Hajni
Én is akartam neked írni a lombik dologra, csak rövid az eszem...
Én sem titkolom, nem is reklámozom kifejezetten, de ha szóba kerül, akkor elmondom.
Sokan, sokszor rákérdeztek, hogy kistesó mikor lesz (mert Balázs rögtön az esküvő után jött (sikerült) ), olyankor el szoktam volt mondani, hogy nálunk az nem olyan sima ügy. (Vagy mégsem?
)
Egyébként meglepő, hogy mivel én őszintén elmondtam annak aki tudni akarta, mennyire megnyíltak az emberek és sokan elmondták, hogy ők miken mentek keresztül, hogy gyerekekük legyen, hány sikertlen terhességük volt, meglepően sok emberről kiderült, hogy lombik gyereke van, és olyan is volt, aki elmondta, hogy ők meg örökbefogadtak. Mindenkinek megvan a maga keresztje
Persze voltak egyszerű emberek is, akik megkérdezték, hogy hány hónaposan került ki a lombikból
és társai, de hülye emberek mindig lesznek, velük nem foglalkozom.
Szóval szerintem nincs abban semmi, hogy lombik gyerekeink vannak, és Balázsnak is elmondjuk, ha majd érdekelni fogja, hogy ő hogyan lett.
Na, meg mivel nálunk a spermaképpel volt gond, ezért jobb is ha tudja, ki tudja milyen géneket örökölt, ha majd egyszer gyereket szeretne a párjával, akkor így tudni fogja, hogy jobb ha elmegy egy vizsgálatra és nem próbálkoznak hiába évekig.
És az igazat megvallva nagyon boldog vagyok, hogy a tudomány segíteni tudott rajtunk és büszke is vagyunk magunkra is, hogy végig tudtuk csinálni, bár voltak mindenféle nehézségeink a próbálkozások alatt.