Új privát üzeneted érkezett!

Dittke de jó akkor már 14 éves a nagyobbik gyerköcöd! Gondolom büszke is hogy ilyen fiatal vagy! Legalább is ha lány akkor ők azok szoktak lenni!

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:31-kor.
Vendég

Titi nagyon édesek a gyerkőceid.Nagyon hasonlítanak egymásra :lol: :lol: örülök,hogy éjszaka azért tudtál pihenni :lol:

Pati jobbulást nektek!

Kép
csugi

Kike! Én is úgy voltam, hátha kisfiú lesz, de a mi családunkba nincs is fiú. Ezért örülök az egy szem nagy fiacskámnak is.

Kép
dittke

Pati: nagyon édesek a gyerekeid ahogy játszanak! Zsuzska látszik mennyire szereti Zsoltit! Nagyon büszke lehetsz a lányodra Olyan szép és kedves!
Mielöbbi gyógyulást nektek!

Szerdán viszem a fiúkat prevenarra. Már előre félek olivérnek hogyan sikerül majd beadni. Megigértem neki, ha ügyi lesz elmegyünk ajit választani! Már nagyon gyúr rá. Múltkor elvittük Levit és azt hitte na most lesz az oltás és kap ajit. :lol:
Csak bele ne törjön a tű, ettől rettegek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:31-kor.
Vendég

Pattici!
Jobbulást nektek!

Szépek a kölkök!Azok a szemek!
20150601134430

Viki! Igen a Firefoxosat!

Patr! Sajnálom a betegeskedést és jobbulást! Arik a gyerekek!

Magdi! milyen problémáid vannak? Persze csak ha le akarod írni!

Én most ezeken a hiteleken rágódok! Én nagoyn szeretném kiváltani egy másikra a lakáshitelünket, úgy hogy bele is fizetnénk. Apa meg gépeket akar venni (bálázó, kaszáló meg ilyenek) A kettő együtt nagoyn szűkösen tudna menni. Abban igaza van, hogy abból lesz a pénz, mert a fizetésünk meg alig elég egy hónapra. Na de miért alig elég, hát az egyre növekvő hitel miatt! Szóval ördögi körforgás ez. De majdcsak lesz valahogy.

Kép
szly27

Linda! Igen, büszke rá. Volt, hogy testvéreknek néztek. 13-án lesz 14 éves.

Kép
dittke

Sziasztok!

Visszaolvastam, nagyjából :oops:

Talis képek szupik! Mi bizti nem tudtunk volna menni apa dolgozott, mi meg a mamánál voltunk. Meg nagyon messze van az örs.....! :cry:

Wera és Andi találkoztak hurrá!

Szabi édes! :D

A.Kata, még csak gyümölcsöket eszünk pluszba! lányzom nagyon elégedett a cicivel, nagy előnyben részesíti ,a többi kanalas kajával szemben! :wink:
Szépséges Adél már főzelékezik? miket eszik? lehet h irtad de lemaradtam! :oops:
Alvás már nem szundizik olyan jól a kisasszony! Este elég nehezen alszik el! és általában egyszer eszik éjjel! :D De még mindig egy szavam se lehet rá!
Nem alvós babák anyukáinak buksisimi!

Viki, Lackó édes hogy vigyorog! imádnivaló! Szóval ezek szerint Lackónak új szerelme van!? Majd elmesélem Szoncinak!
Kívánom nektek h legyen Dundusnak tesóka. Tényleg nagyon jó érzés őket együtt látni, ahogy egymásra néznek! imádnivalóak! De gondolom mindenki igy van a saját gyerekeivel! :D

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

Titi, örülök h tudtál egy kicsit pihenni! Remélem a következő uh-nál kapunk képet a pocaklakóról!

Szly, sajnálom a hitelt! mi is benne vagyunk !már félek kibontatni a boritékot mikor számla jön!

Kriszti, a múltkor kép Leviről csúcs ahogy alszik!

Vikinek Boldog hófordulot!

Most ennyi megyek plenkázni!
bencuri

Ha van kedve valakinek a következő uh-ra eljöhet velem és a végén amikor én kimentem megkérdezheti a nemét.

Levi már 10 perce a töltő madzagjával játszik.! Nagyon édes, morog mint egy kiskutya...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Pati nagyon édesek a gyerekeid :lol: :lol: :lol:

Szly húú nektek nagyon sokkal emelkedett a hiteletek :wink: Melyik banknál van?

Kép
csugi

Katák és aki tudja: egy héten hányszor adhatok sajtot Levinek? Tejfölt adhatok, ha tegnap adtam sajtot?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

És akkor priviben terjedne a hír, hogy kisfiú, vagy kislány!? :lol: Szerintem tuti nem bírnád ki! (és remélem nem is fogod és megtudjuk a nemét mielőtt megszületik, hiába..... a kíváncsiság! :lol: )

Kép
szly27

Köszönjük, ennyi jókívánság, és kedvesség hatására már holnapra meg kéne gyógyulnunk mind hármunknak!
Végre sikerült a négy gyereket lefényképezni együtt! Kép

Kép
Kép
patr

Csugi! Ez tulajdonképpen 4 év alatt emelkedett ennyit. Csak most a válság miatt megugrott vagy 5 ezerrel, most meg még kamatot is emeltek ami + 9 ezret jelentett. Egyébként OTP, de OTP-től nem veszek fel megint az tuti!

Kép
szly27

Sziasztok!

Egy gyors bekukkantás.
Csak pörgettem és képeket néztem, bocsi...

Gyönyörűek az összes babák!

Otinak hörghurutja van, kapott egy befújós gyógyszert, amit egy bazi nagy inhalátorral kell beadni neki. A héten itthon lesz, de legalább végre a doktornéninknél voltunk, aki tudta, mi baja van. Hétvégén a Heim Pálban egy nagyon öreg doktornéni vizsgálta Ottót, aki semmit nem hallott - lehet, hogy csupán az orvos korán múlik a diagnózis?

Mennem is kell, mert a kicsike üvöltözik.

Szép napot!

Kép
Kép
bondi

Viki!
Nincs új szerelmenünk, csak udvarolgatunk Emmának!
20150601134430

Patti!
A nagy legény nagyon huncutul néz! Brigire most már tuti értem h Szabid miért is olyan büszke!

104es bodyd van? Ha igen, milyen áron?
20150601134430

Szly gondoltam ,hogy az otp-nél van.Olvastam ,hogy nem hirtelen emelkedett ennyit .de ha 4 év alatt,akkor is durva.A sógroméknak is otp-s a hitelük és nekik is 2 év alatt 30 ezret emelkedett.

Kép
csugi

Patr! Nagyon szépek együtt!
Otinak jobbulást!

Kép
dittke

Otinak jobbulást !

Kép
csugi

Köszi :D Jó kis banda! És most már alig veszekednek!

Viki, van! 700-800 Ft, attól függ rövid vagy hosszú ujjú, van-e rajta minta stb.

Kép
Kép
patr

Patti!
Köszi! Továbbadom az infót.
20150601134430

Mire megirtam az előző hsz, irtattok egy egész oldalt! :shock:
Csajok nem birom a lépést tartani!
bencuri

Szly: csak nehogy "véletlenül" valaki nekem is elküldje! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Pati jobbulást nektek! Szépek a gyerköcök!

Otinak is megy a gyógypuszi!
bencuri

Viki, akkor még van esélyünk! 8) Bár Szonc belevan teljesen szerelmesedve az apjába! :wink: teljesen oda vannak egymásért
bencuri

Otikámnak jobbulást!

Kép
20150601134430

Otinak is jobbulást!

Kép
Kép
patr

[quote="bencuri"]V írta:bencuriiki, akkor még van esélyünk! 8) Bár Szonc belevan teljesen szerelmesedve az apjába! :wink: teljesen oda vannak egymásért

Ez nagyon cuki!

Remélem azért idővel már felénk is fog majd kacsingatni a szépszemű!
20150601134430

:D
bencuri

SZIASZTOK!

Bondi, belgyógyász vizsgálta? Meghallgatta rendesen? Azért javul nehezen szegénykém, mert valószínű asztmatikus hörghurutja van. A spray sokat fog segíteni, meglátod...Jobbulást neki!!!
Jobb az éjszaka valamivel?

Tita, szépek a képek! Örülök a jobb éjszakának! Miért törne bele a tű? Az szinte lehetetlen... Tejterméket ha már adsz, akkor szerintem kétnaponta nyugodtan. Mikor volt Levinek vérvétele? Csak a vas miatt kérdezem, habár a tápban van valamennyi. Vagy szed is? Fantomaltot adsz még? Milyen a súlya?

Jobbulást, Pati! Mindenkinek! Ispotály tábla lekerül majd hamar, meglátod...:) Szép a banda együtt!

Bencuri- Viki: Adél nyomja nagyon a gyümölcs főzeléket, kb 6x szopik egy nap, kétszer gyümölcs, zöldséget eszik táp helyett és csak este kell így a táp szerencsére...
Szonja majd eszik mást is, most is a legjobb a tej neki!
Adél is szerelmes az apjába és viszont! Mondjuk Zoli annyit foglalkozik Adéllal hogy nem csoda...

Minden gyerkőc nagyon cuki,a kit láttam, majd én is teszek fel képet!

Mancsi én benne vagyok a találkozóban! :)

Kép
andkata

Na, talán most van annyi időm, hogy leírjam, hogy mit beszéltünk egy páran az Ikeában, a nyári talival kapcsolatban!
Jó lenne egy közös szülinapot tartani, valamikor július végén. (Titi azt mondta, hogy addigra már ők is tudnak jönni) Apukás, tesós buli lenne. Már most ki kellene jelölni az időpontot, hogy aki nagyon szeretne jönni, az a nyaralását is tudja ehhez igazítani.
A helyszint és az időpontot kellene megbeszélni minél hamarabb.
Én felajánlottam, hogy nálunk lehet, nagy kert van, nagy medence, hinta, csúszda, stb., Szabolcs azt mondta hogy főzne bográcsban valamit.
De bármilyen ötlet jöhet, a helyszínt illetően, valahol középen kellene tartani, hogy azért senkinek ne kelljen egy egész napot utazni. Az egy irányból jövők meg összeülhetnek egy-egy autóba!
Szóval jöhetnek az ötletek, mondjuk egy hétig, utána döntsünk!
Vélemény?????

Kép
Kép
patr

nekem sajnos pajzsmirigy problémám van... de nem egyszerű, görcsrohamokat kapok meg ilyenek.... és annyira szeretnék úgy élni, mint egy átlag, normális ember, nem pedig állandó streszben, hogy vajon hol jön rám és nem e néznek részegnek és segítenek e rajtam (mert olyankor se beszélni se nagyon nyelni, járni nem tudok. Mint az epilepsziás roham hasnonló) Amikor meg nincs rohamom akkor meg pocsékul érzem magam. Nem tudok aludni, a szívem majd kiugrik (jó kis sinus tachycardiám is van) állandóan szédülök, stb stb.Nekem ez az elsődleges kívánságom... Nem akarok is senkit traktálni ezzel, mert már magam is unom ezt a dolgot....
magdolnam

Kata nagyon ügyik vagytok h csak egyszer esztek tápszert! Szoni is 5-6szor szopizik!
bencuri

már nem emlékszem rá, de Tita..., az fiaidnál sem tudtad a nemüket míg pociban voltál?
Nagyon ügyes Domi baba! Liza meg szó szerint érvényre akarja juttatni az akaratát -> egyedül akar ücsörögni :lol:
magdolnam

hú Patr! Ez nagyon nagyon jól hangzik!!!! Elvileg a július már jó lenne nekünk is, mert vége lenne a költözéses dolognak, ha minden jól megy
magdolnam

Lányok,
teljesen átmentem zugolvasóba :oops:
de annyi gyönyörű képet láttam, hogy nem lehet szó nélkül hagyni!!!!

Titikém, büszke lehetsz a fiaidra, olyan helyesek!!! Az unokahúgaid is! És tudom, miért hasonlítanak a fiaidra: Tamást felmenteném... azért olyan szépek, mert rád hasonlítanak!!!! És a tesód gyerekei meg rá!
Olivérnek pedig szuper az álarca! Ti csináltátok? Nagyon ötletes! Lehet, ellopom az ötletet majd farsangra :roll:

Patri,
micsoda szép család! Az összes gyereketek nagyon szép! Fiúk is, lányok is, együtt! Gratula! És nem veszekszenek??? Hogy csinálják? Elvarázsoltátok őket?

Kike,
Domi cukipofi!!! A száraz piros foltot próbáltad Babé testápolóval kenni? Szonja arcán is van (atópiás a bőre), és gyorsan eltünteti!

Kriszti,
Levi irtóra jóképű legényke! És már 8 kiló??? Nem látszik rajta :wink:

A beteg babócáknak (és apukáknak is!!!) jobbulást! Patrikám, tarts ki, te nem lehetsz beteg, ugye tudod? Csak a gyerekek és az apukák tehetik meg...

Szly, sajnálom az egekbe szökő hitelt! Nehéz kitalálni, mi a jobb: csökkenteni a hitelt, vagy új beruházással növelni a bevételt... Talán előbb az egyiket, aztán a másikat???

Én a gázszámla miatt szívom a fogam... a decemberi lesz vagy 50ezer :shock: és még nem is volt igazán hideg! És alig fűtjük a házat- most is hűvösnek érzem...
És a mi bevételünk nem fog emelkedni, sőt, most a gyed miatt már kevesebb lesz! Tényleg. Ti zökkenőmentesen kaptátok a tgyás után a gyedet? Nem volt kimaradás? Nem lenne jó, ha most nem kapnék pénzt... :shock:

KépKép
szkagi

jaj Bondi, sajnálom :( Oti legénynek meg gyógypuszikat küldök!
magdolnam

AKatus!
Nagyon ügyesen csinálod!!!!!
20150601134430

Sziasztok!

Húúúúú, Magdi!
Nekem a nagymamámnak volt hasonló problémája, mindig calcimusc injekciót kellett kapnia vénásan. Nagyon sajnálom!

A nyári tali szuper lenne... én nagyon szeretnék már menni. Mi júli 10-től nyaralunk 10 napig.

Már annyira sajnálom Emmát... miért nem múlik még mindig a takonykór????
Szegénykém annyira sír, amikor közelítek a porszívóval...

Katák!
Normális ez? Kettő hete tart... :roll:

Titi!
Gratulálok én is a 16. héthez!
hogy telik az idő?!?!

pont a minap jutottál eszembe, hogy Emmával én ilyenkor már éreztem mocorgásfélét, de láttam, írtad is, hogy Te is!
Ennek örülök!

A képek csodaszépek, amiket felraktatok!!!
Vendég

kicsit lassan olvasok vissza :shock: !
Patr, milyen szép családod van!
magdolnam

Na, nekünk a nyári tali is ugrott, brühühühühühühühü.
20150601134430

Ági én dec. összesen 3220ft kaptam és munkaügyön azt montdák gh majd 5-én mert nincs akihez tartozok! :twisted: ma azt igérték majd visszahivnak,hát kiváncsi leszek?!
bencuri

Miért Viki?

Egész nyáron nyaraltok??? :wink:
Vendég

Jaj, Magdi!
Ezt nem tudtam, nagyon sajnálom.
nem tudnak vele semmit csinálni?

Patr!
Én benne vagyok a nyári taliban.
Gyrekek szépek, a férjed pedig -komolyan mondom- egy csoda. szerencsés vagy vele.
Tita!
Gyerkőcök szépeknagyon. Jók a fotók!

Viki!
Apa nagyon helyes!Remélem nem neheztel, amiért meglestük:)
Szép család vagytok.

Tami!
Mi Apánk most alszik, rremélem jobban lesz. Alekónak jobbulást. Hát ma Jancsi sem tanít, ami nagy pénzkiesés, de hát most ez van. Remélem Aleko mielőbb jobban lesz.
Annának nagy puszit küldünk.

na, most jut eszembe, nem is ettem ma még itt a nagy rohanásban.

(pedig a tej miatt kellene, most megyek is)

AKata!
Emma is kb. ezt nyomja evésügyileg. (mint Adél)
mondjik ma meg tegnap nem nagyon eszik kanállal, mert fáj az ínye, mindig felvisít, ha hozzáér.
Vendég

mért Viki?
magdolnam

Csak azért Drágáim, mert még mindig mi lakunk a legmesszebb. :lol:
20150601134430

Patr,
szuper ötlet a nyári nagy találkozás!!! Véda írta, hogy lehetne a Balatonnál is akár. Szerintem az is jó ötlet! Vegyük fel a listára! De ha nálatok lesz, az is nagyon jó (nekünk meg még elég közel is van :wink: ).

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?