Új privát üzeneted érkezett!

Ki fogok tényleg készülni. :( Mióta a védőnő elment (11 körül) kisebb megszakításokkal folyamatosan sír vagyis inkább már ordít. Már minden megvolt.. addig etettem amíg a fülébe is visszabukta, tisztába raktam, rázogattam térden, hurcolásztam, beleraktam a pihenőszékbe, magamhoz húztam az ágyon cumival. Semmi nem hat. Ilyenkor mi történik??? Bárcsak el tudná mondani. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Doki!

Kép
zölddisznó
 
 


Elvileg fél 4 körül lehet hívni. Aztán remélem kijön és mond valamit. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Zölddi:
Aki hétfőn forralt bort iszik, az kedden is szoptatni fog. - nem is hallottad?

Hozzánk szülés után 1. és 2. héten kijött a gy.orvos (van ellenszolg.), védőnő csak 1x. Utána tel.kapcs., jönnek, ha szólok. Szóltam, mert beteg lett minden gyerek. Oltásokat itthon adatom be. Védőnő minden héten hív. A férjem azt mondta 1x elmegy hozzá vasárnap ebédidőben, mert hozzánk is bejelentés nélkül jönnek. Ez a 3. védőnőnk a 2,5 év alatt, az 1-t tiszteltem, a 2-at ált. hiába kerestem, de jött, ha gondolta, a 3. szimpi, kiderült földiek vagyunk. Van 3 fia (mint nekem), 4.-re lánya lett - célozgat, de nekem nem lesz.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


hívj egy másikat... mit tud az a doki, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá? (és nem biztos, hogy azonnal kimegy)

Mérj nála egy lázat is (popsikrém a lázmérőre és a végét be a fenekébe... kb. 1 centire)

Tarkója nem kötött? Kiütése nincsenek?

ha minden negatív akkor is jól jöhet a lázmérőzés mert lehet, hogy segít a szelek eltávolítsában...
Vendég
 


aida: az term., h izgulunk a gyerekeinkért, beszélni kell az orvossal, ha bármi rendelleneset tapasztalunk, megnyugtat, v. meggyógyít - és nem izgulunk tovább. Minden rendben lesz, más gyereke sem tud még beszélni ennyi idősen, másé is szokott "balhézni", más se tud ilyenkor mit tenni - vannak ilyen időszakok, sajnos - egyszer felnő. Nyugi, de a betegséget ki kell zárni, jól teszed, ha kihívod a dokit.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


aida: csaki jól beszél. Én adnék neki gyogyót a hasára, ha sokáig csinálja egy fél germicid-c kúpot (hosszában elvágni). Ez fájdalomcsill. és nyugtató hatású. (beadni még nem tudtam-kinyomja)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


bb! Nem, pedig még a Szólások, közmondások c. könyvet is felütöttem ;)

Kép
zölddisznó
 
 


Beszéltem a gyerekorvossal, szerdán akart jönni, aztán mondtam hogy mi a helyzet és kijön holnap délután.

Közben Noel meg álomba sírta magát. :cry: Szegénykém.

bb, ez a kúp pontosan micsoda, homeopátiás vagy sima?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ez a kúp vényköteles. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


bb: én nem adnék germicidet ha nincs láza... nem kéne elfedni a tüneteket mielőtt egy orvos látja plusz maga a sírás is sokat elárul egy orvosnak... (ld. ha valaki tudja, hogy miért sír az más szitu -pl. oltás után vagy fogzás- de ha esetleg valami gond van - amit nem hiszek- nem sok értelme lenne elnyomni a tüneteket, hogy aztán majd este jöjjenek ki durvábban). Valszeg a reflux is bekavar nála, lehet, hogy a sok hányástól felmaródott a nyelőcső vagy akármi... Én speciel most vinném dokihoz ha ennyire aggódnék és nem várnék 2 órát...
Vendég
 


Aida: akkor most baj van vagy nincs baj?????

ugyanazt csinálod, mint anno a terhességed elején :(
Vendég
 


aida:
a germicid vényköteles, én kaptam az egységcsomagban receptet. bármikor kellhet hirtelen.

csaki:
igazad lehet, csak rossz, ha szenved, és segíteni kell.

aida:
Ha tényleg baj van, akkor tényleg hamar orvos, ha nincs, akkor csak telefonon kérj a tünetek alapján segítséget. a doki nem tartotta sürgősnek?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Aida: én sem várnék egy percet sem. Vinném máshová!!!

Zöldi: nálunk a védőnéni még aznap kijött mikor hazajöttük. Másnap jött a gyerekorvos. A védőnéni még egyszer jött azóta és talán holnap is jön. Viszont jövő héten már nekem kell vinni Marcit!!!!

Germicid: nekünk is az "egységcsomagban" volt. A doki szerint jó ha van itthon, bár remélem nem kell használni!!!! :lol: :lol:

Itt amúgy minden ok. Rosszabb így hogy apa nincs itthon, teljesen át kell állnom, de talán majd megoldom!!!! Ez van, meg kell szokni!!! :lol:
Vendég
 


sarmi:akkor te is csalodtál a cs.p ügyben...pedig azok a fránya csekkek sorakoznak nálunk is:S

aida:azonnal vidd orvoshoz ha nem vagy biztos magadban..de én nagyon valoszinűnek tartom hogy kimerült vagy és már türelmetlen és ebből kifolyolag tanácstalan..emlékezz amikor babás voltál tényleg ugyanezt csináltad..és mi elmondtuk hogy akkor inkább menj....most már inkább vidd szitu van..remélem mostanra lenyugodott nálad a helyzet..

Bb:még mindig áldom a neved-.:Dnagyon bevált a didi szivó:D:D

1 hos kontroll:elvileg nekünk is lenne de mivel hideg van és itthon van mérleg, igy nem kell elkolbászolnunk az orvosig...kijönnek ők...

zöldi:te merre a lakx a 13-ba?lehet szomszédok vagyunk??:D:D :P

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Westend és a Duna közt

Kép
zölddisznó
 
 


Nálam már kb négyszer itt volt a védőnő és én is voltam egy hónaposan a tanácsadóban méreckedni,és akkor látta doki is aki nekünk egyben a házi orvos is.Sajna tavaly óta nincs külön gyerekorvosunk az önkormányzat pénztelensége miatt.

De a védőnőt van hogy hetente 2-3 szor is zaklaton a kérdéseimmel...pedig a 3dik baba,mégis merülnek fel olyan dolgok amik vagy nem voltak az előző 2nél,vagy már elfelejtettem mit is kell csinálni... :lol: 8)

Aidánk te nem változol,annyira határozatlan személyiség van,100 szor felteszed nekünk a kérdéseidet amire mi mind 100szor válaszolunk,tanácsot adunk,mégse hallgatsz ránk.Akkor kire hallgatsz,mert dokihoz se mész?Kitől vársz akkor mégis segitséget,a Jóistentől???

Írisz egész délelőtt a nyakamon lógott,nem csináltam tőle semmit,de én már tudom azt,hogy imádni kell ezeket a nyakon lógós pillanatokat is,mert olyan hamar felnőnek,és Mózesnek már sokszor könyörögni kell egy pusziért,egy ölelésért is!Köss magadra egy kengurut vagy egy hordozó kendőt,csak vele foglalkozz ha ő ezt igényli.

Húha jön a szobából egy ooááá-ooááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


zöldi:én a dozsa és a duna közt:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Megkaptuk a MÁK-tól az adószámot meg az értesítést a babakötvényről meg a családi pótlék igénylő lapot (amit amúgy még tavaly benyújtottam :D)

Gyerekdoki a glicerines kúpot mondta, vagy a felnőttet félbevágni keresztben (mert szerinte hosszában szétmállik) vagy van gyerekeknek való és azt. De ha nem muszáj, én azt sem erőltetem...

Nálunk védőnő tavaly volt utoljára az egy hónapos kontroll (ami 3 hetesen volt az ünnepek miatt) előtt. Akkor azt mondta, majd egyszercsak jön... Nem spirázza túl, az tény. :twisted:

Az első napunk kicsit rázós volt, Kiskobold egész nap nyűglődött, épp csak enni meg fejni tettem le, de azt is végigsírta. Ölben elaludt, így aludtunk kicsiket meg olvastunk mesét, játszottunk. Ha épp nem lesz teli a pocakja, próbálgatjuk a hordozókendőt, hogy tudjam hurcolászni :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Meglepődve olvasom amiket írtatok! Nekem eszembe sem jutott, hogy a 2 hetes kisbabát bárhova is vigyem.. Szeretném hogy jöjjön ki az orvos és ő úgy gondolta hogy holnap elég ha ránéz. Most akkor miért vonnám kétségbe amit gondol? :shock: No mindegy. Holnap látja orvos és én is ezt várom már. Egyáltalán nem vagyok tanácstalan mióta így ordít a legfőbb vágyam az volt hogy jöjjön már az orvos. Arról nem tehetek hogy szabin volt.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aludtam egy akkorát (2 és fél órát) Zsófival együtt a délután. Zsófi azóta is nyomja. :-D Nagyon jól jött, mert hajnal 5-től már csak félálomban voltam, izgultam, el ne aludjak és nehogy lekéssem a dokinál az időpontot. :-D

Zöldi!
A csípőficam veszélyeztettség rajta van a beutalónkon, a kartonozóban le se sz*rták, megadták a szakdoki rendelési idejét, mondták, hogy beszéljek vele, hátha tud korábbi időpontot. :-( Este hazajön Apa és megkonzultálom vele, hogy mi legyen, de tuti inkább visszük fizetősbe...

Védőnő, doki: Védőnéni hetente jön. Neki nem jattolok, őt senki nem hívta, jön magától. Ma számonkért, hogy nem vettem fel legutóbb a telefont. December 24.-én 9 órakor hívott. Kb. akkor fordultam a másik oldalamra. Meg mit akar már látogatni dec. 24.-én??? Barom... :evil:

Dokinéni egyszer jött ki kötelezőből, akkor jattoltunk. Egy utcabeli anyuka adott tanácsot, hogy bár kötelező kijönnie, azért a későbbi jó kapcsolat végett nem árt neki a zsé. Igazat adtam neki.

Amúgy meg a havi ellenőrzésekre, oltásokra be kell menni a tanácsadóba. :evil: De ki vagyok akadva, mert dokinéni cseszik tölteni Zsófi kiskönyvét. Még egy sort se írt bele, pedig már két vizsgálaton túl vagyunk... :evil:

BB!
Biztos tuti lehet az érdi dokibácsi, csak nem akarnám kivárni a februári időpontot.

Sarmi!
Gyönyörűek a gyerekeid! Egytől egyig!!! Írisz milyen haspók! :-D Meglátszik, hogy jól tartod!

Aida!
Hát nem irigyellek Noel sírásai miatt! Basszus én sem tudnék mit kezdeni vele... Hallgass a rutinos anyukákra!

Noel a fürdős képen zabálnivaló!!!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Csajok!
Az egyszeri anyaságit meg a családi pótlékot szüléstől számítva meddig lehet igényelni? Nálunk letelt már egy hónap. Az anyakönyvi kivonatunk meg még mindig a céges ügyintézőnknél... :evil:

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Ibernuska:
Anyaságit 180 napig, családit 2 hónapra visszamenőleg lehet kérni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Aida: Azért kapod ezeket a tanácsokat, mert a doki akivel beszéltél gondolom a telefonon keresztül nem nézte meg a babát, így ha nagyon sír, indokolatlanul és tanácstalan vagy, vidd be az ügyeletre. Domival amúgy 7 naposan mentünk oda, nem tudom mi a probléma azzal, hogy Noel két hetes?

Védőnéni: Engem ma is letámadott, és jövő hétfőn is jön. Egyetlen bajom, hogy nem szól előre, basszus és ha éppen moziban vagyunk Domival???? :D :shock:

Sarmi: Köszi a képes instrukciót, megpróbálom a következő szopinál!!!

manna
mannababoca
 
 


ja ÉS MÁK:

A kórházban azt mondták 10 nap alatt kiküldik a TAJ számot, na ma felhívtam azt mondták két hónap!!!!! :shock: :shock: Na akkor hogy a fenébe jelentkezzek vele a 6 hetes szűrővizsgálatokra??? Ezek egyszerűen nem normálisak.
mannababoca
 
 


Most kapcsolok, hogy én is vettem hordozókendőt, még ki sem bontottam, gyerek már majdnem 6 kilós. Mikor akarom használni? A férjem ilyenekre mondja, hogy val.szeg nem is lett volna fontos megvenni. Igaza lehet, de hát alig vettem valamit, mivel minden megvolt a tesóktól, és ezt jónak gondoltam. Na, holnap megnézem, hogy kell magamra kötnöm, aztán megpróbálom.

Dokinéni:
Az első gyereknél amikor kijött nem adtam neki pénzt, mert nem tudtam. Egyszerűen nem volt otthon cash, a nagy hó miatt meg nem akart bemenni a városba bankba a férjem. A következő heti kontroll látogatását le is mondta, illetve más időpontra tette. Ciki, de én azt gondoltam, hogy azért mert nem kapott pénzt. Azóta már most is módosítottunk, és mivel megismertem, már tudom, hogy beképzeltem a dolgot. Most azért adok neki, mert Budáról jön hozzánk Érdre, én amolyan szívességnek is tekintem, meg a benzin sem olcsó.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Manna: nem kell taj szám a bejelentkezéshez, egyébként egy hónap alatt megkapjátok az oeptől.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Köszi BB! Ha nem jó már a hordozókendő, én megveszem tőled, még csak 3990 grammok vagyunk! :D :D :D

El is ugrok érte kocsival, ha kell. Itt lakom a XII. kerületbe, közel a budaörsi kijáróhoz.

manna
mannababoca
 
 


Aida: Fura a stílusod mert ahogy leírod a dolgokat az ember azt hiszi, hogy Noelnek minimum az intenzíven lenne a helye.. közben meg valszeg "csak" hasfájós... legalábbis a mostani nyugalmad alapján már erre tippelek... (egyébként meg te vagy az anyja, neked kell eldöntened, hogy adott pillanatban mit csinálsz de engem speciel ledöbbentett, hogy meg se kérdőjelezted az orvos telefonon át adott válaszát... mert ha már nem volt gáz akkor miért hívtad, ha meg gáz volt akkor miért nem ültél taxiba... plusz az állandó hányások.. ha tényleg annyit és úgy hány ahogy írod, nem tudom hogy bírod a várakozást... én már rég elvittem volna valahová, hogy nézzenek rá... )...

mi lesz itt később?

(sedatif pc... az segít ha nem tudsz aludni... plusz levendulatea. Az a tejbe is átmegy és Nolit is lenyutatja egy kicsit... lefekvés előtt nagyon jót tesz)
Vendég
 


jut eszembe nekem apa épp egy hete hozott a patkából germicid kúpot mikor a kisasszonynak hőemelkedése volt,de recept nélkül! :roll:

Írisz most hányt ki sugárban mindent...jajj mikor múlik már el ez a ku...va takony.( napja beteg ma járt le a 7 napos antibiotikum kúra de még mindig annyit leszivok az orrából hogy egy elefántnak sincs ennyi. :( :( :(

Én bevallom őszintén nagyon trágya a mai napom,dél óta egyedül vagyok a 3 gyerekkel. :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


:(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Extra nyűgös napunk volt, talán most elaludt, és nem is kel fel majd csak éjfél fel, ha éhes lesz!

Sarmon nem irigyellek, meddig elszel egyedül délutánonként?

Anyaságit még én sem kaptam, se családit, de ha minden jól meg a héten mindent megkapok. A TAJ kártya nekünk 1,5 hét alatt megvolt...

Aida én már mentem volna a dokihoz, ha ennyit hányna a gyerekem...

Dani ma elfelejtett levegőt venni, nem is egyszer, úgy ijedt fel rá..., tisztára ki voltam...

Mikortól számít lázasnak a baba? Nekem nagyon melegnek tűnt a fejecskéje, meg a tarkója, de megmértem 37,3... ez most jó? Nincs túlöltöztetve, és nem is fázik...

Dobok pár képet:
Kép Kép

Kép

Kép
dcili81
 
 


aida:én is azért irtam azt amit mert az orvos akivel beszéltél szabin van,látatlanba nem tud mondani ő sem semmit...és valoszinű hogy ha gáz lenne én nem várnék rá holnapig mert nem csak 1 gyerekorvos van..ha nem lesz mert szabin lesz máskor és Noli beteg akkor megvárod hogy visszajöjjön?...nem....el viszed másikhoz...
én most is ezt tettem volna ha nagy gáz lenne..de ezek szerint nincs..

taj:én ezek miatt nem vártam meg hogy kiküldjék.bementem és elintéztem..most már csak abban reménykedek hogy az anyaságit megkapom jan 23-a előtt...akkor van Hajnim szülinapja és abbol vennénk neki ajcsit...

Kép

Kép
nikianya21
 
 


cili:ha popsiban mérted akkor le kell vonni 5-öt..ugye tudod?
de én ugy tudom hogy ez még jo.
a légzéshiba is természetes bár azt nem tudom hány másodpercig..de Vivinél is van olyan ritkán.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki levonás után annyi!

Kép

Kép
dcili81
 
 


cili: 38 fokig ne adj semmit csak figyeld... utána hűtőfürdő stb. (még dolgozzon a szervezete)... de szerintem ez még nem gáz.
Vendég
 


Értem. Engem eddig mindenki nyugtatott hogy csak én reagálom túl a dolgot a sok bukással kapcsolatba, most meg kiderül hogy felelőtlen vagyok mert nem reagálom le eléggé komolyan. Nem tudom már tényleg hogy kéne csinálnom. Iszonyatosan aggódom érte, de eddig a sok biztatás hatott és úgy gondoltam ránézetek az orvossal, de minden rendben. De most már sz*r anyának is tartom magam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


az elején...
Vendég
 


Aida nyugi,ez csak egy iciri piciri pöttöm porszemnyi probléma abból ami még majd ezekután lesz a gyerek életében,mire legalább 5 évesre megnő.(nekem ekkora a legnagyobb ezért tudok csak arról nyilatkozni) :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


aida ha hízik minimum 100 grammot hetente nagy gáz nincsen csak a külleme rossz látni az hogy bukik. Nekem Iza tegnap vagy 4 pelust telehányt. de nálunk is vannak fejlemények íme:
ma voltam vissza az epilepszia centrumba a főorvosnőnél. Megnyugtatott hogy nem parázom túl a dolgot és totál jól teszem hogy járok oda. Nagyon rendi volt. Mondta hogy minden egyes görcs után menjek ha lesz és csinálnak eeg-t mert hiába most semmi nem utal epilepsziára ez még az lehet. de viszont szerdán megyek a gasztroshoz oda egy teljes kivizsgálásra azaz lesz nyeletés röntgen meg sok minden mert szentül hiszi a dokinő hogy a refluxa miatt vannak nekik ezek a merev görcsök és én hiszek neki hiszen mindig részben szopi után történt. És ha nem hoz eredményt ez sem akkor továbbra is járunk eeg-re minden egyes görcs után mert nem akar adni gyógyszert addig míg nem tuti hogy epilepszia. Amit totál meg is értek. Így ha a nyeletés rötgen rosszat mutat én nem fogom engedni a gyógyszert vagy a tápszert mert tapasztalatból tudom hogy azok csak ideig óráig segítenek. így akkor inkább műtsék meg. laparral 3 picike luk és kész soha nem bukik többet. de nála sztem tuti ez lesz hiszen a bukás eszméletvesztéses görcsöt okoz és ezt ki kel védeni. De előbb derüljön ki hogy ez a változat okozza e nála.

Kép
Kép
Kép

jah és holnap lesz 6 hetes. születési súly: 3150 g. mostani mai súly:4250g

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


hahó


cili:

ugy látom minden baba egyformán ásit:)

íme a miénk

Kép

amúgy tegnap éjjel 3x is fent voltunk nemtom mi volt a levegőben másnál is? előző éjjel meg aludt mint a bunda ja és ma nappal is nyűgösebb volt mint szokott ja és már megint megkaptam h elrontom mert folyton az ölemben tartom ott is alszik nappal de ha neki ez a jó és én is élvezem de olyan rossz h mindenki ellenem van ebben na mind1 nem érdekelnek.

képzeljétek ma azt mondta hogy Apa! de komolyan!:)

az apja tiszta hepi volt


na még annyi h holnap megyünk hallásvizsgra kórházba nagyon szoritsatok tudom h ez nem fog fájni legalábbis remélem de már úgy izgulok majd beszámolok!


sarmi:

irtál korábban canestenről babának azt mire és miért adtad?


na megyek bepótolom az alvást

andy

Kép
andy30
 
 


Andy: mi csütörtökön megyünk hallásvizsgálatra, mert a születése után míg a kórházban voltunk az egyik fülében nem tudták megnézni a magzatmáz miatt.

Cili, Vera: nagyon szépek a babák :D

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Ritkán jelentkezem, de mostanában sikerül olvasni benneteket!

Nagyon szépek a babák.

Mai napunk nekünk is nagyon nyügi volt eddig. Most is apa vállán hajlandó csak csendben lenni Odett. Egész nap szinte valamelyikünk kezében volt.
szerencsém van mert még a héten apa velünk van. :roll:



Vera: remélem, hogy minél hamarabb kiderül mi okozza gondokat Izánál. Szurkolok!!!

Védőnő: Hozzánk a körzeti hetente jön. Mindig hétfőn amit előre megbeszélünk, hogy mikor. Én nagon seretem mert eléggé modern és tényleg jó tanácsokkl lát el.
De nekünk van másik is. :roll: A barátnőm anyukája de ő csak akkor jön mikor hívom vagy telefonon ad segítséget. Inkább pótnagyi szerepet tölt be.
doki: egyszer volt mikor haza jöttünk a kórházból akkor megnézte a gyereket ellátott tanácsokkal és majd időjárás függő hogy jön vagy mi megyünk az egy hónapos vizsgálatra.
Vendég
 


És akkor fotó a kiscicánkról: "3 hetes vagyok" :D
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasom, hogy nyűgösek a babák, hát igen Domi sem alszik még. Pedig egész nap nyugodt volt, sokat aludt, és amikor fent volt akkor is csak nézelődött, meg is voltam lepődve, hogy ilyen jól telik az első kettesben töltött nap. Mindenre volt időm, még aludtam is. Este is csönd volt, de most fürcsi és szopi után leraktam és sírdogál az életem. Tekeri a hasát a görcs. Olyan aranyos, eltorzul a feje, nyikkan egyet és már jön is a puki! :D Úgy sajnálom, mert az utcsó etetésnél nem büfiztettem eleget, és tartok tőle, hogy ettől lesz a dolog. Apa próbálja alatatni, de nyekereg, aztán 10 perc alvás, nyekergés, alvás....szóval azon gondolkozom, hogy mit ehettem, de semmi speckó nem jut eszembe.

manna

Aida: Én kezdem kapizsgálni. Szóval azért írod le a panaszokat, rémtörténeteket, mert azt várod, hogy mint a környezetetd, majd mi is majd megnyugtatunk, hogy ne aggódjál, nincsen baj, túlreagálod, aztán nem ez jön vissza. De Aida! Mi pont azért reagálunk komolyan a felvetéseidre, mert nem akarunk lehülyézni, hogy jajajaja aggódos anyuka, hanem komolyan vesszük azokat, a dolgokat amiket leírtál. És aki ír, az veszi a fáradtságot, és próbál segíteni a tanácsokkal.
mannababoca
 
 


Ja és nem vagy szar anya, csak még talán fiatal, talán nem áll melletted olyan segítő család (mindkét oldalról) akik levennének gondot a válladról. Nem számíthatsz másra, sem segítségben, sem tanácsban. Biztos másképpen gondolnál, ha odajönne az egyik nagymama, kivenné a kezedből Noelt és bezavarna aludni egy délutánra.

mana
mannababoca
 
 


Most a hó miatt nyűgösek szerintem a babák... (hó, eső, szél, melegfront, hidegfront ... később óraátállítás, fogzás, új ételek, túl sok inger nap közben, túl kevés inger nap közben, túl sok alvás nap közben, túl kevés alvás nap közben... na meg a dackorszak, kamaszkor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég
 


Röff! Hanna meghamizta az egés ball fekvecicimet. ...megyek, és kiteregetem a ruhákat, mert úgy látom félbamaradt, mikor elaludtam Bébi mellett :) ... de jó vóóóót!

Kép
zölddisznó
 
 


Jó reggelt!

Tegnap koraestére egész megenyhült az idő, itt Miskolcon -4 fok volt. mivel szakadt a hó és Zalánnak megígérte az apja a szánkózást, Hunort is beöltöztettem és együtt kimentünk. Kb. 1 órát voltunk kint, de mindkét gyerek nagyon élvezte. A nagy visongott, a kicsi végig aludt és hát nem utolsó, hogy együtt volt a család. Éjszaka szokás szerint 1-szer keltünk, most a reggeli szopi után megint szunya van.

Aida! Mi 12 naposan Miskolcról Budapestre vittük a gyereket a Kardiológiára. Ha muszáj, akkor muszáj! Én is azt gondolom, hogy telefonon keresztül nem tudja teljesen felmérni a doki a helyzetet, de az írásaidból természetesen mi sem. Mi is csak tippelni tudunk, mi baja lehet Noelnek, és megpróbálunk segíteni. De te vagy ott, te látod a kisfiad, így te hozol döntést, hogy mész vagy megvárod. Te most úgy döntöttél, hogy megvárod az orvost, akkor biztos ez a jó döntés, nyugtázd te is így magadban. Természetesen nagyon aggódunk és drukkolunk értetek, várjuk mielőbb a híreket!!!

Hunor pöttyei enyhültek tegnap óta. Elkezdett kopaszodni, elöl már alig van haja, eltűnt a születéskori sötét haja. Hátul még van, most kicsit olyan Korda Gyuris. Tegnap este fürdés után olyan jól elbeszélgetett, kedvenc szavajárása az eö, a heö és a gö. Mi persze értjük minden szavát és kedvesen vigyorog neki az egész család.

Ma délben megyünk a dokihoz, addig megpróbálok főzni. Borsóleves lesz, meg még nem tudom mi legyen a második. Esetleg valami tipp?

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Van ez a babakocsink: Pierre Cardin PS686, aminek van állítható tolókarja (képen bejelölt rész). Na már most akármelyik állásba teszem marad neki kb. egy 3-4 cm-es holtjátéka. Ez így normális vagy vmi selejtet hoztunk el? Elég kényelmetlen hogy soha nem fix teljesen. :(

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?