Lányok,
teljesen átmentem zugolvasóba
de annyi gyönyörű képet láttam, hogy nem lehet szó nélkül hagyni!!!!
Titikém, büszke lehetsz a fiaidra, olyan helyesek!!! Az unokahúgaid is! És tudom, miért hasonlítanak a fiaidra:
Tamást felmenteném... azért olyan szépek, mert rád hasonlítanak!!!! És a tesód gyerekei meg rá!
Olivérnek pedig szuper az álarca! Ti csináltátok? Nagyon ötletes! Lehet, ellopom az ötletet majd farsangra
Patri,
micsoda szép család! Az összes gyereketek nagyon szép! Fiúk is, lányok is, együtt! Gratula! És nem veszekszenek??? Hogy csinálják? Elvarázsoltátok őket?
Kike,
Domi cukipofi!!! A száraz piros foltot próbáltad Babé testápolóval kenni? Szonja arcán is van (atópiás a bőre), és gyorsan eltünteti!
Kriszti,
Levi irtóra jóképű legényke! És már 8 kiló??? Nem látszik rajta
A beteg babócáknak (és apukáknak is!!!) jobbulást! Patrikám, tarts ki, te nem lehetsz beteg, ugye tudod? Csak a gyerekek és az apukák tehetik meg...
Szly, sajnálom az egekbe szökő hitelt! Nehéz kitalálni, mi a jobb: csökkenteni a hitelt, vagy új beruházással növelni a bevételt... Talán előbb az egyiket, aztán a másikat???
Én a gázszámla miatt szívom a fogam... a decemberi lesz vagy 50ezer
és még nem is volt igazán hideg! És alig fűtjük a házat- most is hűvösnek érzem...
És a mi bevételünk nem fog emelkedni, sőt, most a gyed miatt már kevesebb lesz! Tényleg. Ti zökkenőmentesen kaptátok a tgyás után a gyedet? Nem volt kimaradás? Nem lenne jó, ha most nem kapnék pénzt...