Új privát üzeneted érkezett!

Na most jó sokat irtam neked. Közben meg már elmentél? :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Laptetős! :lol:

Dehogy mentem, csak a konyhát teszem rendbe, mert hétfőn már én is dolgozom, és az utolsó pillanatban mindig eszembe jut. Még karácsony előtt elkezdtem kitakarítani a konyhát, polcok, rámolás, stb, de most érek majd a végére. Nálunk még elég sok minden dobozokban van, azokat is szelektálom, őrület, hogy mit meg nem őriz az ember, de most könyörtelen voltam... :roll:

Én rettegtem, mikor megy tünkre, végül is majdnem 14 éves, a tévénk szerintem a 20-as éveit tapossa (a Videoton fénykorában gyártották), és hosszában, keresztben is csíkos, időnként elmegy a kép, tehát nekünk is képcsöves. Újabb öröm... :?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Bocs de én meg közben leléptem, mert vendégeim voltak. De attól függetlenül akkor most nem irigyellek, mert tényleg nem kevés kiadás, és a baj mint tudjuk mindig csőstül jön.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ma tök jól érzem magam. :cry: :cry: :cry:

Megkaptam a beosztásomat egy ismerőstől. Boldog újévet kivánt és megkérdezte hogy teltek az ünnepek.

NŐ: Ugye azért az ünnepek feledtetni tudják ami veled történt

Én: Nem én most sajnos töröltem a szótáramból a boldog szót, mert nem volt boldog sem a karácsony sem az újév.

Nő: Még minden nap sokat bőgsz?

Én : Nem bőgök sokat, de még nem telt el ugy napom sajnos, hogy valamiért ne pityeredtem volna el.

Nő: Pedig már elég sok idő eltelt ahhoz, hogy folytasd ezt az önsajnálatot. ( 4 hónapja halt meg Bogika)

Én: P... te nagyon tévedsz mert ez nem önsajnálat, meghalt a gyerekem.

Nő: Csak hogy te nem ilyen vagy neked már ezen túl kellene lenned, mert te mindig egy határozott, magabiztos erő jellemű csaj voltál, akire igenis fel lehetett nézni. Most meg a saját magad árnyéka vagy. Mi ez ha nem önsajnálat!

Folyt köv.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!

Melcsike,a gyertyagyújtás oldalon van egy Boglárka,láttad?Tegnap halt meg :cry: és egy napon született az én Petrámmal :cry:

Kinek hogy telt a napja??

Mi voltunk a párommal csúszkálni egy tavon,nagyon jó volt,hétágra sütött a nap,aztán palacsintáztunk :oops: nagyon élveztem :)
Rosszul vagyok ha arra gondolok hogy hétfőn munka :(

Kép
krisztinaa

Nem is tudom mit mondjak erre a beszélgetésre,szégyelhetné magát az a nő.Az ilyennek minig csak azt kívánom hogy ő is élje át....
Kép
krisztinaa

Én: Lehet hogy a erős jellem voltam, meg határozott, de lelkileg soha nem voltam kőszikla. ( Ekkor már bőgtem rendesen)

NŐ: Akkor azt csak megjátszottad hogy határozott és erős jellem vagy.
Én: Attól hogy erős és magabiztos a jellemem még lehet a lelkem érzékeny.

NŐ: Fordulj szakemberhez mert neked már arra van szükséged.

Én: Még nem érzem azt hogy szükségem volna rá, hidd el nem szégyelnék szakemberhez fordulni, ha úgy érezném. És igenis azt érzem hogy már sokat erősödtem. Mert probálkozom, hogy ne lássák rajtam.

Nő: Igenis menjél el szakemberhez, mert anno én sem szégyeltem elmenni amikor kikészültem, mert a lányom szült és ideges voltam nehogy valami baja legyen. És akkor teljesen padlóra kerültem idegileg.6 hét alatt rendbe hozott úgy a szakember hogy elfelejtettem azt is hogy miért mentem hozzá.

Én: P. ez nálam ne a hiszti miatt van, hanem meghallt a gyerekem, azt hiszem a kettőt nem lehet egy lapon emliteni. Te a leányod miatt ideges voltál és túl reagáltad az anyai féltést, és 6 hét utána elég volt, ami szerintem meg tul sok ahhoz hogy csak simán szült a lánya és egészséges unokája lett. És könnyen elfelejtetted azt hogy miért mentél oda, mert igazi oka nem is volt. De én egy életen át magammal viszem ezt a fájdalmat, amit a kislányom elvesztése miatt érzek.

Folyt. köv.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Krisztinaa!

Igen láttam :cry:

Hát mit mondjak amig meg nem történt a beszélgetés még semmi bajom nem volt, Majd még folytatom. De volt erőm, hogy megvédjem magam. És ez szerintem nagyon nagy előre lépés. Pár héttel ezelőtt szerintem még megszólalni sem tudtam volna.

Kép

Kép
melcsike70

Az biztos hogy ügyes voltál,én még erre a pontra nem jutottam el.
Ha ilyen helyztbe kerülök vagy ott hagyom mert nem tudok megszólalni,vagy nagyon nagyon csúnyán válaszolok neki.

Kép
krisztinaa

Szerencsére nem sok ilyen helyzetem van,én még kerülöm az embereket....

Kép
krisztinaa

Én: és azt senki nem tudja, hogy én min mentem keresztül amikor Bogika született, mert nem elég ahogy bántak velem, a liftben született meg a kislányom, holott ha előre gondolkodnak, talán már a koraszülöttes teamet is riaszthatták volnak, ugyanis végig volt szivhangja a kislányomnak csak kicsi volt. És ahhoz képest milyen kicsi volt nagyon is erős volt. És az utolsó napig nem kapott semmiféle gyógyszeres kezelést , mert nem volt rá szüksége, egyszer kapott vért a 10 nap alatt. Az volt az össz. beavatkozás amit végeztek rajta. Pedig aki nem volt ilyenben az nem is tudja, hogy milyen amikor meglátod a kisbabádat, és sirva fakadsz attól a látványtól minden egyes alkalommal, hogy egy kisbaba hogy lehet ennyire pici és még látod hogy mozog, hogy pisil és kakil és kinyitja a kis szemét. Mert igen ahányszor megláttam elsirtam magam attól hogy ilyen picike az én kis babám.

Nő: Na mindegy próbáld most már összeszedni magad, mert van egy lányod és van egy férjed és nekik szükségük van rá, hogy lássák hogy élsz.

Én: P. ahogy mondod élek és csak Ő miattuk.

Nő: Te nem élsz, neked csak a családod az árnyékodat látja.

Én: Ha ők nem lennének ,hidd el nem itt lennék hanem a másik gyerekemnél, mert nekem két kislányom van csak az egyik angyalka.

Nő: Ne beszélj már hülyeségeket, mert még azt gondolom hogy megbolondultál.

Én:Köszönöm a hasznos beszélgetést. Szia!

Ezzel fogtam magam és eljöttem. A férjemnek elmeséltem az annyira ideges lett, hogy egyből azt kivánta. HOgy lehet ilyen f..sz. Csak azt kivánom neki, hogy élje át. MOndtam neki, ha ő ezek után ilyen helyzetbe kerülne, én csak azt mondanám neki, hogy együtt érzek vele. Mert átéltem. HUUU.....most nagyon elfáradtam ebben agyilag, de annyira dühös vagyok hogy csak ütöttem a billenytűket. És most azt hiszem megkönnyebbültem és nem is foglalkozom már a h...e dumával.

Kép

Kép
melcsike70

Hát akkor most mondd meg, ha már erre a pontra eljutottam igaz bőgtem végig, de meg tudtam magam védeni, akkor már nagyon is erősnek érzem magam. És fáj, meg szenvedek, meg sirok mindennap, de már tudok beszélni, még ha sirva is de tudok beszélni.

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk is megnyitott már a Vártó, de én nem szeretek ilyen hidegben menni sehova, de a párom biztos elviszi majd a Barcikát csúszkálni. Én nem birom a hideget. Jó volt egy kicsit kikapcsolódni ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Mondtam a páromnak hogy nem mostanában lesz, hogy én valakivel igy szóba elegyedek. Azt hiszem még nem való nekem az emberek társasága. Főleg mert dilisnek néznek. Maradok a köszönésnél aztán ennyi. Mert aztán hazajöttem és elmeséltem a férjemnek és után be kellett zárkóznom a gyerekszobába, mert teljesen kiborultam. Muszáj volt magam kibőgni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike az ilyen embereket csak sajnálni lehet.Engem ilyenkor mindig azzal vigasztalnak a szeretteim,hogy ezt senki nem tudja átélni csak az aki átéli.Persze ha logikusan gondolkodunk így is van,mert ugye mi sem tudtuk igazán felfogni ha ilyet hallottunk míg nem éreztük át,de ez nekem sem vígasz.Nem is tudom mit várok az emberktől,azaz igenis azt hogy érezze amit én érzek,és ne akarja azt belém beszélni hogy "majd elmúlik",mert ez a fájdalom soha nem fog elmúlni,csak megtanulunk vele együtt élni.És biztos hogy mindig lesznek ilyen hülye emberek.Ne idegesítsd magad miatta,bár én is tuti kiborultam volna.

Nekem szilvszterkor esett nagyon rosszul mikor láttam hogy mindenki milyen boldog és készül a bulira,kérdezték hogy mi hol bulizunk /persze tudták hogy mi történt Petrával/,csak annyit mondtam ,hogy "ez nem azaz év ami után bulizni kell"
nagyon sok ember érzéketlen még ha ismerős vagy akár barát is.Én leginkább a legközelebbi barátainkban csalódtam mikor Petra meghalt.Mostmár mégjobban nem hiszek a barátságokban.
krisztinaa

Én is kerülöm az embereket,főleg akiről tudom hogy milyen.Szegény szomszédainkat is nagyívben elkerülöm mintha fertőző betegsége lenne,pedig csak kisbabája van :(
krisztinaa

A csúszka nagyon jó volt,sokat nevettünk,már csak egy szánkó hiányzott :D

Kép

Kép
krisztinaa

Hát igen leginkább a közeli azt hittük barátok és rokonoktól kaptuk mind a legbántóbb dolgokat. Ez mindannyian átéltük itt a lányokkal.

Kép

Kép
melcsike70

A kis babás ismerősök meg egy másik fejezet. Nem tudok még velük szóba állni, ha babakocsiba látok gyereket, akkor még én is nagyivben elkerülöm őket. Irigy vagyok rájuk , mert én nem tologathatom a babámat.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

az ilyet el kell küldeni az annyába. És megmondani neki, hogy túl hamar hagyta abba a kezelést a szakember, mert épeszű ilyeneket nem mond egy a gyermekét alig 4 hónapja elvesztett édesanyának.
Úgyhogy ha még emlékszik a dokija címére, nosza, talpaljon el hozzá, rögvest, és máris kezdheti sorolni.... Én biztos elküldtem volna, nekem ilyenkor elég nagy a pofám. Bocsánat, ha vulgáris voltam, de úgy kiakadtam arra, amit írtál. Lélektelen idegbeteg, aki abban leli boldogságát, ha másokat molasztálhat.

Igaz, aki nem élte át, az nem tudja, mi van velünk, de legalább ne szólaljon meg. És ne tegyen úgy, mintha mi sem történt volna. Miért nem engedik, hogy MI kezdjünk beszélgetni, és arról, amiről akarunk?

Kriszta,
jó lehetett nektek! Semmi nyalás nem volt? :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Több mint egy órát olvastalak vissza, napok óta nem jutottam a géphez!

Szilveszter estéjén 1 órát ástuk a kocsit a hóból, aztán elmentünk egy családhoz éjfélig, utána szép lassan haza csúsztunk a havas úton. Betti én is irigyelem magam a hóért, de most már az 1 m eléri, folyton lapátolni kell, egyébként betemet a házba.. soha ilyent nem láttam életemben. Barak élvezi minden nap kiviszem ameddig lába, keze arca vízes.

Négy napja a városban országos kosárlabda meccs van oda járunk minden nap éjfékor jöttünk haza, egyetlen szórakozása a szigetnek, az egész város ott van. Hot dog, popcorn és stbb.

Melcsike a Nő nem érdemel idegeskedést. Aki az általa említett ok miatt ment szakemberhez az HÜLYE startból! Te meg sirdogálj amikor úgy érzed..

Kép
leda2002

Sziasztok!

Melcsike, egyre több történet lesz majd ilyen. Mert ahogy telik az idő egyre kevesebb időd lesz már hivatalosan is szomorúnak lenni, mások szerint.

Velem is volt valami az este. Tömény szomorúság fogott el. Majdnem fél egy volt mikor lefeküdtem, néztem valami hülyeséget a tv-ben, nem is tudom miről szólt, de nem volt kedvem csendben feküdni az ágyban, de utána csak lefeküdtem és sokáig pislogtam a sötétben. Annyira szomorú voltam, nem sírtam, csak volt egy megmagyarázhatatlan érzés, a vígasztalhatatlan szomorúság, a kudarc, az újabb reménytelenség, a cirkusz otthon (disznóvágás anyu kontra nagyszülő). Éjjel nagyon sokszor fent voltam és reggel is ezzel ébredtem.
Délután jön hozzánk a szomszéd kismama, vendégségbe. Több párt meghívtunk, párom elő névnapjára, mi is már annyi helyen voltunk, tartani szerettünk volna valami már.

Meghát kezdődik a munkahelyi stressz, már belegondoltam a hétfőbe.....ugye december utolsó heteiben én sem nagyon erőltettem meg magam, kicsit már elfáradtam, elegem is volt, toltam mindent januárra, hát most itt van, tessék, lehet kikavargózni belőle majd rendesen.

Betti
Kép
betti0412

Ma nem sokat leszek, szeritnem majd reggel a munkából, most kezdek főzni, közben vasalni, kicsit porszívózni (páromnak vettünk egy melegítőt és hullik belülről a fekete boholyka, tele van a lakás vele, megőrjít.), el akarok rendeződni, mert jövő héttől már megint nem lesz semmire sem időm.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Leda
De jó, hogy te is jelentkeztél. Minden jót kivánok az újévben nektek is.

Úgy már én sem szeressem a havat, amikor ennyi van belőle. Úgy jó a hó, hogy leesik a gyerek kijátsza magát benne és utána huss eltünne. Mert amikor nem lehet menni sehova vagy csak a latyak. Azt nem szeretem. Egyébként, pont ez az, hogy abszolút nem voltam ideges, csak elsirtam magam, de megvédtem magam. Pedig ez nem egy egyszerű beszélgetés volt, hanem ráförmedt. És talán ez az amit nem birtam elviselni. De már nem is érdekelt mert tudom, hogy gyagyás. Hiszen ok nélkül járt pszichológushoz. :lol:

Betti

Tudom mi az amit érzel. Voltam már én is ebben a helyzetben, évekkel ezelőtt. És csak arra gondoltam én is akkor, hogy csak megyek dolgozok, hazajövök és itthon megcsinálom a dolgom. És miért velem történik meg ez. Nem valami ilyesmit éreztél? .......... és akkor majd mint derült égből a villámcsapás hirtelen minden meg fog változni. :wink: Mert olyan esemény történik veled ami el fogja ezt az érzést felejtetni. És akkor már nem is lesz időd azon gondolkodni, hogy miért voltál elkenődve nem is olyan régen. 8)

Boboka, Tünci

Mi van veletek?

Kép

Kép
melcsike70

A hideg kövön a gyertyák
pislákolva égnek.
egy erősebb széllökés
elfújja gyenge lángjukat.
a virágok elhervadtak,
siratják lehullott szirmukat.
az emlékezés most egyedül van.
csendes szavára
csak néhány rigó felel.
kérdezik tőlem, hogy
itt, a földön velünk meddig leszel?
fázósan összehúzom kabátomat magamon.
hideg lehellete van most a szélnek.
de nem borzongok.
mert tudom, hogy ott, fent az Égben
a gyertyák örökké égnek.

Tünci ezt azért tettem fel, mert ez nagyon igaz. Ezért ne bántson, ha nagyon hideg van és nem tudsz most Violácskánál hosszabb idejig ott lenni..................... " mert tudom, hogy ott, fent az Égben a gyertyák örökké égnek. 8)

ki kellett javitanom a helyesirást. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Leányák!

Annyi mindent írtatok tegnap, alig győztem visszaolvasni.

olvasom Melcsike, hogy milyen rossz beszélgetésed volt.Sajnos mindenkinek igaza van abban, hogy még sok ahsonlóban lesz részünk, néha tudjuk majd kezelni, néha nem.sosem szabad elfelejtenünk, hogy az ilyen emberekkel ezekután Soha többet ne beszéljünk az érzéseinkről, mert FELESLEGES!!!!!!
Lehet együttérző bárki úgy is, ha nem élt át ilyen szörnyűséget!!!
Ehhez nem kell ,ohgy neki is így fájjon, éppen csak az eszét kell használnia, és figyelni arra, ohgy minden szava éles késként márthat belénk és ,ha valamire ,hát erre nincs szükségünk.
Tegnap a kolleganőmtől azt kaptam, hogy nem történik ez velem, ha jobban vigyázok magamra....Tehát:soha semmit erről vele nem fogok beszélni.Ha igaz is lenne(DE NEM IGAZ,MERT MINDENT MEGTETTEM,AMIT LEHET!!!!!!),akkor is épp elég nehéz legyőznöm az önvádat, a csődöt mondtam érzést, nem kell, hogy kedvesen beszóljon valamit.
Megtanultam azt mondani:Veled, nem akarok és nem is tudok a Kislányomról beszélni!!!!

Már van kinél megértést találnom, van kivel emélkezzek RÁ!
Ha csalódtam a barátaimban, hát vannak új barátaim,TI!!!

KépKépKép
tünci28

Képzeljétek Anyu kérdezte, hogy nem akarnánk e mégis megpróbálni már februárban újra a babát????

Belegondoltam, aztán belesápadtam,mert akkor talán pont akkor foganna, mint Viola!!

hiszen a pontos napot is tudom(az uh-n történt peteérés nézés miatt),Viola február 25-én fogant!

Tehát ez az Ő hónapja, az Ő ideje!

Mondtam Anyunak, aztán mondta ő is, hogy jézus, akkor dehogy,csak úgy szeretné már, ha kicsit boldognak látna..

Megint fura álmom volt.
Reggel olvastam Betti mit írt.A végtelen szomorúság.
Éjjel jön, elalvás előtt minidg.Csendesül az este, megszűnik minden zavaró gondolat és akkor jön minden, ami azokban a napokban történt.A rémületes órák, azok a percek, amikor felfogom, hogy nincs tovább.És jön az elviselhetelen önvád, hogy ha ez, vagy az egy kicsit is másképp van.De nincs másképp....és így alszom el....
Álmodom...egy kisbaba van velem, etetni akarom, de nem sikerül..nem tudom, hogy adjak neki enni, nincs tejem, elapadt..órák telnek el, a kicsi éhezik és nem értem mért nem tudom gondját viselni..aztán kislány már és fázik..kéri vegyek neki egy kardigánt..de ne fehéret, hanem rózsaszínt..néha Viola Ő,néha a másodszülöttem..és féltem Őt,nem tudom gondját viselni..valami nem sikerül...
Így ébredek, végtelenül szomorúan..
tünci28

Lyly!

Nem jó hírem van a mosógéppel kapcsolatban.Szerintem már kihaltak a mindenhez értő szakik, akikre rá lehetett bízni egy öreg gépet..

A hivatalos szervíz Fehérváron az Elektro Reflex Bt.Tel:22-504-600.
Széchenyi u 17-19.(basztikuli, ezt tudtam fejből, minkahelyi ártalom :D )
Kiszállnak, megnézi a problémát, kijön mégegyszer az alkatrésszel,szerintem 20 alatt nem ússzátok meg....De azért kérdezz rá..sajnos mást nem ismerek, azért kell a szervízhez fordulni ,emrt máshogy nem kaptok alkatrészt hozzá...sajnos.
tünci28

A férjem gyönyörűen lelapozta a folyosót, meg kifugázta, kérdeztem tehetek-e fel képet.Azt válaszolta, ohgy nem ,emrt akkor mehet mindenhová taposózni...a kis beképzelt!!!! :D
tünci28

Szia Tünci!

Végre, végre előkerültél. :lol: Én is ezt mondtam Lylynek, mert az én tapasztalatom is ez a háztartási gépekkel. Nem lehet már javittatni. :evil:

Akkor már a folyosó is kész van igaz? Látod szép lassan elkészültök, és amint olvasom te is azért elgondolkodtál a kistesón igaz. :wink: Lehet hogy nem muszáj nyárig várni vele.

És tudod úgy vagyok vele, hogy juszt se fogom magam szarul érezni, mert vannak ilyen f..... kalapok. Legfeljebb ahogy mondod, nem is fogok vele beszélni. De igazából nem is akartam ilyesmiről, csak ő hozta szóba. És azon nagyon is kiakadtam, hogy Ő azt képzeli, mert jön a karácsony és akkor huss és elrepül a szomorúság. Épp ellenkezőleg ilyenkor jobban feléled. Azt nem is irtam, volt lenn még két csajszi, nem csak ketten voltunk mert ugye a Barci a játszón futkározott a többi gyerekkel. És az egyik csajnak már 8 éve hogy meghalt a férje, és egyedül neveli azóta a 4 gyerekét ( most 41 éves) és ő is mondta neki. Neki már 8 év telt el, de még mindig sir és még mindig szomorú neki a karácsony, és valószinű ez már igy is marad.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és képzeljétek el. Múltkor irtam, hogy a kezembe kerültek a kis ruhák és földhöz vágtam őket. Tegnap a BArci tegnap kérdezte rá adhatja e a babájára a kis ruhákat. Hát én megengedtem, és nem is bánt hogy játszik vele. Jó nézni, hogy hasznát veszi a kis Bogi ruháinak. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Tegnap megint pozitív tesztet álmodtam, reggel mikor felkeltem, nem tudtam nagyon, álom volt, vagy valóság, utána elég kellemetlen volt rájönni, hogy valóság és ébredjek fel, mert beleér a bilibe a kezem.
Hát ez van.
Aztán reggel vasalás közben csendesen kipityeregtem magam, szigorúan csak csendben, mert párom még aludt, és nem is akartam, hogy meghallja.

Tüncike
Kérünk képet! Különben is, egy jó burkoló kincs, úgyhogy én szívesen megrendelem..... :D

Boboka elvan tűnve....meg Kisanya is, Sütőtökről már nem is beszélve, szinte a tali óta nem volt már....tudunk róla valamit?

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Uram üzeni, ha kell burkolni, megy!!! :wink:

Boboka talán anyukájáéknál van,remélem este benéz!

Sütiről nem tudok semmit.

Remélem Kisanya is , ha túl lesz a sok vizsgán jön majd gyakrabban!

Meg Leda is, ha nem kell minden nap kiásni a házat!!!! :lol:
tünci28

Az én Drága Uram számítógépet szerel otthon....

na ezért van erre külön szoba(ez esetben szerver-terem!):

Kép
Kép
tünci28

ez pedig a taposó..kéretik eltekinteni az összekent faltól, meg a széjjel hagyott szerszámoktól... :)

Kép

Kép
tünci28

Tünci

Megnézte a férjem is és azt mondta, hogy nagyon ügyes a párod. :wink: És én is kritikus szemmel néztem ám és tényleg nagyon szépen van fugázva. :wink:

Tünci ez csak az előszoba, akkor mekkora a ház?

Sütike igen egyszer jelentkezett be a tali óta, hogy a két idős ember lagziába mennek azóta nem. :(

Kép

Kép
melcsike70

Köszi a dícséretet a férjem nevében! :D
Most dagad a melle a büszkeségtől! :D De tényleg nagyon ügyes.

Ez a hátsó bejárat, de ez a nagyobbik folyosó.Ha szabvány szerint mondanám, akkor nappali+szoba+2 félszoba+konyha+fürdő-wc+kamra+folyosó+belépő.Ennyi helység.De ma megint jajgattam,amikor takarítottam,így egy kicsit nagynak tűnik. :roll:

Boboka elment valahová????Nem olvastam figyelmesen????
Bobokaaaaaaaaaaaaaa,hiányzooooooool!

Alig várom, ohgy otthon legyenek Bettivel,Krisztinaaval és minden nap teleírják a netet!!! :D
tünci28

Igen Boboka azt irta mennek anyukájáékhoz. Gondolom azért nem jelentkezik.

Igen otthon legyenek............. és persze Tüncivel. Majd egy év múlva ti itt szépen irogattok, mert otthon leszegettek én meg dolgozhatok. :)

Kép

Kép
melcsike70

Képzeld a gyertyagyújtóson irt egy anyuka, hogy ők sem voltak megelégedve a GYŐRI KORASZÜLÖTT OSZTÁLY DOLGOZÓIVAL, de igy irta nekik szerencséjük volt. Hálisten van akinek hapy and a vége. Azért irtam ki nagy betükkel mert Leda egyszer azt irta igenis irjátok ki hogy tudja mindenki hol vannak ilyen problémák.

Kép

Kép
melcsike70

Holnap dolgozol Tünci?

Kép

Kép
melcsike70

Azért jó tudni, hogy sikerülhet is..történnek szörnyűségek, de van boldog vég is..
tünci28

Leda is van :).. Ma esik az eső :shock: egész éjjel vihar volt :shock:

Küldtem nektek havas képeket, megkaptátok :).. csak mert senki sem említette, gondolom, hogy nem ment át megint :shock:

Tünci nagyon szép a házatok, minden olya frissnek és újnak látszik.. Biztos jó az illata is, ugyi?

Betti biztosan, hogy még sírni és pityeregi fogsz mindaddig ameddig nem tesztelsz pozitívat, mert utána az öröm és aggodalom fogja átvenni a Franciskáért érzett fájdalmad, ami mindig ott lesz csak idővel tompulni fog.
Tényleg jó lenne egy Alapítvány aminek csak az a tevékenységi köre, hogy gyereküket elveszett anyáknak, apáknak nyűjtsanak lelki segélyszolgálatot. Orvosok, pszihólogusok, terapeuták vehetnének részt benne.

Kép
leda2002

Leda

Szia. Én most nem is néztem megmondom őszintén de most megnézem, mert nem voltunk itthon este jöttünk haza. Hát nem irigyellek az időjárás miatt. És ráadásul még a hó is nagy gondolom.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Nálam meg vannak a képek. És az a kis WC nagyon tuti, nem is értem Baraknak miért nem tetszik. Azok a havas képek, meg tényleg igy nagyon gyönyörű, de csak messziről tetszik ám. Itt nem lenne jó. Ezt a kabit kaptad a jézuskától? Mert ugye jól emlékszem mintha azt irtad volna.

Kép

Kép
melcsike70

OOOO,szia Leda!!!!!!

Én nem kaptam képeket....:(((((((((((

A vihar nem jó, az félelmetes lehet azon a vidéken...

És igen, mindennek festék, meg fa, meg ilyen-olyan ragasztó illata van.(mondjuk inkább szag, de nem baj.. :D 9

Az uram meg 5 percenként megkérdi,hogy:na, mit mondtak a lányok???? :D
Jaj, megzabálom, olyan kis büszke! :D

Reggel benézek, de holnap dolgozom...
Hétvégén viszont itthon leszek péntektől, úgyhogy valamelyik nap összecsődülhetnénk itt, ahányan csak vagyunk!!!!!
tünci28

Sziasztok!

Igen, anyuéknál voltunk, de nagyon jól esik ám, hogy így hiányoztam :lol:

Most csak hébe-hóba tudok felnézni a netre, mert a kis gép uram által elfoglalva, itt meg, már írtam, hogy valami miatt ez a gép nem szereti a babanetet, ha felmegyek mindig lefagy :twisted: és olyankor meg dührohamot kapok 8)
Vendég

Tünci, nagyon szépet ALKOTOTT :wink: az urad, egy kis ezermester tényleg:)

Leda, a képeket még nem néztem, de este mindenképp bepótolom:)

Melcsike, a nő egy szemétláda, aki ilyen hülyeségeket beszél...
Vendég

Tünci

Az tök jó én szeretem a festék szagot.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci neked is küldtem pedig.. újra küldöm.. Melcsike Barak szereti nagyon a wcjét, úgy ül rajta, meg néha keresi hol van :)..
Hát igen bolond ez az időjárás :)

Kép
leda2002

Boboka

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó hogy ennyien itt vagyunk, Többiek gyertek ti is egy kicsit! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?