Terika!
Ha jól tudom a megoldást, akkor én igy járnék el:
Lementeném a gépemre valahova egy könyvtárba az adott giffet, vagy képet, amit találtam a neten, majd amikor irom a hozzászólásomat és beszeretném szúrni az adott képet, vagy animációt, akkor ráklikk a mellékletek feltöltésére, a tallóz gombbal megkeresni az adott könyvtárba a képet, vagy giffet és feltöltés. Ezzel meg is történt, amig a hozzászólást irod addig csak számokat meg irásjeleket látsz, a nézet/küldés használata után látszik majd, hogy mit töltöttél fel.
Van itt a topicok között egy próba terület:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/28/28.html?1077820123 Itt probálgasd, szerintem tuti elsőre is menni fog
Maszatka
A takaritás reménytelen állapot, gyerek mellett nagy pocival meg kész kinzás, mivel eltellik majd néhány nap miután Annácska megérkezik és hazajöhettek között, fölösleges áldozat is a pihenés terhére, hisz babóca és apája pár pillanat allatt úgy is eltünteti a nyomait, saját tapasztalatból beszélek
Aludj amig tudsz és lehet inkább
Kriszta
Hogy sikerült érzésre a verseny a fiadnak?
Solya
És még hány luk van rajtuk amit képesek villámgyorsan betömni, mert annyira kis kiváncsiak, pedig mi csak egyre törekszünk, de arra nagyon, a kicsi szájukat
Amugy anyum mesélte, hogy kiskoromban én is alkottam az orrbatöméssel, egy babszemet tömtem bele, vért izzadt mire kiszedte, mert ugyebár a nedvességtől megduzzadt a bab. Már akkor is jó gyerek voltam, előre "rettegek" a fiamtól, ha tőlem örökölte a rosszaságot
jó éjt
Ági