Sziasztok, mindent visszaolvastam, így viszont írni nem lesz olyan sok időm, de majd telepatikusan is küldöm az ágyikómból a reagálásokat, jó?
Dorónak jön a szemfoga, hát, éjjel úgy ébredt többször is, h épp csak elaludtam, már megint. Pedig egy éve már szokva vagyok az átlag 3-4 ébredéshez, de ez már sok.
Viki, olyan szép, a képen Levimanó maga a megtestesült ősbizalom és megelégedettség, látszik, h érzi, h csudajó helyre érkezett és elengedheti magát!
Meri, Ronó még mindig bulizik? Remélem, jól vagytok!!! Szilveszter hogy telt?
Ágota, úgy tetszik a hozzáállásod, csak így tovább! Csongi irtó klassz mondatokat mond!
Angyalkrisz, szupi lehetett a szilveszter! Sztem nagyon jó az iylen babás buli is!
Szopi ügyben hasonlóan vagyunk mi is, mint Ti, mondjuk én még bírom, de azért megvisel, ha sokszor ébred.
Képzeld, bevetettem a "sötét van, nincs cici" dumát, megfejelve azzal, h olyankor ölelje meg a macit (eddig nem volt semmi az ágyában, de mostanában szereti ölelgetni az állatait). És azon az éjjelen nem ébredt fel magától!!! Persze milyen a sors, aznap éjjel a bátyja ébredt fel kétszer is és hívott engem, arra aztán Doró is felébredt. Ehhez tudni kell, h a fiú már sosem szokott éjjelente felébredni. De aztán a köv. éjszaka már megint szokás szerint ébredt Doró...
Marietta, nagyon csini és roppant nagylányos Flóra!
Pinkiné, a legjobbakat a fogacskához!!! A férjem is azt mondta, mikor mondtam, h 14. bújt ki: "Úristen, még 6!"
Gyönyörű Peti, hát tényleg óriási! Az átlagios egyévesek 75 centi körül vannak, ha jól emlékszem.
Egy hős vagy, h még tortát is csináltál!
Nikó, írj majd magatokról és képet is szívesen látunk!
A galériát még szoktátok nézni, Lányok?
Esztora, Arwen, hogy sikerült a buli?
Szeri, édes lehet nagyon Bali, ahogy barátkozik a majdani lakással. Nálatok hogy teltek az ünnepek?
Na jó, most jön majd a telepatikus út, azokra, amit még reagálni akartam avgy el szerettem volna mesélni...
puszi!