Új privát üzeneted érkezett!

Na végre! Már azt hittem elraboltak!

Lacus Nagyon édi! Ő is huncut! :D
Vendég

Nem raboltak el, csak huncutka berotyizott a tiszta pelusba + követelte a hammáját. :lol:
20150601134430

Egészségére a rotyit és a hammát is! Szabi most aludt el vagy 10-20 percre! :D
Vendég

Viki! A Storyonlinon írnak az Ördög Nóráról! :wink:
Vendég

Jó reggelt?

Vikinek nagyon boldog hófordulót!

Szabi és Lackó nagyon édesek :lol: :lol: :lol:

Ma nálunk is megkezdődött a nagyüzem,egy kis szokásos reggeli hisztivel :roll: :cry:
Máté már megint taknyos,meg köhög is.

Viki nálunk is esik a hó :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Jó reggelt! :D
Titi gratula a 16. héthez. Milyen gyorsan telik az idő!
Andi! Vikinek boldog hófordulót!
Egész jól aludt éjszaka Iza! :D
Szabi már alszik? Mikor kelt fel?

Kép
dittke

Dittke! 6 óra után ébredt fel!

Csugi! Köszönjük a dícséretet!
Vendég

Csugi!
Miért hisztizett az a szép fiú? Máténak jobbulást!

Mizus a gyerekekkel? Elindult a suli?
20150601134430

És már alszik? :shock: Nagyon ügyes! És szép! :wink:

Kép
dittke

Lackó is fáradt már, ő 7kor kelt. Megy a nyüszi, de hagyom még kicsit, hogy lefáradjon jobban.
20150601134430

Dittke! Már fel is ébredt! :lol:
Vendég

Akkor nem sokat aludt! :cry: Kialudta magát a drága?
Iza is 7 kor kelt, és eléggé nyűgi. Mit csinál Lackó? Mert Iza már sír ilyenkor.

Kép
dittke

Viki az én drága gyerekem sportcipőben akart menni suliba,mert ő bizony nem vesz bakkancsot.de azért én győztem :lol: :lol: Heni meg,nem akart menni apával kocsival suliba,hanem busszal :wink: :wink:

Szabi jó hamar kialudta magát :lol: :lol:

Kép
csugi

Jó reggelt!

Most nekünk is elég nyűgös éjszakánk volt.

Szabi, Lackó édespofi! :D

Tegnap én is csináltam néhány aranyos képet. Mindjárt hozom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ilyenkor csak keveseket szokott aludni mert 9-kor eszik! :D
Vendég

Tündériek, mikor 20 perc alvás után úgy vigyorognak, mintha átaludták volna az egész napot!

Kép
dittke

Hát,jó hideg volt :?
Domi szundizik-elég nehezen aludt el.
Olyan furcsa ez a csend :lol:

Édesek a gyerkőcök! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi nagyon cuki :lol: :lol:

Kike most nekem is fura ez a nagy csend :lol: :lol: de azért már olyan jó

Kép
csugi

Nagyon édes Levi-jó piros a pofikája :)

Dominak ma reggel megint nagyon piros volt a folt az arcán,és száraz-nem tudom mitől jön ki neki..estére halványodik,de reggel mindig ilyen nagyon piros.

Kép
Kép
Kép
kike

Na,igen, nem mondom hogy nem jó ez a nyugalom-de azért hiányoznak.
Vercsi is persze ismét kiverte a hisztit,hogy nem akar oviba menni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

De édes Levi!
Kike! Nálunk apa viszi a héten a gyerekeket. Nem irígyellek. Én nem bánom most a csendet. :oops:

Kép
dittke

Kriszti! Levi nagyon ari! :D
Vendég

Az egészben azt utálom a legjobban,hogy ugye az ember jól felöltözteti a kicsit is,de hát az meg idő,amíg a nagyok átöltöznek,meg segíteni kell a Kristinek,és Domi meg kimelegszik,kinn meg hideg van-és már így is hörgött reggel,meg tüszögött,meg köhögött :?

Kép
Kép
Kép
kike

Dittke!
Lackó "énekel" ilyenkor, de már alszik is.

Jutka!
Lányodnál tart még a bünti? Biztos azért akart buszozni h pletyizzen a barátnőkkel.
20150601134430

Levi nagyon cuki! Lackó orcája is ilyen piros.
20150601134430

Mondtam az oviban a tetű dolgot,hogy azért a többi gyereket is nézzék át,mert tuti ott kapta a Vercsi is,ez eddig ok,és mondta is az Óvónő hogy volt decemberben az oviban,csak azt nem értem,miért nem lehet szólni a szülőknek hogy figyeljék a gyerekek haját,mert van tetű az oviban.... :twisted: Ha szólnak időben,és nem azt mondják hogy hát megnézték neki,de nincs benn semmi,hanem váltsunk sampont,mert biztosan attól vakarózik a gyerek-szóval ha szólnak hogy van az oviban,biztos jobban odafigyelek a Vercsi vakarózására,és előbb észreveszem,és akkor nem fajul eddig a dolog... :twisted: :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Lackó is ügyes! Ilyenkor meddig alszik? Iza még mindég nem alszik.
Kike! Du. én megyek értük. Bianka felöltözik egyedül, de sokáig tart! Segíteni nem nagyon tudok neki, mert Izát kendőbe szoktam vinni.

Kép
dittke

Viki Már nem tart a bünti

Kike nem irigyellek ,hogy minden nap a héten neked kell vinni a gyerekeketebben a hidegben :wink: :wink: Messze van az ovi?

Kép
csugi

Csugi:szerencsére nincs messze-úgy tíz perc,csak amikor északról fúj a szél,akkor pont szemből kapjuk... :? De ilyen hidegben-legalább fél órás útnak tűnik...

Én is csak egy kézzel szoktam segíteni Kristinek,másikban a Domi van..nem egyszerű,és milliószor rá kell szólni hogy ne bambujj,hanem húzd már a szandidat,mert Domi bemelegszik :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Dittke!
Ilyenkor csak 30-40 percet. Dél körül van a nagy alvása.
20150601134430

Dittke:kendőben?nam fájdul meg a vállad,meg a hátad?
Én itthon egyszer beleraktam Domit a kenguruba,de mondanom sem kell,nem bírtam sokáig....na,fel is ébredt :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na nem mindig ilyen piros a pofija, csak voltak kint anyuval sétálni kicsit, és hát a pofi kint van.De ma reggelre ugyanolyan tökvirág-színű, mint amúgy.

Kike! Hát nem irigyellek, hogy 3 gyerkőccel kell futkosnod..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Az én pici lányom miért tiltakozik így az alvás ellen!? :cry:

Kép
dittke

Ma meg holnap nekem is kendőznöm kell. Bár a mai egy telefontól függ, de holnap szurira megyünk. Utolsó pneumo.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Napközben mennyit alszik? Kiságyban? Kocsiban?
20150601134430

Eléggé nehéz kendőbe. De tömegközlekedünk, és könnyebb így, mint babakocsival buszra fel,le. És persze az 5.-en lakunk, a babakocsit nem szoktam lennt hagyni.
Általában 2-3 órát alszik. Volt, hogy 1,5-et. Most meg nevet!

Kép
dittke

A 2-3 óra sztem nagyon jó. Elég sok anyuka kibékülne itt ezzel ;)

Képzeljétek! Nekünk van a házban egy tároló a fsz-en, ott vannak a babakocsik, biciklik (miénk nem,mi a lakásban tartjuk). Nemrég eltoltak onnan egy babakocsit. Kész téboly!
20150601134430

Viki! Tároló Nálunk is van de akkora benne a retek, hogy inkább felcipelem Én is a kocsit! :evil:
Vendég

Ja, még nem is írtam az 5 hós adatokat: 8000kg kereken és 69cm
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

A mostani éjszakánk egész jó volt, 9-kor már aludt Levi és éjfélkor kelt elösször ekkor megevett 180 tápot és aludt tovább miután hasrafordítottam, majd 3-kor kelt, tea és 4-ig 10 percenként nyüglődött, majd hátára fordítottam és aludt 6,20-ig. Következő ébredés 7,10-kor és a végleges 7,40 körül.
Reggelizett, félig üvöltve, félig játékot rágva, de sikerült normális mennyiséget beletukmálnom, beleénekelnem...
Most játszik, az elöbb a kompban nyomta, nagyon szeret benne lenni, annyira édes, de nem merem sokáig benne tartani, mert még nem ül magától, de nagyon jól tartja magát.

Köszi a gratulációkat, szerintem is gyorsan telik az idő.

Gratula a hónapfordulósoknak!!!

Most töltöm a képeket, majd ma én is teszek fel.

Nagyon édesek amiket láttam!!!

Na most megyek mert nyügi van!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez a 2-3 óra fél órákból tevődik össze. De van mikor 5 percet szundizik.Reggel 6-7kor kel, este 10-fél 11-ig fent van.
Tiszta izmok leszünk a babakocsi cipeléstől. :D
Hogy lophatnak el egy babakocsit! :shock: Milyen emberek vannak!

Kép
dittke

Csak gyorsan,hamar írom,mert Domi nyöszög utánam:
Ronix:Köszönjük szépen a csomit,ideért-Domi már le is csapott a játékra :D Köszönjük a zoknikat,a harisnyát,a babaápolási cuccokat,és én is a csokikat :D Domi meg külön köszöni a játékot! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Gyorsan két kép:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

De szép szemei vannak!

Kép
dittke

Kike Domi nagyon édes.nekem nagyon tetszik,hogy ekkora haja van :lol: :lol: :lol:

Teszek fel én is egy pár képet

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
csugi

Domi is nagyon cuki!
Vendég

Dittke ugye jól emlékszem,hogy neked is 4 gyereked van?

Kép
csugi

Igen, 4-en vannak a drágáim. :lol:

Kép
dittke

sziasztok!

de gyönyörűek ezek a babák! Kike, végülis Domi már kitámassza magát?
Tita, mikor fogjátok megtudni a bébid nemét?
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?