Új privát üzeneted érkezett!

MINDENKINEK KÍVÁNUNK KELLEMES, ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

LILLA / KIRA BABA
Vendég

Van újság?

Bár, gondolom, ha lenne, jelentkeznél, Nitácska... :oops:

Csak hát ez a nagy kiváncsiság...
Vendég

dori eszti ma ismét óraműpontossággal megjött......de komolyan már nem érdekel...letolyom..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sajnálom... De hamarosan csak sikerül... Továbbra is drukkolunk. :)
Vendég

Sziasztok!

Anhel: Meg vagyok, csak őrült felfordulás volt nálunk, DE VÉGRE ÁTKÖLTÖZTÜNK!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P Írok majd valamelyik nap e-mail-t, amint megleszünk a pakolászással. Dóri nagyon ügyes kis csaj!!!!!!!!!!!!! Ja, és persze nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánunk Nektek!!!!! :P :P

[color=red]Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!![color=red]

Pussz

Móni

Kép

Kép
morca

Na még egyszer:

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Kép

Kívánunk mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket!
Legyen része mindenkinek sok mosolyban, örömben, boldog gyermekarcokban!

Szeretettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kedves Jahn Ferenc topikosok, anyukák, nagymamák, pocakosok és leendő pocakosok!
Ezúton kívánok nagyon szép karácsonyt mindannyiótoknak!

Kép
anhel

Mindenkinek szeretnék kellemes karácsonyt, sok ajándékot és rengeteg szeretetet kívánni.

Lányaim ünnepi köszöntője:
http://elfyourself.jibjab.com/view/kyI72p2PhyvPUC7WmMZu

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[color=red]Én is szeretnék kellemes karácsonyt kívánni mindenkinek!

[/color]

marek

sziasztok!!!!!!!!
előre is Boldog Ujjévet mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dobok fel pár képet:

Kép

Ez nagyon fincsi

Kép

Matyi kedvenc ajándéka

Kép

Ez együtt is jó móka

Kép

Ákos karácsonyi meglepetése

Kép

Nekünk fehér karácsonyunk volt idén

Mindenkinek sok puszi!!!!!!!!!!!!!!!

Móni

Kép

Kép
morca

Még mindig az ajándékokat bontogatjátok????? Kép

Kép

Kép

Kép
morca

Remélem, mindenkinek jó volt az ünnep! Babáknak, mamáknak, mindenkinek egészséget, sok örömet kívánok én is. De most nem karácsony alkalmából már, hanem csak úgy. :)
Vendég

Sziasztok!!!!

Jaaaj, nagyon cukik ezek a gyerkőcök!
Az Elfes köszöntő marha jó!
Látom, a hintalónak nem csak nálunk volt nagy sikere! :lol:

Nitacska: sajnálom! Legközelebb biztosan sikerül!

Nálunk jól teltek az ünnepek, bár a végén már alig vártam, jöjjön a Szenteste és bejelenthessük végre, hogy lassíthassak.
Nagyon örültek a hírnek: Orsi adta oda nekik a mézeskalács pólyást nyakában az Uh összetekert fénymásolatával. Jobban örülnek, mint én. Illetve jobban röpködnek. Én most igyekszem két lábbal a földön maradni, hogy ne essek akkorát, mint múltkor. Egyelőre így nagyon jó! Nincs rózsaszín köd, nincsenek hangulatváltozások. Aztán majd meglátjuk, hogy sikerül.
Sajnos, párszor nem sikerült elkerülnöm a rosszullétek "méltó" befejezését, de remélem, hamar elmúlik, már nincs sok.
Tegnap elhoztuk ebédre a Down-os kislányt is, akinek a kapcsolattartói vagyunk, nagyon aranyos volt, örült mindennek.
Ma meg már dolgozom. Még jó, hogy félnapos vagyok, így azért nem olyan megrázó a dolog.

Vigyázzatok magatokra!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok! Remélem, hamarosan mindenki előkerül! :lol: :lol: :lol: Nekem nagyon jól sikerült karácsonyom volt, (bár nekünk mindíg ilyen). 24-n szűk családi ünneplés, 25-én viszont már huszonnégyen ültük körül a családi asztalt. 26-n pihi, 27-n dolgoztam, 28-n bográcsparti Gyálon, szóval mindenféle jóban részem volt. :wink: :wink: :wink: Bízom benne, hogy mindenkinek sok szép emléke lesz az idei karácsonyról Kép Kép Kép
bábaildi

Nagyon helyes ez a kislány... :) Mint egy kis angyal. :)
Vendég

Nálunk is jól teltek az ünnepek, végül viszont csak 26-án takarítottunk... Előtte nem fért bele... :) De nem volt belőle nagyobb (azért pici igen...) idegeskedés... :)

További pihenést, akinek meg dolgozni kell, ne hajtsa túl magát! :)
Vendég

Sziasztok!

Olyan szép kis fürtös angyalka az unokád, Bábaildi! Kisnyuszika!
Úgy rá tudnak csodálni a fára! :D
Mi kedd éjjel csináltuk meg a fát, hogy reggelre Orsi ott találja. Édes volt, mert hajnalban jött, hogykísérjem ki a wc-re, és odanézett a sarokba, rámutatott, hogy "anya, nézd", és aztán vonult tovább félálomban. Reggel meg egyből odatelepedett alá!
Ezért érdemes fát állítani! :roll:

A Szilvesztert itthon töltjük, illetve anyuméknál nyugisan. Eszünk, kártyázunk, dumcsizunk. Most semmi kedvem elmenni bárhová is.
Le is mondtunk minden meghívást. Most itthon a legjobb, ahol akkor fekszek le, amikor akarok, azt csinálok, amit akarok.
Évek óta nem volt már ilyen, most viszont pont ez kell.

Én még holnap is dolgozom egyig, aztán megyek haza.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK EGÉSZSÉGBEN ÉS SZERETETBEN!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Én is mindenkinek boldog, áldott új esztendőt kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kívánunk nagyon boldog, sikeres új esztendőt!
Kép

Szeretettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

sziasztok.
ildi nagyon helyesek vagytok a képeken!!!!!!
B.U.É.K mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mindenkinek szép szilveszterezést és nagyon boldog új évet kívánok!

Legyen a jövő év mindenkinek olyan, amilyennek a legjobban szeretné!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Boldogságban, szeretetben, gazdagságban, gyereknevetésben bővelkedő újévet kívánok mindenkinek!
Kép Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Pussz
Móni

Kép

Kép
morca

Az új évet én munkával köszöntöm, a szilveszter éjszakáján születendő gyerekek tőlem kapják az első puszit, bizony megfogadtam, mindegyik kap egyet a buksijára mielőtt odaadom az édesanyjának. :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek boldog új évet!!
bábaildi

Bábaildi!

Csuda édes csaj vagy ! Annyira kedves ötleteid vannak!! Ha csak megközelítőleg ilyenek lennének az emberek mint Te, sokkal jobb lenne a világ!!!!!!!!!!!!!!
Ja, még valami: Eszti unoka tüneményes kis csajszi, nagyon bájos!

Sok-Sok Puszi

Móni

Kép

Kép
morca

Bábaildi! Jó munkát! Jó puszilkodást! És lehetőleg könnyű éjszakát, hogy legyen erő ünnepelni... :)
Vendég

Elfelejtettem, ide akartam az előbb rakni... :)

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 961_rs.swf
Vendég

Kép
Kívánjuk, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, vegyen üldözőbe az egészség, menjen agyadra a gazdagság és nyugton ne hagyjon a boldogság!
kisvitéz

ildi akkor nagyon jó lesz azoknak a babáknak!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenkinek boldog, szép új évet kívánunk és azt, hogy teljesüljenek a kívánságok!

Ildi, képzeld, én is az év utolsó napján születtem, éjfélkor. Kicsit ám sajnálom, hogy anyukámnak nem volt olyan tuti szülésznője, mint amilyen Te vagy...:)

Éljen a kölyökpezsgő, a lencsét idén kihagyom, mert Dóri eldurran tőle és akkor egész éjjel a házi petárda miatti sírást hallgathatjuk. :)
Egyébként egy tündér, ma egész nap vigyorgott, amikor letettem, szépen elaludt és már eljátszik két etetés között akár egy órát is önállóan, nyafi nélkül.

Kép
anhel

Kép

Kép
anhel

Kép

BÚÉK!

Kép
anhel

anhel nagyon cuki a kis dóri!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg, így az új évben is, boldog új évet! :)

És tényleg helyes a kiscsaj... :)
Vendég

Hát akkor újra itt!! :wink: :wink: :wink: Három puszit osztottam kiszilveszter éjszaka, kettőt még éjfél előtt, egyet éjfél után. Lilla, Boglárka, Martin. Azért kiszúrás, hogy a lányok mindössze két órával előbb születtek, mégis egy évvel idősebbek, mint a fiú!! :cry: :cry: :cry: De rendesek voltak mind, mert vacsira és koccintásra hagytak időt.
Lássunk neki Lányok: előttünk 2009! :lol: :lol: :lol: Mindenkinek az jusson, amit szeretne!
bábaildi

Örülünk, hogy újra itt! :) A abák egészségesek? Mamák jól vannak? Reméljük. :)

Egész éjjel 3an születtek? Mármint azért fura nekem ez, mert olyan nagy volt a sürgés-forgás, mikor ott voltam... :) Mennyi baba az átlag? És mennyi volt a legtöbb? Olyan kiváncsi lettem... :)

Jó éjszakát!
Vendég

Úgy értettem, babák... :)
Vendég

Sziasztok!

ÉÁn is szeretnék mindenkinek nagyon boldog békés új esztendőt kívánni és kívánom, hogy mindenkinek váljon valóra 2009-ben az álma :wink: :wink:

Nitacska, rajtad a világ szeme :lol:
bluebox

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek Boldog Új Esztendőt!

Mi sem voltunk itthon az ünnepek alatt.Voltunk a szüleimnél és a párom szüleinél.Egyik Tiszavasvári másik Pécs. Közben voltunk Kehidakustányban is,ami nagyon frankó volt.Milu nagyon élvezte a pancsit és mi is pihiztünk. Nem kellett főzni

Rossz,hogy holnaptól megint kettesben leszünk napközben,hamar hozzászoktunk,hogy apa itthon van.
Milunak most az 5.foga jön és egy hete nem alszunk éjjel,mert nagyon szenved vele.
Ráadásul iszonyat anyás lett.Állandóan kéreszkedik fel az ölembe,húzgálja a nadrágomat,hogy vegyem fel,pedig egyáltalán nem volt eddig sokat ölben.Bezzeg most,már leszakad a derekem néha annyira nehéz.
Teszek fel én is pár képet!

Remélem hétfőtől újra izzik a topik.
Jó pihit mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mannogab

Dóri! Tavaly egész évben 2147 szülés volt, értelemszerűen baba valamivel több, hiszen voltak ikerszülések is. Ebből lehetne átlagot számítani, de nincs értelme. Van olyan 24 óra, amikor senki sem szül, frontos időben akár 10-15 kicsi is születik ennyi idő alatt. Ami évek óta mindíg igaz: májusban és szeptemberben van szülési csúcs.
Az anyukák és a picik egészségesek, szerintem ma már haza is mentek.
Szia!
bábaildi

Kép Kép

Kép

Kép
mannogab

Szia Bábaildi!

NEked is és Családodnak is B.U.É.K.
Hát igen a múlt évben mi vártuk hogy kezünkbe tarthassuk a picinyünket és most Te várod,hogy kezedben tarthasd a kisunokádat,aki ebben az évben fog megszületni.
Nagyon szép kisunokád van,tényleg úgy néz ki, mint egy angyal.

Milyen fura ebben a 2147 szülésben a kis Milu is közte van :D
Most már én csak úgy gondolok vissza a szülésre,hogy fantasztikus élmény és egy életreszóló emlék :D

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Bábaildi: nagyon aranyos gondolat!!! :D
Biztosan nagyon díjazták is babók és anyucik egyaránt! Én biztosan nagyon örültem volna neki!

Húú, ezek a gyerkőcök egyre szebbek!!! Csodaszépek! És a kis szemükben olyan fény van, hogy hihetetlen! Belenéz az ember és elhiszi, hogy mehetnek még jobban a dolgok, van remény!

Ezt kívánommindenkinek erre az évre, és az elkövetkezendőkre is!

Holnap indul a munka. Ma pakolgattunk, takarítottunk.
Elég jól vagyok, bár a hagyma még mindig mumus.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Tényleg Eszty, a karácsonyi halászlét legyűrted végül? Mármint a készítésével járó kellemetlenségeket. Remélem, már csak a hagyma mumus. :)

Dóri Te hogy vagy?

Szerintem a 3 baba szilveszter éjszaka nem is kevés! Ildinek legalább nem két kézzel egyszerre kellett kapkodni a gyerkőcöket. :)

A 2147-ben mi is benne vagyunk, tök jó! :) Sosem gondoltam volna, hogy remek lehet statisztikai adatnak lenni, de hát most mégis.
(miközben e sorokat írom, néha fel-felröhögök, Dóri ugyanis a 9 órás esti szopi után még javában kuruttyol az ágyában én meg idekint hallom, hogyan veszekszik a plüss kisbocival)

A babák gyönyörűek!

Kép
anhel

Köszönöm a kérdést. :) Legutóbb szombat hajnalban hánytam, nagyot... Ez úgy látszik kísér még 1 darabig... De nem baj, nekem nincs tőle semmi bajom, csak babus legyen jól. Csütörtökön látjuk majd, genetikai UH lesz, reméljük minden rendben vele. :)

Aranyos lehet, ahogy Dóri (vicces, mikor írsz róla, a saját nevem látni... :) ) karattyol! :)

Bábaildi! Köszönöm az infót. Mostmár sokkal okosabbnak érzem magam... :) Mi is statisztika leszünk májusban, hozzájárulunk a legtöbb szüléshez majd (reméljük... :).

Szép napot mindenkinek! :)
Vendég

Jaj, elfelejtettem: tényleg nagyon szépek a gyermekeitek! :)
Vendég

Sziasztok!

Anhel: hát legyűrtem a halászlét nagy nehezen. Nagyon gyúrtam rá lelkileg, hogy kibírjam. Tettem az orrom alá nagyon erős mentolos illóolajat. :lol: De sajnos nem sikerült jól, mert apu úgy gondolta, hogy az ikra az milyen finom lesz benne (pedig sose evett olyat), én vettem bele, bele is raktam, de elég szar lett tőle. Szóval nem aratott osztatlan sikert, úgyhogy még hiába is fáradtam vele.
Megígértem nekik, hogy ha jobban leszek, főzök nekik igazit, amilyet szeretnek. :wink:
Dorka milyen édes lehet!!! Puszi a hasára! :wink:

Egyébként rosszullétileg elég jól vagyok. A hagyma az nagyon mumus, de érdekes, hogy még a gondolata is elő tud idézni bármit.
Vannak rosszabb pillanatok, de azóta kézzelfogható eredménye nem volt. :? Csak elmúlik lassan, még 2 hét. :P

Holnap megyek a védőnőhöz, hogy kiállítsa a kiskönyvemet, szerdán meg a dokihoz vizsgálatra, meg UH időpontért a jövő hétre.

Mindenkinek sok puszit! Babók nőjjenek nagyra!!!
Anyukák meg pihizzenek!

Puszi és vigyázzatok a vírusokkal! Azt jósolják, 2 hét múlva ideér a nyugati influenzajárvány. Reméljük, nem! :?

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?