Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, már fél éve próbálkoznak a beállítással, de eredménytelenül eddig. Bár most nagyon jó orvosom van, de kicsit zavarja őt is az, hogy állandóan ingadozik ez a dolog.

Jaj Katák lenne hozzátok egy kérdésem. Ha mondjuk a thyroxin valameyik összetevőjével szemben túlérzékenységem lenne, azt hogy tudom kideríteni????(remélem jól írtam le) Azért mert a mellékhatások a papíron ugyanazok, mint amiket érzek! De a betegségemet kezelni kell mindenképp... Ilyenkor mivan???
magdolnam

Köszi mindenkinek!
És mind a négynek sötétbarna szeme van! :lol:
Szokták mondani, hogy Zsuzska hogy hasonlít Szabolcshoz! :D

Orsi, tudom!!!! Csak merem remélni, hogy neki is velem!
Viki, miért nem jó a nyári tali??

Kép
Kép
patr

Ági, jó a Balcsi is, csak arra már írták egy páran, hogy az még messzebb van!

Viki, annyira messze vagytok, hogy egyáltalán nem tudnátok jönni?
:cry: (akár itt is lehet aludni, és akkor nem kell egy nap annyit utazni!)

Kép
Kép
patr

Magdi: sajnálom, hogy ennyit kell szenvedned!!!!
A fiúknál megkérdeztem a nemüket, de most arra gondoltam ki kéne próbálni milyen érzés a szülésnél megtudni, hogy ki lakott a pocakomban. Többet már ugysem lesz rá lehetőségem.

Ági: Aranyos vagy!

Pati: már alig várom a nyári talit!!! Én örülnék egy jó kis bográcsos kajának!!! A költségelet meg szétdobjuk!!!
Szerintem jó nálatok, mert az kb.: középen van! (értitek!) :oops:

Kata: 22-én voltunk és most hívom a főnővért6, hogy mi az eredmény. A legutobbinál amit 3 hónapos korában csináltak minden rendben volt!
Gyerekkoromban nekem azt mondták, ha sokat ficánkolok akkor beletörhet a tű. Úgy látszik jól bekajáltam...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki,
találjunk ki olyan helyet, időt, hogy ti is el tudjatok jönni!!! Az nem lehet, hogy ti nem lesztek ott!!!
A fórum lelke!!!! És esze :D :D :D
(na jó, több lelke is van :D )

KépKép
szkagi

Csugi! Akkor talán van remény, hogy más banknál esetleg nem ilyen mértékben emelkednek a kamatok. Most utánanézegettem és fix kamatozású nincs is. Max olyan, aminek 6 hónapig állandó a kamata. Na köszi, az nem sok idő!

Magdi! Sajnálom a pajzsmirigy gondot. Nem lehet könnyű!

Ági! Én most januártól kapom a gyedet és nekem rendesen jött, sőt már dec 30-án rajta volt a számlán, de gondolom az év vége és év eleje miatt. A családit még nem kaptam meg, de biztos ma vagy holnap az is itt lesz.

Marcsi! Szegény Emma, még mindig szörcsög! Lehet megint foga jön. Roli hónapokig volt taknyos a foga miatt.

Jobbulást Otinak!

Kép
szly27

Viki! Szeged is messze van. :cry: Lackó alszik már?

Kép
dittke

Balcsi :shock: :D
magdolnam

Tita, és meg is fogod tudni állni??? :wink: Szívesen elmegyek veled uh-ra :wink: :wink:
magdolnam

Viki! Karcag is messze van, de Pest és Nyíregy között kb félúton!

Kép
szly27

Jól haladunk az 1000. oldal felé! :lol:

Kép
szly27

Roliról kép??? Liza tökre hiányolja. Úgy bámulja a gépet pedig... :oops:
magdolnam

He-he csak győzzék visszaolvasni, akik de. nem voltak!

Kép
dittke

Szly,
Muffin írta még régebben, hogy nekik fix összegű hitelük van, csak az időtartam nő, ha nő az infláció!

KépKép
szkagi

! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:29-kor.
Vendég

Na, kiváncsi vagyok, mikor kapom meg a gyedet. Szly korán megkapta, Bencuri még nem kapta meg :roll: hát már decemberben biztos nem fogom megkapni. Nekem december 16-tól jár elvileg.

KépKép
szkagi

:cry: :cry: mit olvasok-megint tali :cry: :cry: de jó lesz nektek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Ági! Azért lehet hogy tényleg van, csak most hirtelen felindulásból a neten nézegettem szét, amikor megkaptam az smst, hogy mennyit vontak le. Utána fogok járni. Mondjuk annak biztos nagyobb a havi részlete, de hosszú távon megéri és nem izgul az ember, hogy vajon mikor és mennyit emelnek!

Magdi! Mindjárt nézek képet Roliról, bár mostanság nem töltöttem fel újakat!

Kép
szly27

Ági, én sem kaptam meg :shock: pedig ilyentájt már megszoktam...
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:29-kor.
Vendég

Hú de pörögtök!
Talán egy,másfél órát nem voltam,és majdnem két oldallal lemaradtam! :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

hm... a dr-m azt mondta mikor az euthyroxot szedtem hogy látott már olyat, hogy azt nem bírták és a letroxot meg igen... de nálam ugyanaz a hatás van, görcsrohamok :shock: ebből következtetek arra....
magdolnam

nyari tali ok! Ha Magyarorszagonleszunk jovunk! BAr az osztalytali is lesz, szoval ha nem is leszunk itthon is hazajovun.
De nem hinnem ilyen hamar tortenne valami az elkoltozest illetoen. Csak az a ciki Alekonak febr 28ig van szerzodese, higy utana mi lesz velunk....az :?:

En mindjart megfagyok! Es fizetunk vagy 26ezer futest :twisted: :evil: 19 fok van, a rohadt ajto ugy szelel. De nem tudom hova tenni Annat csak a foldre.
modjuk van rajt hosszu bodu, pulcsika, melleny(Pattitol), harisnya, naci ( Adeltool kolcsonba)cipo.
de en ket pulcsiban is igen fazom.
Mr arra is gondoltam azert ilyennyafka mostanaban mert fazik :?
Most epp ket labon all kezzel tamaszkodva es beszelget onmagaval a tukorben:)
A tukor meg mindig salger:)
Vendég

Viki! Én nyáron Nyíregyházára szeretnék menni, megnézni az állatkertet.

Kép
dittke

Latszik ujra munka nap van:)
Mi is munkalkodunk az 1000oldal eleresen!
Vendég

Lizának!

Mindig így vicsorog, ha mondjuk, hogy nevessen, szóval már nem szoktuk neki mondani, mert mindig húzza az orrát:

Kép

Kép

Kép
szly27

Magdi, egyetértek az előttem szóló Katával...:) Ha viszont valami vivőanyag nem stimmel, van más gyógyszer...

Orsi, egyél! Én nem bírnám, 12.30-ig azt tuti...Apácskának jobbulást!!!

Vik! Köfi! Remélem még tart egy ideig a tej...bár már nem élném meg tragédiának ha nem lenne, hat hónap volt az elején a cél...:)
Nyíregyházáról nem megoldható a tali?
Mi nagyon benne lennénk!!!

Kép
andkata

Hú, micsoda képek! Annyira jó nézni a családi fotókat! :D

Na, erre a nyári talira, ha a fene fenét eszik, akkor is megyünk!

Levi az előbb hányta végig az egyetlen elmenős ruháját! :shock: :x :evil: Mert persze a hülye anyja rajtahagyta arra 3/4 órára, ami van az indulásig, hát az utolsó percekben megtisztelte. Megyek is keresek valamit amit ráadhatok. Végülis overál alá csak én látok.

Melóba kézban vittem le, még mindig érzem a súlyát, úgyhogy most magamrakötöm.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

köszönjük! Mindjárt mutatom Lizinek!
magdolnam

Én is megyek valamikor szerintem nyáron Nyíregyházára...Reszkess Viki!!!:)

Kép
andkata

Katák, mivel laikus vagyok ebben a témában így nem találtam a megfelelő szzót, de aszem erre gondoltam;)
magdolnam

Nincs mit! Rolkó most alszik. Jázmin meg nyüszizik kicsit. Szerintem ő is álmos lesz. Megette amit főztem, igaz fél üveg őszibarack is volt benne. Az a bajom, hogy kaja után nem iszik. Rolival minden egyszerűbb volt, pedig ő az első gyerek!

Kép
szly27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon vigyorog rá!!!!!!!!!!!! És buszt is vezet közben, meg akarja fogni Rolit. Nagyon édes :!:
magdolnam

Örülök, hogy tetszik neki! Biztos nagyon cuki!

Kép
szly27

Sziasztok!

Kata!
jelentem, ettem. Fogyifórumba meg be sem merek nézni még :oops:

Muffinék most vannak síelni?

Apát végre elaltattam (nehezen lehet rávenni, pedig sztem az a gyógyulás titka és a fokhagyma :wink: ), Emmát is, úgyhogy most nekiállok az olvasásnak.
Hjaj, de nincs kedvem.

Viki!
Gyertek nyáron. Ittaludhatnátok valakinél akár nálunk is, bár itt kicsi a hely, de megoldanánk), addigra már nem lesz olyan nagy nyűg Lalóval az utazás.

Mi tavasszal Udvarhelyre megyünk, 12 óra út, én már most tiszta stressz vagyok, de meg kell mutatni Emmát ott is a rokonoknak:)

Szly!
Szép nagyfiad van!
(Az egyik volt tanszékvezetőm volt karcagi, egyszer jártam ott)
Vendég

Sziasztok!

Kata!
jelentem, ettem. Fogyifórumba meg be sem merek nézni még :oops:

Muffinék most vannak síelni?

Apát végre elaltattam (nehezen lehet rávenni, pedig sztem az a gyógyulás titka és a fokhagyma :wink: ), Emmát is, úgyhogy most nekiállok az olvasásnak.
Hjaj, de nincs kedvem.

Viki!
Gyertek nyáron. Ittaludhatnátok valakinél akár nálunk is, bár itt kicsi a hely, de megoldanánk), addigra már nem lesz olyan nagy nyűg Lalóval az utazás.

Mi tavasszal Udvarhelyre megyünk, 12 óra út, én már most tiszta stressz vagyok, de meg kell mutatni Emmát ott is a rokonoknak:)

Szly!
Szép nagyfiad van!
(Az egyik volt tanszékvezetőm volt karcagi, egyszer jártam ott)
Vendég

Orsi! Köszi! Mi az egy éves Rolival utaztunk 13 órát autóval. Kellemes meglepetés volt, én is féltem tőle, de elég jól bírta. Kivéve a pelenka. Ha nem nyűglődött, nem álltunk meg és hát a pelenka nem kiabált hogy tele van! :lol:

Kép
szly27

A talit még apával meg kell beszélnem, mert sajna nekünk 1-2 napos kirándulás nem éri meg innen faluról.

Dittke, Kata!
De jó jöszötk majd!

Dittke!

Igen, Laló már fél 1től relaxál.
20150601134430

Roli huncut mosolyáért oda vagyok!

Orsi!
Gyere a fórumba, ott majd erőt nyersz. ;) Nem éhezős fórum.
20150601134430

Viki mi is szoktunk menni a falutokba :lol: :lol: :lol:

Szly Roli nagyon édes :lol: :lol: :lol: különösen amelyiken húzza az orrát :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Na végre sikerült elérni a kórházat és a vérképe nem sikerült a kémián pedig az derült ki, hogy a vasa épp határértéken van a májfunkció meg épp átlépte a normál értéket. Katák ez mit jelent? Még a dokival nem sikerült beszélnem!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:30-kor.
Vendég

Iza még fél szemmel lesekszik, de mindjárt alszik. De 3-kor indulnunk kell a gyerekekért, úgyhogy akkor bizti felébred. Persze ha alszik addig.

Kép
dittke

Roliért még össze vesznek majd a lányok!

Kép
dittke

Viki: mindenképp gyertek az alvást megoldjuk! Akkor gyertek egy hétre és mindig másnál alszotok!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jutkám!
És ezt Te csak így suttyomba közlöd! Eszem megáll! Találkozhatnánk!
20150601134430

[quote="titanilla78"]V írta:titanilla78iki: mindenképp gyertek az alvást megoldjuk! Akkor gyertek egy hétre és mindig másnál alszotok!!! Kép Kép

Na ja! Mindig máshol potyáznánk! Tetszene! Kép
20150601134430

Viki!
Titi megmondta a tutit!

Kép
Kép
patr

minden éven szoktunk menni a vadasparkotokba,ami csodálatos :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Köszi lányok Roli nevében!

Titi! Akkor ha jó lesz a vasa, talán jobban is eszik Levi! Hátha! A többihez nem tudok mit mondani!

Dittke! Szegénykém! Én ezért nem is akartam Rolit még bölcsibe adni. Mindig keltegethetném Jázmint. Meg cihelhetném Rolkóért. Elég lesz nekünk az ovi szeptembertől.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?