Sziasztok!
Először is szeretnék én is mindenkinek nagyon
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!
Valahol ott hagytam abba, hogy pakolni készültem a balatoni-szilveszteri túránkhoz, meghogy megfertőztetek ezzel a Nextes leárazással. Persze indulás előtt már nem tudtam elmenni bevásárolni, nade ahogy hazaértünk, 2-án már rongyoltam is és hát sikerült nekem is egy kisebb vagyont otthagynom (3 gyerekre ez azért nem olyan nagyon nehéz), de nagyon megérte!
A balatoni útunk jól sikerült, mint mindig, amikor ezzel a csapattal megyünk pihenni. A gyerekeink nagyon jól ismerik egymást, gyakorlatilag reggel felkelnek, aztán eltűnnek és este 10-11 körül talán sikerül őket újra bevadászni egy kis alvásra. Közben azért vannak közös programok is, mint túrázás, úszizás, kajálás. Az idén egy kicsit korán mentünk, mert sajnos még nem volt befagyva.
Viszont nagyon hideg volt. Ennek ellenére minden nap sétáltunk egy jó nagyot. A szilveszter nem volt egy nagy durranás, mert sajnos nem a bérelt házban voltunk, hanem egy ismerős lellei borász pince-éttermében. Ez még nem is lett volna annyira baj, de baromi hideg volt, messze volt a szállástól és mivel sok gyerek volt velünk így senki sem mulathatott hajnalig, mert ugye a gyerekekkel valakinek haza kellett menni aludni. A sort én kezdtem Borókával, akinek ugyan elvittem a babakocsiját, gondolván arra, hogy majd egy csendesebb sarokban elaltatom, de az én kislányom annyira fel volt pörögve, hogy esze ágában sem volt aludni, így 11-kor hazamentem vele a panzióba. Az éjfélt már ágyban töltöttem
és csak a durrogatásokra ébredtem fel. F1 felé aztán a párom is hazatért a nagyobbakkal.
Biribon! Tünemény LUca a karácsonyi fotókon. Hogy van Luca bébi? Nem akkora baj, ha nincs orvos egy náthánál. Elég egy kis orrcsepp meg orrszívó.
A Balatonon én is elkértem a panzió porszívóját, de szerencsére csak kétszer kellett használni.
Kopp-kopp.
Mzx! Gratula Laura felállásához! Milyen nagy lett már! Nekünk is ilyen fürdetőkarikánk van. Sőt a járókánk is hasonló, csak az alja más színű.
Az én kislányom csak nagyon ritkán pápázik. Nem nagyon izgatják az eféle produkciók. Ő sokkal inkább mozgékony. Kavar, mint egy mérgezett egér. Soha nincs nyugton.
Nem semmi, hogy egy új házban máris csőtörés!
Na, persze, hogy mindig a legjobbkor!
Panny! Látom nálatok is volt csendélet ajándékbontás után.
Nagyon édes Olika ahogyan szemléli a járószerkezetét.
Kmanna! Hogy van Pankalini? Mondd meg az uncsitesónak jövőre valami egészségesebb ajándékkal lepjenek meg! Autósülést a Concord ultimaxot vettük meg (talán már írtam is) a
http://www.price-killers.com innen, de mi még 51.990-ért. Nekünk nagyon tetszik és még háttal bekötve használjuk, mert szerintem így még biztonságosabb.
Nebula! Gratula az leszoktatáshoz. Hát nálunk nem jött össze, mert nagyon sokat nem voltunk itthon. Karácsony elején meg Boróka is náthás volt és nem emrtük úgy bevállalni. Nagyon irigyellek!!!!!! Nem tudom meddig fogom bírni az éjszakázást a korai kelések mellett. MOst a szünetben elvoltunk, de félek a jövő héttől.
Pati! Én meg téged irigyellek az átaludt éjjelekért! Én már lemondanék a szopiról is 6-7 óra egyben alvásért. Főleg, hogy már egyre kevesebb mennyiségeket szopik, szinte már csak komfortszopi az egész, kivéve az esti alvás előttit. A többi már csak pár korty. Éjjel is 2-5 perc alatt vissza is alszik. De olyan rafkós, hogy a cicit csak akkor tudom kivenni a szájából, ha már mélyen bealudt, ilyenkor viszont már tutira nem ébred fel a kiságyba visszatétel után sem.
Mni! Az a szőrmekapucnis fotó. díjnyertes!!!!! A párom nagyon örült a naptárnak. Köszi mégegyszer a segítséget!
Cicuka! Itthon mi is szlikontalpas zoknit használunk. (Amikor nincs éppen mosásban)
LInocs! Köszi a köszöntést! (sms). Fruzska is tündérke, azaz mikuláska.
Pepike! Hol is vannak azok az ígért képek????
Pumperka! Nálunk a gyerekeknél a Belga volt a sztár, olyan mint Zsolti a béka... ismeritek????
Judit18! Esztenek is jobbulást! Sajna tényleg amíg meg nem erősődik az immunrendszer a taknyolás októbertő-áprilsig tart, kisebb-nagyobb szünettel.
Látom Eszternek sem kell a szomszédba menni egy kis huncutságért.
Mézgombi! Hát az a rántotthusis kép....
Hanna nagyon nagynak néz ki rajta. De nekem a pizsis Julcsis jobban tetszik. Az a séró!!!!!!
Szilvánusz! Végre te is újra! Hát én sem nevezek be a ki lesz a leghamarabb újra kismama projektbe!!! Mi befejeztük a gyerekprojektet.
Most a hogyan neveljünk tökéletes, boldog kiegyensúlyozott felnőttet projektet próbáljuk magunkévá tenni.
Aztán most már mindenki gyógyuljon meg!!!!! Irgum-burgum!!!!!
Na ezt most elküldöm még mielőtt elszáll....