Új privát üzeneted érkezett!

Solya! Ne aggódj, nem érzi. Lehet, hogy következőnél már le is esik. Alkoholozd nyugodtan, nem fáj neki, nehogy elfertőződjön.

Kép
zölddisznó
 
 


Aida: én is úgy csinálom a kakifolttal, ahogy Enikő mondta, a Biopon áztató némi dörzsöléssel eddig még mindig kihozta a friss foltot mindenből. Teszek egy kicsit a vízbe, és közvetlenül a foltra, és úgy dörzsölöm át, aztán kimosom a többi cuccával...

Solya: azt már nem érzik, és szerintem nem is csípi nekik. Én minden reggel-este alkoholos fülkucival takarítottam ki a köldökét miután leesett a csonk, és azt sem érezte meg.

Zöldi: akkor megnyugodtam :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi,Zöldi:köszönöm.csaak nem akarok neki fájdalmat okozni,meg mivel kicsit véres is volt neki,ezért gondoltam h hátha csípi neki.

Fiús anyukák!!!Nektek mit mondott gyerekorvos,védőnő arról h a kukacon mikortól kell húzkodni a bőrt?nekem még erről senki nem mondott semmit,és már több verziót is hallottam h már újszülött kortól kell,illetve h még ilyen picin nem lehet húzkodni....mi a teendő?köszi

solya051020
Káld
 
 
 

 
 

Zöldi: Aventes van. Pont olyan mint a képen, de biztos rosszul használom, mert az egyik lyukak nélküli csuprot szoktam a cicim alá tartani, amíg a másikból szopizik Domi, Szóval másképpen kellene? Megnézném a dobozát, csak kidobtam…Trombi! Nekem éjszaka nincs erőm hozzá. Zöldi töredelmesen bevallom, hogy fejni is csak nappal fejek és csak azt a cict, amin Domi kezdett. De tényleg nagyon fontos, érzem!!!

Mushi: Bocsi, lehet, hogy lemaradtam, de azért kelted 3 óránként mert sárga? Mert ha igen, akkor nekem a következő jött be: éjszakánként két cumi között babavizet adtam cumisüvegből (max. 20-30 ml), a sárgaság szempontjából a folyadékbevitel számít! És így tud pihenni a cicid. Mert az igazi, hogy amennyit ráteszed, annyi inger, annyi tejci (megjegyzem én 3 óránként szoptatok és Domi két nap alatt tökéletesen beállt rá, általában percre kel, ami nem azt jelenti, hogy ha sír nem szoptatom meg 2 óránál, vagy felkeltem csak mert letelt a 3 óra), de a cicinek is pihenni kell!!! A bimbónak és főleg Neked. Nekem a gyerekdokim tanácsolta, hogy nagyjából tartsam be a 2-3 órát szopik között, és nekem nagyon bevált. Domi számára is biztonságot jelent, mert tudja pontosan, hogy mikor jön a tejci, és így teljesen nyugodt.

Arra, hogy honnan tudod, hogy van-e elég tejed, szerintem nyugodtan mérjed, szopi előtt és után, a magad megnyugtatására. És teljesen egyetértek Zöldivel, próbálj fejni minél többször!!! Éjjel meg vedd oda magatok közé, én is ezt teszem (pedig nagyon ellene voltam) ott gyorsan megnyugszik, nekem az jön be, hogy olyan közel bújok hozzá, hogy szinte érezze, ahogy a levegőt veszem. Ja és Mushi, hagyd ott apának egy órára és menj el a boltba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solya: Nekem azt mondták, hogy ne nyúljak hozzá! Nem is nyúlok! Ez majd egy év múlva téma, ha egyáltalán téma.

manna
mannababoca
 
 


Aida! A forró víz nem jó! Mindig hideg vizet folyatok a foltra és töményen az ökonet mosószeréből teszek rá. 10-15 perc, kimosom és már mehet is a szennyesbe.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


hahó!

gyors bekukk

musi ezt nézd!

Kép

hirtelen aszittem rátok h mi vagyunk:)

ezt a tejkagylót én is kipróbizom (jó lenne félretenni tejcsit én meg amugy nem fejek eddig csak 2x fejtem-lusta vagyok:)


kakifolt:

én is vanishezem de van olyan body amiből ugy sem jött ki..


sarmi:

hepi börzdéj utólag is

mindenki:

BUÉK!

andy

Kép
andy30
 
 


Zöldi! Köszönöm szépen!

Aida, Solya! Fontos a hideg víz. Ahogy a vért is azzal könnyebb kimosni, így a kakit is!

Solya! Egyáltalán nem szabad húzkodni a bőrt, mert a hajszálrepedések, amit a húzkodással okozhatsz elhegesednek és attól lesz fitymaszükülete akkor is ha amúgy nem lenne.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


ja azt meg nem is irom, h tegnap voltunk kórházban regivel vért vetetni! (őssejthez kell vércsoport meghatározás( és olyan szörnyű volt!! tudom, h ne szóljak egy szót se mert sokan visszakerültek meg ilyen olyan gondok vannak de akkor is.. az a durva h a kis vénájából vették teljesen kiakadtam. aszittem csak egy kis csepp az ujjacskájából de rendes kémcsöves vérvétel volt szegény kis drágám úgy sírt! ráadásul elvitték nem engedték h vele menjek (bár tudom h jogom van de hirtelen ezt nem firtattam persze) és csak hallottam ah sír -tök sokáig tartott! pedig mikor ölbevette a nő és elvitte még mosolygott is rá!utána meg.. jajj bocs h ilyen szentiment vagyok de één most lettem anya, és ezek az érzések olyan ujak..apát ölelgettem közben elkezdtem sirni :roll: nem is tom micsinálnék ha vmi baja is lenne, mondták is a nővérkék h ennél nagyobb bajunk sose legyen hát ja.

na csak ki kellett irni magamból.

most szép kék a kis vénája. tudom h erre szükség volt de olyan lelkifurdim van h bántottuk :oops:

csak én vagyok ilyen butus?


andy

Kép
andy30
 
 


jesszus ez a tejkagyló ilyen drága? hm.

na jóét mindenkinek kihasználom h alszik (nappal továbbra is kinlódunk csak velünk hajlandó aludni és ágyon kivül persze) majd erre is irjatok már lécci tapasztalatot ill tanácsot h micsináljak mert sztem ez igy nem jó h sosem alszik a kiságyban (csak éjjel) félek elrontjuk és sokáig igy marad nem tudjuk majd megszoktatni ez meg igy ivitelezhetetlen hosszu távon h vmelyikünk mindig bent alszik vele h aludjon.

Kép
andy30
 
 


ja és aida:

noel nagyon szép!

mi van a nyakában? az tök jó a bukás ellen ugye? milyen előke? nekünk csak sima előkénk van de regi oldalra bukik ugye és az nem véd meg a tiétek tök jónak tűnik(csak h ne öltöztessem mindig)

Kép
andy30
 
 


Köszi a tejkagylós hozzászólásokat!

Kép
trombibébi
 
 


Andy: nem vagy butus, én ugyanezt éreztem, amikor az 1 hós kontrollról a gyerekdoki beküldte a kórházba, mert szerinte még sárga volt, és vért akartak venni tőle. Már mindent előkészítettek, de szerencsére megúsztuk, mert végül máshogy mérték meg neki, de nagyon sz*r érzés volt, nekem kellett szabaddá tenni a karjait. Hát, majdnem elsírtam magam, pedig tényleg ez legyen a legnagyobb bajunk.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Andy! Egyébként nem értem miért kellett ennyi vért venni, hiszen a köldökzsinórból levett mintakor arra is vehettek volna le, különben is pár csepp vér kell a vércsoportmeghatározáshoz. Nekünk egyébként születéskor, már a korházban meghatározták a vércsoportját.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Manna! A Lyukasat kell (A másik az binbókiemelő hatású). És ne alá tartsd, hanem a szilikont rátéve tedd a melltartódba. Sokkal kényelmesebb. Aztán ha már nem eszi a másik cicidet a bébid, akkor vedd le. Ha csak csöpögni hagyod, nem jön le olyan sok.

Kép
zölddisznó
 
 


Andy! Postán a cucc! 580.- volt a postaköltség.

Kép
zölddisznó
 
 


Jó reggelt!
Ismét elindulok szerencsét próbálni, bár nem reménykedem semmiben... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


vegre sikerult aludnom majdnem 3 ora!!! rajtam a lanyzoval, igy nem 100%os, de eletmento.
2 napja alig alszik, sokat sir, nem marad meg a mozesban, hiaba csomagolom be. hamar kicsomagolja magat.

honnan tudom, hogy eszik vagy csak cumizik?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


magi. megy a drukk!!!!++++++++++++++

KépKép
KépKép
mush589
 
 


[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaMushi: Bocsi, lehet, hogy lemaradtam, de azért kelted 3 óránként mert sárga? Mert ha igen, akkor nekem a következő jött be: éjszakánként két cumi között babavizet adtam cumisüvegből (max. 20-30 ml), a sárgaság szempontjából a folyadékbevitel számít! És így tud pihenni a cicid. Mert az igazi, hogy amennyit ráteszed, annyi inger, annyi tejci (megjegyzem én 3 óránként szoptatok és Domi két nap alatt tökéletesen beállt rá, általában percre kel, ami nem azt jelenti, hogy ha sír nem szoptatom meg 2 óránál, vagy felkeltem csak mert letelt a 3 óra), de a cicinek is pihenni kell!!! A bimbónak és főleg Neked. Nekem a gyerekdokim tanácsolta, hogy nagyjából tartsam be a 2-3 órát szopik között, és nekem nagyon bevált. Domi számára is biztonságot jelent, mert tudja pontosan, hogy mikor jön a tejci, és így teljesen nyugodt.

Arra, hogy honnan tudod, hogy van-e elég tejed, szerintem nyugodtan mérjed, szopi előtt és után, a magad megnyugtatására. És teljesen egyetértek Zöldivel, próbálj fejni minél többször!!! Éjjel meg vedd oda magatok közé, én is ezt teszem (pedig nagyon ellene voltam) ott gyorsan megnyugszik, nekem az jön be, hogy olyan közel bújok hozzá, hogy szinte érezze, ahogy a levegőt veszem. Ja és Mushi, hagyd ott apának egy órára és menj el a boltba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manna


azert kell kelteni, mert egy het alatt nem hizott semmit, pedig sokat van cicin.

sajnos nem tudom merni. nincs merleg. berelni se lehet. vedoneni meri 2-4 naponta.

zoldi. probalok tobbet fejni, de a baj csak az, hogy bealszik, es 5 perc mulva mar fent van. ennyi id alatt csak osszeszereltem a mellszivot.

ugy erzem, hogy egy nagy kudarc vagyok, es semmit se csinalok jol.

ti mindig felveszitek, ha sir? mennyi ideig hagyjam sirni mielott felveszem kaja utan?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


tegnap en is feltettem a kagylot , de sajna kifolyt igy betet szivta be a jo kis tejcit.

zoldi. tenyleg a lukasat kell hasznalni? en arra emlekszem a hasznalati utasitasbol, hogy a masikat
es ha csak egy pici tejci jon le mit csinaljak vele? azt nem erdemes lefagyasztani. odaadhatom neki cumis uvegbol?

megtanultam ugy pisilni, hogy kozben szopizik a gyerekoc.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


ma jon a vedono. rettegek, hogy hizott-e.
yegnap este 7-10 kozott cicin volt. mar nagyon fajt a hatam

zoldi. ha nem tudom merni honnan tudom, hogy van-e eleg tejci?

minen hasznalat utan kell sterilizalni a mellszivot?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


zoldi
mennyiert jonne ki a tesod egy par napra, hogy rendbetegyen minket?

ja es megirnad a napirendeteket?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush! Szoritok nektek, hogy mielőbb beálljon egy normál napirend!
Nem próbáltad még fekve szoptatni Sophie-t. Ha ilyen sokat van cicin fekve lehet tudnál te is picit aludni. Én mindig a babatakarót magunkra terítettettem, egyik végét a gyerek alá, másikat magam alá becsíptettem és tartanom sem kellett. A te hátadat is megtámaszthatod még egy párnával, hogy ne kelljen tartanod magad.
Pihenj minél többet, mert lehet a tejed a fáradság miatt is kevesebb.
Én a medela purelan nevű krémjét használtam berepedezett mellre és bimbóvédővel szoptattam, addig, amig helyrejött annyira, hogy nem vérzett.
Mérleget próbáltál bababoltban nézni? Lehet ott bérelni is lehet.
Nagyon szorítok neked!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


[quote="andy30"]j írta:andy30a és aida:

noel nagyon szép!

mi van a nyakában? az tök jó a bukás ellen ugye? milyen előke? nekünk csak sima előkénk van de regi oldalra bukik ugye és az nem véd meg a tiétek tök jónak tűnik(csak h ne öltöztessem mindig)


Köszi. :)
Mi ezt Svájcból kaptuk nővéreméktől és úgy hívják, hogy újszülött előke. Direkt ilyen picuroknak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ha nagyon száraz és hámlik a baba bőre arra ki szerint mi jó?

Mert két különböző orvostól két különbözőt hallottam:
1. nem jó olajozni mert még jobban kiszárad
2. naponta olajozzuk a babát

Én inkább az elsőre szavazok, de egyelőre még hámlik szegénykém. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mush!
Drukkolok, hogy megoldódjanak a problémák! Azért ha nem hízik még mindig Sophie csak jó lenne esetleg tápit is kapnia, nem?
Èn eddig onnan sejtettem,hogy elég a tejcsi,mert utánna szépen elaludt a drágám és pl csk 3 óra múlva jelentkezett.
Bár ha Sophie csak sír,akkor tényleg nehéz megállapítani! :roll: :roll:

Aida!
Nálunk is volt ilyen,állítólag normális, ha hámlik, mert megújul a börük. Èn olajoztam fürcsi után és szépen rendbe jött. :wink:

Hasfájás: mi is iszunk hasonlót mint az Infacolt, de ennek ellenére legalább napi egy hasfájós félóránk van. :? :?


Utazás: szerintetek mikortól lehet kisbabát hosszabb úrta autóval vinni?? :?: :?: Mivel az autós ülésben nem teljesen vizszintesen fekszik, gondolom nem lehet túl korán. Gondolok akár 6-8 órás utra!


Hétfön megyünk dokihoz, itt ilyenkor kötelezö vizsi van. Lesz ultrahang, azt hiszem vese, meg reflexeket nézik ilyesmi. Akkor le is mérik Vinzentet!
susy75
 
 


Solya!
Nekem se mondták, hogy bármit is csináljak a kukival!!!! :lol: :wink:
susy75
 
 


Aida - nekünk felírt egy glicerines krémet a doktornéni a száraz bőrre. (De a kórházban meg A vitaminos krémet ajánlottak)
Eddig (mert hogy pont most váltottuk ki a krémet) babaolajat használtunk, és az is segített.

Kép
trombibébi
 
 


Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a segítséget,akkor én sem fogok hozzányúlni a kukachoz,nehogy vmi rosszat csináljak.

Ma reggelre megtaláltam a pelusban a köldökcsonkot,így már ezen is túl vagyunk,hála égnek :lol: :lol:
De viszont tegnap este rájött drágámra szerintem a hasfájás,csak sírt,alig tudtam megvigasztalni.
Ja és nem tudom miért,de két napja azt csinálja,h csak az ölemben hajlandó elaludni,ha leteszem meg egyszerre fennt van.Pedig előtte tök jól el volt és magától aludt el,most meg....mitől lehet ez?
Tegnap nem is aludt semmit egész nap,emiatt.

solya051020
Káld
 
 
 


Száraz bőr:nekünk olyan,de nagyon,én is olajozom fürcsi után,de eddig nem sokat javult.
Nem tudom kik adták múltkor azt az ötletet h csepegtessek tejet Olivér szemébe,de áldom a nevüket érte,nagyon szépen meggyógyult.KÖSZÖNÖM!!!!!

solya051020
Káld
 
 
 


Megint itthon, méhszáj zárt, Beni hozta a formáját CTG-n, ha nem történik semmi, akkor hétfőn be kell feküdjek. Vagy szülni, vagy patológia.. Doki szerint nincs 4 kilós Beni, most olyan 3200 gramm.. Szuper lenne...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Musi!
[quote]z írta:oldi. probalok tobbet fejni, de a baj csak az, hogy bealszik, es 5 perc mulva mar fent van. ennyi id alatt csak osszeszereltem a mellszivot.

Nem tudsz úgy fejni, hogy az öledben van bébike?
[quote]u írta:gy erzem, hogy egy nagy kudarc vagyok, es semmit se csinalok jol.

Boooolooooond! Mindent jól csinálsz. Hanna 10. napon kezdett el hízni. Előtte nem stagnált, hanem FOGYOTT 700 g-ot! Most másfél kilónál tart, és UGYANÚGY kezdtem, mint Te! És gondolj bele: lehet, hogy lányod is hízott már, csak ő is úgy csinálta, hogy előző mérés óta még fogyott, és csak azt hízta vissza.
[quote]z írta:oldi. tenyleg a lukasat kell hasznalni? en arra emlekszem a hasznalati utasitasbol, hogy a masikat
es ha csak egy pici tejci jon le mit csinaljak vele? azt nem erdemes lefagyasztani. odaadhatom neki cumis uvegbol?

Igen, a lyukasat, a másik az bimbókiemelő. Azért kell a lyukas, mert a kijövő tej annak a levegőnek a helyére tud csak kijönni, ami a lukakon kimegy. Különben nem lenne helye!
Persze, vissza lehet adni. De egy napig gyűjtögetheted is, és este egyben lefagyasztod, vagy megeteted vele. (testmelegre melegítve)

[quote]m írta:a jon a vedono. rettegek, hogy hizott-e
Miért? Kekkeny az ajtótok? :)

[quote]z írta:oldi. ha nem tudom merni honnan tudom, hogy van-e eleg tejci?
Nem tudod. De majd a védőnéni tudja. Gyarapodni fog bébi, és kész! Csak fejjjjjjj!

[quote]m írta:inen hasznalat utan kell sterilizalni a mellszivot?
Nem. Naponta.

[quote]z írta:oldi
mennyiert jonne ki a tesod egy par napra, hogy rendbetegyen minket?
Neked egy segítő kéne, hogy pihenhess, és ne stresszelj. És akkor minden okés lenne.

Napirend? Nálunk már egyszerű, eszik, alszok, eszik, alszik. Néha egy alvást kihagy, akkor játszunk, vagy hasfájás van. De az ritka. Most sétálni sem megyünk, mert hideg van, és szmog. Fürdeni össze vissza este 6-11-ig mindegy mikor, sőt volt, hogy kimaradt, mert a nem engedtek haza minhet vendégségből. :) Olyankor áttörlöm, és kész. Még nem reklamált. Éjjel sötét, csend, nincs duma, és gyorsan zajlik minden.

Aida! 2-ra szavazok!


Solya! Két hetesen van egy növekedési ugrás, olyankor lehet nyűgösebb, sűrűbben éhes, és meg kell várni, amíg a cicid utoléri az étvágyát.

Má-gi! Má-gi! Má-gi!

Kép
zölddisznó
 
 


Mági, mennek a drukkok, Beni nemsoká kibujik :D

Lányok, a látás mikor jön meg a babáknál? Én ugy tudom 5-6 hét...

Ja, és szerintetek nem baj ha vakuval fényképezik a babát ha nyitva van a szeme?

Musi, kitartás, be fog állni minden. A elso 1-2 hét én is nagyon kivoltam, aztán jobban összeszoktok, beáll a hamizás, alvás...

Zöli, ha elég naponta sterilezni a fejőt,akkor 2 használat között csapvizzel elég ha kimosom? A kloros cucc nem tapad meg rajta és a következő fejésnél bekerül a tejbe?
Ez a cumisüvegre is igaz?

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Hülyeséget írtam,nem vese hanem csípö uh. lesz.
susy75
 
 


Zsiráf!
Már mi is fényképeztük vakuval. :oops: :oops:
Ugy tudom, hogy rendesen a 3. hónap körül kezdenek látni. Most is látnak csak foltokat, árnyakat.
susy75
 
 


Zöldi:
egy kérdés tesódtól, a mi védőnőnk olyan, mint a mese, hol volt, hol nem volt....Bocsi kicsit OFF lesz...

Szóval Annának vettünk Lenkei féle vitamint, mivel nem hajlandó gyümölcsöt ,zöldséget bevinni, vagy csak esetlegesen. Ez folyékony kiszerelés, amit vízbe teszek neki.
1. Ha nem issza meg egyszerre, két részletben is oda adhatom neki?
2. Ebben van D vitamin. Ilyenkor is adnom kell a heti 5 csepp Vigantolt Annának, vagy jól gondolom, hogy elég ez a mennyiség? Illetve, ha adnám mellette, akkor akár túl is adagolhatnám?
3. egyáltalán jól tettem, hogy adok neki vitamint, vagy árthatok neki ezzel? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ezt a fotót meg kell osszam veletek!
Ilyen értelmesen néz rám a kicsi fiam!!!

Kép
susy75
 
 


Húú Susy..:)
Komolyan mondom, hogy ez a gyerek tiszta zsiványság.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Azt mondod? Biztos lesz vele majd elég "bajunk"!!! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok hétföre, kitartás! Bár hátha addig magától megindul Beni!!! :wink:
susy75
 
 


Ma eljött a sógornőm, és elmentünk apával vásárolni, míg vigyázott Kiskoboldra. Olyan jó volt végre kicsit kimozdulni. :oops:

Mush: én is szorítok nektek, hidd el, hogy egyre jobb lesz, még ha az eleje kicsit nehéz is.
Akartam tőled kérdezni az emailcímedet, mert emlékszem, hogy érdekeltek a gyerekdalok, csak ahová feltöltöttem, onnan nem sikerált letölteni, gondoltam, elküldöm részletekben, ha szeretnéd... csak írd meg, hogy mekkora levelet tudsz fogadni.

Susy: hát, szerintem majd a csajokat is úgy kell kifüstölnötök a háztól :lol:

Olajozás: furi, nekem a védőnő azt mondta, hogy fürdés előtt egy félórával kenjem be, és bugyoláljam be fürdésig :?

Látás: a világító karácsonyfát hosszú percekig tudja már ámulattal bámulni. Meg most már próbál fókuszálni, és olyankor annyira iszonyúan kancsalít, hogy muszáj nevetnem rajta... :lol:

Viszont mi kifejezetten kérjük, hogy ne vakuzzák a babát, ha ébren van...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Mush: hülye vagyok, látom a címedet a profilodban, akkor csak annyit mondj meg, hogy mekkora levelet tudsz fogadni, ha érdekelnek a dalok :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi, köszi, általában mi is kérjük, de pont ma nekem is becsuszott kettő.. :oops: Remélem a szemecskéje ettől nem sérül...

Susy, édes a kisfiad :D

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Zöldi: neked is köszi a szopizós hozzászólást!!!

Mush: nyugi, majd rendbe jön minden. Azt is figyeld hogy van e elég kakis és pisis pelus egy nap! Ebből is látszik hogy eszik e rendesen!

Mági: drukk, drukk, drukk......... :lol: :lol:

Mosás: nekem is a Vanish folteltávolító szappan jött be!!!

Na amúgy kiakadtam, mert megint kifolyt minden a pelusból. Pedig most megint Liberot adtam rá, hiszen a Pampersből is kifolyt. Nem győzök ruhát cserélni a gyereken!!! Szerintetek el lehet valamit rontani a pelusozásnál? Valamit nem jól csinálok??? :oops: :oops:

Susy: a kisfiad tünemény! Nagy zsivány lesz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja és látás: nem akarok itt reklámozni, de a Pampers honlapján van egy jó kis bemutató, hogy hogyan lát a baba!

Vakuzás: én sem engedem vakuzni, bár volt hogy sikerült főleg apának, mert mindig elfelejti kikapcsolni! :lol:
Vendég
 


Köszi csajok Vinzent nevében! :lol: :lol:

Boci!
Párom is fényképezte már nem egyszer vakuval, hiába mondtam, hogy nem kéne! :twisted: :twisted:

Mostanában a Pampersböl nekünk is kijön a pisi. Reggelre tiszta pisi volt a ruhája. :?
susy75
 
 


Musi: First of all: Nem vagy kudarc!!!! Mindenkinek nehezen indul!!!

És az nem menne, hogy egy picit megpiszkálod cicizés közben, lehet egy picit csipkedni, felvenni büfizni a lényeg, hogy felébredjen, én ezt csináltam, amikor bealudt pár perc után. Azt pedig szerintem te is érzed ha szívja rendesen és nem csak cummog. Ha többet fog szopni, elvileg többet is alszik.

Ja és én nem szoktam mindent kiejteni a kezemből és rohanni felvenni, sőt ha fejek, akkor azt befejezem, mert az neki is fontos. Apa nem tudja egy kicsit kivenni a kezedből, amíg fejsz? És lehet, hogy ez privát vélemény, de (főleg, ha neked fáj) ne hagyd három órát a cicin, mert tisztára kikészülsz benne.

Én is kifőzöm minden fejés előtt a mellszívót, doki mondta.

És sok meleg leves, főzzön anyós, vagy rendeljetek. És a leghülyébb tanács: ne idegeskedj. (Engem is ezzel butítottak, amikor a második hét elején kikészültem a sárgaságos, nem eszikcsakbealszik korszakban.)

Aida: Nekünk is hámlott, én fürdés után sima napraforgó olajjal olajoztam minden nap és elmúlt.

Suzy: nekem azt mondták, hogy max. 1.5 órát legyen az autósülésben egy nap. De szerintem nyilván egy kivétel nem fogja kikészíteni. Én 4-6 hónaposan tervezem, hogy lemegyünk Rovignba, ami 6-8 óra.

Bocika: Lehet, hogy hülye felvetés, de ki szoktad hajtogatni a pelus fodrait a lábacskái körül meg a hátánál? Nekem ez jött be.

Domi amúgy egy angyal, este 10-től aludt negyed4-ig...amikor felébredtünk, egy percig nem is tudtam, hogy hol vagyok! Egyetlen problémácska, hogy reggel héttől ő már nagyon él, én meg mivel persze a férjemmel nem alszunk el vele 9-10kor, hanem hülye módon 1-2ig dumálunk, tévézünk, hulla vagyok. Ma LEFEKSZEM!!!!!!

manna
mannababoca
 
 


Mushi: Még egy dolog: Hívj oda valakit és tessék a kezébe nyomni a babót és aludni 3 órát, sötét szobában, nyugodtan. Szerintem mindenkinek kell ilyen segítség. Nekem is feljött anyukám az 5. napon, Domit a kezébe nyomtam és hunytam egy nagyot.
mannababoca
 
 


Aida! Lehet kapni tégelyes Nivea babakrémet. Mi első perctől azt használtuk hetente kétszer. Az olajat én nagyon utáltam és nem is tapasztaltam semmi jót vele.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Hello Zsiráf! köszi anno az érdeklődést, aranyos vagy és ne haragudj, hogy nem válaszoltam, csak hát kissé el voltam úszva...

Kép
trombibébi
 
 


Manna!
Köszike! :wink:(azt hittem már senki se válaszol):cry: :cry:
Igazából április körül szeretnénk hazamenni, de még nem tudom kocsival vagy repcsivel megyünk e. Nem tudom melyik lenne jobb!!! :roll: :roll: Sajna kocsival elég hosszú az út, majd megkérdezem a dokit is mikortól javasolja.

De jó neked, hogy ilyen sokat aludt Domi. Nálunk is viszonylag nyugis volt az éjszaka, ami azt jelenti,hogy csak 4 óránként szopizott. :P :lol:
susy75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?