Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu, Encike: Köszi! :)

Encike: Haberkorn márkájú, osztrák! Mo.-n csak a Kikába forgalmazzák, de mivel nem volt ilyen színbe amilyenbe akartunk, rákerestünk a neten, és az árzuhanás.com webáruházba találtunk ilyen színt, onnan rendeltük!
Én is pihizek ma, mert az elmúlt két napba csak mentünk és mentünk, meg persze ettünk :) , rá se merek állni a mérlegre! :oops:
Cukros löttyös változat van tej+zsemle lesz a cukorterhelésen?
zsu83

van helyett vagy! :oops: :D
zsu83

Zsu: nekem a tej+zsemle volt . Az még jó. A cukros viz nem annyira. Vigyél citromlevet mert azt engedik, hoyg beletedd.

Kép
csucsu05

Csucsu, nem én megyek cukorterhelésre, hanem Encike!
Csak kérdeztem tőle, hogy melyik variáció lesz!
Nekem sajnos a cukros lötty jutott :? , hála égnek jól bírtam!
zsu83

Igaz össze tévesztettem a neveket:)
Nerkem annoa tej+zsemle jutott az kibirható.
A cukros lötty az biztos brutál. Bár ha visz az ember citromlevet akkro az valamivel jobb de szerintem úgyis nagyon édes.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nemrég mentek el tőlünk az unokatesómék, holnap meg anyukámék fognak jönni hozzánk! :)
Sütöttem ma túrós kuglófot, nagyon fini lett! :D

Megyek lazítok egyet a kádba, aztán a férjem ígért egy teljes testmasszázst! Hát rám fér, mert minden csontom fáj! :(

Csucsu, hát a citromlé ellenére is nagyon édes volt a lötty, nem is tudom mi lett volna citromlé nélkül! :x
zsu83

Sziasztok csajok Boldog Ünnepeket igaz a karácxsony már eltelt de még Boldog Új évet Kívánhatok :):):):)
:):):):))
Vera : tündéri gyönyörű kislányod van büszke lehetsz :):):):):)

Melcsi: ti is immáron 4 tagú család lettetek szépek vagytok :)

Enci nekem is cukros löttyöm volt annó citromlével lehetrajta segíteni de gondolommár túl vagy rajta :):):)

Zsu szép a pocid :):):)

Nita : avatarod jó lenne ah már valóra válna igaz?

Mi jól vagyunk apukámitt volt egy hetet vasárnap ment haza mert dolga volt ajándékokat nagyon eltatláltuk az idén Gergő kapott egy parkolóházat amihez még felkell nőnie kicsit :) ezt anyóstól kapták :) meg kapott könyveket építőkockákat egy porszívót ami össze is tört már azóta :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika: Köszönöm! :D
Szép ajándékokat kapott Gergő! :)
zsu83

Köszi csajok a gratulációkat:)

Zsu: Nagyon csini vagy és nagyot nőtt a pocakod az utolsó kép óta:)Most már repülni fog az idő,meglátod:)

Nálunk nagyon sok ajándékot kaptak a lányok! :roll: :D
Szonja kb 4 rugdalózót+ 3 bodyt+ autós játékot,nyálkendőt,csörgőt+Fisher Price-os nyuszikockát,zoknit kapott!
Hanna pulcsit,tunikát,bársony nacit,kabátot,sapkát-sálat-kesztyűt(persze barbie-sat),beszélő pónit,beszélő számológépet,mikrofont,amibe énekel is :oops: :D és még legot!

Boldog Új Évet Kívánok most mindenkinek,mert nem tudom,hogy idén ráérek-e jönni még!Köszönöm Nektek ezt az évet!Köszönöm a sok tanácsot , hozzászólást fogamzással és egyéb dolgokkal kapcsolatban!Jó volt megosztani élményeimet a terhesség alatt Veletek és jó volt,hogy együtt izguzltatok,amikor megszületett Szonja :D :D :D Akiknek még nem sikerült a kistesó azoknak ugyanolyan hamar kívánom hogy sikerüljön,mint nekünk tavaly:)

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Köszönöm! :) Tényleg nagyon repül az idő, el se hiszem, hogy nemsokára Bencust a karomba tarthatom! :D
Nálunk is sok mindent kapott Bence, aminek mi nagyon örültünk!
Most mosom-vasalom Neki az új rucikat! :lol:
zsu83

sziasztok B.U.É.K mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! :lol: :lol: :lol: 8)
zsu83

B.Ú.É.K Mindenkinek!

Vera : a közös szilveszteri kép szupi lett:) Perzse a kislány képe is szupi:)

Kép
csucsu05

vera nagyon jók a képek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera: Tök jók a képek! :lol:
zsu83

vera: nagyon szupi a szilveszteri kép de a kislányod egyszerűen tünemény látszik hogy nagyon akartátok hogy kislány legyen nagyon szépre sikerült :):):):):)

amúgy Buék mindenkinek :) és akinek nincs még baba vagy tesó annak ezt kívánom az új évre a többieknek meg jó babázást :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Merre vagytok? :roll:
zsu83

sziasztok........én már vagyok de hétvégén már nem leszek ismét mert kezdődik a tanfolyam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!

Már hétvégén tanfolyam?
Hogy telt a szilveszteretek?
zsu83

igen már kezdődik 3 hétvége szünet volt....
jól telt csak fárasztó volt....és nektek?
majd a talit beszéljük meg mert elővettem a babarucikat.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi itthon voltunk ketten, illetve két és felen! :lol:
1-ig fent voltunk, szamócás pezsgővel koccintottunk! :D
Ok, megbeszéljük, csak még a jövőhetem nem tudom hogy fog alakulni, mert szülésznőhöz is kell menni, orvoshoz, meg a védőnő is jönni akar! :?
zsu83

jolvan amikor neked jó.hétköznap általába ráérek....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

OK! :lol:
zsu83

amugy hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Két és felen jelző tetszett nagyon:)

Kép
csucsu05

Csucsu, köszi! :lol:
zsu83

ZSU: Hogy repül az idő. Max 5heted van és szülsz:)

Kép
csucsu05

Hú de mérges vagyok, elszállt a házunkba a fűtés! Elvileg már csinálják, de azt mondták, hogy nem ígérnek semmit! Se fűtés, se melegvíz! :twisted:

Nita, köszönöm jól vagyok, bár már hamar kifáradok! Tudod, elsőn lakunk, de néha már ezen az egy emeleten is tök ki tudok fulladni! :? Az alvás is nehezen megy, állandóan úgy ébredek, hogy minden csontom fáj! Bence mozgásai finomabbak lettek, már nem rúgásokat érzek, hanem mindig kidugja valamelyik hegyes testrészét! :)

Csucsu, ne is mond :shock: , már kezdek izgulni!
zsu83

Zus: Egyre kevesebb a kislegény helye ezért nem rúg már olyan erőseket. NAgyon finiselsz már bár tudom ez nem vigasz. A vége a legnehezebb időszak. Sehogy sem jó aludni .
De nemsokára vigasztal majd Bencus:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Képzeljtétek, tegnap este 8-ra visszajött a fűtésünk és a meleg víz is! Pedig már készültünk a hideg éjszakára, elővettünk egy csomó plédet, csináltam forró teát! :)

Viszont mára a férjem lebetegedett, pár napja bújkált benne valami, de most teljesen ledöntötte a betegség! Alig van hangja szegénykémnek! :( Szerintem délután felhívom a szülésznőmet, hogy a holnapi kórházas randit lemondjam, remélem szerdára a szülésfelkészítőre már valamennyire rendbe jön! :roll:

Ma reggel óta úgy nyom ott lent valamit Bencus, valami ideget nyomhat, mert ha úgy mozdulok, olyan mintha, valami ideg becsípődött volna! :?

Csucsu, ma megint nehéz éjszakám volt, nem is tudom, hogy kéne már aludni, annyi mindent kipróbáltam már! :(

Már nagyon kíváncsiak vagyunk Bencusra, Apa szerint nagyon játékos baba lesz! :lol:
zsu83

Zsu:Tudom. Sajna az alvás már nem lesz jobb csak ha a babus megszületik. Kitartást neked:)

Kép
csucsu05

zsu elég kellemetlen az utsó pár hét de gondolj arra hogy ez a kis bencus miatt va...érte megéri a szenvedés...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Most nézem mindjárt PÉ-d van. Na akció dús napok elébe nézel:)

Kép
csucsu05

igen nemsoká pé van....2 vagy 3 napja voltunk együtt majd talán még ma..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hé és pé után?? Mert nem biztos, hogy akkro van Pé-d mikor a vonalzó számolja. Nekem elvileg 24-én kellet volna lenni ellenben 26-án volt.

Kép
csucsu05

leszünk utána is együtt....de nem sűrűn vagyunk együtt hanem amikor épp jólesik....megfogadtam nem görcsölök többet,.....lesz baba lesz ha nem akkor nem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Mi is igy vagyunk már ebben a hónapban is igy volt de kétnaponta sőt naponti is azért össze bújtunk. Nem azért mert a baba járt a fejünkben. Ha össze jön az jó de nem csak azért bújtunk össze.

Kép
csucsu05

jól teszitek ti is!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Csucsu: Megy a sok-sok +++++++++++++++++++++ Nektek!
Már olyan régen volt pozitív tesztes hír a topikba, már ideje lenne! :wink:

Ma Bencus szinte egész nap a jobb bordámon edzi a lábait! :) Már nagyon erős lábai lehetnek! :lol:
zsu83

zsu köszke a sok ++++++ ....bencus nagyon izmoslábú kiskrapek lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Holnap megyek reggel ctg-re, aztán délután szülésznőhöz! :)
zsu83

minden rendben lesz....lehet már jóslókat is mutat majd a gép.....
amugy ma elkezdtem összeválogatni a rucikat......62-től kelenek ugye? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért már izgulok!

Nita, igen 62-estől! :) Előre is köszi!
Jövőhét csütörtökön, pénteken nincs semmi programom, ha Nektek is jó valamelyik nap akkor eljöhetnétek!? :)
zsu83

szerintem akkor csütörtök lesz........amikor mennénk....pólyahuzat az kell?van 3 db is........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Bocsi, csak Nitácskától kérdezem, hogy nem jó, amit priviben átküldtem?
esthajnalcsillag

szia....jó csak nem engedi feltenni..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Még mindig nem? Nem értem miért? Írok privit!
esthajnalcsillag

ok

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na csak nem LH tesztet teszel fel??

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?