Új privát üzeneted érkezett!

Enikő! Hurráááá!!! Szívből gratulálok Milánhoz, jó egészséget kívánok nektek!
Mági! Hajrá!!!

Lányok! Pár oldallal korábban folyt levelezés arról, hogy kiütések vannak a gyerekek arcán. Hunoron is megjelentek kb. 3 napja, elég csúnya. Megosztanátok velem, hogy kinek mi vált be a kezelésére? Egyáltalán kell vele valamit csinálni? Annak idején Zalánon is volt, de nem ilyen sok.

Nálunk továbbra is minden ok, sok tejcsi van, gyűlik a fagyasztóban is. Két napja délutánonként kicsit elkapja Hunort is a hasfájás (vagy inkább szélgörcs). Ilyenkor nem sír szerencsére folyamatosan, de feszeng, nyöszörög és nagyokat nyög. Éjszakánként továbbra is egyszer kel fel, 3 és 4 óra között, utána általában fél 8-8 között van a következő kajcsi. Ma 4 hetes, 4030 deka (hazajövetelkor 1 hetesen az itthoni mérlegen 3230 volt).

Aida! Szerintem is mindenképp fordulj orvoshoz! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és tudjon nektek valamivel segíteni!

Anita! Remélem jól vagy, és kívánom, hogy a rossz kezdés ellenére legyen nagyon boldog és egészséges az új éved!

Most anyukáméknál vagyunk, majd délután benézek még otthonról és felteszem a napokkal ezelőtt ígért képeket.

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Bocsi! Hunor nem 4 hetes, hanem 1 hónapos! Micsoda különbség! :lol:

Kép
Kép
szeles4
 
 


Enikő! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó
 
 

 
 

Sziasztok

Enikő
Gratulálok Milánhoz!Jó egészséget nektek! :D

edoci
 
 


Enikő: YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS! NAGYON NAGY GRATULA! SOK TEJCSIT ÉS KEVÉS HASFÁJÓS IDŐT!!!!

Zöldi. akkor megnyugodtam!!! Tehát a heti 120 gramm hízás jó!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

ENIKŐ: Nagy nagy gratula nektek! jó egészséget kívánok!
Mágnes: rajtad a világ szeme! már te vagy a soros!!

Szeles: kicsit megnyugodtam az írásodat olvasva.. Dánielemet is 3200 grammal hoztuk haza, 4 hetesen 4080 gr.. és ugy indultunk haza h mindenki azt mondta mire hazaérünk legyen otthon tápszer..
Kicsit utólagosan is köszönöm a közvetítést és az üzeneteket!!!! :D

Tegnap a babakocsis séta vicces volt.. kb 10 percig voltunk és találkoztunk 3 okos nénivel..

az egyik: Jaj csak nem megszületett a baba? ( talán üresen tologatnám a kocsit??? )
a másik: jaj tiszta apja! ( mindezt a nyakig bebugyolált gyerekből állapitotta meg,,sapi szemig behuzva a takaró az orráig.. + cumi.. jó szeme volt! )
a harmadik: szép kislány! ( mindezt kék babakocsi, kék minden,, plusz előtte mondtuk neki h Dániel a neve.. :roll: )

Aida: remélem jobban telt az éjszakátok!

Most mi is nagyon sokat aludtunk, csak éjfélkor kelt először,! meg is lepődtem..

SARMON: nektek kellett vinni Íriszt hasi ultrahangra? ha jól emlékszem neked volt kevés magzatvized..
vagy valaki akinek még sok volt?

itt kötelező alapvizsgálat.. a kórházban megcsinálták ,de senki nem mondta h ne etessem meg előtte.. ( órákat vártunk a vizsgálatra, és hogy oldjam meg h nem adok neki enni???? ) igy ismételni kell...
de megint benne van a pakliban h várni kell nem is keveset holott időre megyünk.. hogy csináljam? igy is orditott hát még ha nem adok neki enni.. :roll:
eszterke24
 
 


Márti! A cicifájás valszeg egyéni érzékenység, a simaizmok összehúzódása miatt van - NORMÁLIS, és majd magától elmúlik.

Orsi!
[quote]n írta:em csinálhatom vele, hogy mindig megszélcsövezem, mert az nem természetes.

DE! Csinálhatod.
[quote]n írta:incs vmi hatásos módszer, homeopathia, bármi a türelmen és az időn kivűl?

Infacol, Espumisan.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=230

Szeles! Általában magától elmúlik - akár több hét is lehet. Hormonális oka van - a tejben vannak olyan anyai hormonok, amit a bébinek szokni kell. A közepén - ha vannak - fehér pöttyök, azt lehet alkohollal ecsetelni, nehogy felülfertőződjön. Sudocreammal vékonyan bekenni fürdés után.

Bocika! 100 is jó még, az alatt már gondolkodni kell, hogy miért nem hízik eléggé.

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok Csajok!

Na megint itt... Csak az uccsó két oldalt futottam át. Akik rendszeresen irogatnak mostanában, hogy csinálják??? :-D Nekem nem megy...

Enikő!
Végreeeeeeee!!!! Gratulálok Milánhoz!!! Szép kis méretek! :-D Sok tejcit nektek! Neked meg gyors felépülést!!!

Hát azt hiszem olvasva többetek hozzászólásait összetehetem a két kezem, hogy áldott jó kislányunk van! Eszik, aztán nézeget, vigyorog nagyokat, sikongat, kiabál, aztán alszik. Egyelőre össze-vissza eszik, van úgy, hogy gyorsan bealszik kaja közben, akkor viszonylag sűrűn kajol, este kb. éjfél, mire el bír aludni, de ez sem vészes. (Fürdetés után szinte folyamatos cicizés van kisebb alvásokkal megszakítva.) Nem fáj a pocakja sem, csak fintorogva szokta tekergetni magát, de sírás ilyen miatt szerencsére nincs. Lassan talán a fejecskéje is fotogén lesz (nagggyon durván serdült a kiscsaj :-D).

Holnaptól jön a mélyvíz... Eddig Apa itthon volt, meg anyósom is 2 hétig (ma megy haza :twisted: ), holnaptól kettesben leszünk Zsófival, ráadásul holnap kell vinnem az egy hós kontrollra is... Már előre stresszelek, mi lesz ha üvölt...

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Eszterke! Ez a sétálásos nagyon tetszett! :)

Kép
zölddisznó
 
 


Szeles!
Most olvasom, hogy nálatok is a sok kiütés a gond. Hát nálunk nagyon durva volt a helyzet! Sőt megspékeltük még koszmóval is, de olyannal, ami alatt be van gyulladva a fejbőr... :-( Nekünk írt fel a doktornéni Elocom nevű krémet, ami szteroidot tartalmaz és első körben úgy voltam vele, hogy ugyan rá nem kenem a gyerekre. Aztán Zöldi doktornéni tesója megnyugtatott, hogy annyira nagyon nem durva a dolog. És hát muszáj volt használnunk (eddig 2-szer csak), mert néhol marha csúnyán begyulladtak a pattik és semmi nem segített. De ez a krém tényleg csodákra képes! Kétszeri használat után teljesen elmúlt a gyulladás és a pattanások is eltűntek.

Kérdés:
Csaszis anyukákhoz! Van még rajtam kívül olyan, aki egy hónappal a műtét után még mindig vérezget??? Nem sok, de esze ágában nincs elmúlni... :evil:

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Szélcsövezés? Az mivel zajlik?

Egész jók vagyunk.. kopkopkop. Tegnap este lefeküdtem 8kor, kint hagytam apával Nolit. Hallom fél 9kor nagy üvöltés. Kijöttem, apa lábán sír a baba. Gondoltam bukás ide vagy oda, megkapja a cicit. Kb. 5 perc múlva bealudt rajta. Aztán apa etette meg fél 12kor de úgy hogy előtte ébredt fel. Utána 20 perces nézelődés majd alvás és berakta a kiságyba és ott aludt szépen 4ig. 4kor szopi, akkor utána nyűglődés, adtam még neki. Aztán addig etettem még be nem aludt megint. :D Alvás fél 8ig. Evés, kis nyűglődés, megint annyi tejcsi amitől bealudt és most még alszik. :) Valószínű délután rosszabb lesz mert jól kialussza magát, de azért ez is valami.

A Ti babáitokat ott lehet hagyni egyedül ha ébren van? Noel mellett folyamatosan ott kell lenni, különben sír. Így hogy lehet csinálni a dolgaimat? Vmikor aludnom is kell... Kb. akkor amikor ő is. De akkor mikor csinálom a házimunkákat. Holnaptól pláne muszáj lesz, mert apa visszamegy dolgozni. SOS!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


lbernuska: kezet foghatunk.. nekem sem akar elmúlni.. örülök vagy 2-3 napig h na talán most elmúlt aztán mégsem.. nekem sem vészes de meglennék nélküle.

Zöldi: nekünk is tetszett Apával..itthon még fél órát röhögtünk.. ott helyben nem mertünk.. :lol:
eszterke24
 
 


Enikő! Éljen, éljen, ééééljen!!!
Kép Kép

Nálunk is megjelentek a kiütések, de nagyon aprók, szinte alig látszanak, így egyelőre nem csinálok vele semmit. Viszont a hasfájás elég gáz nappal, bár éjszaka szerencsére még alszunk.

Holnaptól én is egyedül vagyok, kíváncsi leszek magunkra, mert az elmúlt 5 hétben igen jó dolgom volt.

Eszterke: jót vidultam a sztorin :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


hahó

hát ez érdekes. akkor nem csak regi kergült meg..este fél8tól fél4ig durmolt aztán evett visszaaludt 5kor és 8ig megint evés majd rögtön alvás és féldélben tért magához! 8) :lol:

biztos van vmi a levegőben

Kép
andy30
 
 


kérdés:
ti hogy csináltátok? Már bevittétek magatokkal sterilezve a mellszívót, vagy Apa utánatok vitte? Hogy csináljam? Sterilezzek, és vigyem holnap? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mági sterilizáltasd ki odabent

Kép
andy30
 
 


amugy enikőnek grat és mági drukk!!!

BOCS félkézzel irok regus a vállamon

Kép
andy30
 
 


bent mi sterilezünk. Gondoltam akkor már itthon ráteszek eg lapáttal, mégis csak több, mint egy éve áll a dobozban.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[quote] írta:gy hogy lehet csinálni a dolgaimat? Vmikor aludnom is kell...

Aida! Most írtad, hogy kb 9-től 4-ig aludhattál!!!???...utána meg csak fél nyolckor ébredt. És most is alszik.
Mennyit akarsz te aludni?

Mági! Ott is lehet sterilizálni mikróban. Ha nem tudsz felkelni, akkor a nővér megcsinálja neked - vagy egy szobatársad.

Kép
zölddisznó
 
 


Videjós hordozókendő megkötés:
http://proba-babak.blog.hu/2008/10/23/n ... rdozokendo
Szerintem szuper!

Kép
zölddisznó
 
 


Mági:
én itthon sterilizáltam ki, de nem kellett még használnom, mert a bent töltött 72 óra alatt nem indult be a tejem csak amikor hazajöttünk, pontba este 11-kor:D


Zöldi : köszönöm

Ibernuska:én még mindig vérezgetek bár nekem még csak két hetes a császár.A szoptatástól függően hol joban hol kevésbé vérzek.

Aida:
a szélcső, az egy kis csövecske mindkét oldalaán lyukas, be kell dugni a fenekébe és a felesleges szeleket leereszti.
én bentről a munkahelyemről hoztam egyet.
sztem beszéld meg a gyerekorvossal, lehet felírják mint segédeszköz, de vkinek meg kéne tanítani is használni.
azért vannak veszélyei is, ha rosszul csinálja az ember.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sziasztok!

Dani ma dél óta alszik!!! Hurrrrrrrrrááááááááááááááááá! Olyan jó kisfiú. Éjjel bezzeg dumált, abba nem hagyta volna semmi pénzért... :lol: :lol: . Anya meg hallgatta és válaszolt rá, de a szeme majd le ragadt!

Enikő nagyon ügyes vagy, nem semmi méretek! Mági mennek a drukkok holnapra, most már ki kell jönnie a kislegénynek!!!! Ja én nem vittem mellszívót, nem kellett...

Lbernuska, én is még egy kicsit vérezgetek, nem vészes, de már abbamaradhatna...

Aida én is akkor csinálom a dolgaimat, ha Dani alszik. Ha meg ébren van, akkor be a kocsiba, és kiviszem a konyhába ott beszélgetünk, én elmosogatok, meg esetleg főzök..., de félkézzel már megy a pakolás is...
Ja igen nekem a porszívó zajára mindig elalszik... :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Aida: én írtam neked hogy amikor dolgom van kiviszem magammal a nappaliba (egyben étkező és konyha is) ott leteszem a kanapéra (ha majd mocorog jobban a hordozóba) és közben csinálom a dolgom. Egyfolytában beszélek hozzá!! Ez nálunk jól működik!

Cili: Marci is észre sem veszi ha szól a porszívó. Simán kiporszívózom a szobáját miközben ott alszik!!! :lol: :lol: :lol:

Csatlakozom azokhoz akik holnaptól egyedül lesznek!!!! :cry: :cry: :cry: Fura lesz nagyon!

Marci jól aludt az éjszaka. 1/2 2 után aludt el és 1/2 7-kor kelt. Igaz hason aludt ennyit. Egyszer 4 körül benéztem hozzá mert nagyon erőlködött (azt hittem kel enni), de csak átfordította a buksiját és aludt tovább. Így most én is pihentebb vagyok!!!! Ami gáz volt, hogy megint kifolyt a kaki a pelusból és a hasa teljesen kakás lett!!! :cry: :cry: Jöhetett a ruhacsere!!!! :cry:

Mági: drukk, drukk, drukk............ :P :P

Most voltunk kint sétálni és végre nem sírt. Nem tudom ki írta, de én is adtam neki cumit mielőtt kimentünk és így egy hangja sem volt!! :lol: :lol:
Vendég
 


[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote] írta:gy hogy lehet csinálni a dolgaimat? Vmikor aludnom is kell...

Aida! Most írtad, hogy kb 9-től 4-ig aludhattál!!!???...utána meg csak fél nyolckor ébredt. És most is alszik.
Mennyit akarsz te aludni?


9-tól 4-ig? :) De jó lett volna. Azért ez nem így megy. Sajnos az elalvással gondjaim vannak, kb. 1 óra mire sikerül. Így 10 körül jött álom a szememre és apa 11 körül berohant mert Noel összepisilte magát. Akkor öltöztetés meg segítettem apának utána cumiztatni. Aztán be és megint alukáltam. 12től kb. fél 1ig mikor bejöttek apa és Noel aludni. Aztán úgy nézett ki hogy kb. 1től fél 3ig mert onnan végig azt lestem Noel mikor ébred mert sokat nyöszörgött álmában. :( Nem tehetek róla nem tudok jól pihenni így.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Pihenőszékben éppen nem sírva :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Milyen szőrös a jobb karod! :)

Kép
zölddisznó
 
 


Aida szerintem ne görcsölj ennyit, ha sír sír, én már nem is izgulok, tud várni Dani is a sorára..., pl pisilni biztos ki fogok menni, meg enni ha sír akkor is...

Kép

Kép
dcili81
 
 


zöldi: :D :D :D ez jo volt:D:D:D

én is mindig akkor pakolászok amikor alszanak a pulykák:D
éjjel ha csak 1 orát alszok akkor is reggel 6-kor kipattanok az ágybol.nem birok tovább aludni igy kb 8-ra kisebb megszakitásokkal kész a rend.

holnaptol mi is egyedül vagyunk.apa már késziti a cuccait és olyan rossz ...

Vivivel együtt pancsiztunk ..annyira jo volt...ja és imád a kádban cicizni..persze ott jo neki bimbovédő nélkül is.de ha ezt nem a kádba probálom akkor oda se bagozik.ha éhes ha nem.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Milyen szőrös a jobb karod! :)


Hehe. :D No majd legyantáztatom ;) Vagy szólok apának hogy túl nőies a karja. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!

Enikő:hatalmas gartula neked,gyors felépülést és sok tejcit kívánok.Jó kis méretei vannak a pici fiúnak :) :)

Bocika:hát kb 3-szor vagy 4-szer csepegtettem Olivér szemébe anyatejet,ez nemtudom sok e vagy pont h kevés,de nekünk úgy látszik bevált. :) :)

Aida.nagyon aranyos Noel,és micsoda nagy haja van,nem kínlódtál gyomorsavval?Ennyi hajat..... :lol: :lol: :lol:

Nálunk minden ok van (kop,kop,kop)eszik,alszik,vagy "beszélget",nézelődik.Nem tudom mi volt múltkor az a viselkedése h nem tudtam lerakni egy percre sem,de azóta nem volt olyan napja(kop,kop)Nálunk is megvolt tegnap az első hosszú séta,olyan szép idő volt.Kislegény nagyon élvezte,végig aludta az egészet.Meg persze Réka is odáig volt,olyan büszkén tolta a kocsit.Ma meg apa vitte el a gyerkőcöket sétálni,még én főztem,stb...
Ma este lesz nálunk a heti mérlegelés,már kiváncsi vagyok.Meg szerintem az utólsó is itthon,mert vissza kell vinni a védőnőnek a mérleget,mert én nem vettem,de lehet jobb is,mert azóta h itt van a mérleg folyton csak mérem,és azon agyalok h elég e a tej,stb...

solya051020
Káld
 
 
 


Mági:nekem apa hozta be a merllszívót,ő sterilizálta itthon de sztem a kh-ban is megcsinálják neked.És mennek a drukkok holnapra!!!!!!!!!

solya051020
Káld
 
 
 


Aida:nálunk is úgy van ha csinálom a dolgom és Olivér fennt van vagy akkor ébred,nem megyek egyszerre hozzá,hagyom egy picit sírni.Meg nekem Réka "sokat segít",beteszi a szájába a cumit,ha már nagyon nyügi Olivér

solya051020
Káld
 
 
 


Halihó!

Enikö!
Szívböl gratulálok Milánhoz! Sok tejcsit kívánok!
Szép nagy babuci!! :lol: :lol:

Gabi, Bernuska, Szeles!
Tényleg jó dolgotok van, hogy ilyen rendes éjjel alvós picurkáitok vannak! :wink: :wink:

Mi is kínlódtunk éjjel (Aida nem vagy egyedül ezzel) :cry: . Este 10-kor felébred, szopizott, majd sírt és fél 1-ig nem aludt el. Aztán csak egy órára és fél2-kor megint fennt volt. Megint szopi. Szóva 4-ig aludtam kb egy órát. :? :?
Viszont reggel 6-tól egy szopiszünettel aludtunk délig!!!!!! :shock: :? Muszály valamikor kialudni magamat így sajna délben kezdödik a napunk...
Amúgy éjjel másfél -két óránként szopizik! Néha parázok én is, hogy miért van ez, nem elég a tejcsim? :shock:

Ja szerdától nálunk is vége a jóvilágnak párocskám megy vissza dolgozni, egy hónap után! :cry: :cry: :cry:

Mush!
Hogy vagytok! :?: :roll:
susy75
 
 


Enikő! Nagyon gratulálok! Várjuk a képeket!
mannababoca
 
 


Képek: Kép Kép

solya051020
Káld
 
 
 


Csajok! Miért tesztek pelust a fürdőkádba?

Kép
zölddisznó
 
 


Csajok! Akiknek hasfájós babája van, nem próbálta még a Gripe Watert? Nekem barátnöm ajánlotta és a novemberi topicban is olvastam, hogy valakinek bevált! Hasonlóan az Inflacol-hoz a kolikás, hasfájós babáknak van, légbuborékok stb ellen.
Megnézem holnap lehet e dm-ben kapni! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.01.04 17:43-kor.
susy75
 
 


Enikő! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Mági! DRUKKOLOK holnapra! Apa ott lesz veled? Sikerült Anna felügyeletét megoldani?
Nekem is apa hozta be a mellszívót de nem volt rá szükség, nekem is csak itthon indult be a tejcsi.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Susy! Én a fiúknál használtam régenés nagyon bevált. Azt hittem már nem is lehet kapni.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Gripe Water!

Azt hiszem azt csak bizonyos kor után szabad használni. Ennek érdemes utánanézni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


szerintem 2 vagy 3 hónap
Vendég
 


Enikőnek gratula a babához és sok tejcit kívánok, na meg gyors felépülést!!! :P :P :P

Daninál én próbáltam a Gripe Water-t, nekem az nem jött be ezzel kapcsolatban, hogy viszonylag sok volt a mennyiség és nekem ettől egyszer majdnem meg is fulladt, mert félrenyelte. Nem olyan szirupszerű, mint az Infacol, hiszen a nevében rejtőzik, hogy víz. És asszem tán kaja közben kell neki adni, nem előtte, de lehet rosszul emlékszem. Szóval én ekkor adtam neki utoljára. Nálunk az Infacol bevált.

És megnyugodtam, hogy nem csak én macerálom a gyerekem popóját segítségnyújtás érdekében.
Csak én lázmérővel macerálom. Tegnap akkora pukit csaltam ki vele, hogy még a pelenkázó előtt a szőnyeg is olyan lett egy picit. :D :D

Mági!

Szorítok neked holnapra! Mellszívót én itthon sterileztem, bezacskóztam és apa hozta be nekem a kórházba. Gergőnek nem lett semmi baja ettől.
De Daninál itthon sterizelték nekem aznap és úgy hozták be.

Aida!

Nekem is nehezen jön álom a szememre és ha a gyerek esetleg velünk alszik én biztos, hogy fáradtan ébredek. Akkor egyfolytában minden szusszanására felébredek.
A szilveszterünk volt ilyen. Két gyermekünkkel aludtunk egy szobában. Mindegyik fél-fél méterre volt tőlünk. Hát!! Nem voltunk üdék reggel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


bocsi... rákerestem, 1 hónapos kor alatt nem adható
Vendég
 


Gripe 1 hós kortól adható!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


[color=green]A szérum lágyan feloldja a megrekedt légbuborékokat, megnyugtatja a görcsös hasizmokat és gyors, kellemes enyhülést hoz. A Woodwards hascsikarás elleni gyógyvíz 1 hónapos kortól adható, ha a szelek és a hasfájás gondot okoznak. [/color]

Kép
zölddisznó
 
 


Csajok! Azt szeretném kérdezni, hogy a TAJ kártyát kipostázzák vagy személyesen is el lehet intézni? Ha apa megy ügyintézni akkor elég egy meghatalmazást írnom és ezzel az anyaságit és a családi pótlékot is el tudja inténi vagy azt csak én tudom személyesen?

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Első igazi pancsink:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ha arra ébred a baba, hogy olyat bukik, hogy az orrán is folyik, utána meg öklendezik és nyeldekel majd keservesen elkezd sírni, úgy hogy semmi sem vígasztalja meg akkor mi van? Ilyenkor etethetem? Annak ellenére hogy nyeldekel vissza és az orrán is a tej jön?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida!

Nagyon édes a kis Noel! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Valószínűleg megijedt! Biztos nem kap/kapott levegőt úgy ahogy szokott. Ha amúgy is ennie kellene szerintem adhatsz neki! De már jó lesz ha tényleg látja a gyerekorvos és remélem megnyugtat, hogy rendben vannak a dolgok és ez csak átmeneti!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?