Új privát üzeneted érkezett!

viki!
próbáltam eddig almát, krumplit, répát, fehérrépát, egy nagyon kevés kelkápit is csempésztem bele.

szóval az almától is öklendett ugyhogy kata az is kilőve.

és lepürésítettem teljesen. mivel nem reszeltem vagy villával nyomkodtam össze, hanem rendesen turmixoltam. megkóstoltam, és teljesen pépes volt!

ugy is csináltam hogy kevertem bele tápszert. azzal higitottam és igy legalább az ize kicsit ismerős volt...

még ugy próbálom majd meg ahogy irtad kata, hogy belecsempészem egy kis gyári kajába :D hátha... egyébként nála nincs gond a változatossággal. mindenevő, kivéve a hazait. pedig nem főzök rosszul 8)

zsuzsa!
igen nagyon isteni fini lett. egy csülkön osztoztunk ketten. én kaptam a kisebbik szeletet :D a jóval kisebbet :D :D
de igy is fullon voltam, vagyok... és remélem leszek is holnap reggelig :D

krisztián be is ájult volna, de bence pont akkor ébredt mire megkajáltunk. aztán nyűgtek együtt. bence azért mert nem aludta ki magát, kristzián meg a tele pocija miatt és hogy ő is álmos...
aztán bence evett egy kis tejbedarát és most együtt csucsuznak.

én meg közben már elmosogattam, elraktam a kaját (mert még főztem holnapra is) vagyis kristzián még nem tudom mit eszik holnap mert ő a gombát nem szereti...
jah meg mostam és teregettem.

még felmosni kellene....

kike!
nagyon sajnálom a még mindig tetűs gondokat! hogy ezek milyen szívósak és rafkósak! igazán eltirhulhatnának már!!!!

titi!
tamás nem segít be otthon? nah jó az enyém se arról hires, de aztért felsöpör, felmos, kiteriget. ez már azért jó. legalább ezek nem szakadnak mindig az én nyakamba.
meg ma ő sétizett bencével... nah persze... pasis napot tartottak 4-esben a zolival meg a tomcsival.

muffinék azóta már tuti ezerrel nyomják. szerintem eliot is 8) habár már sötét van... nah jó akkor forrócsokiznak :) eliot meg forrótejcsizik :D :lol:

Kép

Kép
timi1982

Zsolti már megint keveset hízott, megint 30 dkg kb. egy hónap alatt. A gyerekorvos szerint jól néz ki, ne foglalkozzak vele.
Kíváncsi vagyok, mit mond kedden a védőnő.
Még mindig csak szopik, lassan kéne adnom neki mást is, de nem nagyon kéri.

Kép
Kép
patr

megyek vasalok egy kicsit amig durmiznak a fiuk.

Kép

Kép
timi1982

[quote="patr"] írta:patr
Még mindig csak szopik, lassan kéne adnom neki mást is, de nem nagyon kéri.

Na ja! Ő szereti a házikosztot. ;)

Laló és Laló apu 3tól alszanak :shock: Kicsikém lassan kelhetne, mert hamma time van és akkor mi lesz az esti alvással? meg fejnem is kellene

Nálunk már nem játszik a szopi :cry: , fejek 3-4 alkalommal, és így a 100 ml összejön.
20150601134430

Sziasztok!

Megjöttünk Hajmáskérről végre!

Gondolom nem igazán hiányoztam :oops: , de azért itt vagyok.

Visszaolvasni még nem tudtam, talán majd este, de nem biztos, mert munka is van a nyakamon.

Emmának kibújt az első foga alul!!!
(nem is nyűgösködött sokat, csak éjjel sokszor kelt, de szerencsére, kop-kop-kop, ennyi)

Amit elolvastam:

Mancsi!
Sajnálom az Apa gondokat, Zsiminek meg gratulálok az üléshez!

Az én manókám is megül egy ideig.

Apa sajna beteg, így most nem tudok írni többet!

Anna!
Aleko meggyógyult?

Sziasztok, este jövök

Ui: ja, fogyioldalra nem írok, mert csak holnap kezdem :oops: :oops: :oops:
scusi
Vendég

Sziasztok! :D

Uncsitesóméktól jelentkezem!
Olyan rossz h nincs most netünk, rendesen elvonási tüneteim vannak. Nagyon-nagyon hiányoztok!!!!

Jól vagyunk egyébként, lassan kimászunk végre a takony-kórból.
Találkoztunk Andiékkal, látom a képeket már megkaptátok tőle. Szuper volt, pont olyan jófejek és kedvesek mint amilyennek gondolam őket! Viki nagyon ügyes nagylány, egyedül ül és olyan szépen evett hogy csuda! Irtó édesek voltak együtt Nórival ahogy ismerkedtek! :lol:

Puszilok mindenkit! :wink:
Vendég

Orsi!
Gratula a fogacskához!

Nemondjálmárilyetirgumburgumhogynemhiányoztál!

Várunk a fogyis fórumba holnap reggel! ;)
20150601134430

Szira Wera!

Épp gondoltam rátok tegnap, hogy Csepelen nem volt fűtés, de most jut eszembe, hogy nem is otthon vagytok.

Így legalább akkor a fagyoskodás kimaradt.
ugye?
Vendég

amig nincs meg a video par kep( egyiken sem latszik milyen nyugos mostansag, de az legalabbis itthon velnuk)
Kép
nincs jobb ugyhogy ez lesz az 1000ikre is a kep
Kép kacag
Kép Kép Kép Kép fogmosas Kép kedves vagy papa hogy levagod a kormom

Kép pfffffuuuuuuu
Kép megszereztem
Kép pancsi
Kép a legnagyobb ajandekunk
Kép kedves
Kép uton
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 17:58-kor.
Vendég

Werusom!

SZEVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi is elvonási tünetekkel vagyunk mióta nem vagytok! Pusziljuk Lalóval Nonót!
20150601134430

Köszi lányok, aranyosak vagytok! Szerencsére anyuéknál vagyunk így megúsztuk a fűtés-kimaradást, de beszéltem a szomszéd asszonnyal telefonon és mondta h nem is az volt a gáz, mert csak 21-22 fokra hűlt a lakás, csak a melegvíz hiányzott inkább. Este 9-re helyreállt a rend.
Vendég

Orsi: de igen en hianyoltalak, csak eszembe jutott irta elutaztok.
Aleko egesz jol van de azt mondta holnap nem megy meg munkaba, lemegy a sajat orvosahoz is, hatha kap gyogyszert.
pedig en mondom neki palinkazzon kicsit attol jobban lesz, de o nem iszik alkoholt.
Vendég

Wera: varunk haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tényleg Andi! Úgy ég a pofám h elfelejtettem kifizteni a forró csokimat neked!!!! :oops: Legközelebb én hívlak meg!! :wink:
Vendég

Timi; Anna sem eszi meg amit en fozok, igazabol semmit de azt vegkep nem.
Vendég

eljott az ido hogy menekiteni kell a hosszabitot mert ma megtalalta maganak.meg mindent ami nem az ove:)
Vendég

ez jo, ide ertem erre senki nincs :cry:
Vendég

orsóanya, wera!
hiányoztatok.jó hogy ujra köztünk vagytok!!!!

wera!
remélem már nem tart sokáig a takonykór.

anyuk!
a legnagyobb ajándékunk és az uton kép tetszik a legjobban!
nah az én páromról ez nem mondható el. neki mindenre pálesz az orvosság :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

jaj én meg vasalás közben arra jutottam, hogy tényleg igaza van nyusziapunak.

a multkor megjegyezte, hogy én előző életemben mosónő voltam, az azelőtti be meg mosómedve, előtte meg mosógép :)
hát lehet igaza van... 8) 8)

alig vártam hogy 27-e legyen és moshassak :D, meg már 1-jén is mostam 2 adagot, meg ma is 2-t. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

nah sehol senki...
merre jártok anyócák? mindenki babázik meg apázik?

az enyémek most püfölik a notit... igy hát én is :D
szabadfoglalkozás.

de ha nem jöttök megyek én is. :(

Kép

Kép
timi1982

Márti4 Köszi, jól vannak a gyerkőcök. Jázminnak kiraktuk a sátrát, mert mindig kimászik, úgyhogy mostmár a szőnyegen van egy takarón( persze nem sokáig, mert lemászik)
Rolkó is jól van! Olyan szövege van! Édes pofa!
Tudom csúnya dolog, de engem szokott vígasztalni :oops: , hogy vannak olyanok, akiknek még az én nyomoromnál is rosszabb. Szóval gondolj erre és arra, hogy nem tart örökké.

Ami! Pontosan értem mit mondasz. Én is írtam már régebben, hogy ha üvöltene állandóan a gyerekem, én is felvenném és elringatnám, csak legyen csend és persze ő se szenvedjen. Ilyen szempontból szerencsém volt a gyerekekkel, mert nem kellett őket ringatni.

Viki! Szopi már abszolút nincs! Azért így is sokáig kihúztátok! :lol:

Timi! Jázmin sem eszi azt, amit én főzök! Én is úgy szoktam, hogy boltit teszek bele, és úgy megeszi. Meg nálunk inkább csak a gyümi menne, azzal meg nem lakik jól, szóval én szoktam pl krumplihoz kavarni Kecskeméti őszit, vagy almát stb. Úgy megeszi. De valahogy nem tudom csökkenteni a boltit, szerintem sose fogja magában megenni amit főzök.

Jaj és tényleg írni akartam, hogy Márti Viki nyomdokaiba lép! Hogy csináljátok, jegyzeteltek?

Séta! Hát én nem nagyon sétálok Jázminnal. Röstellem is magam emiatt, de ha nem muszáj, én nem bújok ki a két gyerekkel. A napi levegőzésünk annyiból áll, hogy elmegyünk a boltba kocsival. De ha lehet azt is kihagyom és egyedül rohanok el.

Anna nagyon ari!

Zsuzsa! Szerintem nem sok amit eszik. Azért nem egyformák a gyerekek, ha neki ennyi kell ahhoz, hogy jól érezze magát, akkor egyen ennyit.

Ronix! Én sem adnék még tejet. Szerintem egyébként a tej nincs olyan finom mint a tápszer pl, szóval amúgy sem lenne garancia rá, hogy azt meginná.

Nagyon édik a minitalis képek!

Kike! Sajnálom a tetveket! Kitartás!
Rolinak a paradicsomtól volt ilyen az arca,szóval lehet valami gyümitől lett ilyen Domi arca.

Orsi! Ne mondj már ilyet! Attól, hogy nem emlegetnek állandóan, még nem jelenti azt, hogy nem hiányolnak, csak egyszerűen tudtuk hol vagy, "igazoltan" hiányoztál. Gratula a fogacskákhoz.

Na most nem jut eszembe más, pedig még biztos akartam valamit!

Kép
szly27

Sziaaaaaaaaaaaaaaaaa Wera!

Örülök, hogy tudtál kicsit jönni!
Nagyon hiányzol!!!

Hát Tamásék 1 óra után megjöttek, ami nem lett volna nagy baj, de nem hagytak tovább aludni. Azt hittem meghalok. Fájt a fejem és Olivér állandóan rámmászott. Tamás meg nyomta a Laptopot...
Olyan ideges lette, hogy felpattantam és majdnem hozzávágtam valamit. Ő meg csak lehülyézett és már megint én nem vagyok normális. Nekiáltam 2 adag ruhát kiteregetni.
Megörülök, hogy miért nem tud egy kicsit figyelmesebb lenni????

Levi is időközben felébredt és nagyon nügi. Persze csak én tudok ilyenkor vele bánni Tamásnak nincs hozzá türelme....
Szerencsére sikerült megetetnem.

Olivérnek nagyon kicsípi az arcát a hideg, szerintetek milyen krémmel kenjem?
a
A. Kata: hol lehet eucerint venni? Az jó erre?

Bocsi, nem tudok többet írni nagyon fáradt vagyok, de azért olvasgatlak benneteket.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

WERA! ORSI! HIÁNYOZTATOK!!!

Eucerint én a barátnőmtől kaptam, egy napja használjuk és úgy tűnik jó, de ez még kevés tapasztalat. Patikában elérhető.

Vik, Laló bojkottálja a cicit??? :(

Kép
andkata

Anna annyira édes!!!!! :)

Kép
andkata

Wera szia!!!!!!!! Jó hogy kicsit tudtál jönni.

Orsi jó hogy mostmár te is vagy! :) Gratulálok a fogacskához!

Titi most nézem a vonalzódat, hogy már mindjárt 16 hetes leszel! :shock: Hogy megy az idő. Bezzeg mikor kismama voltam, nem telt ilyen gyorsan.

Kép
linda24

Andkata tudnál segíteni? Mit lehet venni fogínyre amivel bekenhetném Vivinek? Szerintem fáj neki vagy viszket, mert mindig piszkálja. Tudom hogy valahol volt már róla szó, de már nemtudom melyik oldalt, így meg se próbálom visszakeresni.

Kép
linda24

Sziasztok!

Na, Ludmilla alszik (most még...)

Csak szegről-végről olvastam vissza, ne haragudjatok.

Tami!
Emma sem utánoz, de mostanában mindig kinn a nyelve, biztos afoga miatt.

Akata!
gratulálok Adélnak a kúszáshoz.
emma is szereti a hideget, mi pl. 20 fokban alszunk éjjel. Most anyósom távfűtéses lakásában 28!!! fok volt, nem is tudott aludni senki!

Jók a fotók!

Folyt. köv.
Vendég

Ja, Linda!

Utólag is boldog szülinapot!!!
akkor ezek szerint te bak jegyű vagy, ugye?

AKata!
Én is kérdeznék! ha esetleg úgy alakul, h. nagyon fogzik---a viburcol az homeós?

köszi előre is.

Tegnap Apa olyan magasra emelte, h. beverte Jucókám fejét a csillárba, olyan lelkifurdalása volt, még meg is sajnáltam. Annyira odavan a lányáért.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:35-kor.
Vendég

És még két dolgot akartam (magunkról :oops: )

nem tudom a többi baba hogy van vele, de Emma imádja, ha olvasok neki! nagyon figyel és nevet!
Én ennek annyira örülök, mert szeretném, ha könyvszerető ember lenne.
Tőlünk nagy könyvtárat örököl, remélem nem herdálja mjd el!

És Ami megjegyzésére reagálva:

az első 1-2 hónapban, bár Emma jó baba volt, nekem is nehézkesen ment ez az anyaság, szóval nem tudtam teljesen átélni, furcsa volt, néha fárasztó.
nem volt olyan magától érrtetődő mint gondoltam és voltak nehéz percek, amikre nem számítottam.
De most már ha csak ránézek, tényleg hálát adok Istennek, hogy van nekem.
és könynen boldogulok, értjük egymást azt hiszem:)

"Az anyák a kisgyerekekért élnek, a kisgyerekek az anyákért."

bocs a csöpögésért :oops:

Véda!
te jósnő!
Majd egyszer kérdezek én is tőled:)

na, olvasok, de még benézek, hajrá 1000. oldal!!! :lol:
Vendég

VKata!
Köszi :wink:

Végül a kettő közül melyik kép lett a befutó?
Vendég

Képzeljétek!
Most néztem a számlám, én már gyedet kapok.
A Tgyás az több volt.

Ugye ez lehetséges?
Vendég

Valahol lemaradtam, mire jó az Eucerin?

Kép
Kép
patr

Annácska szentem még mindig gyönyörű!

Tamikám! Ezt a szép lyányt nehéz lesz überelni a tesóval!

Timi!
[quote]j írta:aj én meg vasalás közben arra jutottam, hogy tényleg igaza van nyusziapunak.
a multkor megjegyezte, hogy én előző életemben mosónő voltam, az azelőtti be meg mosómedve, előtte meg mosógép Smile
hát lehet igaza van...

Ez nagyon tetszett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szly!
Én úgy csinálom h a firefox-ban 2szer van megnyitva a topik. Egyikbe írok, a másikban olvasok :roll:

AKatus!
Nem bojkottálja, csak nem sok minden van benne. Pedig homeózok is, iszok, fejek.

De legalább kifacsarok 100 ml-t naponta, és az én napom fénypontja ha ezt megkapja :D

Orsi!
Nálunk Laci szeme akkor kerekedik, ha telefonálok. :D

Melyik Eucerint kell venni? Az bőrkiszáradásra is jó?

Pattikám!
Hogy vagytok? Vágyik Zsuzska isibe?
20150601134430

Vidokata köszi!

Orsi igen bak jegyű vagyok! Talán te is?? :)

Kép
linda24

Nem tudom, olvassátok-e a Porontyot, de most az egyik bejegyzés kapcsán (Mit csinál, akinek nincs gyereke?)
irtóra összeakadtak a gyerekesek és a szinglik.

Hát, nagyon hosszú, én csak bellekaptam 5 perc erejéig, de nagyon tanulságos.

Hogy mekkora tahók vannak!!!
(Hozzáteszem, sajnos mindkét oldalon)

http://velvet.hu/poronty/2009/01/02/bebinaplo_1
Vendég

Sziasztok!!

gyerkőc alszik, én is mindjárt...

Orsi: jó hogy jöttél, küldtem neked privit!!
gratula Emma fogacskájához! Zsöminek nem tudom lesznek-e egyátalán fogai :lol: még sehol semmi!!

Vkata: tiéd apa legalább dolgozik és azért nincs otthon, na de az enyém szórakozásból nincs itthon!!! Ha munkába menne azt azért elnézném neki, de ő most speckó vadászni volt, úgy volt hogy tegnap este hazajön, de sajna kocsmába is kellett menni és úgy már nem tud vezetni! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

házimunka- segítés...... erről meg ne is beszéljünk! A szemetet leviszi és ennyi. na de nem panaszkodom tovább, van egy gyönyörű gyerekem és ez a lényeg! ugye??

Viki: ez nagyon jó ötlet- mármint a 2 oldalt nézünk egyszerre- legközelebb kipróbálom!!

Linda: utólag is Boldog Szülinapot!!

Akata: köszi a hiányolást!! Adés gyönyörűség is mindjárt rohanni fog!!

Wera: Sziiiaaa! mikor jöttök haza?? Olyan édes a két lányzó a képeken!!!

én lemaradtam- kinél lesz kistesó? vagy van már tesóprojekt???

Lányok már akartam mondani hogy én szívesen tartanék egy talit nálunk! (lift nincs és a 2emeleten lakunk de a babakocsikat a garázsba be tudjuk tenni) Ha van időpont és nincs helyszín akkor gondoljatok rám!! Zuglóban lakunk az Ikeától nem messze!

Kép
mancsi76

koszoni Anna a dicsereteket.
Igazabol meg ha a kepet latom is konnybe labad a szemem hat ha meg eloben a kis huncut arcat, a mosolyat, az ugyesseget( errol jut eszembe video nem ment fel, tul nagy:( ).....csak most eleg nehez vele, es fogalmam sincs mi lesz ha ez hosszu tavon megy, mert ugy tunik megsem olyan nagy a turlemem :oops:

Oksa Mancsi, jo otlet a tali!

Az Eucerin vajon jo lene Annanak a iszaradt foltjaira is? Mondjuk az arcan nincs csak a testen.

Linda: Dentinox, vagy dologel.Nekunk a dologel jobban bejott bar lehet csak az ize miatt:)
Hatasa egyiknek sincs, meglatasom szerint.

Orsi: a vibrucol viszont bejott nekunk.
En nem adom minden este, de szerintem jo.
Sokkal kevesebbszer riad fel, ha kapott.

Kis dragam elaludt vacsi kozben( megevett 220 tejpepet, igaz higat) letettem aludni erre fel ora mulva hallunk valami koppanast, most epp nem a fejet csak a labat verte a racsnak( ma direkt kereste az olyan szitukat, ha valahova be tudta verni a fejet, ezt valyon miert csinalja???????????????????) bementem hozza ezerrel rohogott az ujjat szopva, de ikor legkozelebb beneztem ugyan ugy aludt edesdeden.
De megyekmert hamarosan jon az elso ebredese, ilyenkor nagyn felriad, de igazabol nincs is ebren :?

jo ejjt!
Azoknak akiknek az ejj meg nem jo kitartas!
Hamarosan reggel lesz!( en nem is bannam nem lenne ejjel, amig Aleko igy kohog, mert tudom elore nem sok jora szamitohatok)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Megkezdődik ma a nagyüzem-ovi.
Várom is,meg nem is.
Ezen a héten én viszem őket,a vacogó hidegben reggel oviba,már előkerestem Dominak egy jó meleg-igaz még kicsit nagy-bundazsákot.

Éjszaka ismét háromóránként kelt...inkább ez,mint a hat-hét kelés...bár visszaállhatna egyre :roll:

Viszont nem tudom,akkor most a hozzátápit szüneteltessem még továbbra is-végül is úgy tűnik elég neki a cici,sőt ismét ha egyikből szívja,másikból csöpög...
Csak a kiütések miatt kérdezem-viszont így hogy megint csak szopik ismét fosikál is...csak az almától kemény volt neki,keverve alma,baracktól is-is,csak baracktól ismét fosi..szóval nem tudom.
De szívesen eszik gyümit is,meg elvan csak a cicivel is.

Titi:gratula a 16 hetes pocilakóhoz! :P

Orsi:neked meg a fogacskához!

Vikinek boldog hófordulót! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Itt esik a hó: Kép

Viki Cicának boldog hófordulót!

Apája elment dolgozni, képzelhetetitek milyen munkakedvvel. Öcsi még alszik.

Este még betakartam még egy vékonyabb pléddel és jobban is aludt.

Nálam megint beköszöntött Piri néne. Amióta szültem olyan alattomosan jön, hogy alig van pms érzésem előtte.
20150601134430

Viki:itt hó ugyan nem esik,de az időjárás szerint -8 fok van-szóval azt hiszem befog fagyni a valagunk,mire az oviba érünk... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kesztyű,sapka,sál-előkészítve
Kölkök:trikó,póló,kettő pulcsi,egy mellény,és szerintem még így is vacogni fognak :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ha jól felöltözteted őket, akkor csak nem fognak fázni.
20150601134430

Jó Reggelt!

Vagyunk Mi is és szerencsére már kezdünk rendbe jönni!
A tejcsi sajnos egyre kevesebb már alig van két evésre való adag!

Már nagyon várom, hogy Szabi teljesen meggyógyuljon mert már egy teljes hónapja nem voltunk rendesen sétálni! :cry: :oops: :evil:

Viki! Nagyon édesek vagytok Lacussal a képen! Nem is tudtam, hogy Lacus már nem szopizik! Piri nénje nálam is sunyiban jön!

Linda! Boldog Születésnapot!Sajnálom a leesést! Még szerencse, hogy nem lett semmi baj.

Minden Babának Boldog Hófordulót!

Wera, Andi! Jó, hogy tudtatok talizni! Édesek a csajok együtt!

Nici! Apa is ki akar menni külföldre de csak ha Szabi nagyobb lesz! Most még Én sem mernék elindulni és főleg nem úgy, hogy itthon mindent felkéne adni!

Orsi! Gratula a fogacskához!

Bocsi, hogy sok mindenkit kihagytam!
Vendég

Babukám!
Sajnos ezek mennek és a bárányfelhők.

Szabicinek jobbulást! Képet tegyél róla! Úgy szeretem nézni!
20150601134430

Kép Én már egészben eszem az almát nem reszelve! :D
Kép Ez a kép most készült! A csajoknak! :D Babáknak és Mamáknak egyaránt!
Vendég

Lacusról is kérünk fotót! :D
Vendég

Szabi huncut!

Ez még tegnapi:

Kép
20150601134430

Hol vagytok? HAHÓ!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X