Szia Csilla!
Annnnyira édes ez a szoknyás & pasis kééép !!!!!!!!!!!!!Nagyon csinik és szépek a kicsik!!!
Mi igazából már egy normális játszónak örülnénk, mindegy hányan vannak:) A XV.kerben is 3 buszmegállóra volt egy db. játszi ahol a 4 év alattiaknak nem igen volt jó rész, másik irányba pedig 5 megállóra volt, azt szerettük de az most már nagyon messze van.
Megnézzük szerintem ma ezt amit mondtál,köszi!
Fanni családi napközibe megy hétfönként és szerdánként, a sulim miatt. 3.-án kezdi, elsö nap egy óra játék ott velem, második nap 2 óra játék-én eljövök addig, harmadik nap ebéddel, negyedik nap alvással-ez a beszoktatási terv, 7-en vannak összesen 2 óvónőre.
Már minden nap kérdi, mikor megyünk oviba, úgyhogy szerintem szeretni fogja.
Nálunk a jóéjt kicsit relativ volt tegnapig, mert a felettünk lakó nem szakitva több éves hagyományával, fapapucsban rohangál, nagyon zajong ráadásul a kisszoba felett, 11-kor inditja be a mosógépet,éjjel 1-kor is kb. olyan zaj van mintha nem is tudom hányan lennének pedig egy uncsizó, 30 éves egyedülálló kiscsaj...
Anno a párom apja is felment szólni a fapapucsozás miatt, mivel ök itt nöttek fel, akkor abbahagyta, de most évekig albérlök laktak, akik nem mertek szólni vagy nem tudom, de mivel engem ismer Zoli,hogy jobban jár a csaj,ha Ő megy fel neki szólni, fel is ment, de persze nem mert ajtót nyitni...Utána csend volt, hát kiváncsi vagyok a mára, mert ma már én megyek de abban nem lesz köszönet, anyónak meséltük, mondta, h ha Ő megy, abban se lesz.
Magam miatt nem annyira érdekelne, de Fanni 8-kor fekszik, tökéletes, nem egyszerüen kialakitott napirendünk van ,ami nem fog felborulni, azt garantálom
Na, indulunk apával mosóporért újpestre,aztán a játszira!
Szép napot Nektek!