Sziasztok Lányok!
Irdab, Vernike, Judi, gyöyörűek a pocaklakók! Csodás érzés lehet látni, hallani őket!
Ranita, örülök, hogy jobban vagy és örömmel olvasom a pozitív hozzáállást! Ez az! sikerülni fog, mert sikerülnie kell! Pláne azokután, amin keresztülmentetek!
Vernike, sokat gondoltam Rád! Remlem sikerül helyretenni a dolgokat, szorítok!
Pruci, Pinczike, Bikfy! Nem semmi amit leadtatok kilóban! Gratula hozzá! Rám is rám férnie úgy 3-4 kiló minuszban. Csak a cici maradna!
A székrekedéssel nekem is vannak mostanában gondjaim. Valószínüleg a daganatösszehúzó teától.
Elég vacak ézés.
Rólam: a harmadik doki, aki egyébként nagyon profi na és persze nem is olcsó
Szóval ő onkológus-nőgyógyász. Ő végez egyedül méhátültetéseket Mo-n, ha jól tudom.Szóval, ő azt mondta, hogy bizony nem kicsi a mióma, de ennek ellenére ő azt javasolja, hogy minél hamarabb essek teherbe. Ha sikerül és az első 12 héten túl vagyunk, akkor nem lehet semmi baj, mert a miómi kifelé nő és a babát nem bánthatja.
Na de ha májusig nem sikerül, akkor annak oka lehet a mióma is. Bár nem igazán érinti a méhnyálkahártyát, de ha minden más ok kizárva akkor a miómára is gyanakodni kell.
Rövidre zárva: ha májusig nem esek teherbe és ráadásul nő is addig a mióma, akkor valahogyan el kell távolítani. És akkor jó sokat pihentetnünk is kell majd a babatémát. Akkor pedig valószínűleg a korábban már említett érelzárós módszert választanám.
De májusig még van időnk. Addig mindenféle természetes gyógymódot bevetek a mióma ellen és babára fel!!!!!!
Bocsi, ha hosszúra sikeedett.
Az ünnepeket a szüleimmel töltöttük leginkább, meg át kellett rágjuk a dolgainkat a műtét/nem műtét témában, de most már igyekszem majd töbet jönni és talán egy táblával is megpróbálkozom.
Puszi mindenkinek!