Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! Körülbelül annyiba van a legóccsób. 4-5 ezer... (Dávid méretében.)

De jó lenne, ha én is úgy tudnék varni mint Te! Nagyon irigyellek!
szilbee

Judit: itt is fóbia van a befagyott vizekkel szemben. :? :roll: :wink:
jaimee1

OK, így már értem, csak a szövegkörnyezetből ez nem jött le nekem... Kora reggel meg egy kicsit nyűgös voltam :P
judit_79

Judit:
[quote]K írta:ora reggel meg egy kicsit nyűgös voltam

Első munkanap? :wink: Jaaaj, nem lehetett könnyű felkelni reggel.

Nálunk: autó lerobbanva (de talán délutánra kész), meleg víz továbbra sincs (de talán holnap jön a szerelő), és a vízforraló is bemondta az unalmast, most már csak a gázon tudok vizet melegíteni. :twisted: :twisted:

Még mindig nem bújt ki a két felső egyes fog. Megint mocoroghatnak a fogacskák, mert RÉka tegnap alig evett, hajnali 3 kor aludt el és akkor is folyton nyöszörgött. :(
jaimee1

Sziasztok!

Nóri,nagyon tetszik a nacika:) Nem győzőm leirni,hogy milyen írigy vagyok rád :P Lilcsi,hogy viselte a reggeli kelést?Jó kis szöveget lenyomod..hallod? :)

Judit,miért duzzogott Marci?Aranyos nagyon :) Nekem van korcsolyám,mennék is korizni,de előbb meg kéne tanulni :wink: De majd egyszer :) Még csúszkálni is kimennék.Amikro volt anno a jégre szolnok,akkor is kint voltunk,de akkor még nem volt korim és tök jókat csúszkáltunk :) Jól tettétek,hogy kimentetek egy kicsit :wink:

Lizocska,én nem tudok netes munkát,de nem is tudom mennyire megbízhatóak ezek.Gondolod,hogy a 3gyerkőc mellett tudsz majd dolizni? :) Emma kiosztja nektek az esti feladatokat.Nagyon szép kislány ám,a múltkor nem is jegyeztem meg :oops:

Szilbee,olyan rég írtál.Mizujs veletek mostanság?Januári táblit kapunk majd?

Erika,küldjek privit is a meghívóért?Mert a blogban azt írod? :wink: Kocsival mi a helyzet?

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
Nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!
Jók a képek!

Mi is voltunk csuszizni,igaz mi csak ami a réten megfagyott vizen,én még ott is paráztam,pedig kb.féllábszárig ér csak,de nekem ennyi bőven elég volt,apa meg törpe élvezte nagyon!

SOS!!!
Úgy emlékszem tavaly Betti írt egy fánkos receptet,nagyon egyszerű volt nem is kellett bele sokminden,megvan ez valakinek?????
Vagy Betti ha olvasol-leírnád mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Tündi! Nem nagyon van időm írni. Jól vagyunk, megvagyunk. Elkezdtem írni egy blogot Dávidnak, de azt se nagyon tudom frissítgetni... pedig jó lenne min. hetente 1 alkalommal. (Ha vkit érdekel, akkor a hsz-om alatt megtalálja.)

Épp ezért ha vki átvenné a tábli szerkesztgetését tőlem, azt megköszönném.

Na ennyi.. menek is dolgomra.
szilbee

Erika! Hát elég sokkoló volt a reggel 6:15-ös ébresztés. :? Azért a második kávé után már kezdtem magamhoz térni... Két hét alatt simán el lehet szokni a koránkeléstől, Marci is elkényeztetett minket, minden nap 8-ig - fél 9-ig aludtunk.
Hát az kellemetlen lehet, hogy nincs meleg víz. :(
Hogyan van ez a meghívós dolog? Sajnos nekem a link sincsen meg, mióta levetted :(
A napokban belelkesültem, én is nyitottam magamnak egy blogot, aztán rájöttem, hogy nem is lenne időm írni bele. Úgyhogy üresen áll...

Tündi! Marci azon sértődött meg, hogy megpróbált úgy csúszni ő is, mint a nagyok, aztán persze földre pottyant. Onnantól nem tetszett neki semmi, csak állt egy helyben, és tök cuki sértődös arcokat vágott. A szánkózással azért kiengesztelődött.
Ha van kedvetek, gyertek ki hozzánk csúszkálni! :) Mire én hazaérek a munkából, sötét van, de hétvégén esetleg?
judit_79

Katlina,a recept engem is érdekelne :wink: Én is megcsináltam anno,de hogy hova tettem :oops:

Szilbee,klassz a blog :) Én is kezdtem egyet,a babszobásat abbahagyom,talán pénteken meg is nyitom a másikat :wink:
Sajnos én gyagya vagyok a táblázatkezelőhöz így én nem merem elvállalni.

Judit,hát ezen én is megsértődnék :) Ha úgy alakul a hétvégénk akkor szívesen átmegyünk.Ha gondolod viszem a korcsolyámat is,és mehetsz vele :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is!!!! :) :) :)
Most már egészségesen. :) :) :) Már itt volt az ideje, hogy meggyógyuljunk mind a ketten.
Szilveszterünk elég jól telt habár már 2-kor kidőltem. 31-én este elmentünk keresztanyámékhoz és megnézztük a kis "nagy " Zsombort olyan hatalmas baba de nagy szívfájdalmamra nem adták oda nehogy megüsse a hasam. :( :( De nagyon ari volt azért. Utána pedig elsétáltunk a mamáékhoz és ott kártyáztunk /durákoztunk/ majdnem éjfélig de vissza kellett menni anyuhoz mert a kis kutyát nem mertük egyedül hagyni a nagy tűzijátékra. Így az éjfél az anyunál ért bennünket. Megnézztük a tűzijátékot utána kajáltunk és jöttünk haza mert már nem volt jó se ülni se feküdni se sehogy. 1-én pedig mentünk a szokásos családi nagy ebédre a mamához. Egész délután pókereztünk meg durákoztunk. 2-án apósomnál voltunk meg sógoromék voltak nálunk persze mi mást csináltunk mint durákoztunk. :) :) :) 3-án pedig apósomnál radiátort szerelttünk meg takarítottunk mert kilyukatt neki az egyik. Szóval egész tűrhetően kezdődött az új év.
Ma voltam vércukor terhelésen remélem jó lesz az erdmény. :) :)

Tündi: Luca nagyon édi a karácsonyi képeken. Köszi, hogy hívtál. Ja és remélem a kocsinak már több baja nem lesz. :)

Judit: Klassz lehetett a jégen csúszkálni. Én is nagyon szeretek csúszkálni. A képek is nagyon jók. :)

Ivett: Máténak a karácsonyi képek nagyon édik.

Lizocska: Nem semmi amit Te szilveszterkor a boltba műveltél én csak itthon csinálok ilyeneket. Drága kicsi férjecském erre azt szokta mondani: "Mi van anya lemerült az elem. :) :) " Vigyázz nagyon magadra!!!!

Linda: Jobbulást!!! Rékának gratula a forgáshoz és az üléshez.

Évi: Csongi tiszta apja, de ezt már biztos sokszor olvastad én még csak most értem magam utól olvasással meg írással. De szupik a képek. :) :)

Nóri: Nagyon ügyi vagy én nem tudok varrni pedig most tök jó lenne. A baldahint meg a kiságyba a cuccost meg lehetne csinálni. De nem tudok. :(

Erika: Kocsi? Nincs melegvizetek de miért?

Most megyek átadom a gépet apának keresi a kocsit ezerrel. Ha minden jól megy lehet már ebbe a hónapba lesz autónk. Csak el ne kiabáljam.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Tündi! De jó :) Jöhettek bármikor, még nincs betervezve semmi a hétvégére. Én szombaton is otthon leszek, nem dolgozom.

Kriszti! Örülök, hogy jól vagytok! Tényleg, van már neve a babának? Milyen autótok lesz?
judit_79

Jó reggelt!

Kriszti,még jó,hogy kereslek :) Apátok talált már vmi autót?Mekkora kártyapartik vannak nálatok? :P

Judit,okés akkor addig még beszélünk :) Ja igen,megint munkanap lesz szombat is..De mit kell most ledolgozni? :shock: Én azt hittem,ami dec-ben volt szombat az a jan.2-a,de most így már nem vok képben.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kész lett a fényképezőgépünk,egy kicsit megkésve de most tudok felrakni a szülinapjáról képeket.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Judit: Pont tegnap nézzegetük az utónávtárat és a mostani nevek amik szóban vannak azok a Domink; Marcell; Milán; Nimród; Patrik és az Alex. De elég nehéz megegyeznünk. Suzuki sedam-ot szeretnénk egy használtat és persze jó állapontba lévőt kevés km-rel, mert hitelre nem akarunk venni.

Tündi: Igen talált kettőt az egyik Kecskeméten van a másik pedig Szentendrén ez 1999/12 évjáratú 66000km és 479000ft. A hétvégén megyünk Szolnokra az autókereskedésekbe szétnézzni, hogy itthon mi a kínálat. Imádnak kártyázni legalábbis az én familyim és Zsoltit belevitték ebbe a kártya őrületbe és a sógoromat is meg kellett tanítani. Éppen tegnap beszélték a kocsiba hogy mi lenne ha szombaton este a Krupincza Zoliéknál kártyáznánk mert a Zoli is szeret csak neki nincs kivel.

Most megyek terigetni. Azután jön haza Zsolti ebédelni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Tündi! Most szombaton kell ledolgozni a 2-át. Decemberben pedig a 24-ét kellett ledolgozni az előző szombaton.

Ivett! Cukik nagyon a szülinapos képek :) Apukája csak nem pezsgővel itatja Mátét? :wink:

Kriszti! Szép neveket találtatok! Még van időtök eldönteni, melyik legyen :)
Igazatok van, hogy nem akartok hitelt felvenni az autóra. Biztos sokban megkönnyíti majd az életet, főleg a babával.
judit_79

Hali!

Katlina! Sajna én sem emléxem a fánkra...megcsináltam, nem sikerült annyira, úgyhogy el is "feljetettem" a receptet :cry:

:lol: Tündi! Én is csodálkoztam, mikor kérdezték, viszem-e szombaton Lilit a bölcsibe? :shock: Eszemben sincsen, inkább henyélünk :wink: Nehéz neki is az átállás...

Kriszti! Jó nevek..mi is lesz a vezetékneve? :wink: Szeretek neveket "kóstolgatni"
Nekem a Máté volt a kedvenc fiúnevem, Ha Lili fiú lett volna, az lett volna. Mára már kiábrándultam belőle. Gondban is lennék, ha most "hirtelen" terhes lennék 1 fiúval, mi legyen a neve :roll: :lol: Nincs egy fiú név, ami igazán bejönne... :?
De pl. Jakupcseknek hallottátok, hogy hívják a lányát? Emma Róza (Lizocska :wink: ) Hát ilyen névvel csak imádnivaló lehet :lol:

Szilvi! Van ám tolongás a táblira :lol: Én sem merem elvállalni, mert elég trehány vagyok ilyen téren....

Erika! Berendezések működnek már?
Jelszavas védelem? Tudod már hogy kell csinálni? :lol:

Judit! Te viszarázódtál már?? Én még nem :oops: No, megyek is tovább próbálkozni 8) :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Már megint nagyon hideg van.

Ivett,Máténak ízlett a torta úgy látom :) Luca a sört szereti :wink:
hihetetlen milyen nagy fiú :) Szoktak Fannyval együtt játszani?

Kriszti,van akkor bőven választék a nevek közül :) Én a Dominikra szavazok :)Nekem az a kedvenc fiúnevem :)
Mi is azért nem cseréljük le a kocsit,mert kp-ban nem tudnánk kifizetni,a pénz meg kell a házra..Mi lesz itt megint..jesszusom :roll:

Judit,köszi a felvilágosítást! :)

Évi,hol jársz merre csavarogsz? :P És a többiek?

Letti,ha ma tartja :) Atinak nagyon sok boldog névnapot
Kép

Kép
Kép
tundi24

Nóri,még jó,hogy henyéltek :) Gondolom kell idő még visszarázódik Lilcsi a szorgos hétköznapokba.Kitartás a melóhoz :)
Gondolok rád :)

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Ivett: Máté nagyon helyes! :P Főleg az utolsó kép....hát imádnivaló!

Mongi: Tesóm ma tartja, hátha ti is: boldog névnapot Ati babának!

Nóri: Még nem. A freeblog tojik válaszolni. :twisted:

Katlina: Sütöttél végül fánkot?

Kocsi újra gurul, meleg vizünk is van (lerobbant a vízmelegítő, valamije eldugult), már csak másik vízforralót kell venni. Azt javítani nem érdemes. :roll:

Érdekesek mostanában az estéink, Réka 10-11 körül felébred és 2-3 órába telik mire visszaalszik. Jaaaj...
jaimee1

Fánk reci azóta sincs,pedig nálnk nagyon bejött akkor,de trehány módon midíg csak kis fecnikre írom ki amit persze utána már nem találok! :twisted:

Ivett!
Máté nagyon aranyos a képeken!!

Kriszti!
Remélem jó árban tudtok autót venni!

Mongi!
Atinak Boldog Névnapot!

Fiú nevek!
Hát nálam a nyerő a Vencel,ha a második fiú lesz tuti befutó
Patonai Vencel

Lány már kérdéses,pa ragaszkodik a Katához(én nem) és nem is tudnék olyan nevet mondani ami passzol a Patonaihoz

Mi is buliztunk most két napig,kisfiam úgy vélte hogy ha ő hajnalban felkel akkor már reggel van,így 3:30-5:00-ig beszélgettünk,ez így ment két napig,délután sem aludt túl sokat este meg már hisztizett csak

Kép

Kép
katlina

Erika,végre akkor gurul az autó :) Nem tudom te/ti hogy vagy/tok vele,de nekem ha 1 napig nincs itthon hiányzik,még ha nem is megyek sehova akkor is.Mert ha itthon van tudom,hogy kedvem támad menni ide vagy oda gyorsan bepattanunk és már megyünk is :)
Nálunk egy ideje a mosogép is rosszalkodik,hívni kellene már egy szerelőt :roll:

Katlina,ha ott lesz az ideje biztos találtok majd nevet :)

Alvás:Luca is szokta néha ezt produkálni,hogy felébred és nem hajlandó visszaaludi,azt hiszi reggel van,és menne játszani :? az a halálom...rosszabb,mintha sokszor felkelne,ahoz már kezdek hozzáedződni :) Erika,neked is játszanod kell Popival?

Szolnokon is esik hódara?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Végre nyugi van, le tudtam ülni a gép elé is :) Réka 2 napja megint náthás, tegnap még láza is volt. Ma már a kedve is határozottan jobb :) el is enged maga mellől.

Mongi, Ati babának boldog névnapot kívánunk!

Ivett, jók a képek! Hihetetlen, milyen nagy fiú ez a Máté, sokkal idősebbnek látszik a képeken, nem mondanám meg, hogy nemrég múlt 1.

Kriszti, nálunk Csaba lett volna, Apa után. A felsoroltakból a Milánra szavazok :wink: Örülök, hogy minden rendben a babócával.

Tündi, hát mi is nemrég költöztünk, de egyre több baj jön elő a lakásban :evil: egyelőre apróságok, de akkoris!

Alvásról: lekopogom, Réka most jól alszik. Néha ő is csinál olyat, hogy este fél óra alvás után "kipihenten" ébred, de olyankor úgy teszek, mintha aludnék, és legtöbbször kis nyűglődés után visszaalszik... Ha nem, akkor kelhetek :P
Néhány hete nekem van problémám az alvással. Este nehezen alszom el, hajnalban felébredek, és alig bírok visszaaludni :?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Hm, nekem nem lenne gondom az alvással... reggel 1/4 7-kor még úúúúgy bírnék aludni...

Nóri! Én sem rázódtam még vissza! Ráadásul olyan bizonytalan minden most! :(
Te egyébként mit is dolgozol?

Szegény Marci sem szokott még hozzá a koránkeléshez, tegnap pl. ebéd előtt bekummantott a bölcsiben, azt mondták. Azért délelőtt szokott egy kicsit nyűgösködni.
De ma reggel nagyon aranyos volt, mikor bement a csoportba, odaült az egyik kislány mellé, és megsimogatta az arcát. Csak úgy szó nélkül. Annyira édes volt :)

Letti! Én is nagyon boldog névnapot kívánok Atikának.

Nevek: hát a párom cs-re végződő vezetéknevéhez sem egyszerű nevet találni! Nekem pl. fiúnévben nagyon tetszik a Zétény, de nehéz lenne kimondani.

Tündi! Állítólag itt is esett valami hó-féle. Én még ki se néztem ma az ablakon, annyi meló van... :? Csak most lazítok egy kicsit! :wink:
judit_79

Erika, várjuk a jelszót!! :wink:

Kép
pimelinda

Ím néhány kép
Kaptunk egy szánkót odabenn még minden jó és szép volt kinn meg nem ült rá! Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hát én még az olvasással is el vagyok maradva. Újra beteg vagyok, most a torkom fáj már hétfő óta, és szerintem be-be lázasodok, csak közben dolgozom is, így mérni nem mérem. Szóval carul vagyok.

Ja, apának persze nincs munkája, mindenhol elbocsájtások vannak. De én hiába beszéltem, nem hitt nekem. Úgyhogy fogalmam sincs meddig nem fog még dolgozni. :?

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok

köszi a tippeket utánanézünk

Igen ezek a gondok csak jönnek ,pont amikor nem kéne. Nekünk is kb. másfél hónapja eldugult a WC és a zuhanyzó. Kihívtuk a duguláselhárítást (mert Pisti már nem bírt vele), jó sokat kínlódott a pacák (jó sokat is kért...), de végül azt mondta jó lesz. Erre hétfőn megint eldugult... még szerencse,hogy adott két hónap garanciát. Visszajött , rendes volt, jó sokat kínlódott , de azt mondta 100 százalékosan nem tudja megcsinálni mert van benne valami ami nem akar kijönni, és lehet ,hogy ez házon belül van. Gondolkodtunk mi lehet ez és másra nem tudtunk gondolni, csak hogy az előző lakó ott tartotta a macskaalmot. Mondta is a pacák,hogy ha azt öntötte bele az beleköt , mint a beton...a másik verzió sem jobb akkor pedig megrogyhatott a cső.. És ugye ha házon belül van akkor verhetjük szét az egész fürdőszobát. Annyiban segített ,hogy van egy ismerőse akinek van ilyen csőkamerája amivel meg tudja állapítani mi okozta a dugulást és pontosan hol van. Úgyhogy majd azt még megnézetjük és reménykedünk...

Ma voltam terhesgondozáson, előtte beütemeztem egy kis vásárlást csak így magányosan gyerekek nélkül...végre nyugisan tudtam nézelődni, találtam is mindent, amit kerestem. A terhesgondozáson meg ki köszönt rám?, az egyik középiskolai tanárom. Kiderült ,hogy úgy alakult,hogy lesz egy negyedik babájuk. Már volt is genetikai vizsgálaton, mert hát mát 45 éves van kockázat,de szerencsére minden rendben volt. Az volt a furi ,hogy egyszer csak azt mondta nyugodtan tegezzem, mondtam,hogy jó de kicsit furcsa lesz. Mire ő: -nekem meg az a furcsa,hogy itt ülök terhesgondozáson egy volt diákommal.
Érdekes helyzeteket hoz az élet:-)
Persze a hab a tortán az volt,hogy elkeverték a vizeletem így újra le kellett adni...
Nemsokára meg mehetek a terheléses vércukor vizsgálatra. Na az nekem a halálom az a két óra étlen-szomjan, ráadásul a múltkori rosszullét után...mondtam is Pistinek,hogy vegyen ki arra a napra szabadságot , bármi van tudjam riasztani..

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi megemlékezést.

Megint nem nagyon volt időm irni.

Atira nagyon kell újabban figyelni, szeretne belekapaszkodni mindenbe, elöször feltérdel utána már nyomja magát állásba ki.
Kedvenc játékai a vezetékek és Antónia bilije :D :twisted:
Hát igazi kis örökmozgó, szerencsére.

Mi még nem ünnepeltük meg a névnapot, majd hétvégén jön a család.

Elin! Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen szupi nadrágot tudtál varrni Lilcsinek.

Majd késöbb megpróbálok jönni, megyek reggelit csinálni meg kávét fözni elég rossz éjszakánk volt.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Hát ez a mai nap is jól kezdődött .....kocsi ismét szervízben..kilyukadt a hűtő :cry: :cry: Komolyan mondom az összes félretett pénz amit ausztriára szántam szépen elkopik a kocsira :( :(

Linda,jobbulást Rékának.Ma tudtál aludni?Ideges vagy vagy miért nem tudsz pihenni?

Évi,neked is jobbulást!!!!Hát nem lesz könnyű apának melót találni ép most,de nagyon szurkolok nektek!Azért egy fizetésből élni nem könnyű.
Szabira nem mehetsz el,hogy kicsit kifeküdd a betegséget?

Katlina,de jó,hogy nálatok ekkora hó van :) Lehet jobban tetszett Robikának,hogy húzhatja a szánkót,nem?:) Olyan gyönyörű huncut szemei vannak :)

Lizocska,akkor nálatok is jól kezdődik az új év.Remélem nem kell szétvernetek a fürdőszobát!!

Letti,gratula Atinak a felálláshoz :) Ezek után nemsokára jön a lépegetés oldalra,és jajj a berendezéseknek :wink: Anta visszarázódott az oviba?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi: Ezek a Seat-ok összebeszéltek. :twisted: :twisted: Apa is ma viszi vissza a szervizbe, kettesben iszonyúan kattog a gépezet.

LettI: Anta oviba jár? Nem is tudtam...Álláshoz gratula a kis névnaposnak!

Évi: Jobbulást neked!! Drukk Apának a melóhoz! Találni fog ő valamit, majd meglátod!

Lizocska: Inni sem lehet terheléses cukor előtt között? Mert én ittam annó..... :shock: Vizet.

Blogmeghívó ügyben: aki meghívót szeretne, priviben küldjön nekem legyen szíves egy e-mail címet, ahová a meghívó majd menni fog. Már ha a popianyu@gmail.com-ra még nem küldött nekem üzenetet. Köszi előre is!

Tegnap este elkezdem szétküldeni a meghívókat.
jaimee1

Sziasztok!

Úgy tűnik én is csatlakozom a gyerkőcök mellé alvás ügyben meg persze hozzád Linda. Olyan nehezen alszok el este, hogy csak na még hajnal 3-kor az órát nézztem és hallgattam ahogy apa szuszog mellettem. Ha becsuktam a szemem olyan félelem jött rám olyan belső szorongás apa szerint nem tudom mi ez de nagyon rossz. :( :(

Évi: Jobbulást! Jobb lenne ha kicsit otthon lennél és feküdnél nehogy még rosszabbul legyél. Apának pedig sok sikert a meló kereséshez.

Lizocska: Én hétfőn voltam terhelésen és jó lett az erdmény is éhgyomri az 5,36 és a löttyi után két órával 6,11. Nagyon tartottam tőle én is mindenki azt mondta, hogy nagyon borzasztó. Hát a lötyi még nem is volt olyan rossz és tök jó éreztem magam és erre nagy vagányan átsétáltam a boltba bevásároltam és apájék se voltak messze így oda is elsétáltam onnan pedig haza hoztak. Alig, hogy haza értem már nagyon szarul lettem jött ám felfelé az a cukros víz, de nyeltem ám vissza nem akartam inni megint. Az újabb vérvételre pedig a sógorom jött értem és ő vitt be de még akkor is nagyon szarul voltam, de ahogy levették az újabb vért és kimentem egy kicsit a levegőre már jobban lettem. Remélem nem kell majd szétverni a fürdőszobátokat és nincs nagy baj.

Erika: Nekem a védőnő azt mondta, hogy enni nem szabad abba a két órába amikor a cukor terhelés van, de inni azt szabad vizet. De visszont a vérvételen már azt mondták, hogy se enni se inni nem szabad. Én se éhes se szomjas nem voltam.

Köszönöm a nevekhez való hozzászólásokat.

Letti: Gratula Atinak a felálláshoz és Boldog névnapot kívánok.

Linda: Rékának jobbulást. Nálunk apa az Zsolt de ő nem akarja, hogy a fia is az legyen. Nem tudom miért de én minden esetre örülök neki mert én se szerettem volna.

Katlina: Nagyon édi Robika a képeken. Majd rájön, hogy a szánkón ülni sokkal jobb és persze ha húzza valaki mint ha ő húzza csak magába. Én biztos ráülnék a helyében. :) :) De szerintem sokan vagyunk ezzel így.

Judit: A Zétény az nekem is tetszik de apának sajnos nem. :(

Elin: A vezetékneve kicsit hosszú lesz ezért valami rövid keresztnevet szeretnénk. Szóval a vezetékneve Majercsik-Varga ...... :)

Tündi:Autót remélem gyorsan megcsinálják és most már ne legyen neki semmi baja, mert úgy gondolom lassan kezdesz begurulni. :)

Móni: Merre vagy nagyon el vagy veszve?? Remélem nem megint Milánnal van baj? :?:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Katlina! Nálatok ekkora hó van? Hogy még szánkózni is lehet? :shock: na igen, majd csak rájön Robika is, hogy milyen jó ha húzza valaki őt a szánkón :) Nálunk van az erdőben is kicsi dombocska, tavaly arról lehetett lecsúszkálni, Marci nagyon élvezte. Idén sajnos még nem volt erre lehetőség.

Évi! Hát ezek nem jó hírek :( Mielőbbi jobbulást neked!

Tündi! Azért remélem, hétvégére csak jó lesz az autód!
De jó, hogy nem Seatot vettünk annak idején... Pedig a Cordoba nagyon tetszett akkoriban.

Kriszti! Ne tessék idegeskedni, hiszen rendben van minden!
Brrr az a cukros víz, hogy mi értelme van.... De az még nagyobb hülyeség, hogy vizet sem szabad inni előtte. Mért, talán hatással lesz a vérképre?? :roll:
judit_79

Judit: Hát azért a miénk Seat nem tegnap jött le a gyártósorról, 14. éves, már érthető, hogy megmegbotlik. :wink: És amúgy nagyon hűséges autó, most robban le először.

Kriszti: Na tessék, én meg vedeltem a vizet a második pisi előtt, így is alig tudtam produkálni. :shock:

Viszont a két vérvétel között (terhelés után) nem szabad szaladgálni sem. Legjobb egyhelyben üldögélni.
jaimee1

Erika,köszike a meghívót! :) Regisztráltam is :)

Judit,elvileg legkésőbb holnap délre kész is lesz a kocsi,mert délutánra szükségem van rá!Úgyhogy hétvégére itthon lesz :)
Amióta nálunk van a kocsi(több,mint 2éve),mostanság kezdett előjönni a baja.Nekünk is 13éves lesz.De én amugy meg vagyok vele elégedve.remek fűtés van benne,nem eszik sokat.És ha új autót vennénk maradnék a seátnál,vagy opelnél :) Mert azok is nagyon tetszenek :)

Kriszti,tudod még most aludj amíg lehet :wink: És ne idegeskedj mindennel kész lesztek mire megszületik babuci.És jól látod kezdek igencsak begurulni :twisted: :P :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!
Máté mamánál mert készülődök a holnapra megyünk síelni Donovalyba!
Nem tudom,hogy fogja Máté bírni nem nagyon szereti a hosszú utat,de még az a jó hogy anyáék is jönnek és így tudnak segíteni!
Majd viszek gépet és csinálok fényképeket.

Katlina!

Nagyon aranyos Robika!!Jó nagy fiú már.
A múltkor írtad,hogy Robika szed valamilyen gyógyszert amitől étvágya van.Megkérdezhetném,hogy mi a neve?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szép estét!

Bocsánat, hogy nem nagyon reagálok mostanában, de mindig van valami dolog.

Ivett, de jó nektek! Jó utat!

Tündi, múlt éjjel meg versenyt köhögtünk Rékával :? ahogy Réka köhögött ma is, sztem a ma éjszaka sem lesz jobb :cry:

Évi, gyógyulj meg te is!!!

Azt hiszem, Szilbee-ék is betegek. Még nem volt időm bekukkantani a blogba.

Szilbee, jobbulást nektek is!!!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Ivett,érezzétek jól magatokat,és óvatosan azért :wink: Képeket el ne felejtsd :)

Linda,jajj már megint betegek vagytok :( Remélem hamar meggyógyultok!!!Jobbulást!!

Judit,Marcinak nagyon sok boldog névnapot!!
Kép

Tegnap kész lett a kocsink :) De a váltónál vmi csavar bele van törve valahova és majd azt ki kell cserélni,mert nehezen veszi így az 5iket.De most azt is megcsinálták,hogy még egy kis ideig jó legyen(ingyen) :) Rendesek ezek a szerelő fiúk :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Kicsit zombee vagyok, elég húzós éjszakánk volt... Marci valami rosszat álmodhatott, mert felsírt. Vagy felriadt, és valamitől megijedt, nem tudom. De nagyon sírt, olyan sikítósan, szegényke nagyon meg volt rémülve, és kapaszkodott belém. Még sosem volt ilyen. Betettem magunk közé az ágyba, ahol rögtön el is aludt. Még álmában is fogta a kezemet. Én viszont ébren voltam még vagy 1/2 órán keresztül, nem bírtam visszaaludni... Reggel meg folyamatosan szövegelt, gyártotta a történeteket, hogy mitől is ijedt meg, de szerintem egyik sem volt valóságos. Gondolom, így próbáltam megnyugtatni magát.

Tündi! Köszönjük szépen a köszöntést, de nem ma tartjuk, hanem augusztusban! :) Egy kicsit sok lett volna egy kupacban a karácsony-szülinap-névnap, aztán meg egész évben semmi.
Hétvégén akkor jöttök? Melyik nap lenne jó nektek?

Erika/Tündi: OK, ilyen idős kocsiknál már megbocsátható ha elromlik :) Viszont mi tuti maradunk a japán autóknál.

Melinda! Jobbulást nektek! És Szilviéknek is.

Ivett! Nektek pedig jó utat!
judit_79

Sziasztok!

Tündi, remélem jó sokáig bírja az autótok! Még az a szerencse, hogy nem azzal mentek Ausztriába. Én nem mernék elindulni vele. Amúgy hová hordod szereltetni, ahol ilyen rendesek?

Judit, köszönjük.

Ma éjszaka "csak" 2 köhögési rohama volt Rékának. Úgy veszem észre, kezd felszakadni neki, végre, mert tegnap még rekedtesen köhögött. Hát nem tudom, velem is mi lenne, ha nem aludhatnék reggel addig, amíg akarok. Már biztos kikészültem volna, sorozatban ez már nem is tudom hányadik szörnyű éjszaka.. :(

És hogy ez még ne legyen elég, most nálunk nincs meleg víz :evil: úgy néz ki, elfagyott a bojler, ugyanis fent van a padláson, és nem nagyon foglalkoztunk a szigetelésével.

Kép
pimelinda

Judit,nem baj azért felköszöntöttem Marcit :) Szegény Marci gondolom tényleg valami rosszat álmodhatot :(
Nektek a holnap du jó?Marci mikor szokott aludni?Luca legkésőbb fél2kor már fent van.Ha nektek jó,akkor úgy mennénk,hogy ne legyen olyan hamar sötét,természetesen alkalmazkodunk a ti napirendetekhez is :)

Linda,a reifmann-hoz szoktam kivinni a kocsit. Hu jól megjártátok akkor a bojlerrel.És akkor most milyen lehetőségek vannak?Újat kell vennetek vagy meg lehet csinálni?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, a csőben fagyott meg a víz, mint kiderült. Úgyhogy magától kiolvadt. De ma éjszakára már leszigetelik a fiúk, nehogy nagyobb baj legyen. Az új blogot mikor mutatod meg? :wink:

Kép
pimelinda

Tündi! Persze, jó a holnap délután. Marci nem is biztos, hogy alszik délután, úgyhogy gyertek nyugodtan olyan fél 3 körül, és akkor még ki tudunk menni világosban.
judit_79

Szisztok!

Adok már én is egy kis életjelet :) Szerencsére megvagyunk,jól vagyunk,csupán lusta vagyok :P
Készülünk a hétvégére,folytatódik az eszem-iszom :) Szombat-vasárnap szülinapozunk :) Holnap Milán 3 éves,vasárnap pedig apukám lesz 55.:)Milánnak rendeltünk a zagyvából tortát,apukámnak meg sütök.
Luca tegnap és azelőtt este nemnagyon akart aludni :( Elaludt a szokásos időben,majd 1 óra múlva kipihenten ébredt,aztán szórakoztatott bennünket fél 12-ig,akkor újból megetettem és így elaludt.Igaz ma is 10-ig aludtunk :oops:
Csajok,én nem vagyok odáig a muffin-ért,de tagnap olyan finit sütöttem(Vali ajánlotta a recit),azt hiszem ma is kell sütnöm :lol:

Nóri:Nagyon jó a gatyó,de jó neked,hogy így tudsz varrni :) Csini benne Lilcsi :) A babát nem mertük kipróbálni :roll:

Tündi:Az "öregebb"autók már csak ilyenek,ma a miénk is gyógyulni van :? Nemsoká mentek :) jó lesz nektek kimozdulni kicsit.

Judit:Édes a kis duzzogó Marci :) A mi babánknak nemhiszem,hogy villog a szeme.Féltékenység...hááát,ugye Zolcsi már nagy,talán ő jobban megértette,hogy a picivel többet és másképp kell foglalkozni,de azért néha őrlődött belül,ezt észre vettem.Milán meg talán az első 1 hónapban volt észrevehetően féltékeny,mindig akkor volt valami baja,vagy épp akkor kellett valami amikor Lucával voltam elfoglalva.Volt olyan,hogy éjjel is fölébredt,rögtön észrevette,ha keltem Lucához(pedig nem sírt a kis drága)és neki is kellett a kokás(kakaó)de azonnal :? De azért nem voltak húzós dolgok és látom,hogy imádják egymást :) Luca ha meglátja a fiúkat,majd kiügrik a kezemből,úgy kelleti magát.Vigyorog nekik,azok meg persze agyonig csókolgatják :) Ma pl Milánnal bohóckodtak,Milán szaladgált,Luca meg csak úgy kotort utánna,így nem is kellett felporszívóznom :P

Erika:Köszi a meghívót,regiztem is :) Remélem működni is fog,mert közben Luca is segített :roll:

Katlina:Jó sok hó volt nálatok.Édes Robika(öcsém is Robi) :) Egyébként én is vártam Milánnak az első szánkózását,de ő nem élvezte annyira :(

Kriszti:Köszi jól vagyunk,semmi gond szerencsére :) Te meg próbálj meg tényleg minnél többet pihenni,aludni :) Majd összefuthatnánk valamikor :) Barika növöget?

Letti:Atikának utólag is Boldog Névnapot! Kép

Linda,Évi:Nektek pedig mielőbbi gyógyulást!!!

Lépek is,míg Lucus alszik Zolcsikámmal tanulunk kicsit.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Linda,ma megnyitom a blogot :) De még sokmindent kell rajta csinálgatni.

De itt már felfedem a titkot :wink: Ma délután voltam a doki bácsinál és Lucának augusztus végén kistesója érkezik :) Már szívhagnja is volt neki.Ma 7 hetes :)

Judit,megyünk akkor :)

Móni,egyél jó sokat hétvégén :) :) Lucának gratula a kotoráshoz :)

Kriszti,kicsit fentebb mentek az árak a dokinál.(Egy tanácsadás 9000ft,ha videót is kérsz 10ezer,plussz képenként 500ft.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Aztamindenit!!! Gratula!!! Hát nem vesztegettétek az időt! :D :D :D

Holnap várunk titeket!
judit_79

Tündi:De szuper :) Nagy-nagy gratula Nektek!!!! :) Nagyon vigyázz magatokra!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi! Gratula!! Mesélj, milyen Lucushoz képest?

Most ennyi..álommanók erre sem járnak :? :evil:

Ja, Erika! Köszi a meghívót, remélem nem rontottam el. Ha mégis, majd szólok :oops: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Jól meg leptél a hírrel! Nagyon örülök nektek! :D:D:D Boldog babavárást!!! :D
szilbee

Tündi, gratulálok!!!
Amikor Apátok itthon volt?? :wink: :wink: :wink: de romantikus :D

Kép
pimelinda

Tündi: Hatalmas gratula!!! :P :P :P Nem is tudtam, hogy terveztétek már ketteskét! Nagyon boldog babavárást!!!! :P :P

Nóri: Jól csinyáltad, látom a kis rendszeremben a regelt olvasóimat. :wink:
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?