Hmbori,
nekem műtve van a szemem, -4,25 meg -3,75 volt, megműttettem, most már 7 éve nincs így szemüvegem. Viszont még mindig rövidlátó vagyok, csak ugye a tünetet kezelték, nekem is mennem kellett a lányom előtt, hogy megnézzék, hogy szülhetek-e rendesen. Szülhettem. Amúgy a műtét után egy évig csak császár lehetett volna, de néggyel utána született a lányom.
Nócika,
szerintem ne félj ettől a tűtől. Nálam jobban szerintem senki nem irtózik tőle. Megvettem a kütyüt, 3 napig nézegettem, aztán csak megszúrtam magam. Most már profi módon megy. Nagy levegőt veszek előtte és csinálom.
Amúgy nem muszáj neked szúrni, csak odateszed a kezedhez, megnyomsz egy gombot, és a készülék maga szúr. Én így nem merem, inkább leveszem a kupakját, és magam szúrom meg, akkor mikor rászánom magam.
Ha javasolhatom, Accu Checkből a Go verziót vedd, igaz 5000 Ft-tal több, mint a régebbiek, meg a tesztcsíkját nem támogatja a TB (mondjuk mivel mi nem igazi cukorbetegek vagyunk, nekünk a többit sem), az 50 db 4500 Ft. Na a lényeg, hogy ez a készülék, vagyis a tesztcsíkja maga szívja fel a vért, nem kell cseppenteni, tehát nem kell egy egész csepp vér. Tehát ha kicsit bátortalanabbul is szúrod magad, és kevesebb jön ki, az is elég. Meg nem csak az ujjadat szúrhatod, hanem bárhol máshol, kezed, lábad, bármit, pont azért, mert nem kell csöppenteni, felszívni meg bárhonnan tud. Épp gondoltam, hogy lehetne rajtam egy seb valahol, akkor még szúrni sem kellene
Amúgy ma nem korpás zsemlét ettem, hanem rozsos kiflit, meg egy csomó feltétet, sajtos sült virslit, mindent, és az összehasonlíthatóság kedvéért csak fél szem gyógyszert vettem be, és csak 6,8 lett. Én bízom benne, hogy fogom én ezt tudni tartani, és kibírom a hátralévő 32 hetet inzulin nélkül.
Madaran,
jól emlékszem, hogy te írtál anno a spontán vetélés topicba is??? Örülök, hogy végül neked is sikerült a babóca.
Melinda,
nem irigyellek a várakozás miatt. A lányomat én is petezsák után csak 10 hetesen láttam, már járt keze-lába. De az elsőnél még tudatlanabb az ember, nehéz volt kivárni, de tényleg nem volt semmi gond. Most már ki sem bírtam volna, ha nem láthatom, hogy minden ok vele.