

kiszerkeszthettem volna, de így viccesebb!!!

no lám,Bobokának új vonalzója van.. :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci, örülök, hogy a papád ügye megoldódott :wink: Kicsit megnyugodtatok remélem.
Vendég

A másikban bejelentkezett Hettuli, már 19 hetes terhes..hogy megy az idő.
utánanéztem Csigének,neki sajnos még nem sikerült..

Ma mondtam Anyunak,hogy néhányam már készültök és hogy tényleg mekkora utat jártunk be..sokszor gondolok Betti az sms-edre, amit a találkozó után írtál..
Csak túléljük...

Azért jó lenne a jövőbe látni, jó lenne tudni, ohgy mi lesz legközelebb.
tünci28

Eretnek gondolat, de Ti gondolkodtatok már milyen nevet választanátok?
Én a Franciskát már nem tudnám adni. Az Izabella tetszik.

Betti
Kép
betti0412

Hát tényleg jó lenne a jövőbe látni.

Olyan furcsa volt, mert amikor Lackót vártam (ezt már régebben írtam), mindig pici babaként tudtam csak elképzelni, pl. totyogó babaként nem. Mindig mondtam az uramnak, hogy milyen rossz, mikor oviba, iskolába kell vinni a gyereket, és szinte az ovónő mondja meg neked, hogy mit szabad és mit nem, és milyen jó, amikor még csecsemő a gyerek, mert ilyen nincs.

Mostanában meg nézem az utcán a pl. ovis korú gyerkőcöket, és most valahogy el tudnám képzelni azt a totyogóst.
Vendég

Hettuli 19 hetes? Tényleg telik az idő nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Betti, szerintem semmiképp ne add a Franciska nevet..Ő már van, Ő egy másik baba..Az Izabella gyönyörű név..

mi erről még soha nem beszéltünk a párommal..a nevek minidg is megvoltak,évek óta tudtuk, nem kellett gondolkodni,amikor toltak a műtőbe.

Most már csak fiúnevünk van.De szerintem ha lesz babánk valaha, úgysem lány lesz.Az élet elvett tőlem mindent, mért pont az a vágyam teljesűlne, hogy lesz mégegy kislányom... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.06 14:09-kor.
tünci28

Betti, igen, gondolkoztam a neveken. :oops: Nekem fiúban a Balázs és a Bence a nyerő, lányban az Anna (ami páromnak egyáltalán nem tetszik).
Én sem tudnám a Lackó nevet adni, Ők egyszeriek és megismételhetetlenek. Beleborzongok, ha másik babát szólítanék úgy :cry:
Vendég

Tüncike
Az én titkos nagy vágyam is mindig egy kislány volt....
Én sem hiszem, hogy lehet még egyszer.
Tudjátok, lehet pesszimistának mondani, de aminek kellett sz@rul történie, az minden úgy történt. Amire azt mondtam, hogy ez már nem lehet, az is megtörtént, szóval nem is tudom miben legyek optimista.

Betti
Kép
betti0412

Kezdve ott, hogy megmondták, hogy beteg, akkor azt mondtam, hogy na ezt nem velem történik ugye, utána két napra megmondták, hogy kislány, akkor már csak fájdalmasan elhúztam a számat és halálos nyugalommal nyugtáztam, hogy kislány, hiszen mi is lehetne, erre vágytam, hát most itt van, nesze, utána jött a december, hogy nem baj, csak addig kell kibírni, decemberben már minden jó lesz, és most itt van, hogy nincs semmi. Ja kérem, ezek után már nem merek semmire sem gondolni.

Betti
Kép
betti0412

Bocsánat az még kimaradt, hogy azt is mondtam, csak megszülni ne kelljen, dehogynem, hát anélkül már nem is lett volna kerek a világ. :?

Betti
Kép
betti0412

Én mindig kisfiút szerettem volna, majd valamikor a kistesónál azért is nem bánnám, ha lány lenne, hogy semmiképp ne képzeljem bele Lackót.
Vendég

Boboka,Párod milyen lánynevet szeretne?

a Bence nekem nagyon tetszik!

Betti,hát igen, ebben én sem nagyon tudok optimista lenni..megértem, amit írsz.

Egyszer Te írtad nekem és mivel mostanában sokat gondolok erre, most én írom Neked:Amikor azt mondjuk ,hogy mindent elvett tőlünk az élet, akkor tévedünk!Mert amikor éjjel álmatlanul hallgatom a párom szuszogását, arra gondolok, ha vele történne valami ,abba már belehalnék!!!Mert őmiatta vagyok itt, őmiatta élek..Mert szeretem-imádom és meghalnék érte, ha kellene!!!
És ezt nem csak úgy mondom, mert mi már tudjuk mit jelent ez igazából..
tünci28

Betti, sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy :cry: Nem tudok semmi okosat mondani :cry:
Vendég

Isten igazából nem tudom, mert amikor mondogatok neki neveket, majdnem mindegyik le van szavazva...
Most a Balázzsal tartunk ott, hogy arra még nem mondott semmi gúnynevet :twisted: :lol:
Vendég

:D

Betti
Kép
betti0412

De a következőnél tuti, hogy csak egy neve lesz, mert Lackónál mikor megkérdezték a PIC-en, hogy hogy nevezzék, Lackónak vagy Zsoltinak, akkor csak néztünk egymásra bambán az urammal, ő mondta a Lackót én meg a Zsoltit...Szóval abból tényleg csak kavarodás lenne.

Persze én is azért akartam két nevet, hogy had válasszon majd ha felnőtt lesz, de mindegy, végül is én is felnőttem egy névvel valahogy :oops:
Vendég

Betti, akkor is megmutatjuk, hogy igenis sikerülhet Kép

És nagy puszt küldünk neked a csajokkal, hogy jobb kedved legyen Kép
(csak ilyen sziveset találtam, ooooopsss, :oops: 8) )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?