Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

gyors bekukk aztán szaladunk a nagyihoz mert apa persze megint nincs itthon.... :twisted: :evil: :twisted: :evil: már elegem vaaaaan

mi általában egész jól alszunk, este 8kor fürcsi és vacsi- kb 20.45re már alszik, egyszer felnyikkan 2 körül és olyan5ig visszaalszik, akkor eszünk majd 8kor van areggeli felkelés. Igy én egész jól elvagyok! Nagyon sajnálom a nemalvós anyukákta és a babákat is. szerintem nekik sem jó!!

Gyönyörű babákat és persze mamákat láttam!!! :lol: :wink:

de amiért jöttem Zsömle ma magától felült!!!!!csináltam a reggelimet és mire odanéztem kisgyerekem ült és meredeten bámulta a TV-t! aztán még vagy 3szor megmutatta hogyan is kell ezt csinálni. Annyira ügyes!!!

Kép
mancsi76

De ügyes!!! Épp most akartam írni, hogy Iza kapaszkodás nélkül ül! Annyira ügyesek!

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:36-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:37-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:41-kor.
Vendég

Kata! Nem maradtál le semmiről,csak ő azért mindig szokott jönni és péntek du. írt utoljára ezért hiányoljuk! :wink:

Titi! Jaj nem csoda,hogy alig látsz ki a fejedből,az a csoda,hogy még talpon tudsz maradni!
Bakker! Tényleg kéne valahogy kicsit pihizned!
Tamás nem tudja elvinni mondjuk du. a gyerkőcöket valahová,hogy aludj egy kicsit!
Olyan kíváncsi vagyok milyen kis pirinnyó lakik bennt! :wink:

Nicike! Én nem vagyok bátor! :cry:

Viki! :wink: :wink:

Mancsi,Dittke! Gratula az üléshez!
Nagyon ügyesednek ezek a babócák!

Ti kiviszitek a babákat ma?????????
Én eddig mindig vittem,de ma különösen K. hideg van!!!!!
na most lépek,mert felébredt Áron!

Kike! Rohadt tetűk!
Sajna én nemtudom milyen az a szer!

Márti! Éjszaka?

WERA GYERE MÁR HAZA!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Szép napot :P

Ami! Viki!
Köszönöm a hiányolást, jól esik - mint mindig...

Vkata!
Első kanál gyümölcs? Kedves tőled, hogy így a fejedben tartasz minket! gen, túlvagyunk rajta, és kissé tanácstalan is vagyok... Almalevet kapott a drága. Én készítettem neki gyümi centrifugával. Szemcseppentővel kapta- mert ugye a cumisüveg nála nem játszik. Nyelte, mint a kisangyal :D Viszont estére kiütései lettek tőle :shock: Arcán, és háton, deréktájon. Már elmúlt, de most mi van? Tegnap nem kapott, ma adhatok neki? Vagy pár nap szünet?

A majdnem műtermi fotótok gyönyörű!!! Llu itt állt sokáig és nézte Dórikát, majd megkérdezte, hogy lehet egy baba ennyire szép? Mondtam, hogy a szülei is azok, erre ő a homlokára csap: de hülye vagyok, tényleg! :lol: :lol: :lol:

Viki!
Nem semmi, hogy emlékszel, Lilu 10 hósan aludta végig először az éjszakát! A te agyad, anyám, olyan, mint egy óriási minden infót magába szívó szivacs :lol: :lol: :lol:
Tesó? Hohó! Lesz neked ilyen fotód annyi, hogy csuda! Tudom, ilyenkor nehéz elhinni, én sem hittem Lilért való kínlódásos éveink után, hogy lesz, és nem öribaba lesz a tesó. És tessék! :D :D :D Nike pólós kiskrapek édes!

Bondi!
Igen, van speckó Ji-king "jóslásom", de elég hosszú lenne leírn, miből áll. Ha egyszer lesz időnk - kb.a gyerekek érettségi bankettjének idején :lol: - majd megmutatom! :D

Ami!
A pozitivitásról annyt, hogy van negatív oldalam is, csak azt nem szeretem mutogatni :wink: Amúgy meg annyra kiváltságosnak érzem magam, amiért szülhettem 2 csodálatos gyereket, hogy sokszor úgy érzem, egy szavam sem lehet, inkább csak hálásnak kellene lennem. Persze ember vagyok, és néha én is nyűglődöm, de az alap az tényleg az, hogy van 2 gyerekem!!! Jujj, de jóóóóóóóóóóóóó!!! :D :D :D

folyt.köv.
Vendég

Vkata!
Kösz neked is! Sztem azért hiányzom most a csajoknak, mert mostanában sokat járattam itt a lepcsesemet, oszt föltűnt, hogy most meg nem :lol: :lol: :lol:

Ébredés volt, mindjárt folytatom :wink:
Vendég

JÚJ DE JÓ!!!!!!!!!!

Szia Dóri!!!!
Hát erről beszéltem,van két csodálatos gyereked!
Mikor valamiért letörök én is mindig azt mondom már,hogy bakker itt van ez a gyönyörű kiskrapek aki az enyém,és hát mi is megszenvedtük mire lett!
De ha simán jön elsőre akkor sincs nagyobb ajándék ennél!
Örülök,hogy jöttél!

Na majd du. még belesek,de most tényleg mennem kell!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megint milyen jó képeket raktatok fel, nagyon tetszenek!

linda: Én viszont el tudom képzelni, milyen lehet azoknak az anyukáknak, akiknek jól alvó babájuk van! :D

hene: Gergő hihetetlenül eleven! Engem a bátyám azzal nyugtatott, majd ha Lea is elkezd mászni, jobban alszik. Egyből eszembe jutottatok, hogy ez nem feltétlenül lesz így. :roll:

Pati: Persze amíg az ember a saját bőrén nem tapasztalja, hogy milyen is egy eleinte hasfájós, majd rosszul alvó vagy rosszul evő babával az élet, addig még ha előre mondanák is, mi vár rám, akkor is belevágnék! :D De azért én úgy gondolom (ezzel senkit nem akarok megbántani!): sokkal könnyebb egy kevésbé problémás gyerekkel az élet. :oops: Összehasonlíthatatlanul nyugodtabb és kipihentebb maradhat mindkét szülő, és az egész életük teljesen más mederben folyik, mint azoknak, akiknek minden nap kűzdelem. Szóval ezt felfoghatjuk úgy is, hogy minket aztán jól megedz az élet, és lehet, amikor más szülőknek jönnek majd a nehézségek az életükben, mi már mosolyogva fogunk hátradőlni a székünkben. :lol:

Titi: Örülök, hogy ki tudtál kapcsolni egy kicsit, annak viszont nem, hogy ilyen éjszakátok volt. :(
Szuper, hogy már érzed kistesómocorgását!!! :D

zsuzska: Szép a családod! Boltos nőci no comment kategória...

Szilvi: Köszönöm a bíztatást, ezek a szavak nagyon jól esnek, legalább az ember lát némi fényt az alagút végén. És nem érzem azt, hogy az én gyerekem rosszabb mint a jól alvó gyerekek. :lol: (Bevallom, a fáradtságtól és kilátástalanságtól néha annyira ingerlékeny vagyok, hogy nemrég megharagudtam bátyámra, amiért a telefonban arról áradozott, az ő kisfiuk milyen jó gyerek, milyen jó alvó stb. :oops: Komolyan az jutott eszembe, hogy miért nem veszi észre, hogy ezzel az én jelenlegi lelki állapotomon tutira nem segít???? Csak a sírás kerülgetett, meg a lelkiismeretem furdalt, amiért én ha belegebedek sem fog az én gyerekem jó alvó lenni! Azután réjöttem, hogy ő tuti észre sem vette, hogy azzal, hogy nyilván csupán szeretetből dícséri a gyerekét, nem engem akar bántani, csak az ő saját érzéseit mondja el. Na jó hosszú lettem, de ez kikívánkozott. :oops: )
Jázmin és Roli hogy vannak?

Akata: Az egy este 2x-i keléssel én is kiegyeznék. :)

bencuri: Aranyos Szonja!

vkata: Az biztos, hogy orvosoknál sem semmi, ahogyan helyt kell állniuk ügyelet során is. És ugye ott is emberi életek múlnak az éberségen. :)
Képek nagyon tetszenek, szépek vagytok Dóriddal! Olyan képek is készültek, ahol apukájával van?

Viki: Mostmár biztos vagyok benne, hogy Lackótok szed valamit! :D

Tami: Sajnálom Annádat, és téged is. :( Bár tudom, ezzel nem sokra mész, inkább valami megoldási javalattal állnék elő nem? :) Végül a köhögésére adtál neki valamit?

Edit: Csak nem nálatok is szabadságra mentek az álommanók??? :(

Nici: Sajnálom a nemevést, de ne idegesítsd magad. Lili azért nem egy elsatnyult babácska, lehet most egy kicsit jobban vigyáz a vonalaira. :) Azért a szükséges folyadékmennyiség nagyjából megvan, az a lényeg.
Külfölddel kapcsolatban: Mi is azt tervezzük, hogy kimegyünk, sőt ez már végülis eldőlt. De nálunk azért más a helyzet, mert nem adunk fel itthon egy jól működő vállalkozást, és nyugodt megélhetést. Nekünk nincs vesztenivalónk, így másképp állunk hozzá. Ha te úgy érzed, nem szívesen mennél, szerintem beszéld ezt meg pároddal, hogy ő is átértékelhesse a dolgokat.

Teó: Milyen ügyes vagy hogy lekvárt főzöl!

Ami: Kívánom, hogy sose legyen roszabb éjszakátok!

kike: Sajnálom, kitartás! Én nem tudom a szer nevét.

mancsi: Gratulálok Zsömidnek!!!! Nagyon ügyes kisfiú!

Véda: Jó hogy előkerültél! Írtam ám neked sms-t, megkaptad?
Lilud édes volt ahogy jött nála az AHA érzés! :D
A jóslásod engem is nagyon érdekelne, minden ezoterikus dologban hiszek, amik a szívünkhöz szólnak. Sajnálom, hogy nem igazán van időd ilyesmire, mert úgy gondolom, te is szívesen foglalkozol vele, de persze a gyerekeiddel még szívesebben. :)
Az a baj, hogy én most olyannyira mélyponton vagyok, hogy nem tudok ilyen optimistán és pozitívan gondolkozni, mint Te. :( Bár tudnk! És ennek a legkevésbé sem Lea nemalvása az oka, az már csak mondhatni hab a tortán.:(
fmarti

Ahogy utána tudtam nézni a NIX az-azért köszi.
Éjszakánk úgy-ahogy tűrhető volt,három óránként kelt,persze még ez is sok,de kevesebb mint eddig....

Domi egyébként tök jól elvan ha kap hozzátápit,ha nem akkor is...ma sem adtam neki,majd mindjárt rakok fel képet,milyen lett reggelre a pofija...nem tudom mitől...

Kép
Kép
Kép
kike

LÁNYOK!

Segítsetek!
24 fok van a házban.Lilin egy rövid ujjú és egy hosszúujjú body van meg nadrág.
És 1 hete dől róla a víz.Izzad nagyon,tiszta víz a haja.Régen nem volt ilyen,
Ez normális?

nicike

nem igazán látszik,de piros foltos-már bekentem neki...lehet hogy sok volt a gyümi,de tegnap már nem kapott semmit tejen kívül.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Csak gyorsan még a tegnap-tegnapelőttről - aztán rohanunk az ALDI-ba!

Eltűnésem oka, hogy meghalt a számítógépünk, majd helyrejött, csak a net nem :( Voltak elvonási tünetek is, igen! :lol: Aztán minden megjavult, de vendégek jöttek... :roll: Ezért voltam kicsit távol. De már vagyok, és holnaptól még jobban leszek, mert megkezdődik a suli. Igaz, főzni is fogok, de majd megoldom, hogy jöhessek ide is, mert olyan nincs, hogy nem! :wink:

Az éjjelekről, és etéről még akarok írn, de hosszú lesz, úgyhogy majd akkor, ha hazajöttünk! Addig is ölelés, és puszi!!!
Vendég

Mancsikám!
Zsömi uraságnak gratula!

Dórikám!
Jó h gyüttél! Jósolsz? Miből Drágám? Kávézacc? :roll:

Oké, én is + h lesz tesó. De ha csak Laló maradna, akkor sem tudnám soha eléggé megköszönni az égieknek.

Nicike!
Lalón csak egy hosszúujjú body és kisgatya van. A pulcsiját levettem, mert tök piros volt.

Laló aludt most kemény 1 órát, de sztem melege volt ezért megébredt. Most az apja fárasztja. Sztem hamarosan bedől.

Lacusom arca olyan piros pozsgás pár hete. Ez mitől lehet. Eddig azt hittem h a fogától, de az tojik jönni.
20150601134430

hali lányok!

nálunk olyan meleg van hogy a törpe rövidujju bodyban meg zokniban nyomja csak.

kérdezte valaki hogy visszük-e a gyerekeket sétálni. jelentem én igen! vagyis ma apa, de vitte.
-12 fok volt állítólag, de menni kell!!! nálunk elmeroggyantott ha nincs levegőn. ugyhogy jól felöltöztettem. garbós hosszuujju body+vékonykabátka+harisnya+nadrág+tutyi+usanka+thermohálózsák+sál+takaró+a mózes rácipzározható huzata. de MENNI KELL!!!

aztán ő nem fázott :d de az apja annál inkább 8) :roll:

kike!dominak nem tudom mitől lehet kiütése. hacsak te nem ettél valamit amit nem szoktál, vagy valamiből többet mint kellett volna. vagy mosószer, esetleg meleg, de mondjuk attól ennyire nem hiszem hogy kijönne.

nah most megyek tovább... bocsi hogy másnak nem jutott időm irni. majd legközelebb.

csülköt sütök :D életem első csülke :D

Kép

Kép
timi1982

HELP!!!!

csajok segitsetek Léna nem hajlando megenni a tápot az utobbi napokban mindent kiprobáltunk már
kakaot bele cukrot de ugy sem megy

a többi se igazán de azon elnyammog de aggodom azért csak kéne valami nem
mi lenne ha tejet adnék???

Képimg][/url]
Kép
ronix

nem lázas jo kedvü meg minden
de pl tegnap este 8kor evett 40ml gondoltam majd kiéheztetem de ma én nem birtam mert még délbe se bögött hogy éhes

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix: Szerintem első sorban arra figyelj, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot megigyon, ha az nem tápszerrel megy be, hanem sima víz, tea, az ugyanúgy jó. A fehérjeigényét meg pótolhatod olyan bébiétellel, amiben van husi is. Én tehéntejet tuti nem adnék neki!
Próbáltatok másfajta tápszert is? Egyébként szerintem ne aggódj, Léna nem egy nádszál baba, nem fog éhenhalni, ha éhes lesz biztosan szól!
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:42-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:43-kor.
Vendég

Ronix! Sajnálom! :cry: És sajna ötletem nincs,tudod én is hasonló cipőben járok.
Bár Áron már szedi a Maltofert,nemtudom,hogy annak köszönhető e,de gondolom igen 150-160-at már megeszi,ami a 80-hoz képest szuper!
Tejet én sem adnék!

Vidokata! Ha ennyit csinálsz tejjel és allergiás az rögötn kimutatná?
Nekem a darázscsípés a parám bizti emlékszel rá,most akkor meg is kérdezem,hogy ha majd megcsípi egy darázs mit lehet adni?
Nyáron (6hetesen) már volt szerencsénk,Fenistillel kellett kenni,de én ettől a fajta allergiától rettegek!
Apa milyen dr?

Viki! Mostanában Áron arca is piros,de nemtudom mitől!

Márti! Megértem amit éreztél,nekem volt olyan,hogy inkább nem jöttem netezni,mert mindenki babája evett meg aludt,kisebb-nagyobb bajokkal,az enyém meg 3 hónapig aludt vagy sikítot,de éjjel-nappal úgy ,hogy a teraszra rohantam veel mert nem kapott levegőt!
Iszonyú volt,hasfájós volt,minden csodacseppet kipróbáltunk és semmi!
De az is elmúlt!
És ahhoz képest mostmár szuper!
Én sokszor sírva fakadtam,hogy mit rontotam el és aztán mindig jöttem és kiíyrtam magamból!
Sírva hívtam fel a családot,hogy valaki jöjjön haza mert nem bírom ki!
Egyszerűen nem élvezhettem igazán 3 hónapig az anyaságot!
Áron ordított nappal,ordított éjjel,ordított ha éhes volt,ordított ha enni kellett,ordított ha álmos volt,ordított ha altattam és még sorolhatnám!
Tudod mekkora öröm volt mikor ordítás nélkül ráztam el a seggét!
Sokan nem nézik jó szemmel az altatást és én is szeretném leszoktatni róla,de majd ha valakinek ilyen gyereke lesz aki lila fejjel ordít levegő nélkül a kiságyba ha otthagyják,na ha egy ilyen gyereket leszokktat az altatásról akkor megmondhatja,hogy hogy kell!
Na de ez legyen mostmár a legnagyobb baj!
Most jól elkalandoztam,de érted miért írtam és ezt a többiek mind tudják,cssak te később csatlakoztál,de lehet,hogy olvastad!

Tényleg Kata! Az ismerős sírós gyerek megjavult már?

Húzok vasalni!

Kép

Kép
ibm

Ja és még annyi,hogy sokszor kérdeztem,hogy hol rontottam el,de amikor levegő nélkül üvöltött a hasa miatt nem lehetett mást tenni mint ringatni és sajna ezt megszokta!
Ez van,ő ilyen sé így kell elfogandi!
Persze ezt időnként nagyon nehéz és a türelem elfogy de valahogy azért csak átvészeljük!
Ő már a kórházban is így ordított,azt mondták a nővérek,hogy ilyen gyerek nincs! :lol:
Hát de van!

Tényleg húzok mert lassan ébred

Kép

Kép
ibm

Annyira mérges vagyok ezekre a rohadt kis tetükre,hogy nem igaz-vágjam le kopaszra a gyerek haját???

Apa vett tetűirtót ismét,de mázlija volt,mert akart venni serkefésűt is,de mivel a nőci nem találta az árát,így odaadta neki azt is,úgyhogy nem kettőezer valamennyit fizetett,hanem a sima irtó árát,meg ugye az ügyeleti nyavalyát,de így is csak ezer valamennyi volt...
de úgy gyűlölöm ezeket a dögöet,és mi az hogy túlélik a serkék az írtót???? :evil: :evil: :evil: Most meg persze kelnek ki áááááááááááá

Bocsi-de ki kellett adnom magamból :cry: :cry:
Tudom hogy mindig csak nyavalygok....... :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,nem is meséltem:azt álmodtam hogy mi is ott voltunk egy találkozón :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix: nálunk is ez volt az elmúlt pár napban, emlékszel miket írtam. Ma egész szépen evett már. Reggel megevett egy üvegnyi tejpépet gyümivel keverve és most ebédre egy kistányér krumplit, répával és sajtal (az zöldbablevesből vettem ki egy kis lével rátás elött) Trapista sajtot rezseltem bele.

Én is így aggódtam, talán emlékszel.
Volt, hogy Levi 1 hónapig nem evett tápot!

Levi már egész jól nyégykézlábazik és ő még csak félülésben ül. Nagyon ügyesek ezek a gyerkőcők!!!
Puszi nekik!

Mindjárt indulunk sétálni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:44-kor.
Vendég

kösz csajok

ugy veszem észre a kanalas kissé jobban megy mint a táp
de lehet igy etetni hogy csak gyümölcs fözelék és pép??????????
a tea az ,megy ma már a 3.ik üvegnél tartunk(125)az üveg

joghurt az se mehet??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Sajnálom. Hányféle tápit próbáltatok már ki?
Tepjpépet szereti a csajszi?

VKatus!
Nagyon szépek vagytok Dorci bébivel!

Ami!
Én arra is tippelek, h talán ki van száradva. Mivel lehetne kenni?

Séta
Ma apája nem engedett ki minket.

Kis nyüzögém 3kor hason beájult. 2 órán keresztül pörgött, aztán csak feladta.
20150601134430

CSajok!

NIncs valakinek véletlenül jó pszichiáter ismerőse?????????
Nem nekem,de számomra fontos embernek kéne SOS!!!!!!!!!!!!
Én ne vittem ki Áront,nagyon hideg van úgyhogy vékony overál,vékony satyesz,kiságy,ablakok nyitva,2 órája alszik!
Így szoktam levegőztetni ha nagyon hideg van,mert ha kiviszem 2 órát tuti alszik,olyan sokáig viszont nem merem kinnt hagyni!
És már kiteregettem és kivasaltam csak várom,hogy ébredjen!

Kép

Kép
ibm

Roni, nyugiiiiiii. Egy-két napig nem kell neki a táp, nem dől össze a világ...Tejpépet nem eszi meg? Akkor adj husis főzéléket és a tápot megpróbálod később.

Ami, engem kérdezel a síros gyerekről? Nem emlékszem... :shock:
Áron végül most tejpépet is eszik vagy maradt a főzelék?

Kata, tényleg szépségesek a képek :) Meg persze Ti is.
Nem irigyellek, hogy férjecske ennyit nyomja. Ami válaszoolok neked- Kata helyett 8), ortopéd-traumatológus. Nagyn nehéz szakma szerintem(megbecsülés nulla)

Véda, örülök, hogy jól vagytok. :) Csabesz barátunk?

Kike, szerintem Dominak csalánkiütése van az arcán. Nem ettél
valami újat, vagy mososzer, öblítő, kenőcs?
Sajnálom a dögöket...

Mancsi hiányoltalak! Apa rendetlenkedik? :(
Zsöminek gratula!!!

Márti, nem aludt jobban kicsit leányod? Mi lenne ha rajtahagynád egyszer este a láncot?

Tita, KITARTÁS! Férj meg monnyon le!

Kép
andkata

Megjöttünk az ALDI-ból. Mndent vettünk, csak azt nem, amiért indultunk :lol: Kedvesem sétál Liluval, brrrrrrrrrr, hogy bírják a hideget ezek???!!! Én meg jöttem gyorsan hozzátok, ill. a fogyisba is kellene, mert már ott is lassan elfelejtik, hogy vagyok :lol:

Vkata!
Az 1000. old.privi képet megkaptam, és írtam is itt, ha jól emlékszem Babu és Kriszta mellett, hogy a tiéd is átjött :wink: Mindjárt nézem, amit azóta írtál!(Lilu imád benneteket - ha lehet ilyet mondani - neten keresztül.)

Mártikám!
SMS-t nem kaptam tőled. Mikor küldted? Priviben egyeztessünk tel.számot!
Amúgy kezdesz Desvikihez hasonló tüneteket produkálni. Mindenkihez szólsz, mindent megjegyzel, mindenre reagálsz... Ha bekerülsz a sárga házba - ami már nincs - valszeg azért, mert zseni vagy, és a zsenit csak egy hajszál választja el az őrülttől :cry: :cry: :cry:

Ami!
Ordítani-hagyás terén kezet foghatunk, Anyus! Minden szavaddal egyetértek. Van a nyöszögés, amit én is simán hagyok, hisz nem vagyunk m sem rabszolgák, és azt valóban ők is túlélik. De van egyfajta ordítás, ami előhívja belölünk az Anyát, hogy ez most gáz, most valamit tenni kell. És ez ált.fájdalomtól van, de előfordulhat fáradtságtól is. És ilyenkor én képtelen lennék magára hagyni a szenvedésével. Lehet, hogy ugyanúgy sír, ha vele vagyok, de legalább érzi, nem hagytam magára a bajával.

Kike!
Tetű-ügyben írtam, hogy Llu 1 hónap alatt szabadult meg az összestől nem tudom hány doboz tetűírtó, és minden napos 1-1,5 órás tetű-serke szedegetés után :evil: Megértelek!
Amikor szedegeted a dögöket, tegyél magad ,ellé egy pohárban ecetet és abba mártogasd időnként az ujjad. Így pillanat alatt lehúzod a hajszálról! Ha van otthon hajsütővasatok, az is segít, mert 60C felett elpusztulnak. Készülj fel még 1-2 doboz tetűírtóra, és minden nap nézd át a haját. Nem tudok jobbat mondani, ill azt, amitől nem leszel bolodgabb: a mai tetűk már mutálódtak, és rezisztensek lettek egy csomó vegyszerre. Ezért élik túl pl. a serkéik a tetűirtót :evil:

Vikim!
Nem úgy jóslok ám! Müller Péter Jóskönyv c. művében van a Ji-king "módszer", ami ősidők óta segíti a tőle tanácsotkérőket, és ad is. Nem konkrétat, de utat mutat, és elmélkedésre ösztönöz, hogy rátalálj a legjobb megoldásra. Nekem a szívem csücske. (Nagyon szívesen megkérdezem rólatok, ha szeretnéd!)
Vendég

Tamás elvitte a két gyereket, úgyhogy megyek aludni! Rohan a lakás, de nem érdekel!!!!

Ronix: én is így etettem egy hónapon keresztül! a lényeg, hogy kapjon valamilyen fehérjét! (húst, sajtot, tejpépet..) És a főzeléákét is higíthatod táppal!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

a tejpépet eszegeti mint ahogy a fözeléket is
kata de ez már jo 2 hete megy hogy nem kell a táp csak ugy voltam vele probálkozom
viki amit kapni lehet kiprobáltuk
már a hat honaposoknak valot is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mi voltunk kint, úgy látom, Adél akkor jobban alszik, neki is kell. De mostanság sportbabakocsival nyomjuk már, abban nem mindig alszik el kint, inkább levegőzünk. Nekem is jobban termelődik a tej, kell a mozgás. Mondjuk ha holnapután tényleg -8 C lesz, akkor már nem biztos hogy megyünk. Viszont minél hidegebb van kint, általában annál jobban alszik Adél, úgyhogy ilyen szempontból jó ha jön a hideg.

Adélnak is ilyen lett az arca mostanság, Vik. Szerintem a hidegtől. Én most Eucerint kaptam egy barátnőmtől és segíteni látszik!!!

Kép
andkata

Na még az alvásról akartam: én nem tudom, mit tegyek... :roll: Tegnap khagytuk direkt az esti alvást, így csak 2X aludt a szokott 3 helyett. Gondoltam, könnyebben megy majd este az elalvás. hát nem. Bő óra volt, mre elaludt. Addig szenvedett, kínlódott. Végül odabújtam mellé-elég nagy a kiságy, és az én oldalamon nincs rács :wink: -, és sutyorogtam nagyon halkan a fülébe, hogy Csabika jó kisfiú, és okos, tudja, hogy pihennie kell, elalszik szépen, stb... Ettől 5 perc alatt beájult, és a nyakambafúrva elaludt. Én meg elpityeredtem, hogy biztos eddg is az én közelségemet kereste, és azért nem tudott elaludn, mert távol voltam. Na, jó, csak 30 cm-re a mellé tolt fotelágyon, de neki az is távol lehetett... A fene se tudja. És igaz, jól alszik napközben, de hozzáteszem csupa nagybetűvel, hogy babakocsiban!!! Kiságyban lehet, nehezebben aludna el, és nem aludna ennyit az fix. Ha Lilu újra sulis, azaz holnap, lehet újrapróbálom a kiságyban altatást. De pl. Lea mndig kiságyban alszik, igaz? Akkor nála az nem játszik, hogy ezért van rossz estéje. Amúgy, érdekes, de engem a sok ébredés kevésbé zavar, mint a nehezen elalvás. Azt nagyon nehezen tolerálom. Tegnap agresszív tünetek is lettek nálam. Mikor Csabesz elalud egy autó bepofátlankodott az utcánkba, és képes volt elmenni a ház előtt :evil: :lol: Megakartam verni a sofőrt :shock: :lol:

De azért jó oldala is van ennek a sok idegeskedésnek - mint mindennek! - de ezt majd a fogyis fórumon olvashatjátok :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata! Vidokatára gondoltam a gyerksírással kapcsolatban,bocsi ha nem írtam! :oops:
Kata is válaszolt már! :wink:
Áron most reggel-este eszik kb.150-160 tápot.
de.160 gyümi (tegnap 200 lecsúszott)
ebéd:160-vagy 200 főzi
vacsi:160tejpép
kb. 100-200tea,attól függ milyen kedve van!
Így már azért nem olyan gáz nem?

Titi! Éljen-éljen-éljen!

Szép álmokat!

Kép

Kép
ibm

Dórikám!
Mit vettetek az Aldiban?

Tesókérdésre rákérdezhetsz. Úgy is ezen agyalok a legtöbbet. :oops:

Pedig már kezdtem reménykedni h kávézaccból, üveggömbből nyomod :lol:

Mártival kapcs. igazad van! Ő sztem még nálam is pontosabb, odafigyelőbb! ;)

Titi!
Mars az ágy! A lakás nem rohan messzire! Halkan kérdem csak, Tamás nem segít be a takarításba?

AKatus!
Csupaszem Adélkánk hogy van?

Tami!
Ma még nem voltál sokat! Ugye nincs semmi prücök?
20150601134430

Adél jól van, elég sokat nyomja földön, állandóan hason és emelgeti a csípőjét, úgyis halad már. Nemsoká rájön szerintem, hogy a küszöb nem akadály :shock: akkor lesz nekem nemulass...

Dóri, ahogy Adél egyre jobban kezdett aludni a kiságyban, úgy rövidül az alvás a babakocsiban. És a mélykocsiban lassan tényleg nem fér el...Lassan be a karom szoktatni az utazóágyába, hogy mobilisak lehessünk.

Kép
andkata

Sziasztok!

Desviki hát receptem az nincs, úgylátszik hogy szerencsés vagyok! De tényleg imádom hogy ilyen férjem és gyerekem van! A két szerelmem!! :D

Kike nagyon sajnálom ezeket a szemét tetüket! Remélem minél előbb kitudod őket írtani. Te akkoris erősebb vagy mint ők! :D

Vidokata nagyon szépek a képek. Amit írtál hogy nemszabadna, azt arra írtad hogy ültetni??

Muffinék már biztos síelnek azóta! :)
Én se viszem ki Vivit ebbe a hidegbe, azért -12 fokba már meggondolandó. Tudom hogy a levegő kell nekik, így én is inkább az ablakot nyitom ki, és úgy jön be a friss levegő.

Kép
linda24

Nálunk reggel -11 fok volt, most csak -7 van. :lol:

Nekünk holnap lesz a napja h a fiatalember leköltözik a szőnyegre, így míg ő alszik, én könnyebben tudok tornázni is a nappaliban.
20150601134430

lányok!
a gyerekem nem eszi meg a házi kosztot... :twisted: :twisted:
már régebben próbálkoztam, akkor öklendett tőle. gondoltam annak már egy hónapja, próba szerencse...
hát most se eszi meg. öklendezik mint a nem tudom én micsoda. szó szerint fuldoklik is tőle!!!

hát nem tudom mikor fogja megenni... igy azért elég gáz... jó hogy egyszerűbb és kevésbé időigényes, nah de a gatyánk rá fog menni. mert aztán hammolókája meg van ám rendesen!!!

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:46-kor.
Vendég

Az evés kérdéssel kapcsolatosan. Szerintem én nem panaszkodhatok, bár néha már felmerül bennem, hogy nem eszik e túl sokat a gyerkőcöm. Reggel 5 kor szopizik (nem tom mennyit), 10 körül megint szopi, du 1-kor majdnem 1 üveg főzi+szopi (próbáltam teával kínálni, de az nem kell neki, a ciciért meg nyűg), 3-kor fél üveg gyümi, 5-kor szopi, este 8-kor szopi. Utána rögtön elalszik, és 4-5 között ébred. Teát nagyon ritkán iszik, és mást se nagyon.
Dec 31-én voltunk védőnőnél: 8020g, 64 cm, fkf:44cm, mkf:43cm.

ez sok???????

Annak idején még minden teljesen más volt, amikor Ági kicsi volt. Meg az is igaz, hogy 3 hetes koráig kapott csak anyatejet.
Akkor még pl azt erősítették, hogy születéstől kezdve teáztassuk a babát, és tegyünk a teába mézet... na ez mostanra teljesen megváltozott.

A dokinő szerint annyit szopizik amennyit akar. Próbáltam már nem adni neki kajcsi után, de akkor nagyon nyűgi lett. Ha meglátja a szopipárnát, meg már vigyorog és tátja a száját....

Kép
zsuzska72

Timi!
Eléggé lepürésíted?

Mikkel próbálkoztál eddig?
20150601134430

Timi! Hogy sikerült a csülök????

Kép
zsuzska72

Kata:köszi a választ,most láttam hogy a hasán is van három olyan kisebb folt,mint az arcán-de semmi újat nem ettem,semmi újat nem használtam,akkor mit tegyek??
Vegyek rá neki valamilyen kenőcsöt,vagy kísérletezzek,mitől lehet?

Véda:köszi a tetűs segítséget,ecetes vízbe ujjmártogatásra nem is gondoltam,csak sima vízbe mártottam a serkedögöket,hogy nehogy az ujjamon,vagy a körmöm alatt maradjon.
Hajsütővasam meg nincs:oops:

De majd szerzek be egyet :)

Mennem is kell,mert Domi a földön van-ki tudja már merre :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:47-kor.
Vendég

Katus!
Ez szuper ötlet! ;)
20150601134430

Elek, csak delelott boltba szaladtam, aztan Anna alvasig szorakoztatasra vagyott_ MArti nalaunk is ugyan az van mint mit te irtal, hogy regen siman elvolt a jatszo szonyegen, most meg 5 perc utan visit nyuszit, stb...-amig aludt ledoltem, kicsit elszunditottam, majd olvastam( Anna mostanaban "jo" alvo let napkozben ketszer 1 orat alszik:) ).MOSt meg kivetelesen csend van.

Annyira rossz olvasni hogy a legtobb tapos babanal eljon a nem eszem idoszak. Orjito erzes mikor semmit nem akar enni a gyerek. BAr kopp kopp most epp az eves megy, na meg az alvas is egesz jo, sot csak akkor van csondben ha alszik
:?
Igen KAta a lancot mar hordja, ujra jo ideje, nem hasznal mostansag:(
De semmi, kup se, homeos bogyo sem....
Ma mar joval kevesebbet kohog, MArti: tantum verdet fujtam ketszer es egyszer 10csepp sinupret.
Reggel pruszkolt, kohogott, de ennyi, nap kozben nem. Lehet mivel a vacak parologtato bedoglott ez azert van :twisted: Tettem vizet a radiatorra, meg vizes torulkozot.

Keszult mar ola egy nagyon jo video, majd feltoltom.

Zsomi igen ugyes.

Dorika is ugyes en tenyleg nagyon szep, de Veda jol felelt, ilyen szep anyuka mellett ......

Az anya tanits engem c konyvben a 4-5 honap feladatai sorra irjak az utanzast. Anna egyaltalan nem utanoz, sem nyelvoltest sem szomoru arc kifejezest, sem fej forditast. ezt tenyleg tudnia kene?

Nicike: kemeny dolog lenne igy belevagni a kicsivel, oszinten en nagyon bevallalos vagyok ha kulfoldi eletrol van szo, de igy nem mennek, hogy fel kene itthon mindent adni foleg hogy egy aranylag jo eletet. Tul messze, Europan belul meg lehet kiprobalnam, de ilyen messze? picivel? Angol tudas nelkul.....Szerintem ha ferjed annyira ki akarja magat probalni, menjen ki keszitse elo nektek a terepet, es ha bejon neki, ugy erzi jo ott neki a munka az eletstilus...akkor utana mentek, de probald meggyozni, hogy a napfeny es tenger lehet nem minden ....

masra most nem emlekszem.
ja de Veda: jo hog yjottel, mar en is erosen gondolkodtam mi lehet veled.szeretem ha irsz, mert nagyon atjon rajta a beloled arado szeretet es turelem es boldogsag!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?