Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
lbernuska
 
 



Vera: Iza nagyon tünemény és hát a fiúk sem semmik!!!! :lol:
Vendég
 

 
 

sziasztok!

B.U.E.K!!

ugy dontottem, hogy feladom, hogy valaha is vissza tudok mmajd olvasni, inkabb probalok lepest tartani mostantol.

vera. sajnalom, hogy ilyen bizonytalan a helyzet Izaval. remelem hamar kiderul mi a gond.

berni, remelem a koszmo hamar eltunik.

magi es eniko. mennek a drukkok!++++++++++

boci. neked miert esett ki a szulesed vege?

vannak ujabb kepek a kislanyunkrol. sajnos aposom nem tette fek mindent de azert igy is van sok:
http://www.flickr.com/photos/andrew_walker/

ma volt a vedono. es sajnos nem nagyon orult, mert nem hiztunk miota azajottunk a korhazbol. ott meg 400gr-t fogytunk. igy meg csak 3800gr vagyunk. most azt mondta, hogy 3 orankent keltenem kell.:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.12.31 22:14-kor.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Boldog új Évet Kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


vera. jok a kepek!!!:)

en is aggodom a jovo het miatt, amikor apa visszamegy dolgozni, de csak megoldom valahogy. a fozes aggaszt a legjobban. takaritani meg majd estenkent fogok. porszivoni apanak kell. en 6 hetig el vagyok tiltva tole.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Vera! Látom nálatok megy a buli! Aranyosak a fiúk és persze Iza tünemény.

Mush! Néztem a képeket, nagyon édes Sophie!
Én sem próbálok visszaolvasni, pedig mikor hazajöttem még csak 7 oldal lemaradásom volt, rá két napra meg már 14. Reménytelen.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


pampers nekunk is bejott.

erika. koszi. :oops:

csaszar:
nekem meg emesztenem kell, hogy cserbe hagyott a testem, de azert tulteszem magam rajta. en nagyon szerettem volna elkerulni,de 17 ora vajudassal sehova sem jutottunk. a lenyeg, hogy a kislanyunk egeszsegesen jott vilagra. tenyleg nagy mutet es nehezebben indult be a tejcsi nalunk is, de most van eleg, szerintem. de megsem hizunk.

sina. jo a vers. :D

koszi a kendos linkeket. en nagyon bena vagyok. a fekvoset szerettem volna, de egyik leirassal se sikrult. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni!!!

Minden kedves topiktársnak és családjának nagyon boldog, békés, sikerekben és anyagiakban gazdag új évet kívánok! És sok-sok kakis pelust is! :lol:
sinaszi
 
 


Minden babának, anyukájának és kedves családjának nagyon Boldog, Békés Új Évet kivánok !!!
Vendég
 


Mush: ne emészd magad a császár miatt. Tényleg az a lényeg hogy gyönyörű és egészséges kislánynak adtál életet.
Hogy miért esett ki a vége? Hát én is szeretném tudni. :lol: A doki szerint előfordul hogy valakinek annyira felmegy az adrenalinja hogy ezt okozza. De lassan megírom a szüléstörténetet is és abból kiderül egy-két dolog. Volt ott minden: még egy doki aki nyomta ki a gyereket, vákuum, gyenge tolófájás, alacsony szívhang és rendkívül rövid köldökzsinór.

Erika:szia!
Vendég
 


Minden kedves topiktársamnak, kint- és bentlakó babáknak, kedves családtagjaitoknak nagyon Boldog Új Évet kívánunk: Dobosék Miskolcról

Kép

Kép
Kép
szeles4
 
 


Békés, boldog Új Esztendőt kívánunk mindenkinek, még duopack-ban!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: hajrá! Még egy gyors szüléssel meg lehet idén Beni!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kívánom, hogy többet mosolyogjatok, mint amennyit szomorkodtok, hogy többet süssön a nap, mint amennyit esik az eső, hogy legyen kinek a kezét fogni, mikor egyedül már kevés vagy, hogy ne tegyen rátok Isten nagyobb terhet, mint amit a vállatok elbír.BOLDOG ÚJ ÉVET!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Ezen a képen nagyon hasonlit Noel a pá
rodra!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Aida:
Nagyon jó ez a kép :)

Enikő:
te megvársz engem????? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! Úgy tűnik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Köszi a dícséretet Noli nevében is! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mági, Enikő: "Vígasztalásképp": a szintén pocakos barátnőm, aki december 23-ára volt kiírva szintén nem szült még meg és ő most kórházban van szegény. És csak jan. 2-án lesz valami.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves topikos társamnak,babáknak és családjának sok-sok tejcsit, egészséget, Örömökben, Baba kacagásban gazdag évet! :wink: :lol:

Kép

Kép
bellanitta
 
 


aida.ngyon cuki noel;

magi utolag boldog szulinapot annanak

sina, hogy csinaltad azokat a valtakozo kepket??? en is, en is. koszi

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mushi! Apa csinálta! Üzeni, hogy küldj át e-mail-ben néhány képet és Neked is megcsinálja, mert leírni bonyolult!
sinaszi
 
 


Tudod a mail-címem?? (az egyik: nagysziszko@gmail.com)
sinaszi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom ki hova ment bulizni... :D :D Mi itthon hármasban ünnepelünk, most éppen alvással. :D

Szegénykém alig aludt délután, nagyon nyűgös, pedig tegnap sorkizártban aludt, éjjel csak kétszer keltem hozzá, evett és aludt tovább.

Hasfájós kérdés: Nekem eddig nagyon jól aludt a babóca, ma fent volt és nyűglődött, nem sír, csak nyűgös, néha magától megnyugszik, elalszik, aztán újra felriad, nézelődik. A "hasfájós" baba olyan aki vígasztalhatatlanul sír és nehéz megnyugtatni? Nem tudom, hogy nálunk is ez kezdődik vagy csak volt egy nyügibb délután.

manna
mannababoca
 
 



Boldog Új Évet Kívánok/Kívánunk Mindenkinek!!!
Vendég
 


nekunk nagyon nyugos napunk, estenk, ejjelunk van. az ujev elso felorajaban mindketten bogtunk. folyamatosan kikopte a cicit es bogott, hogy nem tudta azonnal visszavenni. en meg tehetetlensegemben, hogy nem tudom helyette becsukni a szam

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mush ne csüggedj légyszi,alakul majd minden.Türelmes legyél.

Nekünk is hasfájós hajnalunk volt,tuti a füstlitől,mert én is szarul voltam tőle,nekem is görcsöltek a beleim.,Aztán apa ringatta el végül a Hasnyugtatós pozícióban(mikor az alkarjára fekteti hassal a babát)amit nagyon szeret,és bealudt.Aztán meg már szépen ébredt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Mégegyszer kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!

Úgy néz ki most van egy kis időm, megpróbálom leírni a szüléstörténetemet. Szóval 19-én pénteken bementem ctg-re. A doki már szerdán mondta, hogy úgy készüljek, hogy bent kell maradnom. Persze én gondoltam majd rábeszélem engedjen haza. Hát nem sikerült, megnézte uh-al a babát és mivel a ködökzsinor közel volt a buksijához, azt mondta maradjak. Elsírtam magam, nem voltam rá felkészülve és a gyerekektől sem köszöntem el. Tehát ott maradtam és már délelőtt el kezdtem folyamatosan görcsölni. A dokim ügyeletes volt aznap, úgyhogy jó is lett volna ha történik valami. Feljött hozzám többször is, de mivel 2 ujjnyinál nem tágultam tovább ( ez már reggel is ennyi volt ), a fájások nem erősödtek azt mondta próbáljak meg pihenni. Nagy nehezen sikerült elaludnom hajnal fél 2-kor. Reggelre megszüntek a fájások, de nagyon húzos éjszakája volt a dokinak, tök fáradt volt, így utólag nem is bánom, hogy nem történt semmi. Ja úgy egyeztünk meg, hogy ha hétfőig semmi, akkor indítja a szülést. Hát vártunk hétfőig, bejött reggel megvizsgált és mondta, hogy el kell mennie császározni, de ha visszajön 10 óra felé akkor lemegyünk a vajúdóba. Újra jöttek fájások folyamatosan, de gyengék. 11-kor jött vissza a doki és mondta, hogy sajna van még egy csaszi, de menjünk le és siet vissza. Lementünk, ráraktak ctg-re és vártunk. Délben visszajött megrepesztette a burkot és onnantól felgyorsultak az események. Erősödtek a fájások és szinte szünet nélkül jöttek. Szegény apa nem tudta, hogy segítsen, folyamatosan törölgetett vizes türcsivel és látszott mennyire izgul. Negyed 2-kor már nem bírtam, mondtam apának szóljon valakinek. Kiment nem talált senkit, de közben jött a doki mert hallotta a hangom. Kérdezte mi a baj, mondtam, hogy nyomnom kell. Megnézett és hirtelen valahogy mindenki ott volt, mondta a doki hogy szülünk. Kérdezte a szülésznő, hogy itt? Mondta a doki, hogy menjünk gyorsan a legközelebbi szülőszobába. Áttoltak átmásztam a másik ágyra és Gergő két tolásra kint is volt 13.27-kor. A köldökzsinór a nyakán volt és belekakilt a vízbe, pedig reggel még tiszta volt. Azt mondta a doki, hogy pont időben jött. Nagyon boldog voltam, de sírni csak jóval később tudtam, mikor nézegettem a képeket. A doki nagyon rendes és lelkiismeretes volt végig a terhesség és a szülés alatt, én mindenkinek ajánlani tudom.
Mági! a 3-as szobában szültem.
Hát a cd-t nem volt időnk hallgatni :D
Nem gondoltam, hogy ennyire gyors lesz.
Bocsi ha egy kicsit hosszú lett.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Erika:
Nagyon nagy szerencsétek volt! Gratulálok még egyszer! A hármas úgy látszik ilyen gyorsan szülő nőknek való :) Kibérelem! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Erika! Köszönjük a történetet! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Örülök, hogy nem lett semmi probléma!

Nekem éjszaka olyan fájásaim voltak, már azt hittem menni kell. Fél 1-től kb 3-ig, aztán meg elaludtam és vége lett! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sziasztok Csajok! B.Ú.É.K. még egyszer mindenkinek!

Én nemrég ébredtem fel. Átbuliztam az éjszakát. :-D

Bealudtam volna már éjfél előtt, de a kisasszony ébren tartott! :-D Pont tudtunk Apával boldog új évet kívánni egymásnak, aztán kidőltünk. Keltem hajnali 3-kor, reggel 7-kor, aztán meg 11-ig húztam a lóbőrt. Ez volt életem legfárasztóbb szilveszter. :-D

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Sziasztok!

Mushi! Remélem, hogy pihensz! Kitartás! Mindenkinek van ilyen éjszakája! Apa éppen Mesit pesztrálja, de ha "végzett", utána megcsinálja Neked a képet!!! (Most látom, hogy mindkettő beájult! :D)

Úgy tűnik ilyen ez a szilveszter! A manók bulizni akarnak... Nálunk is buli volt! :roll:
sinaszi
 
 


Enikő! Csak erősen! Remélem, hogy Milán nem okoz már sok ilyen éjszakát a pocakodban!

Mági! Nálad még semmi előjel???
sinaszi
 
 


Sarmi:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED!!!! Sok-sok boldog éveket szeretteiddel!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


BÚÉK még egyszer mindenkinek!

Kitartás, Enikő! Most már bármelyik pillanatban elindulhat Milán :)

Hát, nálunk az éjszaka viszonylag nyugis volt, éjfél után megnéztük apával az Alkonyattól pirkadatig-ot (nem mintha nem figyelne ott a polcon, és bármikor levehetném), 1-kor gyors szopi és húztuk a lóbőrt 1/2 8-ig. Viszont azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal fáj a pocak :( Eszik, bealszik, és kb. félóra múlva hatalmas pukik közepette zokogva ébred. Most apa ringatja, mert nekem rövid a karom a "hasfájós" pózhoz, de az sem nagyon akar működni. A homeós bogyók is csak átmenetileg nyugtatták meg :( Azon molyolok, hogy mit ehettem :?

Manna:
[quote]A írta: "hasfájós" baba olyan aki vígasztalhatatlanul sír és nehéz megnyugtatni?

Valami olyasmi... Zokog, feszít, és semmivel nem tudod hosszú távon megnyugtatni. Aztán egyszercsak elmúlik. Ha álmából ébred erre, akkor onnan is tudom, hogy fáj a hasa, hogy amikor megkönnyebbül, azonnal álomba zuhan, és ezt periodikusan is csinálhatja (fáj-alszik-fáj-alszik). Legalábbis nálunk így működik... :?

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Lányok!
Mindenki babája annyira aranyos!!! :lol: :lol:

Kérdés:
kivánom a hecserli lekvárt, szabad enni????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sina:
Az égvilágon semmi.... Beni rúg vág, pocakméret átment rettenetesbe...:) még csak egy kósza jósló sincs... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági, Enikő drukkok mennek, hogy mihamarabb kint legyenek a pocilakók!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Én is

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK, SARMON!
sinaszi
 
 


Mági: nekem is végg mozgolódott a vajudás alatt is Anett, ugyhogy alig akartam elhinni, hogy ezek igazi fájások..Ha még egy fél ürát gondolkozom, otthon szülöm meg... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mági! Kitartás! Nagyon véghajrában vagytok! Jól emlékszem, hogy Nektek volt úgy, hogy jan. 05. is volt lehetséges szül. dátumként?
sinaszi
 
 


Na! Most meg annyi tejem van, hogy nem győzöm lefejni... :shock: :lol:
sinaszi
 
 


na de béna vagyok, már irni is elfelejtettem
végg- végig
ürát- órát

hiába na félkómás állapotban vagyok, millió bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sina:
nagggyon aranyos a kis Mesike! :lol: Megérte a várakozást, nem? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?