Új privát üzeneted érkezett!

Hűha,

de felgyorsultatok!

Tünci,
van egy www.jogiforum.hu oldal, ott - ha jól tudom - ingyér' is válaszolnak. Azt kellene bizonyítani szerintem, hogy ott volt-e a papa, beszámítható volt-e és valóban az ő aláírása szerepel rajta.
Pont ezek miatt szokták elkérni ezek a sze....k a személyit is, hogy bizonyítani tudjanak később. Nálatok ilyen nem volt?

Én is mehetek talira veletek?

Én párom mosogat, de az összes emlékbe kapott pohár eltörött már, kivéve egyet, ezt mindig elkerüli mosogatáskor...
:lol:
Egyébként takarít és mos és tereget, a főzést tanulgatja, de a gyermekünket kiválóan ellátta, amikor muszáj volt :cry: Tudjátok, mikor...

Ja, nem vettétek észre, ha a férfiak csinálnak valamit, akkor csak arra koncentrálnak? Az enyém pl. tök alapos porszívózásban, de akkor min. egy óra a porszívózás, és semmi más feladat nincs...

Lányok,
MINDNYÁJATOKNAK szebb, boldogabb, nyugodtabb évet kívánok, olyat, amilyet szeretnétek magatoknak. Adja meg nektek, nekünk az Ég és minden(ki), aki hallja a fohászainkat, imáinkat, kétségbeesésünket, bánatunkat.

Kép

Kép

Kép
lyly

Csak nem laptető? :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Hát még szép hogy jöhetsz!! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Amúgy szia!!!

Kép

Kép
melcsike70

Gyors bekukk.
Nagyjából mindennel végeztem, már csak a hajszárítás van hátra.

És megint lesz kb. éjfél, mire ágyba kerülök, pedig ma tényleg szerettem volna legkésőbb 11-kor aludni.

Lyly, igen, neked is ott lesz a helyed velünk a találkozón :wink:
Vendég

Igen, laptetős vagy Lyly:):)

Már már kezdek irigykedni :roll: :
az előző oldal Tüncié volt, előtte Melcsikéé, Bettié... Én is szeretnék laptetős lenni mááár :oops: :oops: :oops:
Vendég

Na mentem, mert így még egykor is fent kukorékolok :roll:
Vendég

Hát még én sem alszom. :? De majd csak összejön. Eddig a tévét néztem, de még visszajöttem a géphez. Férjecském dolgozik, úgyhogy egyedül nem jó az ágyban. :(

Kép

Kép
melcsike70

De majd csak el tudok aludni, még körül nézek kicsit a nagyvilágban. Na én is jól fent tudok majd biztos holnap este maradni. :?

Kép

Kép
melcsike70

Hellóóóóó!
Az a jó, hogy reggel mindig én vagyok az első! :lol:

milyen jó is ilyenkor munkába indulni!

köszi lányok a tanácsokat Papus ügyében, az ne mkérdés, hogy hamisítvány e, az biztos, csak jó lenne valami olyan megoldás, ami a papánál hamar rendeződik ,mert szegénykémnek nem kell ez..Ha minden part szakad és komoly ügy lesz belőle, akkor szólok a lányának, (aki kőgazdag vállalkozó, saját ügyvéddel) és majd intézkedik.Csak a papus el szeretné titkolni előlük, mert biztos lenyelik keresztben... :roll:

Lyly!

Jó, hogy jössz Te is, ne mis bújhatsz ki alóla! :D

De minimum két- három pocakos anyukát is szeretnék ám látni!Úgyhogy húzzatok bele csajok! 8)

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt:)

Tüncike, remélem ma nem sokáig lesztek a melóban.
Vendég

Jó reggelt!

Gyors beköszönés, mert van egy-két dolgocskám itthon. És akivel már itt nem találkozok ma, annak Boldogabb Újévet Kívánok! És minden teljesüljön, amit tegnap kívántuk.

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,
ha bármi bánt, neki elmondhatod.
Meggyógyítja szívedet, lelkedet,
kívánom tegye szebbé a 2009-es évedet!

Kép

Kép
melcsike70

Én is felriadtam most......... :oops:
Olyan jót aludtam, de szerintem így fog az egész nap eltelni. Picit kimegyek sétálni, ennyi.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én is kimondom, pedig nem szerettem soha ezt a kifejezést, de olyan nap ez is mint a többi.
Különlegessége, hogy a terhességem utolsó napja, talán csak ennyi.
Puszi nektek

Betti
Kép
betti0412

Mi olyan 10 óra óta borozgatunk, pezsgőzgetünk bent :lol: Lassan kezd jókedvem lenni :lol:

Betti, kívánom, hogy szépen elteljen ez a nap is.
Igen, olyan mint a többi, de azért egy kicsit mégis más most nektek ez a nap.

Én végül is még hazamegyek az út előtt, Isten tudja így mikor fogunk elindulni...

Jó, ha este hat-hét könyékén leérünk...
Vendég

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412Kívánom, hogy többet mosolyogjatok, mint amennyit szomorkodtok, hogy többet süssön a nap, mint amennyit esik az eső, hogy legyen kinek a kezét fogni, mikor egyedül már kevés vagy, hogy ne tegyen rátok Isten nagyobb terhet, mint amit a vállatok elbír, és kívánom, hogy ajándékozzon meg az Ég mindenkit az Anyaság szent örömével, mindezt kívánom 2009.-re

Betti olyan szívet-melengetően gyönyörűt írt, hogy ennél szebbet én sem tudok, csak idemásolom, hogy olvassuk minél többször.

Már csak egy fél nap van hátra a 2008-as évből. Kívánom, hogy ez a fél nap teljen mindenkinek nagyon kellemesen, és utána egy nagyon boldog 2009-es esztendő következzen mindenki számára!
Kép

szeretettel
Aarnika
aarnika

aarnika
Nagyon jó ez a kis figura!Mi ez egy kobold, manó?
újévi manó!

Neked is boldog új évet!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Hajnal 2kor feküdtem le, mert nem tudtam aludni, és ma iszonyú fejfájással keltem. Algopyrin volt a reggelim, aztán utána szenvedtem tovább a fejfájástól, és ebéd után le kellett dölnöm, mert már iszonyú volt. Aztán most felébredtem, és sehol senki. Eltünt a családom, a telefonok itthon vannak nem érem őket utol. És még mindig iszonyatosan fáj a fejem. Megérem az újévet? Na most bekapok még egy gyógyikát.

Bobokám

Hát mi jött közbe, hogy ilyen későn utaztok el?

Betti

Szerintem ez lehet az utolsó próba amit át kell vészelnünk, én már 3 hete végig éltem. (40.hét)

Ja majdnem el is felejtettem, nekem még fel kell majd hivnom a védőnőt, mert még valami hivatalos papirt ki kell töltenie és 9-éig elküldenie, nem tudom hova, vagy mit. De az a lényeg még tölsem ki, hogy Bogika már nincs.

Ja képzeljétek múlt héten a vizszolgáltató visszaküldött egy havi dijat, mert túlfizetésem volt. Most meg kaptam egy csekket ugyanarról az összegről, hogy hátralékom van. Normálisak ezek? :evil:

aarnika

Neked is boldog újévet! Valahogy majd mi is megpróbálkozunk vele. 8)

Tünci

Ma meddig van?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci itthon van, csinálja a vacsit,aztán maratoni vígjátéknézésbe csap!

Férjecském üzeni ,hogy mondjam meg, hogy mire hazaértem puccba vágta a házat!!!!! :lol:

Betti gyönyörűt írt, Aarnika csodaszép képet rakott, úgyhogy én csak szívből kívánok boldogabb újévet!

KépKépKép
tünci28

Teljen mindenkinek nyugodtan az éjszaka.

Tünci férjecskének nagyon nagy gratula.

BOLDOG ÚJÉVET MINENKINEK!

Ma már nem tudok jönni. Ezer puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON BOLDOG ÚJÉVET AZ MI KICSI ANGYALKÁINKNAK A SZIVÁRVÁNY MÁSIK OLDALÁN.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!Néha olvasgatlak titeket,főként Betti miatt.Kívánok nektek a jövő évre nagyon sok boldogságot,szerencsét,és lehetőleg gyors gyermekáldást :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Boldog Új Évet Mindenkinek!

E sorokat küldöm Nektek nagy szeretettel:

Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.
(Paulo Coelho)

Engedd, hogy a kudarc
Rávilágítson a legfőbb
tanulságra:
Minden naplemente
Egy nagyon, nagyon fényes
És erőteljes napfelkelte kezdete.
(Sri Chinmoy)

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
(Örkény István)

Ámuló parázs csillan a mélyben,
Szemeid tükre ma végtelent int.
Pillantás illan időben, s térben...
Lassuló szívemnek lobbanást hint.
Remegőn simítom ajkadról szavaid,
már őrjöng a vérem, s rohanna eléd...
Félelem markában emlékek hamvai,
de ölelő holnapom elindult Feléd...
(Pálnagy László)

Kell ott fenn egy ország, mely talán ránk is vár,
kell ott fenn egy ország, amit senki nem talál.
Kell ott fenn egy ország, mely bárkit átölel,
Kell ott fenn egy ország, amit sosem rontunk el.
(Zorán)

Nem tudom (...), nem azért vannak-e kivilágítva a csillagok, hogy egy napon mindenki megtalálhassa a magáét.
(Antoine de Saint-Exupéry)

És ne feledjétek: CSAK AZ VESZÍT, AKI FELADJA!

Kép

Kép

Kép
lyly

Elfogyott a pezsgő,elhalkul a trombita,hidd,hogy ez az év lesz éveid legjobbika.Dolgozz,szeress és keresd a szépet,adjon a jó Isten Boldog Új Évet.

Üdv, Vera
verácska

[quote="betti0412"]a írta:betti0412arnika
Nagyon jó ez a kis figura!Mi ez egy kobold, manó?
újévi manó!

Kívánságteljesítő Manó !
Csak a fülébe kell súgni a kívánságaitokat, és...
:wink:
aarnika

LÁnyok BUÉK!!!!
Majd jövők többet, a férjem online egyetemezik, nem férek géphez..

Tünci nálunk a férejm minden nap mosogat, errefele a férjnek kötelesége a mosogatás, vasalás, mosás és takarítás. Férjem nem is érti, hogy a magyar féjreknek miért szaba ebből kivenni a részük :).

Barak ma ült előszőr bilin.. majd írok erről többet a képek is mennek..

Megyünk kocsi kiásni a hóból, ha sikerül elmegyünk barátokhoz este szilveszterezni, ha nem sikerül 3ban itthon.

Ott mindjárt Újév, itt még jó sok óra múlva. Kívánok mindannyatoknak egy nagyon Békés Örömteli Új Esztendőt!!

(Nem bírtalak visszaolvasni még :))

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Vagyis már napot!

Hazaértünk jó csúszósak lettek már erre mi felénk az utak. Vigyázzatok, ha mentek valahova. Mindenkinek puszi küldök, és én itthon leszek, be fogok nézni.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Kiváncsian várom a képeket, és remélem sikerült kiásni az autót. Ilyen nagy a hó nálatok :shock: . Most már nálatok is újév van. TEhát Boldog Újévet nektek is.

Kép

Kép
melcsike70

BÚÉK!

Melcsike, köszi az infót, majdnem fenékre csücsültem a teraszunkon... :wink:

Készítettem egy kis anygalkás gyertyatartót, mindannyiunk Angyalkájának ég a két gyertya. Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Na én belehasítottam az új esztendőbe rendesen!
Fél egykor elkezdtem hányni, és ez tartott hajnalig, iszonyatos fejgörccsel, meg utána már hasmenéssel is, így néha nem tudtam eldönteni melyik jön előbb. Még csak most bírtam felkelni, főztem egy kis krumplit sóban és most csak nyammogom egy kis vízzel.
Azt hittem nem érem meg a reggelt. De mostmár úgy néz ki megmaradok!
Egyébként egészen a himnuszig jól telt itthon, aztán már éreztem, hogy baj lesz valalmi, és nem ittam csak egy korty pezsgőt.

Sarmon
Köszönjük a jókívánságokat! Neked is boldog új évet kívánunk!

Többiek, mindenki pihenget?

Betti
Kép
betti0412

Megyek visszaájulok, az év első napján azon rimánkodtam, túléljem. Ki sem dugom az orrom.

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Óvatosan legközelebb, most már fagyosak az éjszakák. :lol: Nagyon szép az gyertyatartód. Nagyon aranyos vagy!

Betti

Gyógyulj meg, és pihenj sokat. Mitől lehetsz ilyen rosszul?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

MILIKE!
VÁLASZOLTAM, HA VAN IDŐD, NÉZD MEG!eLŐRE IS KÖSZI!!!

Leda!
Jaj ,de jó nketek, hogy van hó!
A kocsikiásást nem irigyelem, de nálunk már sosem lesz fehér karácsony! :(

LyLy!
Nagyon szépet készítettél, mindenki milyen kreatív, azt hiszem idén megtanulok kötni... 8)

Betti!
Együttérzek,jobbulást, ne legyél beteg!!!!!

jaj, de szarul vagyok én is!

Helyzetjelentés:a náthám tetőfokára hágott, alig tudtam aludni, éjjel alig tudtam éjfélig fenntmaradni, ma egész nap nyomom az ágyat, holnap meg menni kell dolgozni...
jut eszembe, mindjártfelhívom a főnököm, hátha ad holnapra egy szabadnapot..szombaton is mennem kell, addigra jó lenne összeszedni magam..

Amúgy az sem használt valószínű, hogy tegnap egy órát kinnt voltunk a temetőben, a hidegben..nagyon elkeserít, hogy amíg ilyen hideg van, nem fogok tudni csak perceket maradni Vele..nagyon hiányzik ,jó volt nyár végén, ősszel üldögélni ott..

na ennyi, később jelentkezem...

ÓÓÓÓ és a legjobb, letört a fogamból egy darag, ergo.holnap bejelentkezem fogorvoshoz.(ezt bizti irigyeltem tőletek... :roll: )

KépKépKép
tünci28

Betti,
hát mi van veled? Nehogy menj dolgozni! Gyogyimanók repülnek...

Tünci,
A kötés egyébként megnyugtat, vagy idegessé tesz. Próbáld ki, neked melyik a jön be.

:wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Tünci

Sajnálom, hogy ilyen rossz az idő és hideg van. De Viola biztos akkor is tudja, hogy szeretitek, ha nem tudtok sokáig ott lenni. És nem akarna biztosan beteg anyukát és apukát látni. Tudod ilyenkor mindig az jut eszembe, milyen jó, hogy igy döntöttem, hogy Bogi itthon legyen velünk. Mert tényleg sokszor olvasom hogy Boboka is rosszul érzi az miatt magát, mert nem tudott menni Lackóhoz. Meg neked is milyen rossz igy, hogy hideg van. Bogi nekem itt van és minden nap megsimogatom.

Jaj Tünci és sajnálom a fogadat is. :(

Ma anyám telozott nem rég hogy meghalt apám testvére tegnap este. :( Pont holnap akarta apukám meglátogatni, mert uncsi tesóm telefonált a napokban, hogy nincs jól. És már nem várta meg apámat.:(

Kép

Kép
melcsike70

Hát Tünci, akkor te is végig nyomtad ma az ágyat...

Nem tudom mi árthatott meg, végiggondoltam, mit ettem tegnap, semmi különöset, még csak nem is ettem össze vissza mindent, délután megittam egy pohár rosét, lehet, hogy a bor kavarta fel gyomromat, nem tudom, de nagyon rossz volt. Ma ha megpróbáltam kikelni az ágyból össze vissza kóvályogtam csak.
A krumplit meg már utálom.

Remélem holnapra lesz jobb, mennék már futni nagyon.

Leda, irigykedek a hóért, itt már olyan rég volt szép nagy hó.....

Tünci, szerintem maradja egy napot otthon, soha nem lábbalsz ki belőle, ha nem fekszed ki.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Sajnálom, idős volt? Nem jó gyásszal kezdeni az új évet....

Betti
Kép
betti0412

Igen hát nem volt fiatal, csak apukámat nagyon megviselte, süket néma volt, ezért apám nagyon kötödött hozzá, mert gyerekorától ő volt aki mindig gondoskodott róla hiába volt a bátyja. A jel beszédet is csak ugy spontán tanulta meg tőle apám. Igazából elég rosszak voltak már a körülményei, mert özvegy volt már 94 óta a fia meg betette egy otthonba, és nem foglalkozott vele. Persze a lakásában él. :evil: Apukám szokott hozzá menni, de Várpalotára és elég messze van, tehát nem igazán sürün tudott menni. És temetése sem lesz, mert hamvasszák és a hamvai sem kellenek a gyerekének. És hát a testvérek közül egyikük sem áll úgy hogy eltemetessék. Szóval az egész olyan elég tragédia, meghal egy ember, felnevelte a gyerekét, annak meg nem kell. Most derült ki az is, mert apám mondta, hogy tetesse a felesége hamvai mellé, mert neki is urnahelye volt, szóval már azt sem tudja mi lett az édesanyja hamvaival, mert nem fizette a urna helyet.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Azért várj még a futkosással meg kell gyógyulni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Remélem jól érzi magát. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Este biztos fent leszek lányok, aki tud az jöjjön. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Anyu Várpalotán lakik,nem jó a híre annak az otthonnak..nagyon szomorú, amit leírtál..sajnálom.

igen, most télen rossz,hogy nem tudok úgy ott lenni a temetőben,de én nem tudnám elképzelni máshol.Ez biztosan tradícionális dolog,érted..

Betti!
Nem a rákocskák????????

Két dolgot szretnék kérdezni :

1.Újévi fogadalmak,ha megosztanátok, én örülnék.

2.Mi a véleményetek a köztársasági elnök újévi beszédéről?

Az utolsó mondata szem előtt tartandó:a tisztesség hosszú távon megéri...
tünci28

Tünci

Akkor látod akkor még tragikusabb, mert még szegény jobb intézményt sem érdemelt meg. :(

És persze hogy megértem, hogy te a temetőt részesited előnyben, igazából még a környezetemben senki nem vitte haza, a szerettét, de valahogy talán annyira bennem volt az hogy visszaszeretném kapni, hogy haza vigyem, hogy azért is alakult igy. De tudod érzem hogy nekem meg ez jó.

Nem volt újévi fogadalom, Tünci mert a himnusz után ugy ahogy kell kibuktam és rám jött egy siró roham. Ez a szó hogy boldog újévet teljesen kiboritott. Boldog néküle, hogy lehet az? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ja a beszéd. Nem néztem, mert sajnos nem szeretem a köztársasági elnököt, nem tartom túl egyenes embernek. Na nem politizálok de nem szimpatikus nekem.

Kép

Kép
melcsike70

csak azért kérdeztem, mert a beszéd tartalma volt igencsak elgondolkodtató, függetlenül az egyéni szimpátiától.

Az mi újévi fogadalmunk:sokkal kevesebbet fogunk idegeskedni,igyekszünk a lehető legtöbbször nyugodtak lenni.
tünci28

Sikerüljön Tünci kivánom. :lol: A nyugalom fél siker. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Lányok!
Mindenkinek kivánok egy szebb és boldogabb Ujesztendőt, mint amilyen a tavalyi volt, és hiszem, hogy hamarosan ez a topic is megtelik kisbabát váró boldog asszonyokkal, akik Ti lesztek!

"Es az eső sulyosan,
a fészkekben enni kérnek,
lesz idő, mikor elfelejted
az árnyakat, mik elkisértek"
Kormorán

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Tüncike
Én sem tettem fogadalmat, újévit. Sajnos nem egészen én döntöm el a dolgokat, bárhogy alakulhat bármi, mi értelme fogadkozni.
És nem hiszem, hogy a rákocskák, azt már jóval előbb ettem.

Köztársasági elnök beszéde nekem kormányellenes kampánybeszédnek tűnt, én nem ezt vártam volna tőle, szerintem egy ilyen beszédben el kellene felejteni a hovatartozást, a politikát, nem erről szól.
Egy mondat volt benne, ami elvihető, valóban az utolsó, hogy a tisztesség hosszú távon megéri.

Én nem sírtam a himnusz után, mondjuk nem is lett volna rá alkalmam, mert akkor már elég sz...rul voltam.
Jaj, azt nem is írtam, hogy felhívtak újévet köszönteni a várandós kismamáék a szomszédban, és mi fél 12 fele felmentünk, így együtt vártuk az új évet, náluk a kicsit is köszöntötték, nálunk meg csak boldog új év volt. Szóval, ahogy zárult, úgy kezdődött, de már minden csak tavaly volt.

Betti
Kép
betti0412

Fogadalom nálunk sem volt, én simán elaludtam fél 12-kor, így nélkülem talpalt át a régi év az újba.

Tegnap felhívott az anyai nagymamám, akivel anyámnak nagyon rossz a kapcsolata, és elmondta, hogy anyámnak szerinte gyomorrákja van, mert már kétszer volt gyomortükrözésen. Szerintem is lehet benne valami, mert még tartottuk anyámmal a kapcsolatot, amikor 4 éve volt egy türkrözése, akkor hónapokug járt kezelésre, nagyon erős gyógyszereket kapott, és amikor anyámnak újra lett étvágya, a dokija azt mondta, hogy most már fellélegzik ő is, azt hitte, nagy a baj... Lehet, hogy most kiújult, és elhatalmasodott.
Persze évekig cigarettán és kávén élt éhgyomira, ez biztos nem használt neki. Nagyanyám azt mondta, mindenki azt kapja, amit megérdemel, na ja, mondtam neki, és amikor megkérdezte, mikor lesz tesó, elsírtam magam...Mondtam, én is biztos azt kaptam, amit megérdemeltem/tünk. :cry:
Tiszta hülyeségeket beszélt, hogy lehet, neked sem marad majd meg, neked is csak egy lesz, mint neki, az anyám, meg jobb ez így, majd lesz másik... A fenébe kívántam, évek óta nem tartjuk a kapcsolatot...
Szóval nekem is jól indult...

Kép

Kép

Kép
lyly

Tegnap megnéztem a beszéd ismétlését, hát...
Azt mondta, hogy a mi felelősségünk a nagyobb, a kisembrekeé, nem a kormányé, mert mi választunk. Ez igaz, mi választuk, abban a hónapban mi vagyunk a kiskirályok, fűt-fát ígérgetnek, keresik a kedvünket, aztán választás után már le sem tojnak minket. Visszahívni pedig nem lehet őket, mert ugye ezt az intézményt a nagy demokráciában eltörölték, nehogy má' le kelljen mondaniuk idő előtt a hatalomról...
Vagyis: milyen felelőssége van a kisembernek? Azt hiszem, ha a kormánytagokban összesen lenne annyi felelősség, mint egy átlag kisemberben, nem tartanánk itt.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Melcsike, nagyon sajnálom, hogy így indult az év :cry: Részvétem.

Tüncike, neked jobbulást kívánok a náthához, a fogat meg pikk pakk megcsinálják, ilyen kis törés már nekem is volt pár éve, olyan szépen ki tudják már pótolni, és nem is fáj:)

Betti, akkor lehet, hogy az volt a baj, hogy felmentetek a szomszédhoz 31-én, és annyira felidegesítetted magad, hogy ráment a gyomrodra.
Én kb. 5 éve jártam így, semmi bajom nem volt, valaki mondott egy olyat, hogy köpni nyelni nem tudtam, rá kb. 10 percre irány a mosdó, úgy, ahogy te is írtad, nem tudtam melyik akar hamarabb jönni, és kb. 2-3 napig szenvedtem, aztán elmúlt szerencsére.

Ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon, aztán jön a mi "sztorink":)
Vendég

Szóval 31-én szépen elindultunk olyan 17 körül, 20 után ott voltunk a szálláson. Hát, állítom a szoba kisebb volt, mint a mi hálószobánk, a recepcióval szemben volt, minden behallatszott (ki logikáztam, hogy akkor jobb suttogni, mert ugyanígy mindent hallanak, amit beszélünk :lol: ). Olyan kórház érzete volt az egésznek, betesznek egy ágyba aztán kész...

Férjem már akkor mondta, ha most pár órával hamarabb lennénk, már dobtunk volna egy hátraarcot
8)

Szóval gyorsan lepakoltuk a cuccokat, aztán irány a város, hátha nyitva van valami. kb. 25 perc séta után visszafordultunk, sehol semmi, se egy étterem, cukrászda kv-zó, emberek elvétve az utcán, petárda mindenhol...

Úgyhogy olyan 23 körül már aludtunk. Így a beszédet sem hallottam, de annyira nem is bánom.

Ja, az ágy nagyon gáz volt, szinte vigyázz fekvésben lehetett csak aludni, nekem a nyakam, férjemnek a dereka van nagyon kész...
Így elsején gyorsan megreggeliztünk és jöttünk haza :lol:
A tegnapi napot meg átaludtuk.

Olyan nagyon hideg volt, hogy így még kirándulni sem nagyon volt kedvünk, pedig jó lett volna.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?