Új privát üzeneted érkezett!

Kis aranyos Máté!

Kép
dittke

Iza elaludt! Kép

Kép
dittke

olyan jó nézni a képeket! ÚGy csodálom a nagycsaládosokat! Nekem meg a férjemnek nincs testvérünk. Nagyon szeretnénk majd még egy babát, de hát nem tudom hogy lesz... :(
magdolnam

Dittke mennyi idősek?
Örülök ,hogy Liza elaludt. :lol: :lol:

Máté is alszik,de szegénykém annyit köhög álmában :wink:

Magdi biztos rossz lehet,hogy eggyikőtöknek sincs testvére.Nekünk mind a kettőnknek két testvére van.

Kép
csugi

Liza is egy kicsit, hála égnek. Annnnnyira nyűgi a fogacskája miatt :(
magdolnam

Domi és Máté nagyon aranyasok.

Öcsi felkelt közben, felporszívóztam és leköltöztettem a szőnyegre.

Magdi!
Miért gondolod h nem lesz tesó?

Orsi!
Hogy aludtatok otthon?

Márti!
A ti éjjeletek milyen volt?
20150601134430

Na, elszállt a hszem.
akkor újra:

Vikinek boldog hófordulót!

Lányok!
Nem is merem Emmát idehozni, még csak délelőtt és ennyi jó pasi!
Lackó, Szabi, Levi, Máté, Domi---még választani sem tudna.

Nagyon szépek a fiúk!!!

Mancsi!
Nagyon jó ötlet a tali, én mindenképp mennék Emmával!!!
Apa meg... hát, megértelek. Oké, hogy van egy egészséges baba, de azért egy pasi sem árt. Jogos a panaszod.

Viki!
Nagyon szépek vagytok az vaataron, kár, hogy Apa titkolja kilétét, biztos ő is helyes.

Magdi!
Van valami oka, hogy nemm biztos a második gyerkőc?
Én sem szeretném, ha Emma egyke lenne.
Vendég

Köszönjük!
Magdolnám:igen,már régóta négykézlábra is áll,és hintázik,csak nem mászik,hanem kúszik,meg a fenekét az égnek emeli,és kinyújtja a lábát,mint a multkori videón is láthattátok :lol:

Nagyon édes Máté Baba! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Noémi 14, Ricsi 9, Bianka 5 lesz.

Kép
dittke

Tita!

Örülök, hogy viszonylag jól telt az éjszaka.

Emma fogzik, de eddig (KOP_kop-kop) szerencsére lájtosan. Apa viszont nagybeteg. 38, 6 reggel, éjjel még magasabb volt. Ráadásul pasi, úgyhogy most két babám van itthon.
Hiszen tudjátok. beteg pasik :lol:

Aleko jobban van?

És mindjárt itt a főbérlő a pénzért, vérzik a szívem ilyenkor :(

szép napot
Vendég

Jo reggelt!

En ejjszaka megint majdnem megorultem, 11tol 3ig probaltam elaludni, hol a kanapen, hol az agyban de Aleko ugy kohogtt, hog yzengett a szoba( Anna nem ebredt fel szerencsere, ugy latszik jo az alvokaja)es azon tortem a fejem hoiva mehetnek akar csak egy ejjelre is mert megorulok, hogy nem aludhatok.
Sajna nincs kulon zarhato szoba ahova elvonulhatnek :twisted: :evil:
Szoval 3tol 6ig aludtam, majd 8kor kelt Anna de nem volt annyi erom hogy felkeljek hozza, bekakilt azt is hallottam, de a kis kedves angyalkam visszaaludt meg egy orara. Agyon vissza dicsertem hog yilyen kedves volt velem mert ha 8kor fel kellett volna kelnem tuti osszerogyok.

O egesz jol van ma nem megy annyira a nyuszi es siras- kop kop.

Magdi: Tita nem szeretne tudni a baba nemet.
valakinek el kene kisernie aki tudja mert ezt igy nagyon nehez lesz kibirni nyarig.

Viki: nekem is szules ota csak ugy jon a piri.
Mondjuk egesz kiszamithato mikor.

Mit fozzek ma vajon?

Probaljak ujra adni Annanak mast mint tap?
Tegnap kapott este reszelt almat, es azt olyan gyonyoruen ette. En nem ertem miert tudja azt megenni es semmi mast nem.
Arra rajottem nem szereti a tok pepest, de ha villaval osszetorom a krumplit nem eszi meg, azert lehet probalom ujra.

Most a foldon kopacsola labaval a dragam, es maszatolja a kicsorgatott nyalat:)
Vendég

Dittke!

Te meg emellett nagyon fiatalnak tűnsz!
Jól bírod nagyon!
Vendég

Tami!

Sajnálom a rossz alvást!
Aleko volt orvosnál? Kéne vmi a köhögésére, mert ez így nagyon fárasztó!
Nálunk akkor volt ez, mikor terhes voltam. Tanítottam, hatkor keltem, és volt, hogy csak két órát aludtam.

Azt hittem megőrülök!

Úgyhogy átérzem.
Vendég

Máté és Domi édibogyók! :D

Nekem mennem kell. Megyek melóba keresetigazolásért. Megküldték a központból, elmegyek érte és elviszem az önkormányzati hivatalba, remélem hamar végzek.

Nem is tudom, hogy vegyem-e Levit kendőbe, vagy vigyem kézbe? Végülis 5 percen belül eljutni mind2 helyre gyalog.

Ááá, viszem kézben.

Na megyek, majd még jövök.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Orsi!
Apa nem szereti ha a netre teszem, iwiwről is le kellett szedni aközös képeinket :(

De most megint felteszem a kzös képünket stikában:

Kép
20150601134430

VKatus!
Ti jártok még tornázni?
20150601134430

Orsi köszi! :oops: 18 múltam, mikor Noémi született.
Tami sajnálom hogy nem tudtál aludni. :cry:

Kép
dittke

Kialudta magát. Már nézelődik a lány!

Kép
dittke

Orsi!
Apának jobbulást! Szed vmit gyógyszert?

Tami!
Alekonak is jobbulást. A sinupret drazsé nagyon jó köhögésre.
20150601134430

Viki nagyon szépek vagytok :lol: :lol: :lol:

Dittke akkor te is jó fiatalon szültél ,akárcsak én :lol: :lol:

Tami apát zavard el az orvoshoz,hogy írjon neki valamit,mert ez már így nagyon rossz,hogy te sem tudsz tőle aludni :cry: de gondolom neki sem lehet kellemes

Kép
csugi

Orsi: Aleko tuti jobbn van, de pasi, es minden kohogest ugy el meg mint ha a halalan lenne:)

Annam megtalalta a patentot a mellenyken amit Pattitol kapott es azt ragcsalja. ugy birom olyan kis felfedezo, de kicsit hiperaktiv is, egy percre nem all le a laba.
Vendég

Na csajok, most annyi képet hoztam, hogy győzzétek nézni!

Kép
Ajándékbontás.
Kép Én már kenyérhéjjat eszem!
Kép Nagyon fini!
KépHa nincs kenyér a kezem is megteszi!
Kép Ez nagyon vicces volt!
Kép Hello csajok!
Kép Nagy kacaj!
Kép
Kép Nézd mami próbálok felülni!
Kép Légyszi engedj ki!!!
Kép
Kép Hát ezt a sapkát meg honnan vetted?
Kép Hé, nem látlak!
Kép Papa sapijában, kicsit rap-esen
Kép Reggeli Játék
Kép Hé én is akarok játszani!
Kép olivér kariajándékkal járszik!
Kép
Kép
Kép Nézük csak hogyan is működik!
Kép Karácsony a nagyinál!
Kép repülök
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok4

Na most én is kipróbálom Viki trükkjét!

Vikinek Boldog hófordulót kívánok!

Viki! Itt is esett a hó, és lapátolhattam el
:twisted: A szomszéd bácsinak mindig lenyírjuk nyáron a füvét, cserébe el szokta lapátolni a havunkat. Most meg csak a sajátját tolta el! :twisted:

Babu! milyen kis aranyos Szabi! Ezen a képen sokkal vörösebbnek néz ki a haja! Tényleg ennyire vörös? Nagyon cuki!

Laló nagyon vagány a Nike felsőben! Jázmin tegnap kapott egy Nike zoknit!

Kriszti! Levinek milyen kis piros a pofija! Nagyon aranyos!

Kike! Teljesen igazad van, nálunk szoktak szólni a szülőknek!

Kriszti! Felírtam és elmentettem. Mindig téged várlak és utána csinálom a táblit. Akkor ha lesz időm, hamarosan megcsinálom az 5 hósat! Aki még nem küldte, küldje please!

Titi! Örülök, hogy jobb éjszakád volt és evett Levi! Grat a 16 héthez!

Csugi! Nagyon cuki Máté!

Domi milyen kis pofis!

Ez így egész jó, így nem felejtek el semmit.

Én most mérges vagyok! Megint emelték a hitelünk kamatát! Alig 40ezerrel kezdtük és most 60-at kel fizetni! Azt hiszem hitelt váltunk.

:?

Kép
szly27

Hm,a kis francos kölke :lol:
leraktam aludni,de csak sírt,pedig fáradt volt,na mondom ok,akkor felveszem,megnyugtatom,hozzám bújt,én dúdoltam neki,közben mozogtam ide-oda-hát a francos nem elaludt-na ok,akkor mondom szundi,kicsit nehéz ahhoz hogy én egész idő alatt fogjam a valagát,nem is szoktam így altatni,és ezután sem fogom,én csak megnyugtatni akartam-csak túl jól sikerült :lol:
Persze mikor leraktam,jött az üvöltés,de hagytam,hát ha nekem hozzászokik hogy kézben alszik-világgá megyek,sajnálom szegényemet,de nincs az a pénz hogy hozzászoktassam a kézben való elalváshoz.
Szóval sírva ugyan,de elaludt. :roll:

Dittke:18?De fiatal voltál,én 21 voltam,mikor Vercsi született,de így is azt mondták rám hogy szemtelenül fiatal Anyuka vagyok :lol:
De szerintem nem baj,ha fiatal Anyukák vagyunk,igaz? :wink:

Titi:nagyon jók a képek-az összes! :P

Kép
Kép
Kép
kike

És még 1-2.

Kép Olivér szilveszteri jelmezben
Kép
Kép
Kép
Kép Húgom nagyobbik lánya
Kép Rami eteti a húgát

És a legfontosabb amit a legelejére kellett volna!!!
Kép Lilu rajzolt nekünk karácsonyra!
Kép Védától kapott ajándékok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A sírósnál megsajnáltam-a repülős fantasztikus-az összebújósak meg olyan édesek...és a többi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi! Nagyon szépek a fiúk! Kép

Kép
dittke

Titi! Nagyon jók a képek! Édesek a fiúk! Roli is állandóan mindenről ugrál lefele! Meg felmászik mindenre!

Kép
szly27

Én örülök, hogy olyan fiatalon szültem. Fiatal nagymamák leszünk. :wink:

Kép
dittke

Viki: szinupretet issza, meg valami koptetot is. Du rendel a doki, megy. Csak attol tartja kiirja meg tappenzre, es azt nagyon nem akarom. Ugyse csinal itthon semmit, es a penz meg igen kene, mert most nem dolgozott 23 -24 fizetes nelkuli szabi, 25 szabi, 27-31szabi 1-2 betegallomany.szoval elni is kene valamibol.
Vendég

TEsód kisebbik lánya tiszta Olivér!

Kép
szly27

Tita: jo latni a lovaguk! Annyira gyonyoru gyerek! Persze Oliver sem panaszkodhat! tundei kissrac!
Vendég

Szly: mindenki ezt mondja a családban. :lol: Szerintem is! Majd Tamásnál rákérdezek hogy is van ez? Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi csajok a dícséreteket, nagyon jól esik

Tényleg nem szeretném tudni a bébi nemét csak a születésénél, bár már kezd reszelni az ördög... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Azért érdekes:Titi,Szly:a gyerkőceitek nagyon hasonlítanak egymásra,az enyémek meg teljesen különbözőek :lol:

Kiskorunkban mi is a tesómmal nagyon hasonlítottunk,volt hogy ikreknek néztek minket :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi!
Olyan gyönyörű 2 fiad van! Szuper képejk!

Szly!
Milyen trükkömet akarod kipróbálni? A firefox-st?

Tami!
Akkor tessék elzavarni dolgozni!
20150601134430

sziasztok
én nem fözök ma :D

kike:szivesen örülök hogy végre megérkezett
csoda ari babaképeket láttam

és milyen kis ügyesek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Vikinek boldog hófordulót!

Babuli, Desviki, Kriszti, Titi a fiúk gyönyörűek! Azt hiszem a csajoknak van miből válogatniuk! :D :wink:

Tita gratulálok a 16 héthez! Tudjátok már hogy milyen nemű?

Dittke megkérdezhetem hogy hány éves vagy? Én is örülök hogy fiatal anyuka vagyok, bár szerintem átlagba ebbe a korba szülnek sokan!

Kép
linda24

Máté nagyon ari!

Titi! A fiúk is édik!

Szly! Igen ennyire vörös és ez azért érdekes mert egy ideig kezdett barnulni de most megint nagyon vörös lett! :D
Vendég

Linda! 32 vagyok.

Kép
dittke

Sziasztok!
Ismét túléltük az éjszakát, (ez már máshogy nem lehet megfogalmazni!).
Viki, köszi a kérdésed, Zsu várta az iskolát, de tegnapra ő is beteg lett, úgyhogy levonultunk mindnyájan a dokihoz. Zsolti egy hét alatt nem javult, nagyon vörös a torka, úgyhogy elkezdte szedni az antibigyót. Zsu nem kapott semmit, de egy pár napig ne menjen iskolába. Én meg infrázom, gyogyót ugysem szedhetek.
Ennyi. Kiírjuk a kapura, hogy ispotály.

Gyönyörű az összes pasi, akiknek láttam a képét!

Kép
Kép
patr

Dittke közbe visszaolvastam és láttam hogy már írtad. Tényleg nagyon fiatal vagy! De ez szerintem tök jó!

Kike hú te is milyen fiatal vagy és már 3 gyerköc van. Olyan jó nektek, tényleg fiatalosak lesztek mire megnőnek a gyerekek! :D

Kép
linda24

Patr:sajnálom-jobbulást mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Zsolti és értelmes nővérkéje (aki már 8 éves :shock: ) Kép Kép

Kép
Kép
patr

Negyedik nem lesz-bár egy kislány még jó lenne :lol: :lol: csak viccelek-tényleg nem lesz negyedik :D

Kép
Kép
Kép
kike

igen sajnos van probléma dögivel.......
magdolnam

Kike, köszi szépen, igazából szarul csak én vagyok, a gyerekek elég virgoncak!

Kép
Kép
patr

Patr jobbulást mindenkinek!

Kép
dittke

Kike: nálunk is így volt a húgom ballagása után elmentünk pizzázni és azt kérdezték most ballagtatok? pedig 5 év van közöttünk. Ja és a faluban is sokszor összekevertek minket.
Szerintem tök jó, hogy különböznek, mindegyik gyönyörű és huncut!

Viki: nagyon szépek vagytok! Jó nézni titeket, látszik mennyire szeretitek egymást!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Pati! Jobbulást Nektek! Édik a gyerkőcök!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?