Üdv neked is Bobty!
Mondom én, hogy határozottan gyarapszunk!
Hordozókendő!
Nekem még mindig bonyi...főleg ha tanfolyam is kell hozzá...
, de a kötős kengurut kipróbálom, ha nem kapunk ismerősöktől másik hordozót. Én is azért szeretném, mert anyuék Pesten laknak és szeretnék menni gyakran hozzájuk a picivel. Nem vezetek, férjem ugyebár dolgozik, én meg nem vállalnám egyedül emelgetni a vonatra meg a bkvra a babakocsit. Akkor jobb lesz a hordozó. Viszont én már azon gondolkodom, hogy azt a kocsiba tehető hordozót nem is veszünk.
Apukám most taxizik, de már nem szeretné márciustól csinálni, kocsi a cégé, úgyhogy már az sem lesz. Nekünk sincs, akkor meg minek...
Azért még megkérdezem, hogy lehet e olyan taxit rendelni, amihez van hordozó, vészhelyzet esetére, bár akkor meg ott a mentő... Szerintetek? Olyan feleslegesnek érzem. Ha meg mégis lesz kocsink valamikor (nem a közeljövőben az tuti) akkor majd veszünk nem?
Baba-mama klub!
Ez szuper, akkor majd utánaérdeklődöm, én járok templomba csak az evangélikusba ott meg nagyon kevesen vagyunk és csak páran babával.
A bölcsinél már én is láttam meg a védőnőnél a hirdetést a mikkamakkára. Majd meglátjuk, lehet, hogy kipróbáljuk azt is.
Mi a Máriatelepen lakunk a központnál. (mint megtudtam tegnap, mert eddig nem tudtam, hogy ilyen telepekre van osztva Gyömrő
)
Bobty!
Na, a görög dokiról én is tudnék mesélni.
A legrosszabb az volt benne, hogy állandóan tukmálta rám magát. Névjegykártyák stb. Már attól is féltem amikor már rég a kórházi dokim volt, de a rákszűrési papírért vissza kellett mennem. Persze nem adták ki csak úgy, be kellett mennem. Akkor meg kiosztott, hogy nem is járhatok a kórházba (eddig még semmi probléma nem volt ebből, meg a védőnő is mondta, hogy lehet) és ha táppénzre kell mennem, akkor is nekik kell kiírniuk (házidokim simán kiír) . Aztán a végén még hozzátette, hogy neki aztán mindegy, nem azért mondja, mert van elég kismamija.
De szakmailag sem jött be, mindegy... A Molnár igen, ő jött rá még anno a méhenkívülimre, csak az az egy délután amit itt rendel...
Én akkor dolgozom, úgyhogy maradt a kórház. Ott legalább időpontot kérek és eddig még csak fél óra csúszás volt a max. Ja! És a vérvételekhez sem kell semmiféle beutaló, hanemcsak a dokim nevét kell bemmondani oszt annyi.
Space!
No, megnéztük az elektromosnak az árát
Azt hiszem a téma át van gondolva és le van zárva.
Marad a
porszívó.
Én meg alig várom, hogy itthonlegyek a babuval, játszunk mindenfélét, és jöjjenek majd a kistesók. Én imádni fogom az anyaságot, az sem zavarna, ha főállásban csinálnám egy idő után. Bár a munkámat is szeretem, és örökmozgó vagyok, úgyhogy egy idő után tuti visszavágyom majd...
Csak nem a legjobb munkaidőben dolgozom, mert délutántól estig. Viszont én szeretnék majd tanulni a gyerekekkel, ha sulisak lesznek, az meg így nem fog menni. Mindegy, ez még a jövő, csak látom a buktatókat.
Beinda!
Rosszat írtam, mert bárhol veszed meg a légzésfigyelőt, mehetsz a tanfolyamra.
Mondjuk használtan tuti nem érvényes, mert ki tudja meddig visszamenőleg lehet érvényesíteni a dolgot...de ahogy látom, ti lehet, hogy már nem is vesztek. Mi meg tuti, mert anyósom is nagyon mondja, hogy kell, én meg meggyőzhető vagyok bármelyik irányba, bár tuti nyugodtabb leszek így, hogy lesz. Még védőnőtől is megkérdezem azért kíváncsiságból.