Sziasztok
Köszönöm a megnyugató szavakat, közben nézegettem még, és olyasfajta kinézete van, mintha a "hasizmom" oda középre rántaná össze a zsírfelesleget. Na mindegy, majd csüt. a doki megmondja...ő bizti látott már ilyet.
Amúgy nekem is egyre nehezebben megy a mozgás. Ez különösen szokatlan érzés, néha meglepődök: mi az hogy nem tudok felállni??? És nagyon hamar elfáradok, úgyhogy nálam ez a fészekrakó ösztön darabosan működik...hiába akarok otthont csinosítgatni, gyakran meg kell pihennem.
emese:
tegnap én is kutakodtam a neten,és találtam egy oldalt ahol darabokban ugyan, de videon lehetett nézni a baba fejlődését. Az utolsó video-darabon, pedig a szülést is mutatták. Totálban.
http://www.gyerekabc.hu/fejlodes-es-viselkedes/fejlodesi-folyamat-csecsemokorban/59-fejlodesi-folyamat-csecsemokorban/172-a-baba-fejldesenek-merfoeldkoevei-a-beszed.html
Ezen a linken van, ha esetleg valakit érdekel, nem csak a szülés miatt, amúgy is sok érdekes dolgot lehet olvani a videokon pedig látni.
Korábban láttam már erről filmet, de most különösen nem jól érintett. Én eddig is és most is fantasztikus dolgonak tartottam/tartom a szülést, de azért a látvány elég rémisztő tud lenni.
ancsika:
nagyon aranyos ez a kép, és szuper a pólótok.
vanni:
a párom nővérének most múlt egy éves a kisfia, így nekem is volt párszor lehetőségem bepillantani egy fiús ház rejtelmeibe. Nekem is az első feltűnő dolog az volt, hogy mindenhol autók...a kisfiú gyakorlatilag nem is hajlandó mással játszani, csak aminek kereke van, és annyi játéka van, hogy nekünk ennek a negyede is sok lenne. Pont gondolkodtam is azon a múltkor, hogy hogyan fogom megértetni a rokonsággal, hogy nekünk kicsi a lakás, és nem kell a sok kacat, és hogy ne hozzanak sok-sok bugyuta játékot. Na de ez még odébb van.
Babakocsiról jut eszembe, hogy nekünk tapasztalatként csak annyit adtak át, hogy bármennyire is csodás színű kocsikat lehet venni, saját érdekünkben ne vegyünk világos színűt, mert el sem hinnénk milyen gyorsan koszolódik.
Én igazából a Kismama magazin hirdetésében láttam egyet ami formára és praktikumra is nagyon megtetszett: Tako Drifter + hordozó
A Takonak amúgy is jó kocsijai vannak ahogy elnéztem, de nem sok helyen lehet kapni. És külön szimpatikus hogy lehet venni hozzá hordozót, ami a kocsira rászerelhető/levehető, és az autóba is jó.
www.babavilagnet.hu => itt lehet megnézni a kocsikat, fent van az is hogy hol vannak boltjaik.
evamama:
Olyan lábtartós szoptatós fotel van az egyik baráti párnál, akik azt mondták fantasztikus találmány, és megéri a pénzét. (Bár ők kapták...biztos így azért könnyebb ilyet mondani
)
annus:
hogyan csinálod meg a szopipárnát? Szerinted menne nekem is, akinek a varró-tudása gyakorlatilag a nullával megegyező? Mert ha ugyarra gondolok amire te/ti, akkor ha jól láttam egy olyat megvenni újonnan egy egész vagyont elvisz. Na jó, ez túlzás.
De én mondjuk amúgy is ki vagyok akadva az árakon, hihhetetlen, hogy mennyire dárga minden. És megmondom őszintén, hogy kicsit kihasználva is érzem néha magam, mert ezek a baba-mama boltok tudják, hogy kismamák és kisbabák mindig lesznek,és mindig lesz aki megveszi a méregdrága cuccokat. És esetleg az ember könnyebben ki is adja azt a sok pénzt, mert a gyerekétől nem akar sajnálni semmit...
Én januárban egy hetet még dolgozok, utána sok időt fogok azzal tölteni, hogy mielőtt beszerzem a dolgokat körülnézzek több helyen az árak tekintetében...hátha tudok valamennyit ezzel spórolni.
Na jó, könnyen írok kisregényt, csak aztán benneteket idegellek ki
El is hallgatok, folytatom a pakolást.