Új privát üzeneted érkezett!

Kitti!
Tortilla:

30 dkg liszt
4 ek olaj
1 tk só
1/2 cs sütőpor
víz
Összegyúrod, hagyod kb. 30 percet pihenni. Én ezt az adagot 6 felé osztom, így 6 lesz belőle. Kinyújtod, zsiradékmentes tepsibe vagy vas lapon kisütöd, mint a krumplis lángost.

Megyek is kisütöm őket :lol:

Mindenkinek boldog, sikeres, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok! Boldog Újévet mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anita
Kép

Kép
gani

gani nagyon jó a videó....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boldog új évet mindenkinek!

Gani, köszi a receptet! Jó a videó :wink:
Vendég

bulizik már mindenki????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Hol vagytok? Mindenki kidőlt a szilveszteri buli után? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gani, én vagyok, csak nem írt senki, így én sem :oops:

Nálunk több mint 10 fős házibuli volt, hajnali 4ig :lol: Tegnap egyig aludtunk, utána rendrakás, mosogatás :x

Nektek hogy teltek az elmúlt napok?
Vendég

sziasztok.....mi is tegnap jöttünk haza kb 5-re értünk haza máté kidőlt aludt továb egész reggel 7-ig aludt..... :shock: párommal mi is kidőltünk csak mi kicsit később....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi itthon vagyunk Bogival kettesben. Apa anyósommal ment az apját meglátogatni. Mégsem jöhetett haza ma. Elkezdett vérezni a varrata :roll:

Csináltam magamnak mézes arcpakolást és betettem a Sissi dvd-t. Apa úgysem szereti nézni.

Nekünk nem egészen úgy alakul az év eleje, ahogy terveztük. Most, hogy apósom kiesik a melóból, apa addig nem mehet külföldre, amíg az apja teljesen fel nem épül. Úgyhogy valszeg itthon lesz még pár hónapot. Gondoltuk, hogy el kellene menni a Velence-i karneválra februárban. Ti voltatok már? Mi még nem. Bécs is kimaradt, meg a nyáron tuti nem lesz itthon apa több hétig zabin, így nyaralni nem megyünk.

Megyek kifestem a körmöm, meg fel matricázom. Csajos du. van most :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Milyen hercegnős vonalzója van a Mi külön bejáratú hercegnőnknek? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, szép a vonalzó! Egy hercegnőnek min. ilyen jár :lol:

Milyen színű lett a körmöd?

Tegnap én is csajos du-t csináltam, mivel a fiúk összeültek számítógépezni :lol: Egy ismim levágta a hajam, és életemben először ki is lett vasalva. És most így nagyon tetszik, úgyhogy be kell szereznem egy hajvasalót :lol: (ja amúgy a fodrász csaj 37 hetes terhes :lol: )
Vendég

Kitti!
Te is fenn vagy a wiw-en?
Egészen mély bordó (általában kiver a víz a feltünő színektől, de ez most új lakk és kipróbáltam, s tettszik) és fehér matricákat tettem rá.
Olyan jó pakolást készítettem tegnap, felért egy drága készítménnyel. Csak ebben tudom mi van :lol: Ez volt az első házi pakolásom, de azt hiszem rászokom :lol:

Téma nálunk már a farsang. Bogi tavaly Hófehérke volt, már akkor kijelentette, hogy jövőre Csipkerózsika szeretne lenni. Most nézegetem a jelmezeket. Találtam egy oldalt,
( http://www.meseparty.hu/Pages/1038/Aruh ... lmezek.htm )
ahonnan lehet rendelni Disney jelmezeket és gyönyörűek. Most ott tartunk, hogy minden órában más szeretne lenni :lol: Hol Csipkerózsika, hol Belle, hol meg Ariel vagy épp Hamupipőke :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani fenn vagyok, mindjárt írok privit, hogyan találsz meg :)

Oviban én is mindig más akartam lenni, és akkor még nem volt jelmezkölcsönző, így anyu bajlódott vele :lol: A legemlékezetesebb az volt, mikor pillangó voltam, nagy szárnyakkal, amin csillogó pöttyök voltak, és nem fértem be a terem ajtaján, így mindig mikor ki-be mentem, lehullottak a pöttyeim :lol: Az óvónénik meg nem győztek takarítani :lol:
Vendég

Kitti!
Lehullottak a pöttyeid, ez jó :lol:

Többiek! Miért nem írtok ide néha napján? Az elején kicsit pörgősebb volt ez a topik. Monyo,Cicamaci, Kima, Manya, Zuzmo.

Ildi!
Tudom, hogy Neked otthon nincs neted. Holnap bizti írsz a melohelyedről :D

Sziszkó!
Te is régen voltál. Mi újság nálatok?

Mi nemrégen jöttünk haza. Bogi a szüleimnél alszik. Vettünk mosógépet. A réginek (2000 aug.ban vettük, lagzink után) műszakilag semmi baja nincs, de nem mos tisztára és csak 500-as a centrije. Szinte csöpög a ruhákból a víz, mikor teregetek.
Kivi vagyok az újra. Holnap apa beszereli és mehet a mosás :D

Anita
Kép

Kép
gani

Hello!
Megint semmi mozgás :cry:

Képzeljétek szánkót akarunk venni Boginak (eddig az én gyerekkori szánkómat használtuk, de a szüleimnél így nem volt soha szánkó). Apa most van a Corában, most hívott, hogy 1méteres szánkó 9000 ft :shock: Jó drága.
Holnap szánkóval megyünk az oviba. Csak essen még a hó. Ma egész nap esett, meg reggel láttam,hogy jön a hideg. Hátha megmarad egypár hétig a hó :D

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok!!!!!!!!!
irtatok rendesen míg távol voltam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gani, milyen fajta az új mosógép?
Szánkó jó drága, de ez gondolom fából van, nem az a sz*r műanyag :x

Nita, jó sokáig nem voltál, remélem minden rendben! Holnap tessék elkapni a pé-t :wink:
Vendég

Nita!
Hú, tényleg! Holnap babára (apára) föl :lol: :lol:
Tudtátok, hogy ha pé. napján orgazmussal záródó aktus alkalmával lesz terhes a nő, valószínűsíthető a lány gyermek? Nálunk tökre bejött ez.
Tesóbabánál majd nem orgazmálok :lol: :lol: :lol:

Kitti!
Igen, fa 1 méteres, így 2 gyerek is elfér majd rajta :D
Indesitet vagy Fagort akartunk venni, Fagort nem forgalmaz se az Auchan sem pedig a Metro. Így Indesit lett a vége.

Anita
Kép

Kép
gani

azért nem voltam mert hétvégén tanfolyamon vagyok....vasárnap este hullafáradtan jövök haza...így hétfőn tudok ujra jönni....ez egész március végéig így fog menni.....
apival ha minden igaz este /éjjel fél 2/kor talán összebujunk ha nem nagyon fáradt...de nekem jó a reggl is.... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, ezt az orgazmusos dolgot nem is tudtam. Elraktározom az infót, mert párom két lányt akar :lol:
Mi okt-ben vettünk Whirpool-t, azt mondták az Indesit mosógépben nem jó :roll: (de a hűtőnk az, és szupi :wink: )

Nita, mindegy mikor kapod el apát, csak kapd el ma holnap meg holnapután :lol: Meg amikor csak tudod :wink:
Vendég

Kitti!
Akkor jó, mert Én meg a W.ról hallottam, hogy nem ajánlják szívesen. Vonzóak a paraméterei, de a legtöbbet szervizelt márka.
De pl. anyósomnak+sógornőmnek tökre bevált.

2 lányt? Egy fiúcska eszébe sem jut? Általában a férfiak fiúpártiak(legalább 1 erejéig, utána jöhet a lány) :D

Nita!
Miért pont akkor? Vagy akkor ér haza apa a melóból? Mit dolgozik?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, az jó, hogy mindenki mást mond :lol:

Igen, ő lánypárti. Hárman vannak tesók, három fiú, lehet ez neki már elég volt fiúkból :lol: (amúgy tényleg, mert neki rossz élményei vannak, és nem akar három babáról még hallani sem :( )
Vendég

gani azért akkor mert sajna akkora ér haza a munkából... :cry: bkv-nál autobuszvezető :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Apának is van egy haverja, aki ott dolgozik. Csepelen laknak. Sok érdekes történetet hallottunk már az éjszakai buszozásról.

Kitti!
Na és Te? Te pedig szeretnél 3 gyereket? Vagy megelégedsz a 2-vel :lol:

Dadusom öccse is nagyon lányt szeretett volna. Van 3 fia, de lány sehol :lol: Mindig olyan lágyan beszél Bogival. Látszik, hogy mennyire szeretné ha neki is lenne 1.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gani, megelégszek kettővel is, lényeg, hogy legyen kistesó is :wink: Egykét nem szeretnék :roll:

Ti mennyi gyereket terveztek?
Vendég

Sziasztok!

Így utólag is Békés, Boldog Új évet kívánok mindannyiotoknak!!!!

Hú, velünk nagyon sok minden történt az elmúlt két hétben, majd apránként leírogatom. De a legfontosabb, hogy voltunk Miskolcon négy napot és végre kipihentük magunkat. Ő is én is egy húzós hónapon vagyunk túl és a január is elég nehéz lesz, így ránk fért már a pihizés.

Hogy bekapcsolódjak én is a beszélgetésbe, mi min. 3 gyereket szeretnénk. Legalábbis ennyi szobát csináltunk az emeleten... 8) Nekem van egy öcsém és egy bátyám, én nagyon jól éreztem magam a nagy családba. Kicsiférjemnek pedig egy húga van, de ő is szeretne nagy családod. Az egész családunk elég nagy, mindenkinek sok gyereke van és nekünk tetszik ez a nagy nyüzsi! Képzeljétek, kicsiférjem anyai nagynénje vezeti ki mikor és hányadikként került be a családba. Én voltam négy évvel ezelőtt a 79. Az esküvönkön kicsiférjem részéről a szűk család 110 fő volt (anyósomék 9-en, apósomék 4-en testvérek). Szóval előttünk a minta.
zénéildi

sziasztok.

tudna e nekem estleg valaki egy Iwiw meghivot kuldeni?ha igen irjon priviben es megadom az emilem.

akkor en vagyok az egyetlen aki csak 1 gyereket akar? :oops:

Kép
monyo83

keresem storno mar szereztem meghivot :)

Kép
monyo83

megse jott ossze a meghivo :cry:

Kép
monyo83

monyo majd ha meglesz az első baba utána tutira megváltozik a véleményed..........én se akartam több babát de msot mindent megadnék ha végre a 4.terhességem sikerűlne.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monyo, nincs azzal semmi baj, hogy csak egyet akarsz. Szerintem mindenki annyit vállaljon amennyivel elbír fizikailag, testileg, anyagilag :wink:
Vendég

Szia Mindenki!

Nagyon sikeres és gyermekekben gazdag új évet kívánok mindenkinek.

Nekem nagyon jó volt ez a nagy pihenés. Kecskeméten voltunk 25-től 3-ig.

Gyerekek egészségesek, most a párom beteg csak.

Remélem holnap már hosszabb leszek.

MManya

Kép

Kép
mmanya

mmanya várunk holnap......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
nagyon eltüntem de rengeteget dolgozom mostanság.

Mindenkinek Boldog új évet! sikerüljön mindenkinek amit eltervezett idénre :wink:
Én csütörtökön megyek vér vételre akkor tudjuk meg mi kell hogy lehesen baba.

Nitácska: sok sikert nektek!

Holnap jövök hosszabban munka után.
zuzmo4
Érd

Na ez igen! Ezt már szeretem :lol: Milyen pörgős lett a topikunk :D

Ildi!
Miskolcon belül hol?

Én is sokáig 1 gyereket akartam! Mostanában ragadott el nagyon a vágyódás. 3 tuti fix, hogy nem lesz. Hacsak a a2. terhességem nem lesz ikerterhesség. Belegondolok, hogy Boginak a téli cipője 16e.ft volt, ezt megszorzom 3-al...

Manya!
Kecskeméten a nagyszülők laknak?

Anita
Kép

Kép
gani

zuzmo köszke!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Elkaptad tegnap apát? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, pontosan nem tudom a nevét, de egy nagy gyár mellett régi egyforma házak voltak. Azt mondta a barátunk akié a ház, hogy a gyár építette azokat a házakat még az 1900-as évek elején a dolgozóknak. Mivel jan1-4-ig voltunk, semmi nem volt nyitva, csak a barlangfürdőbe és a várba tudtunk elmenni. De nem baj, mert legalább sokat pihiztünk!

Sziszkó, megnéztem a képeket a wiw-en. Nálatok készültek a képek? Nagyon merészek a fal színei! Én csak a hálószobánkba mertem sötét bordót festeni, máshol csak ilyen halvány mediterrán színek vannak!

Ti már mindjárt év elején kezditek a babaprojektet? Mi megbeszéltünk, hogy nyár végén kezdjük, de akkor már tutira. Így én hű maradok a topic nevéhez! :wink:
zénéildi

Sziasztok!

Újévkor 4 napot késett a menstruációm, érdekes volt a saját és a férjem reakciót élvezni, arra az esetre ha mégis már bekopogtat a baba. Mondjuk annyi üröm került az örömteli várakozásba, hogy voltam csontsűrűség mérésen és az nem igazán tesz jót az ott virgonckodó petesejtnek.

De még jobban rájöttünk, ha lehet, hogy nagyon szeretnénk hármaskát.

Monyo,
az a vicces, hogy amikor az embernek nincs gyereke el sem tudja képzelni, hogy milyen lesz ha megérkezik. Egy gyerek mellett az volt a problémám, hogy a szívemben van -e elég hely kettőnek? Most már biztos vagyok benne, hogy hárman is elférnek a szívemben.
Az sem baj, ha csak egyet szeretnél, mert ő akkor egy igen különleges gyermek lesz számodra.

Nézegetem a szobákat, hogy miként fog odaférni 3 gyerek. Most teljesen egyértelmű, hogy minden gyereknek kell külön szoba - hát az három gyereknél nálunk nem lesz -, mi meg leéltük 50 m2-en az egész életünket.

Lányok,
A hőmérő vagy más dolog segítségét igénybe fogjátok venni a babaprojekt során?

MManya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, én arra gondoltam,hogy először meg kéne tudnom napra pontosan hogy mikor van peteérésem. A ciklusom 27-32 nap között ingadozik, mindig más, ezért én nemtudom kiszámolni hogy mikor van. Viszont érezni szoktam, de azért jó lenne előre tudni, hogy úgy "készülhessünk" :wink: ! A hőmérőzés is erre jó, ugye?! Még nem tájékozódtam, elmondanád hogy hogy is kell csinálni?
zénéildi

sziasztok.

mmanya ezt gondolom en is,marmint hogy nem tudnek ket gyereket ugyanugy szeretni.nem mellesleg anyagilag is csak egyet birnank el.

amugy en mindig egyet akartam es fiut,mostmar mindegy a neme.
A parom szeretne ketot,de megegyeztunk hogy 1is jo lesz,nem ugy alakult a dolog ahogy elkepzeltuk,nagy korkulombseget akartam de ez mar nem fog megvalosulni.

zuzmo druk a vervetelhez,mit neznek majd?

zeneildi,van egy olyan topik hogy homeros,pontosabban abbol ketto van,amelyik nem "el" abban pontrol pontra le van irva hogy kell homerozni de ha kell szolj es segitek,en is csinaltam.

meg nem dontottem el hogy fogok e hot merni,nekem akkor sosem sikerult.

Kép
monyo83

köszi monyo, megnézem!
zénéildi

Gani!

Igen, Kecskeméten anyáék laknak. Igazán jó volt ott minden délben aludni és semmitnemcsinálni majdnem két héten keresztül..

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

gani igen .....illetve ő kapott el engem...... :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi!
Mi csak júniusban kezdünk neki a tesóbabának. Azt szeretnénk, ha kb. március-áprilisban születne, mint anno Bogi.

Én Bogival is hőmérőztem, meg számoltam a naptár módszerrel. Akkor is akartam venni a pg/53-at, de mire eszembe jutott, már terhes voltam. Lehet, hogy most majd igénybe veszem.

Ildi!
Az Neked is jó volna! Kimutatja, mikor van peteérésed :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita, mindegy, hogy ki volt a tettes, lényeg, hogy volt :lol: És reméljük eredményes is :wink:

Gani, lett mosógép?

Manya, sok jó ember kis helyen is elfér :wink:
Vendég

Kitty!
Még akkor, vasárnap megvettük. Azóta már mostam is vele :D Szuper. Este beprogizom, hogy reggelre, mire felébredek mosson ki. Kiteregetek, este meg hajtogatom el a tiszta ruhákat :lol: Ez nekem új, mert eddig tovább száradtak a ruhák az 500 ford./perc miatt.

Most hallottam a hírekben, hogy szombaton nem lesz bedolgozás. Jaj de jó. Alhatok sokáig :lol: Délre megyünk fodrászhoz(apa), meg kozmiba(Én).

Anita
Kép

Kép
gani

kitty bizony...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!!!

Bocsika,hogy nem jelentkeztem eddig.Igen,hétfőn elkezdtem melózni. Nagyon gáz.Hajnali 4 előtt kelek.Jó volt egy pár kollégával újra találkozni,beszélgetni,de már nem olyan a hangulat mint régen.Mármint részemről.Úgy érzem nincs már ott helyem.Az egyik csajszi kikönyörögte magának azt a helyet,ahol én régebben dolgoztam.Végül is nekem csak jó,mert így nem kell nehéz ládákat pakolgatnom.Azt hitte ki.aszik velem.
Jövőhéten délutános leszek.Nem szeretnék sokáig dolgozni.
Igaz még nem kezdtünk bele a babaprojektbe.Kicsit félünk addig belekezdeni,amíg párom nem talál melót.Így nagyon kevés a havi lóvénk és a számlákra kimegy kb 70 ezer ft.
Amúgy már nem nagy létszámban,de küldenek még el embereket február végéig.

Ildi!
A piros színű fal a nappaliban van.De a szobának csak két fala piros.A másik kettő világos mogyoró színű.Nagyon vagány. :lol:
Már többeknek nagyon tetszett.

Nem tudom mikor jutok legközelebb nethez,vigyázzatok magatokra!

Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?