Új privát üzeneted érkezett!

Ja, persze azért a két éjszakát ki kellett fizetni, ha már így rendeltük meg anno...
De mindegy, végül is erre szántuk :)
Vendég

Melcsike,
sajnálom a halálesetet, részvétem nektek.

Boboka,
engemet miért nem felhívni utazás ügyben?! Több mint egy évtizede utazási irodákban, hotelben dolgozom. Elég jól ismerem a piacot.
Most tökmérges vagyok rád. :twisted: :) (De azért kapsz egy kis mosolyt is. Egyébként is laptetős vagy... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Én is egyből kiszúrtam a laptetőt:):):)

VÉGRE :lol: :lol: :lol:

Lyly, azért nem szóltam, mert a munkahelyemen keresztül lehetett menni, mindig küldenek ilyen utazási ajánlatokat, és ez nagyon kedvezményes árnak számított.
Először és utoljára foglaltam így, meg nem is volt betervezve, csak jött ez az ajánlat és gyorsan lefoglaltam, még szinte férjemmel sem beszéltem meg :oops: Gondoltam rossz nem lehet.
Vendég

Sziasztok!

Hát Boboka nem is tudom mit mondjak erre :evil: pedig tényleg a neten olyan jól nézett ki minden. Úgy látszik, már az ember a saját szemében sem bizhat, nem az emberekben. Sajnálom, hogy igy alakult.

Lyly

Laptető rendszeres lenyúlása tilos ám, csak néha-néha megengedett. :wink: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, most végre én voltam a laptetős :oops: :lol:
Vendég

Lányok, szerintetek ma milyen üzletek, mozik vannak nyitva?
Vendég

Boboka
Sajnálom, hogy ilyen rosszul telt, de nekem sem volt jobb attól, hogy fent voltam és átéltem az éjfélt.
Lehet már sok minden rámehetett a gyomromra, a múlt év összes nyűge kijött.
De ma már sokkal jobb, csak a krumplira nem tudok ránézni... :D
Azért figyelek, hogy mit eszek ma, még nagyon nem mertem semmit.
Egyébként szerintem ma minden nyitva van.

Betti
Kép
betti0412

Mozi biztos, mi is akarunk menni és a net úgy írja, nyitva van. De most összepakolok és elmegyek futni, már annyira hiányzik.

Boboka, lehet e már valami tudni? :wink:

Betti
Kép
betti0412

Nagyobb boltok is nyitva vannak, kisebbek nem biztos. Lassan visszaáll az élet.

Betti
Kép
betti0412

Betti, mivel kapcsolatban?
Ha a babával kapcsolatban, akkor még nem. Majd jó pár hét múlva veszek tesztet. Próbálom magam nem beleélni, nem tudom hogy fog menni. De megbeszéltük, nem várunk itt január végééig, hátha...

És nálatok? :wink:
Vendég

Ma nem dolgoztok ugye? Vagy igen?

Képzeljétek apámnak ma meghalt a nővére is. Szépen csendesen elaludt 95 éves volt. 2 nap alatt két testvére. Ő a szomszédjukban lakott. Szegény már 14 éve özvegy azóta meg akart halni.

Kép

Kép
melcsike70

Ma nem, legközelebb majd jövő hétfőn. Ma meg kellemesen csalódtam, mert azt hittem szombat van, aztán rájöttem, hogy még 3 nap pihi van:)

Melcsike, akkor ez duplán rosszul kezdődött nektek:(

De nagyon szép kort ért meg a néni, és most már nagyon jó helyen van a férjével.
Vendég

Na jó ennyi a rossz hirekről, igazából neki inkább csak jó már. 8) Nagyon nem akart már élni. Még az jutott eszembe utólag, hogy amikor voltam utoljára a lábát csinálni nála, akkor azt mondta nekem hogy ha lehetett volna átvállalta volna Bogikától a halált. Most meg utána ment ő is. Most meg ismerheti, most lehet hülye vagyok, de az jutott eszembe lehet tudtam volna vele üzenni Boginak. :cry: De már késő. :cry:

Remélem mind a kettőtöknek sikerül a kis tesó gyorsan. Hogy telik az idő. Nem rég jöttem közétek, akkor még senki nem gondolkodott rajta, csak távlati tervek voltak és azóta eltelt 4 hónap és már fel vagytok készülve a kis tesókra. Hát mást nem is kivánhatok lányok hajrá. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bizony, nagyon gyorsan telik az idő...

Én is kívánom mindenkinek, aki "próbálkozik", hogy minél hamarabb legyen meg az a két csík :wink:

Tünci, hogy érzed ma magad? Nátha jobb egy kicsit mára?
Vendég

Melcsike, szerintem nekünk nem kell üzennünk senkivel, mert Ők hallják azt, amit mi mondunk nekik, vagy amiket mi gondolunk.
Vendég

Tünci kapott ma szabad napot?

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem nem kapott, mert már bizti bejelentkezett volna azóta :cry:
Vendég

Sziasztok!!!

Látom senkinek nem volt felhőtlen a szilvesztere.
Nekem sem:( éjfélig még elment aztán a himnusznál eltört a mécses,és már nem is volt semmihez kedvem.
Tegnap este nálunk aludt a sógornőmék 2 kislánya,az egyik 5 a másik 7 éves.Rendesen lemerítettek.De nagyon nagyon jól esett,sokat szeretgettem őket és ők is minket,a kicsiben Petrát látom és olyan jó érzés mikor hozzámbujik,mintha Petra szeretgetne.Nagyon jó kislányok voltak csak fura volt a sok csivitelés...:)
Délben hazavittük őket,aztán megnéztük a mi kis Angyalkánkat....

Melcsike részvétem a rokonok miatt....még idősen is szomorú elveszteni valakit.

Boboka,nagyon sajnálom hogy így alakul a szállás,pedig sokat gondoltam rátok,hogy már biztosan romatikáztok és szuper minden.

Nálunk most pihi van:)apa elaludt,de mindjárt felkeltem :)

Kép
krisztinaa

Boboka
nálunk sem. Ismét sem. Jövő héten kell megjönnie újra, hétvége környékén.
Számoltam átlagot a ciklusaimból, és azt írtam a naptárba a neten, az dec 31.-et mutatott, a teszt pedig amit vettem, 27-28-at, megdöbbentő, egyáltalán nem mindegy, tudva azt, hogy 24 órád van.
Szóval én már nem merem csak a tesztre bízni magam, mert annyira rövid a ciklusom, hogy szinte a menstruáció befejezése után 2-3 nappal már próbálkozós időszak van. Átlagban 14 napot mondanak, na ez nálam szinte azonnal jön, úgyhogy a múltkor is mikor azt gondoltuk, lehet, már rég nem volt ideje.
Ma azt gondoltam, bár soha ne próbálkoztunk volna, az elmúlt háromnegyed évben többet szenvedtem, mint 30 évem alatt összesen.
És azt sem tudom, hogy kell nem görcsölni, mindenki azt mondja, hogy ne görcsölj, mert úgy nem lesz, de én nem görcsölök, csak próbálkozunk. Azt sem kellene, vagy nem kellene vágyni rá, akkor meg miért csináljuk, csak úgy, hogy majd lesz, aztán majd felnevelődik valahogy?
Nem tudom.

Betti
Kép
betti0412

Rettegek attól, hogy valami nem jól lett a testemben és a megérzéseim igazat hoznak. Mindig.
Márciusig hajlandó vagyok ezt csinálni, utána elég, keresek új munkahelyet itt Szegeden és leglább egy két évig bedolgozom magam, élünk, megyünk utazni, nyaralni, sportolni.
Elvégre 33 évesen még nem leszek semmiről lekésve.

Betti
Kép
betti0412

Betti,

már én is írtam, hogy nekem is 25 napos lett ez a mostani ciklusom. Soha nem volt ilyen rövid... Nem tudom, miért lehetett. Én is görcsölök, és valószínűleg a terhességem (ha teherbe esem) is tele lesz félelmekkel. ?elyikünk ne görcsölne ilyen előzmények után?

Az utcánkban van egy lány, az első babája az utolsó napokban halt meg a köldökzsinór miatt. Most van egy egészséges 4 éves kisfia. Tuti, hogy ő is rettegett a másodikkal.

Melcsike,
valami jó hírrel gyere most már. Bár az is jó, ha írsz. :)
A néni nagyon szép kort ért meg, és - ha lehet ilyet írni - kegyes halála volt. Ne aggódj, osztom Boboka véleményét, hogy a kicsijeink hallanak minket, a mi tudásunk, érzékelésünk véges, talán másképp értelmeznénk mi is a halált, ha eltávozott szeretteinkkel is kapcsolatot tudnánk teremteni.
Egyébként úgy gondolom, a néni úgyis tudja, mit üzentél volna neki, ha átvállalta volna Bogika halálát. És biztos, hogy át is adja.

Kép

Kép

Kép
lyly

Borzalmas ez a reménykedés, ez a hónap közepéig való várakozás, mikor szinte minden jelre ugrasz, és utána meg jön a nagy semmi.
A múlt hónapban azt is megtanultam, hogy nem kell a testemre hallgatni, elég rendesen becsapott, ezt eljátsza most is, de mostmár nem tud átverni.

Na, kipanaszkodtam magam. Most meg megyünk moziba. Valami Amerika 2. Látta valaki.
Mire válaszoltok már úgyis megnézem... :wink:

Betti
Kép
betti0412

Betti,
nem lehet, hogy ezek a gondolatok csak az előzmények miatt jönnek elő benned? A terveket egyébként helyeselni tudom.
:wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike!
Én is sajnálom, csak írtam itt a magamét......
Biztos lehetsz benne, hogy a néni már jókat játszik Bogikával.

Lyly
Nekem annyira távolinak tűnik ez a babázás, annyira messze van. Olyan, mintha ez csak másokkal történhetne meg és pedig valami külső szemlélő vagyok csak, és nem tudom elhinni, hogy ez velem is megtörténhet.

Betti
Kép
betti0412

Hát elég negatív, pocsék napom van ma.

Betti
Kép
betti0412

Betti,
nekem is elég távoli, ráadául én már a korban is benne vagyok, parázok, hogy lesz-e még elég időm. Nem akartam én ilyen későn szülni, de a páromat csak 4 éve ismertem meg, és ugye ahhoz képest van egy majdnem háromévesünk. Szóval nem vártunk sokáig.

Kép

Kép

Kép
lyly

Betti, arról nekem sincs fogalmam, hogy hogy lehetne nem beleélni magunkat...

Hát most kicsit elbizonytalanítottál, hogy nem egyezett az ovu.teszt és a netes termékeny nap. Úgyhogy hétfőn tuti, hogy megyek ilyen gabriel ovu.tesztet venni.

Hát nekem is nagyon távolinak tűnik, tényleg olyan ez, mintha csak másokkal történhetne meg.

Ha jobban belegondolok már majdnem minden barátunknál van gyerkőc, tegnap eszembe jutott, milyen jó lenne összejönni, de mi hogy a fenébe menjünk úgy oda, hogy velünk nincsen ott a gyermekünk??? (Persze, ott van, de másként)
Vendég

Én egyébként majd csak 16-a környékén fogok először tesztelni, addig meg kéne próbálni beletojni az egészbe...
Vendég

boboka
nálunk is előfordul ez, gyerekes a gyerekessel tart jobban már kapcsolatot. De rendjén is van ez így, nem nagyon van közös témánk.
És nem akartalak elbizonytalanítnai, de nekem az a naptáras meghatározás nem ért semmit. Mikorra az jelez, a teszt már napok óta nemcsíkos. A legjobban csíkos, hétfőn volt, de már az is halványan, kedden nagyon halványan, szerdán már nem is látszott. Ebből arra következtettem, hogy valahol péntek szombat vasárnap lehetett a peteérés, mert a halvány csík sem jó, erősnek kell lenni, tehát már kifutóban voltam. Ha nem veszek tesztet, tegnap kezdtünk volna próbálkozni és csodálkoznék, hogy nem. Mondjuk így is csodálkozok, hogy így sem.
Ja és a menstruációmnak szenteste lett vége, egy hétig simán tart, és rá hétfőn már a lezajlást jelezte a teszt. Megbolondító.

Betti
Kép
betti0412

Beletojni, de hogyan, van valami ötleted.
Én ma is kirohantam a világból, tök jót mozogtam, az kikapcsol, de utána mikor hazajövök....
Áll a bál otthon is, felmenőim csak karácsonyra kötöttek fegyverszünetet és holnap így lesz disznóvágás nagyanyáméknál. Szép lesz. Bemegyek 10.-re és szerintem 3.-kor eljövök, de ha meghallok egy negatív szót otthagyok csapot-papot és eljövök. Amúgy sem hiányzik, évek óta nem vágnak már, mert öregek, nem bírják, de ilyenkor bealakítnak, nekünk, mert mi bírjuk végigcsinálni csak. Jelzem disznóhúst nem eszek, amit megeszünk, megveszem hentesnél, talán félévente sütök egy csülköt.
Még hiányzik, hogy ebben a mínusz tízben a ki-be rohangálással megfázzak. Hát még az nagyon kellene. Meg gondolom a hangulat is jó lesz, úgyhogy beszélgetni nem nagyon kell majd nyilván.

Betti
Kép
betti0412

Lányok a 7-10. napot szokták ajánlani, próbáljátok meg igy számolni. És ne görcsöljetek rá légyszi, mert annál rosszabb lesz. Attól félek most meg annyira akarjátok, hogy az az oka mindennek. Jönni fog, mert jönni kell a kistesóknak. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hát nekem is olyan 24-én ért véget, én a ciklus.hu alapján olyan 29-től gondoltam termékeny napnak (vagyis 29-től kb. kicsit több mint egy hétig írja, hogy bármikor, mert azok a "kritikus napok"), és most 5-6.-a környékén van az ovuláció, de hétfőn veszek tesztet, és megnézem, hogy egyezik e.
De már annyi mindent olvastam össze vissza, hogy ha mindent figyelembe vennénk, az embernek tényleg nem lenne kedve semmihez.
Pl. hány naponta vagytok együtt, mennyire fáradnak el a "kis fickók", hány óra alatt jut el a petesejtig stb. stb. Múltkor már az órákat számolgattam, hogy kb. most mi történhet odabent.

Tök hülye vagyok...
Vendég

Melcsike, hát éppen ez az, hogy nem görcsölök, hidd el, nem ezzel kelek és fekszek, csak van egy egészséges vágyakozás és egy kicsit utána néztem, mikor van nagyobb esélye, legalább ennyit. Mert hiszen próbálkozhatnánk évekig is, ha a mentstuáció előtti napon lennénk együtt, valószínű még ennyi esélye sem lenne.

Igen Boboka, nagyon sok mindent lehet olvasni, de én már lehúztam a redőnyt, ennél többet nem akarok tudni, mint most.
Elég ez a teszt, amin végig tudom követni a terménységben esélyesebb napokat.
De ennék tejbegrízt....

Betti
Kép
betti0412

Mikor kérdeztem az orvost, hogy mikor lehet próbálkozni, rögtön utána az volt az első gondolatom, hogy Istenem mégegyszer nem lesz olyan szerencsénk, mint Franciskával volt. És pont ettől féltem, ez volt bennem, hogy mi lesz, ha nem. De elnyomtam magamban, mert azt mondják, fejben dől el, és a dokinak is mondtam, mikor javasolta, kezdjem magam felkészíteni a negatív esetre is, hogy viccel, olyan nem lesz......
Sosem sulykoltam magamba, hogy nem fog sikerülni. Lassan minden amiben hiszek megkérdőjelezhetővé válik.

Párom bealudt. Van egy sejtésem, hogy ma már nem nagyon megyünk moziba mi.

Betti
Kép
betti0412

Mozi miatt ne aggódj, legalább itt vagy velünk :wink: 8)

Most keresgélek a neten a "hogyan lehet nem rá stresszelni" kérdéskörben :lol:
Vendég

Joshi Barat :D :D :D

Betti
Kép
betti0412

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lazuljon el hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm csak a jóra gondoljon hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Betti
Kép
betti0412

Igen, meg a ne stresszeljen, dolgozzon kevesebbet, éljen egészségesen :lol:

Ezt most találtam: http://www.timmermann.hu/index.php?m=fogamzas

Na, ez kiadta ugyan nekem az 5-7-ig az ovulációt, de pl. azt a napot amit én tök termékenynek gondoltam, marhára más színnel jelölte :lol:
Vendég

Megnéztem, de ezt nem tudom most kitölteni, bent van az irodában a naptáram. De majd hétfőn megnézem.
Hú de nincs kedvem a hétfőhöz. Annyi minden fog várni bent, ami határidős és kemény.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ez sajnos teljesen igy van, hogy nem biztos az első alkalom. Csak tudjátok nem értem hogy sok helyen miért van az, hogy azt mondja én most szülök még egy meg még ............... gyereket és tényleg jönnek sorba. Az én nővérem anno eldöntötte hogy a nászutról már hárman jönnek haza és igy is lett. Aztán meg amikor eldöntötte, hogy az első mire 3 éves lesz legyen még egy be is jött. Aztán meg amikor meg lett Barci, szeretett volna még egyet, akkor meg nem akart összejönni 7 év után. Aztán meg elment orvoshoz, és kiderült hogy a fogamzásgátló kicsit a hormonokat megváltoztatta és kellett néhány hónap hogy teljesen kiürüljön neki. Aztán meg sikerült neki az legkisebb. Az is lehet Betti hogy az a gond hogy még a fogamzásgátló után a szervezetnek pihennie kell.

Kép

Kép
melcsike70

De látod ez az!
Amit te annak gondolsz, az nem is az! Megoldás lenne, ha 30 napon keresztül minden nap? :D
Lehet párom beadná a vállókeresetet, de én is.... :D :D :D

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Másfél éve hagytam abba Franciska előtt.!!!!

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, milyen fog.gátlót szedett Betti?

Ha jobban belegondolok, én is tavalyelőtt (hú de furcsa ezt így kimondani), szóval 2007-ben májusban hagytam abba a fog.gátlót, három hónap pihentetés, had ürüljön, utána meg marhára nem néztem a termékeny napokat, csak utólag, amikor visszanéztem, akkor láttam, hogy szinte az elsők között jött össze Lackó. Úgy értem, szinte az első termékeny napos együttlétkor, mert előtte szinte mindig elkerültük sajna azokat a napokat.

Betti, egy jó ötlet a letojom témához: Ha mégsem jönne össze a találkánkig egyikünknek sem, akkor legalább jól becsiccsentünk :wink: , ok?
Bár inkább, ha nem muszáj ne igyunk :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 17:06-kor.
Vendég

Melcsike, privit kaptál.

Igen vannak olyan emberek, akik eldöntik, ez így lesz, és úgy lesz, aztán van olyan, aki eldönti hogy lesz és nem úgy lesz.
Sok a hiszti részemről ma igaz e?
Inkább megyek csinálok tejbegrízt, tényleg nagyon megkívántam.

Betti
Kép
betti0412

Küldjél nekem is jó sok tejbegrízt :oops: :oops: :oops:

Hát mi azok közé nem tartozunk, akik eldöntenek valamit és úgy is lesz...

Betti, nem tudsz a gyomor rontásra hivatkozva nem elmenni holnap a disznóvágásra?

Melcsike, nektek hogy telt a mai nap?

Férjem nemsokára jön haza, lehet, lemegyünk anyuékhoz ma, de még nem biztos.

Annyira nem szeretem a január első heteit... Nem mintha az ünnepi csillogásnak most jobban örültem volna, de a január egy kicsit mindig az elmúlást jelenti...
Vendég

Boboka én 2007. januártól nem szedtem, Yadinne márkája volt.

Hát rám számíthatsz, ha be kell csiccsenteni, finoman fogalmazva, csak akkor foglalok majd szálást, mert nem hiszem, hogy vonatképes leszek. :D :D Szerintem Tüncire is.
Na de ne erre készüljünk!

Betti
Kép
betti0412

Á, muszáj menni, öregek már, nem tudom őket hagyni. Túlélem valahogy.
Puszi nektek, megyek grízelni.

Betti
Kép
betti0412

Bocsi lányok azt gondoltam szedtetek valamilyent most a szülés után. Akkor ez a ok kizárva nálatok.

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat Betti :lol:

Boboka

A mai napom csak úgy eltelt. Barcival ketten vagyunk ma. Egész déluán fejfájásom van, de biztos mert csapadékos idő jön. Ilyenkor szokott fájni. Olyan érdekes mert mindig érzékeny voltam rá, de a terhesség alatt soha nem éreztem meg.

Ja nekem meg elkészült az almásrétesem, mert én meg azt kivántam meg. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Én meg a mercilont szedtem annak idején.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 17:45-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?