Márti, egyrészt már elég sokat tudok már az izomtónus fokozódásról, meg magáról a bajról is, meg minden. Hogy a gyerekorvos rálegyint, az nem nyugtat meg egyáltalán, mert sokmindenre rálegyintenek.
Igazából sorstársakat kerestem, volt is valaki, aki magánban megkeresett.
Nem én vagyok az, akire gondolsz. Én is olvastam az illetőt, megkerestem azt is, mire gondolhat, de nem találtam semmit, ami alapján egyáltalán arra rájöttem volna, hogy ki lehetett. Juli nekem nagyon is hasznos tanácsokat adott, szerintem másoknak is. A hangnem meg az őszinte szakértő hangneme, hozzá vagyok szokva, anyukám is egészségügyi, a legjobb barátnőm szintén, és én pont az őszinte válaszokat szeretem, a köntörfalazásra viszont eléggé allergiás lennék.
Tanácsot már kértem tőle ezzel kapcsolatban is, adott is, azóta próbáljuk is a gyakorlatokat (ld. késői mozgásfejlődés topik). Itt, ezen a topikon inkább olyanokat kerestem, akik esetleg már megtapasztalták e problémát, sőt esetleg a megoldását is, csak hogy lássam, van megoldás. Mert attól kicsit megnyugodnék, ha kiderülne, hogy nem a Dévény módszer az egyetlen. Mert azt nagyon rosszul tűrném, ha ebben a korban gyötörnék a gyerekemet. Babakorában annyi minden miatt sírt, hogy a masszírozás csak csepp volt a tengerben, és hasznosssága miatt elviseltem. De most már sose sír, és nehezen viselném, ha egy ilyen kezelés miatt bőgni hallanám, hosszú félórákon át. És mindez egy számára még csak jelenleg nem is kellemetlen dolog miatt, mint ez a nyálzás. Nem is értené, mi értelme. Most már ahhoz nagy, hogy csak úgy azt mondjam, hogy nem számít, mit gondol a dologról, meg kell lennie, punktum. Ez most nekem nagyon betenné a kiskaput.
Tkp. biztatást kerestem, hogy xy-nak is volt ilyen gondja, és így meg így oldották meg.