Aki ellàtogatott ide és làtta Marc fotoit talàn még tetszett is neki akkor megkérnélek szavazz a babapont.hu-n a fiamra ebben a honapban. Egész augusztus honapban minden oràban lehet egyet szavazni a babafototkra.Ha nem megterhelö szàmotokra akkor örömmel vennék minden szavazatot. Tehàt wwww.babapont.hu ezen belül a babfotopàlyàzat és Meleg Marc.(persze ha ugy gondoljàtok, hogy megérdemli a szavazatokat) Remélem igen Köszi Judit
Kedves Juju! Gondoltam megnezem a "foldim" kisfiat es nagyon megerte!! nagyon szep a kicsi fiad! Gratulalok! (ha te is latni akarnal minket, az " Eva csaladja" en vagyok es a ket gyerkocom... ) Udv Eva
Mi a Vilmos (Juca) fényképalbuma fedönév alatt vagyunk. Én nem szerepelek egyik fotón sem, mert -legalábbis ezzel áltatom magamat- élöben jobban nézek ki...
Szia Judit! Gyonyoru baba!!!! nekem sjanos nincs kepem Andrisrol a szuletese utan, de talan jobb is, mert bar csak ot orat toltott benn, az is megviselte. Na meg a ferjemnek azt is ugy kellett kiharcolnia, hogy legalabb a muto ajtajaig eljohessen, nem hogy meg fototzni... Na de ez egy masik tema. Szoval babuci nagyon szep! Libbenek a babapontra. Puszi: Jutka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---