Sziasztok!
Na tegnap nem sikerült ideérnem, ahogy ígértem.
True!
Ne is mondjad ezt a punnyadást, nálunk is volt. Több napig nem is mozdultunk ki, már fájt. Főleg az elseje volt rossz. Mennyibe került a tűzijáték?
Január, február olyan borongós, sötét, várom a márciust, hogy tavaszodjon. Utálom a hideget, amire elkészítem a gyerekeket ezer ruha, addig tökre leiizzadok, meg elegem van. Kata nem akar öltözködni. Ma 1fele voltunk kint, de nagyon fáradt volt, nem aludt egész nap. Maradunk a 12 előtti kimenetelnél, az jobb alvás szempontjából, de akkor főzés kilőve, vagy korán reggel, vagy előző este.
Szegény Hanna, szar lehetett ez a köhögés meg minden, elhiszem, hogy kész voltál.
Jó a kép ahol a 3 gyerek ki van dőlve
Tegnap fincsi muffint sütöttem, nyami. 12 db nem volt elég. Holnap is sütök este, apa dolgozik majd ha hazajön még el kell mennem boltba, semmi zöldségünk nincs. Party bevonó is kell, azt tettem olvasztva a muffinba és tökre bejött.
Zsuzsi!
Jó sok mindent kapott karira Réka. Ha úgy gondolod tegyél el belőle és minden hónapban vagy kéthavonta odaadsz neki egy ajándékot, ennyivel úgysem játszik. Nálunk Kata Dávidka 2 játékával szeret játszani (egyik játék fentebb képeken van, amikor hasalnak a földön). Egyébként mesekönyvet ő is kapott 6-ot, de azokat felváltva nézegetjük. Duplozni minden nap szoktunk. Most vhogy a rajzolás háttérbe szorult.
Nagyon tetszik a ti duplotok, ez milyen nevű? Menő. Mivel játszik Réka a 2. képen?
Jubi!
Szépek a gyerekek
Hótaposó nekünk sincs. Fogyáshoz inkább nem írok…nekem is kellene…de csak eszem a sütit, csokit.
Csak a Kata miatt kellene egy kis hó, mert tavaly 2x volt hóban kint, idén 1x szánkózott és szokta mondani ha esik a hó, utána megyünk szánkózni, turul madár
Hettie!
Nálunk ha Kata nem alszik egész nap, van, hogy 10kor alszik el ugyanúgy. Tegnap 7kor elaludt, nem szabadott volna hagyni 10fele felkelt és fél12kor aludt újra el. Ma 8kor aludt el, mind a kettő alszik, de meddig??? Tegyél fotót!
Linda!
Köszi a híreket Timiről.
Laura nagyon csini és a haja is tök jó nő. Én ma vágtam le Kata frufruját, mert nagyon a szemébe lógott.
19 fok úristen, megfagynék
Meleghez szoktam, régen anyáéknál megfagytam a nagy házban, itt a tömbben elvagyok, bár túlzás mennyire nyomják…Szép a kenyered. Írhattok a másikba bevált kenyér receptet.(de azt is a liszt milyen, hol vettétek )
Olvastam a sütidet, ez a brownis tetszik, milyen formába teszed, fotó please.
Nem melóztam, hanem neteztem éjjelente.
Sorozat: nem is tudom asszem a national geographicon van a survivor egy faszi a főszereplő és mféle helyen jár, kajál amit talál.
Mit adsz ilyen időben Laurára?
Nekem Dávidka kinőtte az overált, de fullra, most szereztem egy használtat remélem hamar ideér…
Tina!
Nagyon sármos a kisfiad. Te vágod a haját?
Még nem játszanak el együtt, de ma Kata adott Dávidkának játékot, meg olvasott neki papírból (imád olvasni Kata, a R. Cook könyveket is olvassa, sokáig nézegeti és lapozgatja
)
Hol szilvesztereztetek? Jó volt?
Fűtés: nálunk is k. meleg van, nyomják a barmok, egy szál atlétában és bugyiban vagyunk. Éjjel visszaveszik, az meg azért gáz, mert izzadtan fekszünk, kitakarózunk aztán meg amikor visszaveszik megfagyunk. Kinyithatjuk a bukszánkat, megáll majd az ütő bennem…De kicsit az vígasztal, hogy sok ismerős is ennyit fizet, de náluk hideg van, mert szar a ház, szigetelés stb.
Mentem híreket olvasni,
Edit