Sziasztok!
Zsuzsa, nagyon sajnálom hogy így alakulnak Kornéllal a dolgok
Csak azt nem értem, hogy hogy tud egy 8 hónapos baba visszafejlődni úgy hogy egy orvosnak sem szúr szemet????
A gyerekdokinak, a védőnőnek nem tűnt ez fel hogy valami nem okés a Kornéllal? És a többi dokinak?
Kornél agyvérzésével mi a helyzet? Remélem jól emlékszem, ugye kapott ő agyvérzést a születésekor?
A nem mozgás meg idegrendszeri problémára szokott utalni, kiváncsi vagyok mit mond a doki akihez mentek! Remélem jó hírt fogsz majd nekünk ezzel kapcsolatban írni! Ha meg tényleg mennetek kell a Pető Intézetbe, az nagyon jó intézmény! Ismerőseink között van egy lány akinek olyan komoly mozgásszervi problémája van hogy menni sem lenne képes és ott mégis valahogy rábírták a szervezetét hogy tudjon menni. Elég érdekesen, jó nagy kilengéssel és csálésággal közlekedik szegény lány meg botokkal, de egyedül megy.
Zsuzsa, Neked meg sok-sok erőt küldünk! Minden anyuka rémálma ez, nagyon sajnálom hogy pont Nektek kell ezt átélni
Szörnyű lehet átélni, de Te erős vagy, muszáj annak lenned! Rajtad kívűl úgy látszik senkire sem számíthat Kornél
Hihetetlen, hogy nem számíthat az orvosokra az ember, hagyják leépülni az embert. Remélem most már ráleltek végre arra a dokira, aki ténylegesen elkezd majd Kornéllal foglalkozni és szépen rendbe is hozza és újra írhatod, hogy megint mosolyog Kornél! Szívből kívánom hogy ha lassan is, de végre elkezdjen fejlődni a pici fiatok!
Tesóka, annyira örülök, hogy rendben vagy!!!!!!!!! Reggel-délben-este, sőt még éjjel is gondoltam rád hogy ne kelljen beavatkoznia a dokinak
Talán lehet neked is márciusban lesz meg utoljára és a picijeink között is egy év lesz
Vagy februárban?
A szopival meg igaza van a dokidnak, de persze a döntés a tiétek!
Képzeljétek el, már 68-as rucikat adok a Petire mától
Pöttömke egy hósan már több mint 5 kiló volt
A teste gömbölyödik de a kezei és a lábai olyan kis kurták
És ma megkaptam végre a csak nekem járó igazi első mosolyt! Már volt egy mosoly, de akkor a Ricsinek szólt az szerintem
A pumpás orrszívó azért mégse olyan szar, ki lehet azzal is szívni. Mondjuk nem olyan alapos, de remélem nem lesz komolyabb baja ey kis náthánál a Petinek hogy nem jön le rendesen a takony
És még egy szupi hír, úgy néz ki nyáron kívülről szigeteljük a házat! Ami azt jelenti, hogy végre el lesz takarítva a ház körüli gané!!!
Remélem nem kiabálom most el, de már nagyon elegem van ebből a putriból
Megyek mert hív a Ricsi. Szegényre alig jut időm, ez a legrosszabb most. Egész nap a mama fenekében van, tőle megkapja azt amit most elvesz a Peti. Olyan rossz, amikor mondja a Ricsi, hogy anyának nem kell a Ricsi, Peti kell és hasonlók
Na most elszomorodtam, megyek megszeretgetem