Memme
Gyógyuljatok! Tüdőgyuszi hessssss!
Ancsa
Védőnő nem adta meg a mobil számát én meg nem kértem. Úgyis homlokegyenest más a véleményünk dolgokról. Főleg azokról, ahol nálam probléma akadt
Az altatási problémámra a cumit ajánlotta másfél évesen (Ivánnak soka nem volt) vagy azt, hogy vigyem át anyuhoz egy éjszakára és hagyjam ott
Nálam egyik sem nyert, eszembe sem jutott kipróbálni őket... Nélküle is megoldottam
Tényleg
Kriszta, téged nem nyaggat az együttalvás miatt? Nálunk ez volt mindig porondon, meg a hozzátápi, hogy azért nem akar enni, mert még szopik és szopi előtt kéne adnom a kajcsit, nem szopi után. Mostanában a meddig akarok még szoptatni a téma. Bár múltkor meglepett, mikor azt mondta, hörül, hogy Iván még szopizik, hamár tejérzékeny. Csak pislogtam és nem értettem
Veronikusz
Öcséd
Egyszer csak benő az ő feje lágya is
Utazást azért nagyon nem kell ecsetelni. Mi is 1200km-t tarztunk, de mi rendszeresen, átlag havonta oda és vissza. Fater Németo. felső csücskében dolgozott, sokat kijártunk és egy évet kint is laktunk, de rendszeresen jöttünk haza. Szóval...Tesóm már edzettnek számított 2 éves korára
Én meg 9 éves voltam, velem könnyebb volt, De azért meredek na! Így. hogy megálltatok egész gyerekbarát lehetett. Azért kérdeztem, mert mi egyben 12-13 órát lehúztunk.
Szopi és fogyás....Hát én inkább nem nyilatkozom
Én Iván előtti súlyra fogytam fogyó nélkül
Rólam olvadtak a kilók, pedig lazán betoltam egy fél kuglófot együltő helyemben
Szerintem ez alkati kérdés. Aki olyan, mint én, az szerencsés, aki pedig nem fogy semmit...még szerintem az is az. Az az igazán szerencsétlen, aki hízik
orsi.k
Szóval attól, hogy valaki újra babát vár a tej nem apad el!!! A 4. hónap felé jelentősen csökkenhet a mennyisége, de ez is átmeneti. A pici attól nem éhezik, hogy a nagy is szopizik! Először a pici jóllakik, a nagynak csak utána szabad adni! Ő már úgysem ezzel lakik jól
MSE
Vers
Azt hiszem nem is tudom mivel győztem meg
Egy este magam miatt elkezdtem kiválogatni a rengeteg babacucc közül azt, amit nem adok el. Mert mindek tartogassam, ha úgysem....Mikor meglátta mit csinálok, azt mondta, hogy azért rossz érzés. Másnap már azzal jött, hogy oké
Persze itt még nem volt vége... Mert éreztem, hogy nem túl lelkes, sőt
Úgyhogy újra leültünk és próbáltam meggyőzni a szokásos érvekkel (Ivánnak is kell, kettő még beleférne, akár egy szobában is, hiszen nagy és magas szoba, meg hát magam miatt. Mert nagyon vágyom rá és tudom, hogy mindig úgy érezném, hogy valami nagyon jó és fontos dolog maradt ki az életemből) Eléggé úgy tünt, hogy egy megoldás létezik. Egyikünknek engednie kell. Mondtam, hogy oké, akkor lemondok róla, mert úgy érzem ez neki túl nagy áldozat, félek hogy esetleg a kapcsolatunknak is ártana, ha ő tényleg ennyire nem akarja. Erre az volt a válasz, hogy tényleg nagyon nem akarja, de látja rajtam, hogy én mennyire, hogy ez életem vágya és ő nagyon szeret, boldognak szeretne látni. Ezután rámugrott
Szóval komolyan gondolta
Nálunk komoly "labor" volt itthon
És tényleg lelkesen szedte a vitaminokat, szólt, ha véletlenül elfelejtettem, sose mondta, hogy most fáradt, szal tényleg minden tőle telhetőt megtett!
Hát így volt.... Jól sejtem, hogy az infó Hármaskához kellett?
Andi
Jó hírek anyudról! Csak azt nem értem, hogy akkor miért kemózzák, ha mégsem az? Vagy attól lett végülis jobban? Mikor tudják végre körvonalazni, hogy akkor most mi a baj?
Csajok! Köszi, segítettetek a döntésben! Tuti nem lesz Szonja
Meghagyom nektek
Én úgyis inkább a Linda felé hajlottam
Bár Zsolti szerint eljesen felesleges számításba venni a lányneveket
Megint próbálja a Simont kitúrni, holmi Krisztiánnal, de nem hagyom magam! Ahogy Tigrincs mondta: Ezt a gyereket én akartam, így elnevezni és én fogom